Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eléggé kihalt most a játék, event vége, nw vége...
Steel path nagy része kész, pár macerásabb küldi megmaradt, de sztem a hétvégén ezekre is rászánom magam. Voltak itt is néha jó csapatok, meg lámák is. De ahogy látom, kevesen vannak, legtöbb mapot solo csináltam.Khora tuning kész, infested steel farmra gyártva, de szinte bárhol megállja a helyét. A 2. abbiját át is raktam Ash-re, a larva gyenge volt, ez nagyon jó. Kupacba rántja őket, kicsit nukorral megpöttyintem őket, majd kard, kész. Speedva/Slova buildeket is csináltam, ha farmolás van, mindenki khora-t vagy nekrost hoz, 'oszt ott ülünk és várunk.
Helminthbe csak hildrin, gauss és talán mesa hiányzik még belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest