Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Mikor vége lett az eventnek, pont elindult a Path of Exile új ligája, uh én most leginkább ott grindolok.
A napi belogolás, relic nyitás, sortie esetleg arbi megvan még, plusz gyártom a formákat az új corpus "lich" fegyókhoz.
Event alatt se volt túl nagy élet az aliban, most kb kong az ürességtől, gondolom mindenki várja az új tartalmakat, addig meg lehet pörgetni mást.
Egyébként, event alatt is meg most is van affi booster. Rendesen meg van könnyítve a kezdő/haladó játékosok dolga, könnyen fel lehet most húzni a motyókat, buildelni, focust farmolni stb. Nekem ráadásul 2-3 naponta boostereket adott belogoláskor is, nem tudom hogy ez szándékos, de régen jó volt ha havonta pottyant egy booster logolásból, sortieból.29-én devstream hátha kapunk érdemi infokat, dátumokat is az érkező új tartalmakhoz.
Ma vége a Glassmaker nightwave-nek is uh költsétek el a pontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest