Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Akkor lehet, hogy ez a fő különbség.
Én nem is nagyon csináltam mást, csak reliceztem, fegyvereket húztam, meg riveneztem. A "rendes" frame-knek meg talán ha a fele volt így, nem is nagyon érdekelt: a Valkyrt, a Sarynt pl. csak a múlt héten legóztam össze, de a Prime-ok már régóta megvannak mindegyikből (talán a Trinity hiányzik egyedül a Prime-ok közül, ha jól emlékszem). Ha beestek a darabok, akkor jó, ha nem, az is.
Plat-ot még nem vásároltam soha. Elgondolkodtam néhány kozmetikán, amit csak pénzért adnak. de aztán van annyi más is, hogy mindig lebeszéltem magam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Formula-1
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OLED TV topic
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Next level racing gt track playstation edition
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest