Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Házimozi belépő szinten
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wjbhbdux
üzenetére
és vannak a b*ott nagy neptune és uranus pályák, esélytelen volt ezekre a lidércekre is vadászni. Ha belebotlott vki, akkor lenyomtuk, amúgy meg élni éss élni hagyni...
meg ezek az orokin templomok... nem lehet bejárni, mondjuk survivalban valamennyire, de minden csip-csup helyre akkor sem lehet benézni.
s4hu|SyD^:
Viszont vannak fix helyek loottal, ahol halomban a cucc. Azokat érdemes megjegyezni.
Hasonlóak a pályák, sok az ismétlődés, én anno ezért majdnem abbahagytam. De kb ceres/ saturn-al kezdődően lesz már sokféle, több játékmód, stb.
Jah, ami fontos: sok alapanyag most kevésnek tűnik, de később lesz bőven. Van, ami később is kevés, nehéz kifarmolni. Ezért belépéskor ha orokin catalyst vagy reactor lenne, akkor azt válaszd. Másik ilyen a tellurium. Nitain-t a nightwave-ből lehet venni, ha kell, majd részletesen leírjuk hogy. Mutagen mass is hiánycikk folyamatosan, minden bizbasz bio fegyóba kell. Fieldron is ilyen, de könnyebb megszerezni. -
wjbhbdux
veterán
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Alapvetően nem érdemes szöszmötölni, csak ami útba esik container üsd szét vagy nyisd ki, de bejárni a pályákat annyira nem kell az elején, később úgyis vissza tudsz jönni és gyorsabban csinálni ugyanezt, vagy hatásosabb helyen farmolni.
Egy alap szinten édemes kiismerni a pályákat, mert majd lesznek olyan feladatok ahol a félreeső szobákban elrejtett ládákat kell megtalálni, minden tileset tartalmaz több rejtett kis szobát is. Néha meg 7 év után is találok újat
-
s4hu|SyD^
addikt
A küldetéseken csak átszaladjak? Foglalkozzak a loot-tal vagy úgyis megvan mindenre a megfelelő hely farmolni? Tegnap csináltam valami jó extra affinity stb küldetést, talán Defend és 27k credit-et adott. Hát látom a fényt az alagút végén.
Nem leszek mindig szegény. -
wjbhbdux
veterán
válasz
anubys1984
üzenetére
Ott lehet hagyni a kuva larvling-et és akkor a köv pályán más fegyvert kapsz.
-
anubys1984
aktív tag
Úgy néz ki, a második is Kuva Kohm lesz. Majd ha valakit érdekel, vevő lennék egy cserére. Persze majd még össze kell farmolni. De nem ez lesz a kedvenc részem a játékban.
És tényleg fájdalmas az összeset kimaxolni. A legutóbbi Operation: Plague Start kihagytam, így most nem is töltöttem fel a forma-készleteket. -
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Azt jól teszed (mármint, hogy nem nagyon kapkodod el...). Ezt a játékot úgy érdemes csak játszani (ahogy mindegyiket), hogy nem függesz rá - csak a szórakozásért.
Vannak olyan részei, amik kimondottan grindelősek, így teljesen felesleges pörögni rajta - mert ha rendszeresen tolja valaki, akkor úgyis előbb utóbb összejön minden "magától", egyszerűen csak abból, hogy játszol a játékkal (ez különösen a relic-ek nyitogatására és a prime dolgok összerakására vonatkozik). Ebben ez a játék igen nagyvonalú - én ezért kedvelem.
A türelmetlen millenárisoknak persze mindig ott a pénzköltés lehetősége, de ez is csalóka, mert igazából több ezer platina elkölthető gyakorlatilag a semmire - olyasmire, amit később bottal sem piszkálsz, vagy lesz belőle 2 másik...
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát majd lesek akkor videót, hogy kell relic-ezni. 4 bolygó van nyitva. Nem nagyon kapkodom el. Kutyaféle megvan meg az Archwing. Most kéne valami Relay meg felvenni egy küldetést, majd megnézem azt is, hogy hogy kell. Szerencsére azért pörgös a játék és gyorsan lehet küldetéseket csinálni.
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Nem jól értetted sztem.
A szerzett XP eloszlik, a %-ot nem vágom fejből, de nagy adagot kap, amivel harcoltál, egy keveset a többi (companion fegyó és a companion is), valamennyit kap a többi felrakott fegyver és a warframe is. Tehát ha van bent egy fullos kard, akkor az is megkapja -még az exalted is-, ami így kárba vész. Ha húzni akarod egyik cuccot, akkor a lehető legkevesebb egyéb legyen felpakolva.
Nálam ignis wraith van, meg mellé amit húzok. Ha már arra is tudok pakolni, akkor ignis ki és csak azzal megyek. Erre jó a Sanctuary, mert kicsi pálya, sok ellenfél, és a csapattól is jön XP, ha a közelben ölnek.
Másik, h formázás után is fejlődnek a cuccok, de az már az MR szintbe nem számít bele. Szal. első körben legyen egy stabil warframed, meg egy jó fegyód, amivel tudod a többi cuccot húzni, küldit csinálni. MR 5-6-után már sokkal jobb fegyók vannak, addig Boar, Braton elég. Saturn-ra már érdemes vmi combosabb fegyót összerakni, onnantól keményebb. MR 10-től megint sok jó cucc van, klánból kivehetők, etc. Eddigre lesz már prime cuccod is, ha néha relicezel.
Relicből egyelőre a formát és a jobb prime cuccokat vedd ki. Forma rengeteg kell majd.
Boar-t uranuson dobja, egyik este beviszlek, összeszedjük. Abba is kell 3-5 forma, de utána nyugi van, minent visz sokáig. -
-
wjbhbdux
veterán
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Relic az alap változatnál valamivel jobb Prime fegyverek és warframek részeit tartalmazza, ezeknek lehet nagyobb az MR szint követelménye, ráérsz még bőven farmolni. Esetleg ha Limbo, Pyrana vagy Destreza prime részeket látsz gyűjtsd be, mert azok lesznek amik jó időre kikerülnek a játékból 1 hónap múlva kb ha jön a következő Prime. Illetve ezek adják az alapját az ingame gazdaságnak is, hiszen cserélhetőek játékosok között a Platinum fizetőegységre. Ha beesik egy arany színű ritka drop vmelyik játékosnak a 4ből akkor érdemes arra lecsapni.
A max szintű fegyvert ha kiveszed és semmi sincs a slotban, akkor a többi közt oszlik el az Affinity/xp, amúgy kárba vész rajta (majd lesz egy endgame rendszer ami számolja máshoz a max szint felett is).
-
s4hu|SyD^
addikt
Közben rájöttem a relic-ek nem nyílnak csak úgy ki.
Fegyverek szintezéséhez kell őket használnom? Mert valahogy a kard nagyon gyorsan maxos lett. A lőfegyverek meg csak 15-ösek kb. Szóval minél többször használok valami annál jobban fejlődnek. Ha van bent 2 maxos cucc akkor a többi több xp-t kap? Szenvedősnek tűnik ez a fejlődés neg a játék eleje, de végre elkezdtek változatosabb helyszínek és nehezebb mobok lenni.
-
Źşë'
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
mármint a Lich ölésre gondolsz? sajna kell hozzá szerencse is, én most az ephemerákat szedem belőlük, pont most esett egy elektromos oh fk yeeeah

a fegyverekkel már nem kell szarakodnom, mindet kigyúrtam (ráadásul tetves formákkal 40es szintre - 16fegyó x 5forma->80 forma, azért egy kezdőnek sztrók közeli állapot
)
egyáltalán nem rosszak, persze nem is csoda fullosan minden elit moddal, naná hogy azok
Kuva Bramma mocsok OP lett, persze csak óvatosan kell vele pattogtatni mert hamar kinyírja saját magát az ember -
wjbhbdux
veterán
válasz
anubys1984
üzenetére
Néha lehet szerencséd ha kitalálsz 1-1 requiemet mielőtt összejön a murmur, akkor a következőre ugrik a folyamat.
-
anubys1984
aktív tag
Nyolcadik próbára meglett az első kuva fegyver (Kuva Kohm). Kínszenvedés lesz ilyen tempóval az összeset összeszedni...
-
Nah, végre elkészült -nagyjából- az indexre szánt "one hit wonder" Hirudo. Egyetlen primed toxin van rajta, a többi crit. Szépen teszi a dolgát, gyors, hatékony. "mezei" pályákon és elite sanctuary-n is jó. Nagyon kerestem már Indexre a melee fegyót, sokáig hate volt, de a Hirudo gyorsabban öl.
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Mindkettő, ha lehet, de ez warframenként változó. Shieldbe nem érdemes sokat ölni, később leszedik néhol instant. Farmolást sztem ne erőltesd, nem férsz hozzá mindenhez, amíg nincs minden nyitva. Ha nem muszály, ne add el, de mondjuk harrow vázból lesz rengeteg, meg oberon cuccok is, egyet megtartasz az elég.
Relic sem élet-halál, de ha gyors vagy, akkor mehetsz és ha beesik vmi, akkor meglesed marketen és eladod, abból a platból eleinte úgyis reactor/catalist lesz majd.
Nyersanyag miatt ne aggódj, lesz majd azért a többsége bőven. A többire meg majd farmolsz, ha kell. Drón bp-t a marketen -gépeden- vedd meg, az a bolygókról is termel egy keveset.doktordevil: köszi!
-
doktordevil
tag
Nem a nagy ágyú crew shipek leszedésére jó, de az ilyen gyors mozgású hajókat nem nagyon lehet azzal leszedni, mert tölteni kell.
Saryn meg amúgy ilyen
. Asszem corrosive és viral procokat is ad az ellenfeleknek és elolvasztja őket.
Mirage: amit te láttál az az Explosive Legerdemain augument moddal lehetett. Ezt a szindikátusoktól tudod beszerezni.s4hu|SyD^ #5977
Health inkább, ha valamelyik framenek van normál mennyiségű armorja akkor lehet azt is kicsit.
Gyárthatsz fegyókat vagy frameket, ha felszintezed nő majd a masteryd. Max eladod, ha nem tetszik a fegyó.
Sztem ha tetszik egy frame farmold ki.
Relicekben prime frame és fegyver partok vannak, ha érdekel nyitogass. (viszont a prime frameknek és fegyvereknek magasabb masteryük van általában tehát lehet nem tudod megépíteni) -
s4hu|SyD^
addikt
Pár kérdés:
Health vagy Armor vagy mindkettő?
Elkezdjek mindent gyártani amit birok vagy felesleges az elején?
Farmoljam a meglévő Warframe blueprint-ekhez a darabokat? (bounty-k stb?) Vagy ráér ha kimaxoltam az elsőt?
Boltor megvan mivel adja küldetés gondolom azt is csak akkor használjam ha az első fegyver maxos.
Nyitogassam a Relic-eket?
Most inkubálom az első 4 lábút és mellette az Archwing quest megy.Úgy látom, hogy a küldetések szépen végigvisznek a bolygókon és mindig adnak pont azt amik kellenek a továbbjutáshoz, szóval egyelőre csak küldetésezek szerintem. Később pedig nekiállok keményen farmolni, mert látom kell rengeteg credit és nyersanyag.
-
válasz
doktordevil
üzenetére
Az első nagy ágyút nem kezeli vki? Onnan kellene megküldeni sztem.
Mai epic: egy saryn prime-al voltunk ketten sanctuary-n. Gyakorlatilag az egész pályát "mérgezte", pedig nem is mozgott különösebben. NPC-k egykedvűen ténferegteg és haldokoltak... a 9. körben kiszálltam, nem érdekes így. Kérdeztem tőle, h ez mi, de semmi válasz. Van ilyen durva cucc, vagy vmi csalás ez?
Másik kérdés, h mirage prime-al látom sokan telecsillámozzák a pályát, az effekt kb ua. mint a sarynnal. De azt hogy csinálja? Nekem is megvan a Mirage prime és a "mezei" is, szeretem, de ilyet nem tudok előhozni. A 2-es képesség nem tart eddig. -
doktordevil
tag
Üdv!
Railjackben eljutottam a Veil proximáig. A problémám az lenne, hogy errefelé olyan hajók cikáznak amelyeknek visszatöltődik az életereje, méghozzá baromi gyorsan. Lelövök vmennyit és már visszatöltődott fullra, potyára lőttem...
Szóval milyen fegyvert javasoltok RJ-re? (most carcinnox mk3 van) -
s4hu|SyD^
addikt
Most jutottam MR2-be és a Vénuszt csinálom éppen. Kell egy boss, hogy egy junction elérhető legyen. Meg szépen nézem a Quest-jeim, hogy mi kell meg merre. Moddolgatok, mert már vannak erősebb ellenfelek. Kezdek belemerülni, próbálom kiismerni ezt az egészet, mert eléggé bonyolódik így, hogy már több dolog elérhető.
Este leszek kb. 9 után egy 2-3 órára remélhetőleg. Majd ha a család kidőlt. Mindent segítséget elfogadok és hálásan köszönöm.
Be.Vik a név.
-
Nekem dojoból az ignis volt sokáig, majd a baró sráctól ignis wraith. Hátránya, h viszonylag sok (6-8) forma kell, h igazán csapatós legyen. Viszont így ca. lvl 50-ig erőlködés nélkül visz mindent IS, felette már trükközni kell, de alatta nem szoktam állítgatni, h mire sebezzen. De ez még később lesz, az argon és az MR9 miatt aktuális. Ignis csak MR5.
Ninkondi prime-val megtréfáltam magam... Mondom ez tetszene, KÖLL! Volt amit nyitottam, 1 handle-t vettem, kb. MR9-es korom óta nézegetem, mert MR14 kellene hozzá

s4hu|SyD^: továbbra is adott a lehetőség, ingame megkeresel -ha már tudsz tradelni- és adok rengeteg cuccot (ingyen), ami sokat segíthet. Pl. a Boar csak MR2 (ez nem tradelhető, de szerzünk...), de ütős kis cucc, ha tudod etetni (sg ammo mutation, de adok hozzá
)
Síma point blanc is megteszi, én gas-ra készítettem, ez kb. mindenre jó, nem gyors, de stabil a magas status és a multishot miatt.
De majd Marson a bazárban is segítenek. Ha megadod a neved, felveszlek friendbe.
-
Źşë'
addikt
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
ha minden igaz a Boltornak 2es a MR szint függése, emlékszem nekem nagyon nagyon sokáig az volt primary aztán meg a prime verzió - és még kapott egy kis buffot is 22.12es updattel - az ilyen MK1es fegyvereket csak addig tárold míg ki nem tolod 30as szintre mindet, amint elérték, add el őket kreditért inventoryból
Prime verzióhoz hasonlítva:
Boltor Prime, compared to Boltor:
Higher base damage (46.0 vs. 25.0)
Higher Impact b Impact damage (4.6 vs. 2.5)
Higher Puncture b Puncture damage (41.4 vs. 20.0)
Higher critical chance (12% vs. 10%)
Higher critical multiplier (2x vs. 1.8x)
Higher status chance (34% vs. 14%)
Higher fire rate (10 rounds/sec vs. 8.75 rounds/sec)
Faster reload speed (2.4 s vs. 2.6 s)
More accurate (50 vs. 25)
Different polarities (Vazarin PolMadurai Pol vs. Vazarin Pol)
Higher Mastery Rank required (13 vs. 2)
Lower disposition (1.1 vs. 1.2)Prime verzióhoz Mastery 13 kell.
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
csak akkor ne rakd be pl. a pisztolyt, ha már 30-as és nincs más, amit húznál.
Ami tetszik, azt tartsd meg. Ha lesz még, akkor adok boar BP-t, bratonnál jobb szerintem, főleg infested és def pályán.Jah, most én is kihagyom a vásárlást, nincs ami tetszene/vagy már korábban vettem ezekből.
-
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
hát jah, egyelőre legyen erős fegyó+warframe, amivel az elején is boldogulsz. Miket választottál?
Másik, h az XP eloszlik, szal minél több cuccod van bent, annál lassabban fejlődsz. Szl. mondjuk pisztolyt én nem viszek, csak pri+melee, kis pályákra ennyi sem. Stílustól függ, kinek mi. Mondjuk ha shotid van, akkor kell pisztoly, nekem mindig kifogyott, később moddolva már nem. -
s4hu|SyD^
addikt
Meg is válaszoltad amit akartam. Akkor csak nyitogatom fel a mappot. Fegyvert akarok venni, de MR 2-es kell és én csak 1-es vagyok még, most lett meg a drón társ, az még amúgy is csak 1-es. Első Warframe feloldva a küldetésből, de ugye oda is össze kell szedni a többi részt. Talán a kardom 11-es amúgy, minden más kisebb szóval van még időm.
Kezdem látni, hogy mi mi küldetés, nyersanyag téren legalább. -
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Mit akarsz szintezni? MR? Akkor újabb warframe, fegyó, sentinel felhúzása lvl 30-ra. De formázás utáni húzást már nem számolja, szal ez drága, de sok értelme nincs is szerintem, 6-7-ig eljutottam különösebb warframe gyűjtögetés nélkül lazán, csak a mapot nyitogatva, fegyókat kipróbálva. Neptune/Index-re juss el, ott van píz, abból a klánban megveheted a rengeteg BP-t és fejlődsz.
-
s4hu|SyD^
addikt
Valami módja van, hogy gyorsan szintezzek? Láttam a 2. MR-hez kell a Mars junction meg az Archwing rész, utána meg a Hydra farm(vagy hasonló nevű
)? -
Źşë'
addikt
Baro elhozta nekünk az egyik very very rare és atm egyben méregdrága modot: Primed Chamber
szóval aki teheti vegye meg, mert ki tudja hogy újra mikor lesz rá lehetősége -
-
wjbhbdux
veterán
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Vannak végtelenített küldetések, mint a defense, excavation, survival. Ahol nem fix kis pálya van magadtól ki kell menni a zöldel jelzett kijárathoz, ez az első jutalom után nyílik meg.
Későbbre jó tudni ezekről hogy a jutalmak a Disruption kivételével A A B C sorrendben jönnek, vagyis pl survival 5 percenként, vagy defensenél 5 wave után egy, excav minden 100 pont után. A jobb cuccok meg jellemzően a C-ben vannak, úgyhogy 20 perc / kör szokott az alap lenni public csoportban ha ilyen végtelen küldetést csinálsz.
-
s4hu|SyD^
addikt
Tegnap csináltam valami ric fúró küldetést, de fogalmam nem vt mit kell csinálni a végén, mert nem volt vége. Fúró ment én védtem meg töltöttem fel aztán ezt megcsináltam 3-4x körben ugyanazokon a helyeken. Aztán már késő volt így ki kellett lépnem. Nem tudom, hogy ott van-e valami vég, mert így ugye mission reward nem volt.
-
Dettó így jártam el, fagyóba, ill. egy kubrow nincs "felnőttre" nevelve és ott futkos a hajón. Hamar leölték nekem ezeket, és sajnáltam is, inkább robotokat viszek, de már fegyó nélkül. Elég gáz volt, amikor Simarisnak scannelek, ez meg lelővi a pácienst. Na meg a gencode gyűjtésnél is...
Igen, a vakum mod kötelező. Nightwave-ban van néha, h jelölj modokat, nyersanyagot, ilyenkor kirakom, mert elszippantja, mielőtt jelölném
Még annyi, h állatkákra költeni kell, génstabilizáló cucc kell néha, meg simogatni, ilyesmi. Eleinte erre nem lesz píz, szal. jó a taxon, vagy amivel indult. Össze kellene jönni játszani.
Készül Oberon Prime, arany árban volt egyik része, de ez KÖLL. Equinoxom félig készen várja, h vmi legyen vele, erre tegnap este 3 EqPrime részt sikerült nyitni. Hihetetlen, de néha lehet szerencsém. Harrow szívás, sok spy run után sem adta a szemét a szemét.
Octavia kellene még, de őt is nehéz összerakni. -
Źşë'
addikt
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
igen, warframe elsődlegesen egy elcseszett grindfest szimulátor
de mondjuk olykor jó, mert leköt egy vacak nap után, segít kikapcsolniazok a questek igen, a többi újrajátszható, akár felfogható mellékküldiknek is, amiben szerzel új eszközöket
a questek is nagyon fontosak, mert azok oldanak fel 1-2 főbb dolgotugye vannak a companion-ok - ez alatt értsd: kavat-ok (cicák=) ), kubrow-ok, (blökik =) ), sentinel-ek (fejed fölött elhelyezkedő kis robotizék - első ami számodra elérhető lesz az sztem ez lesz) - elsődlegesen ezeket is érdemes élettel, páncéllal kigyúrni, majd másodsorban - mivel most kezdted eléggé szükséges neked a nyersanyag, így egy olyan modot berakni amely beszippantja az ellenfelek (ill, ládák, szekrények) által hátrahagyott lootot (ez nagyon fontos, igen hasznos mod)
nagyon sokáig sentinellel mentem, aztán jöttek a kubrow-ok majd kavatok, direkt nem használtam őket, ill. csak addig ameddig fel nem húztam mindet 30as szintre a mastery pontok végett, aztán mentek a hibernálóba
mint a Pusztítóban Stalone :_D egyszerűen egy erőltetett tamagocsinak tudtam be őket, most jelenleg van egy Smeeta kavatom, melyet a Charm mód miatt szeretek és nem utolsó sorban van neki is vakuum modja 
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
A legtöbb küldi újrajátszható, a főküldik közül is több, de nem mind. Ezeket a codexben látod.
Egyelőre akkor azt ajánlom, h Mars felé nyomulj, ott a bazár már segítség. Ahogy írtam, sok jófej van, alacsony MR-el kapsz akár free cuccokat is. Este gyere fel vmikor, ha lesz boar BP-m, azt odaadom, meg pár modot.
Braton kezdő is jó, csak az infested pályákon elvérzik sztem. A boar egy sg, moddolva brutál sebzéssel, igaz rövid táv, de sokáig elvoltam vele. Mellé lehet sok jó cuccot szerezni, alacsony szinten a botok nagyon jók, gyorsak. Ha nyaszatolni szeretnél, akkor Galatine, de ahhoz sok mod kell. Eleinte a secondaryra nem költenék -ezeket a modokat endóra váltottam, csak ha volt sárga, az maradt.
Secondaryból később nekem a Mara Detron vált be (ezt a baró srác árulja néha) és a "zsebrakétavető" Akarius, a kis hőkövetős rakétáival. Mindkettőnek van hátránya is, de pl. az utóbbival Eidolon síkságon lazán lehet bóklászni, halottak, mire látnak. Eleinte ezekre nem lesz szükség mondjuk.
Én is este/éjjel játszom, ha elakadsz, kérdés van írj. -
s4hu|SyD^
addikt
Lesz mit olvasnom meg utána néznem.
Akkor itt nem esnek kész fegyverek stb? Ha jól értem akkor blueprint meg nyersanyag farmolás a lényeg itt.
Szóval azok a főküldetések amik ki vannak ott emelve és minden más mellékküldetés? Minden újrajátszható?
Egyébként ha lesz időm akkor belemerülök, mert eddig csak pár órám van benne, de szeretek tájékozódni.
-
Źşë'
addikt
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
azt hittem a küldetéseket (quests) kérdezted, (ez amolyan single palyer része a játéknak végül is, akkor majd ez később jól fog jönni) lényegében sztem ennél jobban senki sem tudná leírni, hogy mi minek az előfeltétele és mik a rewardok stb, mint az az oldal.. én kb 2014 év eleje óta játszom, és annyi frissítés jött, új content, hogy ha akarnám sem tudnám fejből felsorolni, hogy melyik küldetés után melyik jön, mert idő közben megcsináltam őket idestova már hosszú hosszú éve
// utolsó hszed után már értem hogy a missionökre voltál kíváncsi, legfontosabb hogy szerezz egy ütőképes fegyvert (akár primary + secondary + melee egyszerre) / warfremaet, ill elég nyersanyagot, ahhoz ha le kell gyártani valami cuccot - ha ezek megvannak jöhetnek a különböző fegyver/warframe farmok amik mastery (ez a karid fő szintje) pontot adnak egészen 30as szintig (de csak 1x eléve azt)) való húzásukig (am ez a szint akár fegyver akár warframe szintje, nem összekeverendő a masteryvel), az az igazság hogy mindennek (fegyver, warframe, companion etc.) megvan a saját mastery szint függése (már linkeltem a vidit, de ebben is jól látni 01:45nél), tehát nem tudsz pik pak olyan cuccot használni majd ami nem a mastery szintedhez való
az hogy a bolygókon milyen sorrendben mész végig kb mindegy, ill csak annyira fontos hogy melyik ad több kreditet, lootot (elsősorban nyersanyag, másodsorban blueprinteket) ez által szükségszerűen (érdemes minél többet feloldani a változó nyersanyagigény végett, amúgy ha kell valami nyersanyag akkor egy ismerősöd is el tud "taxizni" olyan helyre ami neked le van zárva)
ezek a vidik talán segítenek az elején picit a fegyverválasztásban majd,
Warframe - Primary Weapon Recommendations For Each Mastery Rank
Warframe - Secondary Weapon Recommendations For Each Mastery Rank
warframe megválasztásában ami fontos az elején hogy legyen masszív tank framed (pl Rhino (ez az oldal ír minden hasznos infót, hol tudod megszerezni, nyersanyagigény stb), tehát legyen több armorja, életereje, pajzsa), utána ha picit elsajátítottad a játék mechanikát akkor jöhetnek a képességeik buildelése ill, más framek is, én anno mag-el kezdtem
fegyverek buildelésénél fontos hogy milyen az adott fegyvered képessége, az ellenfél típusa - ennek függvényében kell buildelned az adott fegyvered - erre van egy jó kis táblázat amit itt találsz - de van számos how to build video is youtubon
-
s4hu|SyD^
addikt
Még csak az első boss, Vos után, illetve megnyitottam a következő bolygót lefelé a Föld után, a Vénuszt, viszont a Földön van még sok küldetésem.
Az, hogy mikor játszok elég változó, mert Division 2-vel játszom leginkább, de arra sem sok az időm gyerek és meló miatt, ha vagyok is főleg késő este. UK-ban élek úgyhogy kb nálatok már 11 van mikor én géphez jutok, hétvégén kicsit korábban tudok lenni.
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Leírom én hogy csináltam...
A régi játékosokkal nem lehet lépést tartani, végigrohannak, kész. De nekem kellett a loot, szal. én eleinte szólóban mentem, amit nem tudtam megcsinálni, oda volt csak public.
Modokat hetente nézd át, ami felesleges, dupla, az mehet endóba. Nem MR-re hajtottam, inkább több formával csináltam jó fegyókat, sok lootolás, könnyebb pályákat akár újra is toltam, főleg az erdősek tetszettek.
Volt egy pont, h sok nanospore kellett volna... kezdetben alig van. -mondjuk nem írtad, h hol tartasz-
Ilyenkor recruit csatorna: need taxi for saturn, nano spore farm.
Jelentkeznek, kezdőket sokan segítik, kaptam modokat, endónak való cuccot és platinumot is, ingyen. Marson a bazárban is próbálkozz, sok jó arc van. Később már a warframe market jobb persze. Angol tudás nem árt, de ha klánba kerülsz, akkor onnan is vihetnek magukkal és esetleg olyan cuccokhoz jutsz így, amik megkönnyítik a kezdést.Ha lehet, a prime cuccokat tartsd meg, de inventoryból a dupla, felesleges bp-ket eladhatod.
Pízkeresés eleinte Ceres/Gabii survival, 5 perc és kilépsz, ~20-28k píz, mikor már sokadszor tolod a loot is jó lesz. Tovább nem érdemes maradni, alig kapsz több kreditet.
Ha a saturnra eljutsz, akkor a nanospore hiány enyhül. Lesz más farmolni való.
Ha sikerül egy gyors, ütésálló Warframe-t moddolnod, akkor vannak könnyű relic küldik, publicban nem nehéz, maradj a többiekkel, sok píz, prime cuccok. Ezeknek később lesz jelentősége, eladható platért vagy dukátért.He leírod hol jársz, mikor vagy fent, akkor friend-be raklak, mehetünk pár kört, van sok modom, amit odaadok, később találsz biztos, de most segíthet.
ezt másold be a chatbe:
/w Vizion-HUN Hello... -
Źşë'
addikt
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
ez remélem segíteni fog

-
Źşë'
addikt
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
talán a legnagyobb segítség a warframe wiki, amennyiben kérdésed van ráguglizol, akkor tuti kidob valami wiki oldalt róla - én mindig azt használom - pl sebzésről, fegyverek moddolásáról lényegesebb első körben tudni amit leír az oldal damage 2.0 néven
-
-
s4hu|SyD^
addikt
Van valami beginner's guide vagy ilyesmi kezdőknek? Még csak most öltem meg az első boss-t.
-
anubys1984
aktív tag
Elvileg véget ért a Space trip játék. De sehol nem találtam meg a neten, hogy mégis ki nyerhetett. Bármi public info róla?
-
Szia!
Ha van klánod, akkor vedd meg ott az Itzal bp-t, megépíted, majd Neptune/Salacia pálya. Sokszor. Amint unlockolod, használd a 3. képességet, mindent odahúz. Ezen a pályán pár este lazán kimaxolod mindened, mindeféle modod lesz, stb.
Ahogy írta a kolléga, más rj-re beszállsz, ott gyűjtögetsz. Sok a bug, majd kezdenek vele vmit, de játszható. Biztos nem ez a végleges.
Jah, rj-nél a Magasabb szinteken már összeszedett csapatok vannak, oda sosem sikerült csatlakoznom. Van már hajóm, de fajleszteni kell, ahhoz meg darálni más hajóján. Sajna nincs fix csapat, amúgy meg elindulni rizikó: volt, h mindenki kint repkedett, lootolt, a hajómat meg leabálták. Van, aki csak magára gondol -utána meg pislog, h vesztettünk, tök egyszerű küldiben. Van, aki beül lődözni, a hajó meg széthullik a feje felett, de lőőőő...
Nah, ezért lenne jó akív klán. -
wjbhbdux
veterán
Ha összedobsz a dojoban egy Amesha archwinget, csak az 1es gombot kell megnyomni és máris biztonságban tudsz repkedni a sok grineer hajó között, a fegyverei sem túl fontosak most. Vagy vállalhatsz olyan szerepet a RJ csapatban amihez ki se kell lépni a railjackből a küldetések alatt, lehetsz tüzet oltó engineer, kezelheted a 2 oldali fegyvereket, vagy vezetheted a railjacket.
A mostani archwing rendszer nemsokára ki lesz dobva, kitgunhoz hasonlóan lehet majd összeválogatni darabokból ami kell, és erősebb is lesz. Most szinte semmire se jó csak közlekedés.
Több részben jön az év során a railjack és a New War, ez most a grineer része, lesz corpus meg infested idővel, hacsak nem gondolják meg magukat ennek a fogadtatása után.
Igazából most főleg arról szól hogy az Intrinsics szinted növeld ( ESC / profile alatt gyorsan elérhető, ez ad Masteryt is), ez független a saját railjackedtől, bárki hajóján használhatóak. A legnehezebb Veil térségben esnek a legjobb railjack alkatrészek is és ott New War quest előszeleként időnként megjelennek a Sentient outpostok, ami a következő tileset elemeit tartalmazza. Ugyaninnen a Shedu elég komoly fegyver.
Emellett a sima rj küldetésekben vannak a crewship-ek ahova be lehet ugrani a reaktort felrobbantani, meg 1-1 grineer bázis ahol bent és kint is kell tevékenykedni rövid ideig, és a rejtettebb derelict állomások az űrben, ezekbe még én se futottam bele.
Az eredeti bemutatóból a Lich rendszer még nincs ide integrálva, olyan nagyobb űrhajók nincsenek.
Elvileg a corpus RJ mellé jön az eredeti 2013-as corpus tileset felújítása, és ott majd többet kell a normál pályákon lenni mint az űrben.
Alapvetően az egész RJ most egy váz, a hosszú távú cél az lehet hogy minden normál küldetés az űrben odareppenve elérhető legyen egy közös térből? vagy vmi ilyesmi. Csak azt hagyták figyelmen kívül, hogy annyira nem űrszimulátor hanem az ellenfeleket lootért kaszabolók a Warframe rajongók

-
saelin
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Nekem pusztán már csak azért sincs kedvem a railjack miatt visszatérni, mert eddig ignoráltam az archwing küldetéseket és így semmi modom, sőt szintem sincs rájuk.
Meg ahogy nézem ez mintha nem a teljes railjack lenne... vagy én vagyok értetlen. Pl hogy lehet megostromolni egy ellenséges hajót? -
Dewri
aktív tag
Hozzá kell szokni, más mint a warframe nyilván. Az átlag küldetések könnyűek, a strike/raid viszont elmebeteg nehézség, szóval a balansz nem igazán működik szerintem, a jutalmazás meg olyan mint a warframe-ben, vért izzadsz a semmiért... A loot miatt lehet tolni igazából, egy adott fegyverből hátha esik jobb tulajdonság. E remény miatt megy neki az ember újra meg újra...
-
Jeah! Köszi főnök!
Téged ez az ammo dolog és a gyakori spawn nem idegesít? Nekem az átlag küldik túl könnyűek voltak -leszámítva pár ugrálós részt-, amúgy meg valaki random elkezdett egy durvát, elsétált, engem meg ledaráltak... A bazár még mindig baCCott lassan tölt be?
Próbálni akartam, de közbe steam-re költözött, persze az eredményt, karaktert nem tudtam átvinni, de nem is érdekel annyira. -
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Railjack jó lenne... de:
-nagyon bugos, alap dolgok is néha problémásak (nincs kép, a padlóba rak, stb.)
-archwing rész sem az igazi, magasabb szinten ahogy kilépsz, mindenki téged lő, instant halál
-küldetések unalmasak, a lootolós rész sem jött át.
Kb. ennyi jut eszembe. Jó lehet ez, csak még dolgozhattak volna rajta. Találok tartalmat még benne, érdekel is. Van másik klán, de nekik mikrofon az feltétel és meg nem pofázok, max chaten. Állítólag 50 körüli aktív tagság...
-
wjbhbdux
veterán
Recruiting chat pangásból azt látom hogy eléggé megsínylette a játékos bázis ezt a tavalyi tartalom mentes évet, a railjackre meg nem cuppant rá a nép. Steamen is top4-ből top20 aljára esett vissza.
A Corpus railjack kiegészítőben elvileg kevesebb repkedés és több pályán töltött idő jön.
-
ejj, nagyon kihalt a topik, meg a klán is sajnos. Főnök, legalább dekorálásra adhatná' jogot, mert unalmas a dojo így...
-
Źşë'
addikt
lett már valakinek ephemerája Kuva Lichből? esetleg dupla amit tradelni szeretne? nekem van egy vengeful toxin ephemera, nyitott vagyok a tradere, ha valaki gondolja

-
wjbhbdux
veterán
Éjjel valami nagy bejelentés lesz a Game Awards alatt. Előző devstreamen nagyon kerülték a railjack megjelenés témát úgyhogy ahhoz is kapcsolódhat.
-
törölt tag
-
gandalf
aktív tag
köszönöm, uraim...szóval ha jól értem, ha keresek valamit és a wts [] közé rakottakat hozza fel, ha eladni akarom megnyitom a zárójelet és beirhatom amit eladni kivánok.. köszi
-
gandalf
aktív tag
hülye kérdés a trading csetbe hogy a farokba irom be pl. a redeemer prime set-et? mindenkinek hozza rákattintásra mit ad-vesz, ha simán beirom lófaszt nem hoz csak sima szöveget...mi a picsáért nem tudták ezt egyszerübbé tenni..ráadásul fut felfelé az egész azt sem látom ki mi a szart akar eladni, ez igy tök káosz
-
-
gandalf
aktív tag
a steel meridianhoz hogyan tudok pontokat gyüjteni? a cephalon suda meg egy másikhoz simán meg, de kellene 5k a sima szintlépéshez és csak az elözö kettöhöz akik vannak azok feladatai jönnek
-
5150head
senior tag
válasz
üzenetére
Az, hogy hány lehetséges változat van, meg az, hogy hányszor kell lefutni, hogy megtudd a helyes sorrendet két külön dolog, de alapjában ugyan arról beszélünk és az idézett szöveg utolsó mondata is ezt magyarázza.
Mindazonáltal logikusabb és gyorsabb kiszedni az infót, mint random próbálkozni.
Én megcsináltam az 5 szintű lich leveréséért járó achit és kellett ütni egy darabig. Nem szívesen ismételtem volna meg még vagy 13x
-
törölt tag
válasz
5150head
üzenetére
Ennyi kombináció van. De ez nem azt jelenti, hogy ennyiszer kell próbálkoznod. Nem kell egyből eltalálnod mind a hármat.
8 mod van, ezért az elsőt a háromból a legrosszabb esetben is a 8. próbálkozásnál eltalálod. Egyből rápróbálhatsz már a 2. is. Ott már csak 7 lehetőség van, amiből egyet már kipróbáltál, szóval a legrosszabb eshetőség újabb 6 kör. Most tartasz 14 próbálkozásnál. 6. próbánál egyből mehet a 3. mod, ha nem jött be még 5 kör a legrosszabb esetben. Ez így 19 kör vagy próba, de ez tényleg a legrosszabb eshetőség.
-
5150head
senior tag
A lichek elég kemények tudnak lenni. Ahogy .Z. kolléga is írta, érdemes a lich gyengeségre építeni és olyan fegyvert vinni ami abban erős. Van hogy az elején nem írja ki mi a gyengéje, de ahogy több infot szerzel a lichről, meg fog jelenni az adatlapján.
MR 25-ön azért az ember bele rakott már pár órat a game-be így biztosan van már jópár fegyód amiben van orokin cell, meg forma h tudd buildelni. -
5150head
senior tag
válasz
üzenetére
With 8 unique Requiem mods, there are 336 possible permutations that can be created using three of those mods.
Thus, if none of the mods needed are known there is a 1 in 336 chance for a random 3 of the 8 mods to be in the correct order. If one mod in the sequence is known, there is a 1 in 126 chance. If two mods in the sequence are known, there is a 1 in 36 chance. And if all three mods in the sequence are known, there is a 1 in 6 chance for them to be in the correct order.
However, while knowing 0, 1, 2, or 3 of the needed mods, only a maximum of 18, 13, 8, and 3 preliminary fights against a Lich respectively are needed to determine the correct mod order.
Forrás: [link] -
-
aty76
újonc
Most lettem 25 de fegyvereket beszerezni legyártani az nem nagy gond...
Most kuva lich nyomom de itt alig sebzek....
Riveneim vannak de nem nagyon foglalkoztam velük...nem nyitottam ki őket...
Talán ez a baj...
Most Rhino primem van, fegyverek meg War / staticor / Fulmin állatába -
aty76
újonc
Értem Köszönöm..
Még egy kérdés
Mivel nem vagyok profi. Mivel lehet jól aprítani fegyver ....stb.... -
5150head
senior tag
Pont az a lényeg, hogy nem tudod a sorrendet, teljesen random, ahogy a nevek is. Requiem Murmurs-t kell farmolni Thrallokból. Ez az infó adja majd meg h mik azok a Requiem Modok amiket majd helyes sorrendbe be kell raknod h megölhesd a licht. Szóval ha random próbálod kitalálni akkor 336 lehetséges permutáció van.
-
aty76
újonc
Sziasztok
Talált valaki egy olyan oldalt ahol a /kuva lich/ requiem kiosztásokat felsorolja?
Most yoligg fuhkk ot szeretném megcsinálni de az elsőt se találóm el...
Tud valaki segíteni....
Előre is köszönöm. -
-
gandalf
aktív tag
az a baj, hogy kinyirnak, lehet másik warframe kell, majd körülnézek..holnap reggel meló után mennem kell a kórházba laborba, utána álvás, de este 6-ra meló reggelig, meg pénteken is...hétvégére marad imho..
-
-
gandalf
aktív tag
csak kikaszálnak mire a végére érnék, majd megpróbálom más fegyverrel is, vagy nem tom, mert ordis annyit nem segit h ne löjenek ki, vagy gyorsabban kell majd végig haladjak..most megint meguntam, majd holnap után megpróbálom, mert holnap nem érek rá..
-
gandalf
aktív tag
jött ordis, de ccsak ott repked...az elsö két feladat viszonylag simán megvolt miután rájöttem mit kell csinálni, de az utolsó az elég szenyának tünik
na mindegy, köszi a biztatást, majd megpróbálom valamikor, most inkább a war whitin kinyitására koncentrálok, de ott meg le kell nyomni vay heket 
-
-
gandalf
aktív tag
mekkora szenya ez az octavia's anthem vége, mikor pattogni kell a szar kockákon ... az elsö kettöt simán megcsinálom, na de a 3.-nál már nincs menekülési hely a sugár elöl, maj biztos lövöm akik megjelennek, meg figyelem a sugarat, na meg az hogy melyikre ugorjak..ellora egy baromságot..na most ment el a kedvem ettöl a retektöl..
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Tudtok olyan klánt, ahol aktívan nyomják és fiatalabb (értsd 15 éves) korosztály is képviselteti magát, nem megy a vulgáris kommunikáció, a játék élvezete miatt vannak együtt?
Fiamat nagyon megfogta de én konzolon nyomtam, ott nem akarja tolni.
Előre is köszönöm!
-
5150head
senior tag
válasz
gandalf
üzenetére
A vevő árakat ne is nézd, csak az eladókat, mert az a releváns. (hiába akarok megvenni én 20 platért valamit, ha amúgy ritkán dobja és 40 platért árulják. ezért kell az eladókat nézni)
Két opció van.
1. Megnézed marketen mennyiért mennek az eladó cuccok és ha gyorsan akarod eladni akkor felteszed legolcsóbban, ha nem, akkor egy kicsit magasabban. (itt a primed modoknál arra is kell figyelni, h van olyan ami ki van maxolva endoval meg van ami nem, ez is állítható.) a statusznál beállítod h online vagy amikor játszol aztán a vevők meg rádírnak.
2 Amit wjbhbdux kolléga is írt. Figyeled a trade chatet és aki olyan cuccot ír be ami neked is megvan WTB-vel, akkor ráírsz és üzleteltek. Megnézed mennyiért mennek az eladók marketen, aztán csak annyit kell írni, h Hello WTS xy primed z plat. Vagy rámodja h ok vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Gitáros topic
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Formula-1
- Mini PC
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Ha megnyitod az összes bolygót és közben a codexben elérhető questeket csinálod az már elég jó tutorial.

)
. Asszem corrosive és viral procokat is ad az ellenfeleknek és elolvasztja őket.

)
Kezdem látni, hogy mi mi küldetés, nyersanyag téren legalább.