Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Azt hiszem, régen egy def kör a következők karikból állt jellemzően: Frost a hógömb miatt, egy rhino a buff miatt meg ha jól emlékszem egy nova, ami antianyag robbanást tudott csinálni. Na azt a rhino nagyon tudta buffolni.
Apropó Marroo bazárban vannak emberek, akik felemelt kézzel állnak, és a fejük fölött ajánlatok vannak. Hogyan működik ez az egész? Hogy kezd el árusítani egy karakter?
-
.LnB
titán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
A PoE-ről nincs tapasztalatom. Egyszer néztem csak meg a területet. Akkor framedrop nem volt, bár ne is legyen.
Reggel el is felejtettem említeni, hogy játszok a Rhino-val, de nekem a Frost és az Excalibur után nem jön be. Tudom, hogy minden frame különböző, más-más játékstílust kell velük játszani. De ezzel mit?
A képességeit se tartom hasznosnak. Persze még nincsenek modolva, de van shiels, dmg buff, meg ugye a stomp. Nem teljesen értem még mit kezdjek ezzel a fram-mel. 
-
Hunbeast87
senior tag
Szerintem abszolút nem vicces, hiszen mi is voltunk még kezdők a játékban. Jómagam ugyanúgy annak vallom magam 1700 órával.
Az androidos alkalmazást kipróbáltam régebben, akkor nekem bugos volt, de remélem javították. Visszateszem én is és rálesek.
A cikkben vannak eléggé kisarkított tények. Azt például kétlem, hogy a PoE miatt lett a Warframe jó játék. Nekem a PoE nem tetszik például: számomra túl üres, Cetuson olyan framedroppok vannak nálam, hogy azt hiszem néha befagyott a játék, eleinte WH-ztak az ellenfelek és a hegy másik oldaláról lőttek már, mikor nem is láthattak.
Az új focus rendszer nem jön be annyira, jó volt régen több órás survivalt tolni például. 
-
.LnB
titán
Találtam egy friss tesztet/bemutatót a játékról. Teljesen így érzek én is a játékkal kapcsolatban most, így 37 óra játék után. [link] magyar nyelvű.
És tegnap bukkantam rá az androidos alkalmazásra is, ami nagyon jól működik. Szinte teljes értékű app, egyedül játszani nem lehet vele. Jelzi az alerteket, lehet kezelni a Foundry-t stb stb.
Tegnap elkezdtem a Limbo questet, közben meg ma majd már készül a Valkyr és Mag framem is. Tudom, hogy számotokra vicces, hogy ezeknek örülök mert ezek még nem prime-ok.

-
Chabe89
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
A 20. Dread után már kicsit unalmas.

-
.LnB
titán
Sikerült leölni a Stalkert többed magammal. Alert mission alatt jött. De nem történt utána semmi, dobott egy modot és annyi. Még achi se jár érte? Vagy azért mert nem nekem jelent meg? Számít ez? Vagy ez így ennyi?
-
vaakuum
addikt
válasz
drachoHUN
üzenetére
Jó, akkor a vault ezek szerint nem egy map vagy valami épület

Ha több fegyverbe is szeretném berakni ugyan azt a modot, akkor annyi példányban kell felhúzni a modot, vagy elég egy darab magas szintű, azt be tudom rakni minden fegyóba? (ugyis csak egy fegyvert használ egyszerre)
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Már megint mit nerfeltek rajta?
Meg mikor. Kb. 1,5 2 éve nem játszottam
-
vaakuum
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Köszönöm, akkor estére a gyerekkel együtt regisztrálunk. Az akciót meg figyelem majd, jó lenne még némi fegyver slot.
két kérdés:
1) Az, hogy Vaultban van, az egyébként mit jelent?
2) A gyerek karakterénél honnan tud(6)om, hogy mennyi frame és fegyó slotja van gyárilag?bónusz kérdés, a twitch primekhoz mindhez ad slotot?
-
Hunbeast87
senior tag
Első kérdésre a válasz: igen. (magyar wikiat nem szeretem, az angol pontosabb)
"Helios is a Corpus support Sentinel pre-equipped with the Glaive-esque Deconstructor as its default weapon and the Investigator precept to assist the player with Codex scans."A másodikban sajnos nem tudok segíteni. :/
-
.LnB
titán
Lenne két apró kérdésem:
-A Helios-hoz kapok alapból Investigator modot? Vagy farmolni kell? Jó lenne ha gyorsabban scanelne a cucc.
-Az Extractor ha sérül akkor érdemes "visszahívni" rögtön? Vagy meg kell várni végig. Mert utána tudom, hogy automatikusan töltődik vissza az élete, de ha látom, hogy lövik akkor hívjam vissza?
-
drachoHUN
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Rhino Prime és Frost Prime: Mindkettő vaultban van. Vagyis jelenleg nem megszerezhetőek azok a relic-ek, amelyekben az ő partjaik vannak. Ez azt jelenti, hogy a partokat csak más játékosoktól tudod megvenni platináért.
Ahogy előttem írták Frost Prime könnyen megszerezhető Twitchen.A kiadott pénzért platinát kapsz. Elég egyértelmű. 12 plat=2 weapon slot, 20 plat=1 warframe slot.
Elég sokszor dobja napi rewardnak a 75%-os plat akciót, akkor érdemes venni, ha venni akar az ember. -
.LnB
titán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Én is mostanában az Excalibur-t használom inkább. Jó lenne Radial Javelin-re modolni, de ott még nem tartok. Van némi sebzés, distance mod rajta, de semmi komoly még. Nagyon alap modok vannak még itt az elején.
-
Hunbeast87
senior tag
Visszatérve a kérdésedre, kedvenc frame: Excalibur. A nerf óta kezdtem csak el mást használni aktívan és láss csodát, mindegyik nagyon jól használható. (igaz, azóta is több mint 40%-os arányban használtam azt
)
Ezen kívül még az Ember lett nagy kedvencem és amit talán senki sem említett, az Oberon és a Nidus.
Ahogy írom a felsorolást, belekerülne még a listába a Nekros, Banshee, Mag, Loki, Mesa stb. és lehetne folytatni tovább.
Minden játékstílusra és küldetésre találsz magadnak kedvedre valót majd. -
.LnB
titán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Én mielőtt elkezdtem volna a játékot, de már olvasgattam/nézegettem videókat róla, már akkor a Frost-tot néztem ki magamnak. Aztán mikor elkezdtem, láttam a Twitch access-t, és ki is váltottam. Azóta felhúztam mindhármat 30-ra.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
75%-os plat discountra kell várni, úgy már megéri azért. Ez neked is szól (#4477) .LnB.
Rhino Prime létezik, de vaultban van már, szóval csak cserével lehet megszerezni.
Szintén mindkettőtöknek: Twitch Prime 7 napos trial és tiétek lehet egy-egy ingyenes Frost Prime, Soma Prime és Scindo Prime: https://www.warframe.com/freeprime. Van már bennük reactor vagy catalyst, így már eleve 60 slotosak lesznek 30-as szinten.
Ahogy megszerzitek a Prime Lootot, már le is lehet mondani a Twitch Prime Trialt. -
vaakuum
addikt
Rhinoból létezik prime még a játékban? mert a wiki-n hiába keresem, nem írják, hogy hol lehet érdemes farmolni a darabjait.
Nekem jelenleg 4 darab 30-as frame van, egyik sem prime. A rhino van feljavítva 60 pontig, és azzal is tudok a legjobban érvényesülni, azért gondoltam, hogy ha lenne prime variánsa, lehet rápróbálnék.
A vaubanom is tetszik, de akkor már inkább abból is a prime kellene nyilván.
Volt annyira nekem nem jön be, meg a trinity-t sem tudom szerintem úgy használni, ahogy kellene.Viszont Frost primehoz már csak egyetlen darabom hiányzik, ha jól rémlik, régen egy defense körben a frost aurája alap volt, mindig ott állt a cyropodon, és pakolta a jégbúráját. Lehet a voltot eladnám, ha meglenne a frostP utolsó darabja.
Egyébként vehetnék platinumot is kis csomagban akár mindkettőnknek, 10 dolcsi végül is nem a világvége egy ingyenes játékban, de mivel nem látom, hogy egy frame vagy fegyó slot önmagában mibe kerül, Meg nem is ír semmit, hogy mennyim van, csak szól, hogy nincs slotom...
Így nem igazán látom megalapozottnak, hogy a kiadott pénzért mit kapok. -
.LnB
titán
Na jól van, lassan felsoroljátok mindet.
Erre nem számítottam, max fejenként 1-2 frame-re.
Tegnap napi reward-om 50% plat off volt. Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy mi lett a vége.
Ma kész lesz Rhino, kíváncsi leszek rá. Aztán farmolnom kell egy kis plastids-ot és Valkyr is készülhet. Utóbbira még inkább kíváncsi vagyok mert úgy tudom nagyon jó kari. Szép lassan haladok. Prime frame-ek még kicsit odébb vannak, azokat még farmolni sem tudom.
Kíváncsi vagyok mikor jön majd el a pillanat mikor rendes buildeket kell csinálnom a frameknek, mert most még nem tudom őket specifikusan modolni így az elején.
Én amit szeretnék majd hamar megszerezni, az a Trinity, szeretem a support karikat más játékokban is.
-
Źşë'
addikt
Utóbbi időben én csak pár framet használok (elsősorban fókusz lencsék miatt), Frost Prime, Loki Prime, Nova Prime, Garát most viszonylag sokat, mert feltoltam és próbálgattam a lehetőségeit. Trinity Prime-ot szoktam még sortikra, Nekrost P. farmhoz, bár abból most már annyira nem is kell a farm szerencsére mert van mindenből dögivel, kivétel új nyersanyagok... Mesa még mindig OP, kiv vok mikor nyúlnak hozzá, gyakorlatilag az egyetlen frame ami bedarál mindent, úgy mint régen a Saryn meg Ash... és akkor sem voltak ennyire OP-k mint a Mesa
apropó farm, akartam Murkray halat fogni, erre nem működik a Lumino cucc, aminek a segítségével látni a vízben a halakat... mióta lebeg a víz felszínén cseszik kijelezni, vagyis néha működik, de inkább nem... common bug, amit még nem javítottak ki... ffs
-
.LnB
titán
Akinek van kedve, leírhatnátok, hogy melyik a kedvenc frametek. Érdekelne pár észrevétel.
-
vaakuum
addikt
Furax kesztyűt és egy volt framet el lehet adni platinumért?
-
vaakuum
addikt
Na akkor újabb láma kérdések:
1) Friendlistre hogy tudom a fiamat meghívni? Mert valahogy összerakott minket a múltkor, és azóta abból a listából invelem, akikkel nemrég játszottam. De a barátlistára felvételt sehogy nem találom.
2) Ha ő csinál egy küldit, egy olyan bolygón,a hol nekem még nincs meg, akkor én is megkapom?
-
drachoHUN
senior tag
válasz
Chabe89
üzenetére
Igen, az apróságokat én is felteszem oda, ha kell a plat, de 10-20 platina felett már nem teszem ki .marketre, mert drágábban el lehet adni Trade Chatben.
Egyébként ez is plat keresési módszer, én elég sokat össze is kereskedtem:
.marketről olcsón beszereztem cuccokat, és drágábban adtam el. Mondjuk ehhez sem kell .market, Trade Chatben is lehet csinálni. Persze ehhez kell kezdőtőke, türelem és idő.@LnB: De játékban kell lenni, hogy tudjatok üzletet kötni. Viszont arra jó, hogy nem kell folyamatosan trade chatbe írkálnod, másolgatnod az eladni kívánt árud, elég .marketre feltenni, és majd keresnek téged ha meg akarják venni.
@Hunbeast : Persze, de akinél felmerül a kérdés, hogy hogyan szerezzen platinát, az még nem tart ott a játékban, hogy rutinosabb segítsége nélkül sortie-kat vagy vault run-okat csináljon.
-
Chabe89
addikt
válasz
drachoHUN
üzenetére
Hát azért a Trade Chat elég nagy káosz szerintem. Warframe Market sokkal használhatóbb és nem is kell állandóan fent lenni a játékban.
-
Hunbeast87
senior tag
Ahogy olvastad: ha bossokat ölsz a játékban, akkor újra megfenyeget téged emailben.
Ezután újra van esélyed arra, hogy megjelenjen. Ha többen vagytok egy pályán, akkor akár más embernek is megjelenhet. Van olyan fegyver, aminek a tervrajzát csak ő dobhatja, kivéve ha megveszed azt platért a marketen.Közben meg azt nézem, hogy annyira feléledt a topik, nekem is kedvem támad lassan játszani.

(#4461) drachoHUN: Emellett a corrupted modokra is ugyanúgy van még kereslet, esetleg egy-egy riven is szép összegeket hozhat. Ha pedig egy keresett és jó statokkal rendelkező rivent szerez, akkor simán 1000 platot is szerezhet vele.
-
drachoHUN
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Talán így juthatsz a legkönnyebben platinához:
Csinálgass endless (pl.: Defense, Survival, Excavation) missionöket. Így juthatsz Relic-ekhez. Ezeket a relic-eket Fissure missionökben nyithatod ki. Így hozzájutsz Prime part-okhoz, amiket el tudsz adni.
El tudod adni őket creditért, de ezt sose tedd. El tudod adni őket Ducatért, amivel Barótól tudsz vásárolgatni. Ehhez sok kell. Illetve el tudod adni platináért más játékosoknak. Itt jön képbe a Trade Chat, ahol keresned kell egy vevőt a prime cuccaidra. Természetesen változó, hogy mit, kinek mennyiért tudsz eladni. 2-3 common cucc eladásából simán kijön a 12-15 platina, ami két weapon slotra elég, de ha szerencséd van a relic nyitásnál, akkor jóval több platinát is szerezhetsz.Ez csak egy nagyon elnagyolt leírás a relic-ekről, de google a barátod, ha részletesebbet akarsz, mert igen sok minden tartozik még ide.
-
.LnB
titán
Tényleg, el is felejtettem kérdezni.
Hétvégén megjelent a Stalker. Meg is ölt miközben hackeltem egy console-t. Egy random sráccal voltam bent épp küldibe, ő meg le volt maradva. Szóval esélyesem sem volt.
Megjelenhet még máskor is? És mennyire nehéz leölni? És mit kapok ha sikerül megölni?szerk.: Na jó átolvastam ezt. [link]

-
xFreex
aktív tag
válasz
Golden9
üzenetére
Riasztáson se fogsz találni mert mint mondtam csak sortin kapható. Lencséket pedig már kivették sorti rewardból Eidolon megjelenése óta. Az ottani Bountie jutalmak közé kerültek a lencsék.
Legendary core meg ritka mint a fehér holló. Több mint egy éve sortizok de eddig csak 1 esett -
Rickeffe
aktív tag
Aki tud az Excallal is tud

-
vaakuum
addikt
válasz
Chabe89
üzenetére
Az én accountom nem új, van rajta egy 60 pontos rhino, egy 30-as vauban, nix meg asszem egy mag is.
Fegyverből egy 62 pontos lex (tudom, valamiért több van benne, nem is merek hozzányúlni, a kijelző szerint -2/60 pontos).
Rhino prime létezik még a játékban? Mert az eléggé tetszik, lehet vele jól közelharcolni.
+ Azért kellene a plat, hogy tudjak még frame és fegyó helyet venni, mert most a snipetron is hiába készült el, nem tudom hová lehívni...
-
.LnB
titán
Most csinálok Extrakrorokat. Azok mennyi ideig bányásszák a cuccokat a bolygókról? Mindig kell majd belőlük újat gyártani? Plastids-ért melyik bolygóra érdemes leküldeni?
-
Golden9
veterán
Lehet hogy még nem jártam olyan riasztáson ahol ilyent lehet kapni, mert "iskolás lencséket, fókuszokat" " és Legendary Core-t sem kaptam még.
-
Golden9
veterán
Én minden pályát teljesen kiszoktam pucolni, de Anasa Ayatan Sculpture-t még nem találtam, ez új,vagy csak nagyon ritka?
-
Golden9
veterán
-
.LnB
titán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Eladtam ezeket az Amber meg Cyan izéket.

Ez a Rhino jó sokáig készül. Tudom, hogy lehet rusholni de nem fogom.
-
.LnB
titán
Vannak ezek az Ayatan treasure-k. Én azokat eladtam és kaptam olyan pontot amivel a modjaimat tudom fejleszteni (fúzionálni). Jól tettem? Vagy hülyeségeket csináltam? Mire jók még azok a treasure-k?
-
drachoHUN
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Ahogy az előttem szóló írta: platina keresés az inkább későbbi content a játékban. Mindazonáltal csinálhatod ha akarod. Igazából defense missionökben viszonylag kényelmesen szerezhetsz relic-eket. Az azokból nyitott Prime partokat pedig el tudod adni. Bár pontosan nem emlékszem már, hogy mikor nyílik meg ez a lehetőség.
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
És a Warframe Market-ben is lehet keresni üzlettársakat.
-
.LnB
titán
válasz
drachoHUN
üzenetére
Ma (magamhoz képest) elég sokat jatszottam, 3/4 mastery szintet haladtam. Jó sok cucc készül, köztük Rhino is. Nagyon jól elvagyok a játékkal, tetszik, hogy pörgős. Sajna a sztori küldetésekkel még mindig nem tudok haladni, nincs aktív. Az nagyon tetszik, hogy bedob sokszor squadba, az nagy segítség. Alerteket is csinálom folyamatosan, főleg ha bp-t ad. Azt hiszem elég jól kiigazodom egyedül is a játékban, kezdem megtanulni a dolgokat. A Jupiterig jutottam ma, de a Ceres-en van még két kisebb küldim.
És frankón beszíneztem a Warframe-met. [link] Kicsit minimal, de nekem bejön. "Úgy hallottam" fontos, hogy jól nézzek ki. Bár én sose látom a társaim kinézetét, sose figyelem.

-
vaakuum
addikt
Öööö, akkor hogyan kell platinát szerezni?
-
drachoHUN
senior tag
válasz
Golden9
üzenetére
De mi az, hogy kiment a fejedből? A játék egyik alappillére, egyik legfontosabb eleme, hogy meg lehet szerezni ingame a szükséges platinát és nem kell valós pénzt rááldozni. Nem ideális, ha félretájékoztatjuk a "kezdő" játékosokat. A Plains pedig ebből a szempontból teljesen irreleváns.
-
Chabe89
addikt
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Sok-sok éve játszottam ezzel a játékkal, de tegnap ismét letöltöttem magamnak és a fiamnak is csináltunk egy accountot. Kérdésem, hogy mostanra tetszőleges mennyiségű fegyvert és framet lehet venni/gyártani, vagy továbbra is "venni kell" jó pénzért slotokat?
Ehhez szükséges pénzt csak valós befizetéssel lehet szerezni? -
.LnB
titán
válasz
drachoHUN
üzenetére
Akkor megfogadom a tanácsot és továbbiakban is csinálgatom a még lezárt node-okat. Bár a Spy, Survival küldiket kerülöm ha tudom. Pedig most azokból van pár. Én arra értettem, hogy a sztori küldetésekben nem tudok haladni, jelenleg nincs egy sem. Bár tegnap meglettem Mastery 3-as, ha eljutok majd az Uranus-ra és scannelek Oculys-t, akkor a Natah questet majd el tudom kezdeni.
-
drachoHUN
senior tag
Star Chartot megnyitod, és villognak azok a node-ok amiket még nem csináltál meg. Illetve a Junctionöknél még meg vannak a feltételek hogyan unlockolhatod őket. Szerintem ezek legyenek most a prioritás, hiszen így oldasz fel egyre több dolgot. Nem tudom pontosan mennyit haladtál, de van pár fegyver ami sima mezei creditért is megvehető az elején. Azokkal tudod kicsit húzni a masteryt.
Mindig van mit csinálnom, még 800 óra után is. Nekem ezért furcsa amit írsz.Az biztos, hogyha keveset tudsz játszani, akkor lassúnak fogod érezni a haladást. Meg lehet gyorsítani kicsit a dolgokat némi platinával. Én például vettem, amikor 75%-os akció volt a napi reward. Persze úgy vettem, hogy akkor már láttam, hogy úgyis sokat fogom tolni, nekem megéri áldozni rá némi kis pénzt. De ezt majd el tudod dönteni, ha már többet toltad.
-
.LnB
titán
Rickeffe & drachoHUN & Źşë'
Köszi, köszi. Akkor csak a modhelyeket lehet. Egyik videós félmondatát érthettem akkor félre. A modhely formázásról tudtam, azt értettem is, hogy miért kell, de azt hittem másra is jó.
Egyébként ez a játék érdekesen kelti a szabadság illúzióját, hogy azt csinálsz amit akarsz. Aztán igazából meg most is csak nézek ki a fejemből, hogy merre haladjak tovább.

Nézegettem a questeket, hogy melyiket tudnám csinálni, de egyet sem találtam. Van egy csomó BP-m amikhez még alapanyagot sem tudok szerezni. Csak úgy vannak, majd egyszer jók lesznek.Úgyhogy jelenleg próbálom a Mastery 3-at elérni, más ötletem jelenleg nincs.
Źşë' Az az alkalmazás nekem azért "felesleges", mert így is nagyon kevés időm van játszani, szóval feleslegesen jelezne a legtöbb esetben.
Tényleg, van egy alert mission (vagyis tegnap volt) aminél nem tudom mit kell csinálni. Talán tradelni vagy nem tudom. De nem harcolni az tuti. Nem emlékszem pontosan de mintha Lotus képe lenne a küldinél. (Ez így jó, hogy nem tudom rendesen elmagyarázni, legközelebb mentek képet inkább.)
-
Źşë'
addikt
ahogy azt drachoHUN is írta vannak modok melyek sokkal nagyobb helyigényűek (15-18)
adott framen és fegyveren a polaritás (jobb felső sarokban látni adott modon és mod sloton), ha egy 18as szintet igénylő modot raksz azonos polaritású helyre akkor megfelezi, így 'csak" 9 helyet foglal, ezáltal több modot és erősebb framet tudsz előállítani
adott framnek és fegyvernek ugye van össz hely kapacitása (alapból annyit ad(na) rá ahányas a framed - vagyis multidő mert ezt picit felturbózták - max szinthez azaz 30 as szintű framehez 30 hely jár), ezt az összkapacitást meg tudod duplázni Orokin Reaktorral -> warframen, és fegyveren pedig Orokin Catalystal... ill aura (framen) és stance (melee-n) modokkal lehet még fokozni a helykapacitást polaritás szerint
egy kis plusz help a farmoláshoz, van egy asztali minialkalmazás (én win7 alá használom, ne mtudom h 10 alá van e ilyen ill. működik e), Warframe Alerts - ha helyes a link
ami kijelzi adott időtartamban az alerteket, rewardokat, jó cucc -
drachoHUN
senior tag
Majd ha lesznek jobb modjaid később, elnyeri értelmét a formázás. Mert nem fogsz tudni csak úgy rápakolni mindent, amit akarsz, még akkor sem ha lesz benne Orokin Reactor. Bár ha Twitch Prime-os Frost Prime-al nyomod, akkor van is benne. Elején soknak tűnhet az a 60 slot, de nem az.
-
Rickeffe
aktív tag
Formázásra nincs szükség feltétlen, csak ha más polaritású kártyát akarsz használni fél értékkel. Sima slotban pl. egy 10-es kártya 10-et eszik, egyező polaritásúban 5-öt. Eltérőben nem emlékszem már mennyivel de többet.
A formázáshoz Forma kell. (ez utóbbit vagy kapod sorsoláskor, vagy alerten vagy voidban vagy marketben - nem tudom pontosan, 2 éve nem játszottam igazán, nem tudom most mi van)
Múltkor beugrottam, akkor is Excallal toltam egy survit/defet, az egy kicsit hiányzott már
-
.LnB
titán
válasz
drachoHUN
üzenetére
Én is úgy vagyok vele, hogy haladok szépen "sorban" a fejlődéssel, és a sztorival. Bár azért vannak uncsi részek. Most is csak úgy tudok majd tovább menni a junction-nel, hogy scanelnem kell 3 Cephalon Fragment-tet, és Void Relic-et kell finomítani.. Tudom miket kell csinálni, csak ez kicsit kizökkent a küldetésekből.
Ha elértem a Frost Prime-ommal a 30-as szintet, és megjelent az a kis jel az avatar képén, akkor az ki van maxolva?
És mi az a Formázás? Annak mi értelm? Hogy kell? -
drachoHUN
senior tag
Sima frame part-okat nem tudod eladni. Csak a Prime cucc-al tudsz kereskedni, már ami a warframeket és fegyókat illeti.
Érdekes kérdés, ez a Plains dolog, mint kezdő játékos. Valahogy én nem erőltetném, inkább legyen meg az összes node először, főleg mert ez efajta haladás, szépen végigvezet a fontosabb ismérvein, questjein a játéknak. Persze gondolom, más mást mond, de én hagynám a plainst későbbre.
-
.LnB
titán
A sortikat így most nem vágom, hogy mik. Az alerteket csinálgatom én is. Tegnap tényleg csk Jackal-t farmoltam, hogy meglegyenek a Rhino alkatrészek. Meg kiszedtem Dojo-ból a Zephyr alkatrészeket. Bár Zephyr-t most nem fogom összetenni. Azt mondják annyira nem jó.
Trinity-t és Valkyr-t szeretném nagyon. De még messze vagyok azok beszerzésétől. Mondjuk teljesen még nem néztem utána hol szerezhetőek be.
Csinálgatom a küldetéseket, hogy minden fel legyen oldva, és ne kelljen taxiznom majd később. A föld sincs még kimaxolva mert van mission amihez MR5 kell.
És mivel ennyire az elején vagyok, még nem tudom hol van az a Void traider.
Cetus-on már voltam de csak mentem egy kört kb. Szeretnék szép sorban haladni, nem tudom van e értelme már most Cetus-on csinálnom bármit is.
Ma megpróbálok traidelni. Elvileg van pár Rhino alkatrészem ami felesleges, azokat megpróbálom majd eladni pár platért.
Van már pár Relic-em is, azt is ki kellene próbálnom, hogy hogyan lehet tárggyá tenni.
Nem tudom azt egyedül megpróbálhatom pug-gal? Vagy oda csapat ajánlott? -
Źşë'
addikt
leginkább a sortik és alertek miatt lépkedek be, sortikat mondhatni minden nap megcsinálom
nekem 3350 órám van a játékban, a grindelés nálam amolyan gőzleeresztés, picit meditáló hatást nyújt nekem a game, folyamatosan játszom, próbálok minél több framet buildelni meg fegyókat is, csak az a baj tényleg h mire kigrindeled a formák utáni 30as szinteket belefáradsz, megunod... cetus baromira tetszik nekem, ott még van mit csinálnom
az inarosos questet meg tudod venni a Void tradertől, nála folyamatosan van ez az egy quest, a többi passz, folyamatosan csináltam őket, így hogy miket változtattak meg időközben azt nem tudom, mert rengeteget változott a game mióta játszom
-
.LnB
titán
Még csak 13 órám van a játékban, de eddig nagyon el vagyok vele. Igaz elég keveset játszok manapság. Ami most még nem zavar, csak mindenki azt mondja mekkora grindfest a játék. Lehet így nehéz lesz grindelni ennyi játékidővel. Mondjuk tegnap pont Rhino-t farmoltam. Meg is van minden, már csak nyersanyag kell hozzá.
Egyébként Frost Prime-mal tolom. Előzetesen is ezt a Warframe-et akartam megszerezni. Sajna specifikusan modolni még nem tudom, szóval van ami van, de most tankos egy kicsit. Mastery 3-as vagyok. Eddig nagyjából minden tiszta. Sok YT videót nézek/hallgatok a témában.(úgy láttam) Régen volt a Market-ben megvehető quest, ezeket az idő során kivették? Én már tegnap ott nem találtam semmit.
Ti már nagyon rég játszotok vele?
-
.LnB
titán
Valaki jár erre fele?
Nemrég elkezdtem a játékot. -
Zola01
tag
Hali!
Néha néha belépek csapatni egy kicsit. Legutóbb vettem észre, hogy Team Hungary klánunk megszűnt.

Van még magyar klán, ahol nem baj, hogy nem lépek be minden nap?
Nevem: aZazzeR13Köszi!
-
Golden9
veterán
Most mikor volt elérhető PC-re a Halloween-i színpaletta és a tökfej?

November 1.-én 23:00-kor akartam begyűjteni de már nem találtam a marketben.
2014-ben még November 3.-án is kint volt, és úgy emlékszem hogy az idei Húsvéti csomagot is kínt hagyták még pár napig.
-
Tnil
tag
Szerintem az irány jó, a grind természetesen hatalmas (reméljük ezen majd finomítanak), az operator reworktől azért én többet vártam (fegyverek, páncél stb.). Remélhetőleg a következő ilyen updetare sokat tanulnak ebből, és persze ne felejtsük el nemsokára jön az umbrás küldetés attól még várok valamilyen nagyobb csavarást a játékmeneten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A képességeit se tartom hasznosnak. Persze még nincsenek modolva, de van shiels, dmg buff, meg ugye a stomp. Nem teljesen értem még mit kezdjek ezzel a fram-mel.
Az új focus rendszer nem jön be annyira, jó volt régen több órás survivalt tolni például.

Köszönöm, akkor estére a gyerekkel együtt regisztrálunk. Az akciót meg figyelem majd, jó lenne még némi fegyver slot.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)