Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Eddig mindig egyben jött az adott határidőre elkészített skinekből kiválogatott csomag, de most 3 felé szedték, egyrészt a mennyiség miatt, + januárban mindig kicsit visszavett tempóval jönnek az év végi szabadság után a frissítések, így van free update amíg ők valami nagyobbon dolgoznak. A macskás öregasszony frame + 2 féle eidolon boss volt beígérve a közeljövőben.
ha követni akarod a fejlesztést, akkor a fórumon Patch notes, Dev postok, devstream 2 hetente péntek este 8kor (itt olyan dolgokat is mutatnak ami nagyon sokára vagy sose kerül be a játékba), + twitteren @rebbford @moitoi a 2 community manager, @sj_sinclair elvétve leakel valami újdonságot amin dolgozik, @pablopoon az interface felelős
-
vaakuum
addikt
Én most elég gondban vagyok, a költséghatékony cuccokat kitoltam, a többihez már cifra/sok alapanyagok kellenének. Ellenben meglett a 15-ös mastery, és beraktam a tenorába a modját, kapott krumplit és már második formával húzom. A soma prime azt hiszem leváltásra kerül így már.
Tegnap nekiálltam bontogatni relikeket is, (készülök a vásárra, legyen sok eladnivalóm, ha meg sikerül valamit összerakni, az is jó) így pl. egy fragor prime mára elkészül. Aztán lefekvés előtt gondoltam megnézem az eidolonon a bounty missionoket is, amire tegnap kaptam jaaslatot. Ott egy próbát mentem, de el is buktam a 3-ik rész utolsó ládáját
De ahogy látom, ott meg a gara framet lehet összeszedni, úgyhogy majd ma folytatom tovább.Egyébként teljesen megkedveltem az első számú suicide-wepont, a kulstart. Sima alapfegyó, nincs benne még katalist sem, meg formát sem tettem bele, de most is nagyon poén vele menni. Kedvencem a void, ahol a nagy teremekben mászkálva hatalmas lelki nyugalommal lövöldözök oldalazás közben, és felugrik előttem a padló

Indexen is próbálgattam tegnap, nyilván van jobb fegyver, de ez akkor is Poén, így nagybatűvel.
De azt gondolom a fejlesztők is érzik, hogy ez azért egy elég combos cucc, valszeg ezért sem megy bele több 3 lőszernél és belimitálták a készletét is 30 darabra. Mondjuk a legmeglepőbb, hogy ezzel még így sem fogytam ki soha
. bár egy dupla tárkapacitást tudnék értékelni.Ja, és luán meglett a 3 titkos szobás küldi, randomokkal, úgyhogy a sednán is tudtam junctiont nyitni, abba az irányba is mehetek tovább küldivel

(régen volt már, hogy egy játék ennyire megfogott, hogy másfél hónap múlva is úgy pörgeti az agyam, mint ez...) -
wjbhbdux
veterán
Gyártsatok annyi framet, fegyvert és formát amennyit tudtok a napokban, erre a hónapra ígérték, szóval a héten várható egy dupla affinity (xp) hétvége, emellé ha vesztek 3 napos affinity boostert négyszeresére növeli a szerzett pontokat, lehet lépkedni az MR szinteket.
Ha teljes lvl0 frame/fegyverek/companion settel mész el a jobb XP farm helyekre mint a Hydron vagy Bere, el lehet szórni jó sok formát pillanatok alatt, nekem 90 felett volt a rekordom egy ilyen alkalommal, most csak 50 van kész
-
vaakuum
addikt
Köszi, ez tényleg jó sok infó... Már nem rusholok, ma meg tudom szerintem csinálni a 15-öt, aztán catalist a tenorába, bele a mod, és lehet kialakítani egy jó fegyót a soma prime helyett

Nekem a The index küldit mondták credit farmra, egy kör 75k a legalapabb szinten, persze azért nyerni kell az arénában az npc csapat ellen. szerintem 6-7 perc egy ilyen kör. Mondjuk combos fegyó kell hozzá, ahhoz majd a tigris prime-ot próbálom összerakni, de egyébként eddig még randomokkal is mindig működött, Így lett tegnap egy csomó pénzem nekem is.
Ma akkor nekiugrok a Saya's vigilnek.
Apropó, Promo kóddal (FN6B-8RML-MLH6-GM2N) lehetett tegnap még szerezni Vectis-t, gyárilag benne volt egy katalist.
Gondoltam hátha érdekel valakit. CSak a léyneg, hogy wboldalon kellett aktiválni. -
.LnB
titán
válasz
vaakuum
üzenetére
Na f*sza három komment egymás után, bocsi. De elfelejtettem még valamit.
Az a mod amihez Mr15 kell, az gondolom Riven mod. Nos szerintem a Riven modokat te még hagyd a francba. Az az endgame. Azzal ráérsz majd akkor szüttyögni ha kb. minden más megvan. Persze abból lehet jó pénzeket csinálni, egyik ismerősöm is tegnap vett egy Riven modot 950 platért. De szerintem ha ennyi dolgot nem ismersz a játékban, akkor felesleges még a Riveneket gyűjteni, unlockolni. Szóval ne rushold csak azért az MR 15-öt, hogy az meglegyen.
-
.LnB
titán
válasz
vaakuum
üzenetére
A LaW (LoR) raid az egy naaagy max 8 fős "küldetés": [link] Három részre oszlik, és csapatmunkát igényel. Én fostam tőle mert nagyon sokat raideltem, aztán ott 2-4 órákat jártunk egy raidbe. Na itt ez kb 20 perc.
A HC az a Hardcore változata. Ez nehezebb. Nem sokkal, de azért oda kell figyelni. Én a 2. alkalommal már értettem mikor mit kell csinálni ezeken a The Law of Retribution raideken, nem nehéz. Kell egy jó csapat és ennyi.A másik raid neve The Jordas Verdict. Ez a Jordas raid. Hát nem szépítem, ez egy igazi fos. Kezdve ott, hogy 80%-ban Archwinges a raid, röpködni kell össze -vissza. Hosszabb is mint a másik, átláthatatlanabb is elsőre. Untam mint a franc.
De a lényeg. A sima LoR 225,700 Creditet, a HC változat 275,700 Creditet, a Jordas pedig 329,300 Creditet ad.
Én meg Credit Boosterrel toltam a hétvégét. Szóva 451erzer + 550ezer + 658ezer Crediteket kaptam, és mondom a simát egy párszor letoltuk.
Jelenleg is van kb. 2milla Creditem, és milliókat költöttem még így is a napokban. Csak a Sindycate repuhoz kellett 500k credit.A NAV az ez: [link] Ilyen van neked is. Ebből vannak spécik is, és néha azokat kell farmolni. Pl Nekem most az Mutalist Alad V Assassinate-hez kell majd, Mutalist Nav Coordinate. Amiket az Orokin Derelict Def, Survival questeken tudom farmolni. Nem nagy cucc.
Na a Quills:
Most figyeljél ám, mert ez neked is fontos. Csináld meg a Saya's Vigil küldit a Cetus-on!! Pofon egyszerű quest. A végén megkapod az új Tenno fegyvert! Ez azért fontos mert a focus pontjaidat csak ez után tudod majd elosztani különböző focus képességekre. Erről neked már Źşë' linkelt korábban egy videót. [link] Ez fontos! Aztán majd később lesz még ezzel dolgunk, nem is kevés. De legyen meg!
Ja a Pluto-n van egy "Collect any 3 mods from the Orokin Principle challenge rooms on Lua" feladat a Junkction-on. Na az nagyon nem egyszerű. Ezeket a szobákat kell megcsinálni: [link] A végén ad egy modot, ha megtaláltad, akkor van kész. Sok szobát egyedül nem is lehet megcsinálni. Minden pályán 100%-ra van kettő ilyen szoba. Csak meg kell őket találni. Én azt ajánlom a Lua/Plato questen csináld. Ha randomokkal mész sokszor már az elején írják, hogy ők is Secret Room-ok miatt vannak ott. De mák is kell hozzá, nem kicsi.
Na azt hiszem mindet megpróbáltam megválaszolni.

(#4686) drachoHUN 30k!?
Jóvanakkó'Jó'van. 
-
vaakuum
addikt
Mr 14 vagyok, és a nagy részét nem értem annak, amit írsz... De kell a 15, mert kaptam egy tenora modot, amihez kell a 15-ös MR, hogy bele tudjam rakni.

A LaW raid nekem semmit nem mond, Jordas sem.
NAV-ot sem tudom, micsoda?Qiulls quest, Amp... ezek biztosan valami űrkinai nindzsarövidítések

Én a Pluton akarom a sedna junctiont megcsinálni, de a luán kell valami kincskeresős küldiket tolni hozzá, ami t még nem igazán értek. A luán egyébként az utolsó spy küldit is megpróbáltam egyszer, de belebuktam... A gyerek kitalálta, hogymenjünk együtt, de ő meg nem tart ott még. De lehet ha ott tartana, akkor is csak singleben lehetne megcsinálni valami miatt?Az összes többi része a játéknak elég homály, a számomra valahogy nem triviális ez az egész "szindikátus" és "iskola" téma

-
.LnB
titán
Hétvégén elég mozgalmasan alakult számomra a Warframe. (Beteg voltam és sok időm volt játszani)
Lement a LaW raid többször is. Lement a LaW HC raid is. Jordas raid is, bár ebből semmit nem sikerült felfognom.
Voltam egy 55perces survival-on is randomokkal, számomra ez is nagy szó még. Farmoltam is 7db formát.
Ezek mellett szereztem egy rakat frame-t. Ash, Nekros prime, Trinity Prime, Banshee Prime. És legyártottam egy rakat fegyvert is.
Pénteken lettem MR10, 80 iganem óra után.
Felunlockoltam az összes bolygón, szinte az összes küldetést. Sedna-n maradt meg az lvl85-ös Arena quest. Eris-en meg az Assassination mert oda NAV-ot kell majd gyűjtenem.
Megcsináltam a Quills questet, hogy a Tennomnak meglegyen az Amp. Az nélkül a focus pontokat nem tudtam szétosztani.
Kimaxoltam az első sindikátusomat, most farmolom a repu pontokat már csak.Ami kicsit unalmas volt, hogy kell és kelleni is fog még Argont farmolnom. Teshub solo keresgélés az egész.

Na meg kellene cirka 4500 Cryotic-ot farmolnom a Trinity Prime-hoz. De azt 1000 kifarmolása után feladtam. Az borzalom.
-
vaakuum
addikt
A Stalkert hogyan lehet leharcolni? Állandóan elnyom valami piros golyót, és végem van gyakorlatilag azonnal...ellenben rá mintha semmi nem hatna

-
wjbhbdux
veterán
Az 1. eidolon killem kb. 80 percig tartott (bugos volt és ott maradt nappalra is) mert fogalmunk se volt hogy mit csinálunk
Most már általában 10 alatt megvan egy kevéssé kompetens csapattal is, 2 eidolon lure -> 5500-6k Quills rep / kill, és 3-4 lemegy egy éjszaka alatt ha csipkedik magukat az emberek cetus oda-vissza úton, szervezett csapattal több is.Talán a Cetus Wisp grind a legrosszabb - főleg login reward resource booster után ajánlom, de ha csak az MR-t akarod kiszedni a plains-ből a 6/8 Zaw + 3 Amp-el, akkor azért annyira nem vészes, ha már a sok rank10 arcane enchant is kell akkor eltarthat egy ideig. Nagyon jól tette aki sok wispet meg gemet kifarmolt az előző operation alatt.
-
Źşë'
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
cetuson lehet az operátort fejlesztgetni (és ez kell majd ahhoz is hogy feloldjad magát az első "fát"), én is csak most kezdtem eidolon hunt-okkal, de kiba lassan megy az egész... azt ígérték kevesebb lesz a grind, ennek ellenére piszkos sok lett...
-
vaakuum
addikt
Amit iskolát választottam, ahhoz hol lehet szintezni, hogy a passzív skilljeit fel tudjam oldani?
-
anubys1984
aktív tag
Sziasztok!
Cirka négy év kihagyás után térek most vissza a játékba. Durván sokat változott azóta.

Tudnátok ajánlani egy aktív klánt, ahova tudnék csatlakozni? -
-
-
Źşë'
addikt
ha kedveled az Embert akkor a Saryn-t és Ash-t mennyire kedvelted volna nerf előtt, azok voltak ám a csúcsframek
de persze ugyan úgy nem magas szintre, tehát nem is értem a nerf lényegét, rohadtul elb*szták őket, még mesa-n lepődök meg hogy nem kapott nerfet, picit nagyon op az a frame -
.LnB
titán
Tegnap végre megtapasztaltam milyen jó is csapattal játszani ezt a játékot.
Végre felmerészkedtem TS-re (jó persze nem merészségen múlt, hanem nem zavartam a családot a dumával), és összejöttünk páran.
Rengeteget tanultam, sok mindent végre meg tudtam kérdezni ami éppen az eszembe jutott. Rengeteg dolgot kaptam. Basszus dumáltunk, hogy épp mit akarok farmolni és rögtön mondták, hogy ne farmoljál adok, van felesleg. Én meg csak pislogtam zavaromban, hogy azta. Nagyon örültem nekik. Például én most a Chlling Globe mod miatt húztam a sindycate-et. Egy ideje dolgoztam már rajta, tegnap meg puff odaadták a modot.
De aminek a legjobban örültem az az Ignis Wraith. Pont meg akartam csinálni a sima Ignis-t. Meg kaptam még pár dolgot, pedig eszembe sem volt kéregetni. Egyszerűen a többieknek ez teljesen természetes. Nagyon hálás is voltam/vagyok nekik.Aztán voltam raidelni is. Be voltam tojva. Sok év WoW után azt hittem itt is durva dolog a raid. És egyáltalán nem az, a nagyját már elsőre megértettem, hogy mit - miért csinálunk. Mondjuk testközelből most láttam először lvl80-as Bombard-ot meg ilyenek.

Végül tegnap olyan 2 órát játszottam (nagyon max 3 órát). És végül több mint 600k creditet szedtem össze (Credit Boost-tal). Ami nagyon kellett most nekem.
Az Ember eszméletlen frame! Még semmi értelmes build, nem is maxos, de nagyon tudok vele írtani. Amint visszakerül az Ember Prime az lesz az első dolgom, hogy kifarmoljam. Már most látom, hogy a kedvenc framejeim között lesz.
-
vaakuum
addikt
"hogy Radiant only küldetéseket hostolj"
Ez konkrétan mit jelent? Hogy lehet ilyet csinálni?(egyébkéntközben meglett, már készül. Ez lesz a második prime framem, hamarabb lesz meg, mint a normál változata.)
Apropó: Equinoxnál az első skill csak a nappali és éjjeli mód között változtat, és csak azt határozza meg, hogy a 2-3-4-es skill melyik üzemmódban legyen?
-
.LnB
titán
válasz
vaakuum
üzenetére
Na jó, úgy a legjobb. Én konkrétan emlékszem, hogy mikor farmoltam Ember-t akkor bejött egy srác, és one shotolta a boss-t. Szóval elég gyorsan ment.

(#4662) Chabe89: Ivara-t akarom majd legközelebb összeszedni. Spy-ozni kell. Attól én a hajamat kitépem.
Lehet ez lesz a Loki prime-om első "feladata". 
Hétvégén meg "véletlen" összeszedtem a Nekros Prime-ot. Néztem foundry-ban, hogy a fő BP-n kívül megvan minden. Aztán kérdeztem guild chaten, hogy valaki nem ad e el Nekros Prime BP-t. Akartam fizetni érte, de nem fogadták el.
-
vaakuum
addikt
Publikban toljuk a gyerekkel. De ritka, hogy csak ketten vagyunk, általában mindig 4-en vagyunk mire neki is betölti a laptop. Vagy minket rak be valakikhez, vagy jönnek mellénk elég hamar.
Általában a dropot látva már indítom újra a küldit, mire neki betölti az előző kör eredményét, akkorra letelik a számláló, és az enyém már félig betöltött. Ilyenkor várakozok a kezdőponton vagy fél-egy percet, és a gyerek is megjelenik. A többiek meg vagy jönnek, vagy nem, de szinte mindig fullos team van a pályán.
-
vaakuum
addikt
Elhiheted, hogy abból a darabjából pont nem egyet szedtem össze

Most hirtelen nem is tudom, melyik hiányzik, de az nagyon ...
Lehet végén úgy járok, hogy mikor kidobja a hiányzót, akkor is már megszokásból rányomok, hogy ismételje a küldit, mert annyira benne lesz a kezemben a mozdulat.
-
vaakuum
addikt
-
vaakuum
addikt
válasz
drachoHUN
üzenetére
A loki prime-nak a fiam nagyon fog örülni, most kezdte húzni a simát, mert épp befejezte a nyx-et. Csak majd össze kellene szednünk valahogy a darabjait. A radial disarm skillje így első gondolatra eléggé passzol a limbóhoz, mert a lövöldözőseket is arra kényszeríti, hogy bejöjjenek a buborékba. kivétel az ancient healer, meg azok a robotok, amik a fejükből lövöldöznek. Azok biztos minden körülmények között távolsági mobok maradnak.

A limbo meg eléggé bejövős lett nekem végül, bár még mindig nem reaktoroztam meg.
Azon agyalok, hogy shade sentinellel lehetne-e totálban tolni vele survivor küldit kill nélkül. Elvileg a másik dimenzióban tudna rohangálni úgy, hogy nem tudják sebezni, de mivel látják, követik. A life-support-kiosknál meg vissz kell jönnie, ha be akarja indítani, akkor viszont ott tömörül minden, tehát gyakorlatilag 1-hitelik.
Shade láthatatlanná tudná tenni úgy a másik dimenzióban, hogy láthatatlan marad a tömegben amikor visszajön?Embert én is szeretném összeszedni, de nem akarózik sikerülni...

A prime változatát meg meg is tartanám, ha majd sikerülne
-
.LnB
titán
válasz
drachoHUN
üzenetére
Ember Prime? Most húzom a simát, ez már kis szinten is b*szó. Kimaxolva biztos iszonyat framet lehet belőle faragni. A Loki Prime-ot meg most hétvégén szinteztem ki, az sok platomba fájt megvenni. De már mindegy.
Ahhoz kellenének duration modok, de nincsenek még jók nekem. Spy küldikre szánnám jó hosszú stealth-el.De most elég erős pénzügyi krízisben vagyok.
HM fb oldalán is segítenek a srácok, hogy hogyan farmoljak creditet. 500k kellene csak a sindycate exalted ranghoz. Mellette meg van jó pár fegyó amit Fuji ajánlott, azokat is le akarom gyártani.. Úgyhogy a heti program már megvan. 
-
drachoHUN
senior tag
No február eleji unvault: Ember, Loki, Frost. Engem mondjuk inkább a fegyverek érdekelnek, és talán Wyrm is jön... A frameket is kéne farmolni mondjuk platina okán, de majd kiderül mennyi időm lesz...
-
.LnB
titán
Sima Euphona honnan szerezhető be? Sajna a Prime-hoz MR14 kell, az nekem még messze van.
-
drachoHUN
senior tag
Hmm, megváltoztatták Trinity, Excalibur és Frost farmolási helyeit. Excal került a Marsra. Így gyorsan megszerezhető, ez a "kezdő" frame is, ha ember inkább Volt-ot vagy Mag-et választja.
-
.LnB
titán
Ez a Kela De Thaym boss ez mókás. Jó fight, kár, hogy előtte arénázni kell. Szerencsére másodjára kidobta ami kell a Chroma-hoz. Így már az is készül.
-
vaakuum
addikt
Túrom a netet két napja Limbo infók után, de még mindig nem tiszta az a frame nekem...
Azt látom, hogy rengetegen szidják, főleg publicban.
Meg azt is olvastam, hogy nemrég átdolgozták, tehát a viedók nagy része, amit néztem már nem aktuális.Van itt valakinek limbo, aki használja is néha? Még néhány szintet kellene rajta húzni a 30-hoz, de ha ráéreznék, lehet dobnék bele egy reaktort.

-
Golden9
veterán
A hajó aljában lévő középső és jobb oldali ajtókat, hogy lehet kinyitni? Balra Nekros-sal már be tudtam menni. Azt ne írjátok le, hogy mi van mögöttük, ez a video már amúgy is spoilerezett picit.

-
Źşë'
addikt
válasz
Golden9
üzenetére
a képet találtam, elég poénos
nekem is sok van, de inkább nem szórakozok vele, sajnálom az időt arra hogy kipakoljam
de azért kivancsi lennek rá h mennyi lehet, kár h szám szerint nem írja ki h melyikből mennyi van ill. összesítmennyire veheti vissza a gép erőforrásait az a sok mozgó ayatan

-
Źşë'
addikt

-
Hunbeast87
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Health and Energy Orbs cannot be collected –and therefore converted– while at maximum Health or Energy respectively.
Mint ahogy normál módon nem tudsz felvenni Energy Orbot, mikor maximum energyn vagy, így ezzel sem veszed fel és nem tölt azzal életet. A fordítottja szintén igaz.
Természetesen pl. ha energy maxon és health nem, a health orbot fel tudod venni, de plusz energyt már nem kapsz. Ez is igaz fordítva. -
vaakuum
addikt
[Ha ez a mod használatban van]
az azt is jelenti, hogy ha heal vagy energia közül bármelyik a maxon van, akkor semmilyen gömböt nem tud felvenni a karakter? Vagy csak ha pl. helalből maxon van, akkor health gömböt nem tud felvenni és ugyan úgy nem kap energiát, de energia gömböt tud felvenni .... és ilyenkor mi történik? Túltöltődik a health, vagy nem történik semmi? -
vaakuum
addikt
Nyugtassatok meg, ha eladok egy framet vagy fegyvert, amiből nem szedtem ki a modokat, attól a modok még nem lesznek eladva belőle, hanem visszakerülnek az inventoryba...

-
vaakuum
addikt
Megtört a jég, tegnap beadta a 75%-os kedvezményt

Egyébként kérdés, hogy defensnél ugye érdemes minél alacsonyabb szintűvel kezdeni, mert azzal lehet jó sokáig eljutni? Feltételezem lehet úgy számolni, hogy Körönként egyel nagyobb szintű mobok jönnek?, akkor ha valami gagyi 5-10-es szintű a kezdés, akkor a 40 wavet ki lehet bírni akár párban is specterekkel megtámogatva.Illetve van-e valami olyan oldal, ahol az egyes fegyvereknél látszik, ha azok egy másik fegyvernek az alkotóelemei? Csak hogy ellenőrizni tudjam, hogy eladható-e vagy inkább gyártsak belőle egy másik fajta fegyvert...
-
xFreex
aktív tag
(#4633) .LnB Idegeneket (értsd nem klántagokat) be tudsz hívni klánba trade-re kulcs nélkül is. Addig maradhatnak a dojotokban míg a klan 1 tagja legalább ott tartózkodik. Ha a clan minden tagja elhagyja a dojot akkor az ott tartózkodó idegeneket is kiléptetik.
(#4635) vaakuum Minden tárgy cseréjének, eladásának van adója (Tax). Ritkább modoknak magasabb. Ezt bazárban és klan-ban/dojoban is megfizeted és csak úgy elveszik az éterben, senki sem kapja meg. Klan vethet ki külön adót kereskedésre, ez az adó az alap adóra kerül pluszban és ez a klán kasszájába kerül.
-
vaakuum
addikt
Klán dojoban lehet trédelni? Én eddig a fiamnak is maroo bazárban adtam oda a modokat, amiből nekem volt, neki meg nem, de mindig elvitt tőle egy csomó kreditet a tradelésért (mondjuk tőlem is, de nekem nem fáj, mert jobban pluszban vagyok, ő meg gyakorlatilag azért játszik, hogy elindíthasson egy-egy gyártást. Nyilván kevesebbet is tolja szerencsére
)De akkor ha klan dojoban ingyen lehet tradelni, az egy fokkal jobb, akkor már legalább vele tudnék plusz költségek nélkül biznicelni.
De köszönöm az ajánlatot, lehet élek vele, és majd akkor eltradelem veled valami értelmesre, amikből nekem már 3 van...
Most lehet csak belépek a napi bónusz miatt, de mivel van tarkov kódom, a következő héten valszeg azt fogom nyúzni én is főleg. Ha nembejövős lesz, akkor nem marad más, csak a warframe
-
.LnB
titán
válasz
vaakuum
üzenetére
Adok neked 100platot. Az elég lesz pár slotra míg belejössz. Itt a profilom, majd vegyél fel: [link]
Nem tudom be tudlak e hívni a klán Dojo-ba, azt hiszem ha van kulcsod akkor igen, ha nem akkor majd valahogy összehozzuk, nem tudom hogy megy ez.

Viszont én se vagyok egész nap gép előtt szóval majd összehozzuk a dolgot ha egy időben fent tudunk lenni.
-
vaakuum
addikt
válasz
drachoHUN
üzenetére
Eddig vagy háromnegyed órát ácsorogtam feltartott kézzel maroo bazárjában, de semmi értelme...akkor inkább már játszok. Még ha csak alap szintű küldiket sikerül is csinálni, akkor is csordogál szépen valami ingame bevétel. Tény, hogy ebből nem lesz plusz slot, de gyakorlatilag annyi időm nincs, ha játszani ülök le, akkor játszanbi szeretnék, nem várakozni a semmire. A Trade chat is használhatatlan, úgy pörög, högy követhetetlen. Bár lehet én is csúcsidőben jutok be...
Olyan piac kellene, amihez nem kell ott állni a játékidőben, játék helyett...Szerintem... -
drachoHUN
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Ha elég jól kiismered a piacot, csak egy kis kezdőtőke kell, és csak tradeléssel is simán lehet platinát termelni. Nagy baj szerintem nincs vele. Ritkább dolgok drágábbak, gyakori cuccok olcsóak. Rendben van ez így. Warframe.market is hasznos, de helyén kell kezelni az ottani árakat...
-
-
vaakuum
addikt
nekem sajnos nem sikerült a frost prime cuccokat platért eladni, a kutyának sem kellettek... pedig a marketre is regisztráltam miatta. Így a végén elcseréltem egy prime fegyver készletére. Bár egy neuropticsom még mindig van, az sem kell senkinek.
Kedvencem a csóka, aki kérdezi, mennyiért adnám oda a neurt, systemet meg a blueprintet, mondom az árat, válaszolja, hogy "NO". Kérdezem mi a "Yes" nála, erre jön, hogy igazából nem is akar venni...

Ez a market megoldás nekem nagyon nem bejövős
Kár, hogy nincs egy olyan, mint a steam market. Már egy csomó játékban van hasonló. -
wjbhbdux
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Lehet, csak válaszd ki a Steamet a plat vásárlós oldalon [link], hogy az EUR ára mennyi azt csak fizetés előtt látod majd. Most nekem pl 50% kuponom aktív, így 1000 plat 25 dollár, de Steamen át meg 22.5 EUR
Az ingame storeból is lehet, akkor kevesebb a belépés bajlódás. -
vaakuum
addikt
Steam walletből lehet platinumot venni?
Illetve ezt akkor érdemes ezek szerint, amikor a napi első belépésnél kedvezményt sorsol ki a rendszer, ha jól értem?
-
xFreex
aktív tag
válasz
vaakuum
üzenetére
1.: a végén
2.: azok automatán elindulnak és ha játszol ha nem megy...képernyő jobb felső sarkán mutatja milyen booster aktív.... felváltva ha több is aktív...
(minden nap az első teljesített küldetés 2xcreditjutalmat ad, tehát érdemes olyan küldetést csinálni ami magas jutalmat ad. pl Ceres - Seimeni) -
vaakuum
addikt
Elég kellemetlen azzal szembesülni, hogy a régi jó sniper -másodlagos pisztollyom (lex catalisttal 3-szor formázva) már olyan szinten idejétmúlt, hogy nemcsak prime verzió van belőle, hanem aklex, sőt aklexprime is

Egyébként 2 kérdés:
1) ha ostromon veszek részt az egyik oldal képviseletében, akkor 3 meccs után adja azt a jutalmat, amit kiír, vagy akkor, ha 3 meccset letoltam, és az az ostrom majd véget ér?
2) amit belépéskor lehet pörgetni boostereket, azt hol lehet elindítani? Erős kredithiányban szenvedek, de tuti van egy rakat boosterem. -
xFreex
aktív tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Helios és Helios Prime képes csak scannelni. + moddal (Detect Vulnerability) ha teljes egy ellen codex bejegyzése akkor 1 ellenen kijelöl egy területet amin 2x sebzést okozol ha támadod. Viszont Helios nem csak ellenségeket scannel hanem tárgyakat is.
Ami "elektromos nyalábbal köti össze a playereket " az szintén mod. Shield Charger a neve és bármelyik sentinelbe bele lehet tenni. Hatása hogy túltölti a gazdája és a közelében lévő csapattársak pajzsát 60 ponttal.
Hasonlóan hasznos mod a Medi-Ray amely viszont csak a gazdája életét tölti vissza X %-ban időközönként.
-
vaakuum
addikt
Találtam tegnap egy barátságos magyar playert, akiről kiderült, hogy klánvezér, és meg is hívott bennünket. Készül a kulcsunk éppen.
Viszont most a sentineleken agyalok nagyon. Azok ugyebár dupla helyet foglalnak, mert egy a sentinel, a másik a fegyvere.
Régen egyszerűen úgy volt, hogy minden sentinelnek saját fegyvere volt, de most már lehet variálni.
Nekem most 4 sentinelem van 4 fegyverrel (az ötödiket meg lehívhatnám, ha lenne slotom). A deathcube és a fegyvere vannak catalistozva, azok 60-a fejlesztést bírnak. Annó a deathcubot azért kedvelték, mert gyorsan lőtt, és nagyobb volt az esélye, hogy beadja pl. a fagyasztást a mobokra.
De most a taxon is ugyan úgy lő a kocka géppuskájával.
Meg ezen kívül még sentinelből is van vagy 5, amit ki kellene próbálni. Terv szerűen csak a prime verziókat tartanám meg.Arról viszont lövésem nincs, melyiket lenne érdemesebb erőltetni? A scannelésnek a sima infoszerzésen kívül van értelme? Mondjuk nagyobbat lehet sebezni a már jobban ismert (sokszor scannelt) mobokra, vagy valami?
Illetve mi az, amikor elektromos nyalábbal köti össze a playereket valamelyik sentri? Sajnos ezek annyira díszítve vannak, hogy sokszor fel sem ismerem, mi az a kütyü vagy élőlény sentri.

-
-
vaakuum
addikt
A Carrier és a Helios alap változatát tényleg csak egy elég magas szintű klánból lehet megszerezni?
-
vaakuum
addikt
válasz
drachoHUN
üzenetére
De. Azt hittem, bratonból csak prime változat van az alapon kívül.
Közben megjavult, de azért fura, mert az egyiket alapból mutatta, pedig azt is csak akkor vettem ki. Gyakorlatilag egyszerre a hármat berktam a kezébe, utána keresgéltem a listában, és feltűnt, hogy az egyik világos, a másik kettő meg szürke. Most már mind1, mindhármat felhúztam 30-ra és el is adtam gyorsan...
-
vaakuum
addikt
Most látom, hogy ugyan így jártam pl. a bratonnal. Vagy 4 napja adtam el fullosan (ez megvolt az ősidőkből, mikor most újrakezdtem, ez volt a kezében a rhinonak.), és nekem sem jelzi a profilomnál. De ami még izgalmasabb, hogy most vettem ki három fegyvert a foundryból, és csak egyet mutat a profilomnál a nagy táblázatban, a másik kettő szürke. Mindkettőt blueprintjét 3-4 napja szedtem össze valahonnan, és tegnap kezdtem gyártani.

-
Źşë'
addikt
válasz
drachoHUN
üzenetére
nekem fura mód nem jelzett valami 3-4 fegyvert a játék, és ezáltal anno el sem tudtam érni a 24 es mastery-t
egy 24es csávó profilja után néztem meg hogy miket nem számolt ()kizárásos alapon ffs)... és régi alap fegyvereket kellett "újra" felhúznom... mert gondolom frissültek a játékban, azt vagy bebuggolt vagy ezek a jóemberek csináltak valamit másképp -
xFreex
aktív tag
-
vaakuum
addikt
Van annak valami módja, hogy megtudjam, miket húztam már fel lvl30-ra? Mert régebben is elég sok mindent eladtam, szerintem egy idő után képtelenség még rendszeres játék mellett is emlékezni rá, mi az, ami már megvolt 30-as szinten.
-
vaakuum
addikt
Nocsak, valami frissítés érkezett ...
-
Golden9
veterán
válasz
urbanjozsi
üzenetére
Jobb lenne az Azonnali játékos kérdések órája és a Steam topic-ban megkérdezni. A Dota2, és a Paladins, azok igen. A másik kettőt nem ismerem,valahol meg kellene nézni hogy tudnak-e felhőbe menteni a Steam-en. Ezt a kliensben a Steam -> Beállítások -> Felhő menüben kell bekapcsolni, de nem minden játék támogassa..
-
.LnB
titán
Nem tudom, hogy én vagyok e szerencsés, de ez könnyen ment nagyon:
(megvan a Day és Night BP is)
Egyébként így állok most:
Trinity készül még, csak nem fért rá az első képre.
-
Golden9
veterán
válasz
urbanjozsi
üzenetére
Nem a pc-n vannak, a játék szerverein tárolják őket.
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Gyermekem gépét formáznám....
Kérdésem az lenne, hogy hol találom a játéknak a mentés mappáját?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bár előtte azért in-game is megnézem milyen lesz.

. bár egy dupla tárkapacitást tudnék értékelni.

Lehet ez lesz a Loki prime-om első "feladata".