Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Ez a mastery rank8 teszt egy mocskos mese. 2x failed.
Hogy a fenébe lehet pont akkorát ugrani? Vagy túlugrok a fenébe, vagy el se érem a célt. -
wjbhbdux
veterán
Ha kuldetes kozben hal meg akkor nem veszik el, ha a stability esik alacsony szintre akkor regen meghalt, de az hetekbe telik es most mar stasisba rakja automatikusan, talan meg akkor meghalhat ha nincs eleg stasis slotod? nemtom
En a Vacuum egyszerusege miatt maradtam a sentineleknel, csak kiszedtem a 6k masteryt fajtankent.
A Smeeta kavat loot duplazo skillje hasznos valamennyire de random hogy mikor adja be, nem tul megbizhato. -
Dewri
aktív tag
Szerintetek érdemes állatokat vinni a drónok helyett a küldetésekre? Már eleve macerásabb, hogy simogatni kell időnként, meg tolni bele a DNA stabilizátort... De mintha azt olvastam volna, hogy ha meghal, akkor meghal, lehet újat csinálni. Ha ez utóbbi igaz, akkor szerintem semmiképpen nem éri meg...
Lassan összejön egy macskára való, azért kérdezem. A kutya (Kubrow) nem nagyon jött be, állandóan leverték, a kis drónnal (Helios Prime) nincs ilyen probléma és még hatékonyan lődöz is. De a macska (Kavat) mintha jobb lenne, mint a kutya.
Ahogy látom, a nagy többség inkább a droidokat használja.
-
Lokids
addikt
Tegnap mi volt ez a sok nightmares küldi?
Mondjuk legalább kaptam pár modot ami eddig nem volt meg. -
wjbhbdux
veterán
Sok reward van, ha a MR szintet akarod novelni akkor Snipetron, Ether Daggers fegyverekhez a blueprint, meg a Zaw alkatreszek kozul a Kripath es Keewar strike-ot erdemes beszerezni. Meg van 2 mod amit mashol nem talalsz meg, es a boss dobja a teljes Hunter mod setet.
-
Lokids
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Oké, nem tudtam, hogy mi a reward.
Rhino nincs, csak trinity prime, Limbo (meh) és egy lvl15-s oberon. Oberon bejön. Lehet megpróbálom kiszedni a prime verzióját.
tegnap kaptam -75%-t platra. És úgy voltam vele, hogy pont van a steam accomon 13$ (pubg ládák) így vettem 1000 platot. Úgyis kell warframe helyre. Hogy a többit mire költöm, azt nem tudom, mert a kinézetek engem nem vonzanak.
-
bobalazs
nagyúr
Kezdőként menj jó csapattal, és ha más nem, menj rhinoval, mert fél percenként bedarálnak a mobok.
Mi a kérdés?
A formát megéri e farmolni? Hát azt hiszem 1 napig tart legyártani a kész formát a játékban, 20? platnium az ára a boltban. Hogy 10-20 perc alatt farmolsz egy kész formát, az szerintem jó biznisz. -
wjbhbdux
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Lassan 6 eves lesz ez a jatek, ugyan csak tavaly lett igazan nepszeru de azert sokan jatszottak vele elotte is
. Nekem is tobb szaz regi relicem van (egy csomo meg a relic elotti Void Key rendszerbol konvertalva), amit csak akkor hasznalok el ha void traceket farmolok egy uj prime access megjelenese korul.Ha mar nosztalgiazunk, jovo kedden jon a Chroma, Rubico es Gram Prime.
A Gram annak idejen az 1. starcharton minden palyan minden ellenfelet megolt max. 2 utesbol, nagy kedvenc volt, meg ha nem is nezett ki olyan jol mint most
. -
vaakuum
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Biztosan jó ez a lista? Csak mert az elmúlt fél évben ezeknek a 80%-át egyedül szedtem össze.
Mondjuk a nova egyik darabját én is vettem, de na. Valahogy nehéz elhinni, hogy némelyik 2-3 éve nem farmolható. Mondjuk nem emlékszem, hogy honnan van, mert csak toltam a reliknyitós survikat meg defenseket, lehet más hozta, mert volt neki nagyon régről, de ekkora időtávlatból akkor is hihetetlennek tűnik.
-
bobalazs
nagyúr
plague star van!
eventtel szarrá lehet farmolni a kész formákat. 10-15p alatt van egy formád ha fasza gyerek vagy. -
wjbhbdux
veterán
En defensre sem mennek, ha nem akarsz 20 wavet jatszani, illetlenseg otthagyni a tobbieket ugyanis wave 5 utan mar nem tesz be uj jatekost a helyedre, ha a nehezseg nem is gond, de kevesebb ellenfel/xp/loot lesz az ottmaradoknak.
Defense 20 wave, Survival 20 perc, Interception 4 round, Excavation 1200 az alap elfogadott hossz a legtobb esetben, hacsak nem vmi 5-10 wave utan eso relicet farmol a csapat vhol (pl Jupiter IO-n Meso relicet).
Azt a relicet mar kivettek a jatekbol, ha nincs 1 se nalad akkor nem mutatja a codexben.
-
vaakuum
addikt
Meglátásom szerint ilyen defense és survivor meccsekre általában azért megy az ember, hogy:
1) folyamatosan nyitogassa a relikeket
2) kapjon közben újabb relikeket
3) alapanyagot farmoljon
4) refinementet farmoljon az értékes relikje későbbi radiantozásához
...Ilyen formában tényleg nem nagyon van értelme oda menni, ha csak 1 reliket akarsz kinyitni és ezen kívül semmi mást nem akarsz a fenti listáról. Akkor érdemesebb egy sima likvidálós vagy tömegpusztítós küldit csinálni.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
wjbhbdux
üzenetére
De az is úgy van, hogy plains of eidolonban ha nem csinálod meg az adott küldetés összes részét, akkor nem veszi befejezettnek a küldetést, és nem kapsz semmit?
Mert szoktam olyan csinálni hogy 5 részes küldinél, ha az első 4 részt megcsinálva nem kapok megfelelő rewardot, le szoktam lépni, és ujra inditom a küldetést. Nem kapok olyankor semmit. -
Lokids
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Csak tegnap elég kellemetlenül jött ki, mivel én relic nyitás után ugye rámentem, hogy play without relic és spuriztam az exit pointra, még a többiek tovább folytatták. Ráadásul az egyik le is hülyézett, hogy mi a fenét csinálok. Így 5 perces menet helyett 15 percig ott voltam.

-
wjbhbdux
veterán
Minden megszerzett Relic megmarad es kesobb is hasznalhatod, de tobbet mar nem fogsz talalni hozzajuk.
Lokids: sajnos erre nincs lehetoseg, egyelore csak a Plains of Eidolon palyan van megoldva, hogy mindent egybol megkapsz az inventoryba es ki is lephetsz a csapatbol megtarva azokat.
-
Lokids
addikt
El lehet hagyni valahogy egy elindított mapot úgy, hogy a többiek folytatják, de megtartsd az addigi rewardot?
Tegnap belefutottam abba, hogy relic nyitás után én ki akartam lépni, de a többiek mind folytatták. És nem akartam abort missiont nyomni, mert ha jól tudom, akkor az eldob minden rewardot. Ilyenkor nem tudok mást tenni, mint folytatni velük a játékot? -
Dewri
aktív tag
A tegnapi "Summer Prime Vault" [link] zárásról szóló hír pánikkeltő címe az, hogy utolsó esély a Rhino és Nyx Prime beszerzésre.
"Last chance to get Nyx Prime, Rhino Prime and more!"
De a hír alján ott van, hogy relic-ből továbbra is elérhetőek lesznek ha jól látom:
"You can also find in-game Relics containing the Blueprints and Parts required to build these powerful Prime Weapons and Warframe."
Tehát ezeket még nem vonják ki, mint a Limbot és a Valkyrt ugye?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Idopontot nem mondtak de mar nagyjabol megvannak vele, az utolso simitasokat vegzik, talan oktoberben? Elvileg meg a Railjack update is erre az evre van tervezve, aztan jon majd a The
OldNew War cinematic quest vmikor jovo ev elso feleben.Kotelezo biztos nem lesz, ahogy a Plainsen sem kell archwinggel repkedni, csak valoszinuleg gyorsabb lesz. Vent Kids standing a trukkokkel es k-drive versenyekkel szerezheto, hogy naluk lesz-e barmi mas jutalom ami a deszka tuningolasan kivul kell, azt meg nem tudni.
-
Komplikato
veterán
Nem tudjátok véletlenűl mikor jön ki a PC verzióban a Fortuna nevezetű új szabad bejárású map? És mennyire lesz kötelező a K-Drive/légdeszka ott közlekedéshez? Vagy simán egy Zepohyr Prime tudna ott röpködni annyira, hogy felesleges legyen?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
Screen shake off, nem fog berezdulni a kepernyo ha vmi robbanas vagy ilyesmi van a kozelben.
HUD Motion off pedig rogziti az interfacet a kijelzon es nem leng ki kicsit fordulas kozben.
Elobbi hatranya talan ha hang nelkul jatszol nem veszed eszre hogy lonek vagy ilyesmi helyzet.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Hunbeast87
üzenetére
koszi. hasznos info.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Nem, nem így értettem. Loki és minden nélkül stealth damage lesz.
Enemies who are spawned by default on pause AI mode, will be unalerted to your presence and will take damage as if it were a stealth attack.
If you still want enemies paused, but already alerted, you must spawn them in without pause AI checked, let them see you, and THEN go back to the console and apply the pause.
Így próbáld meg és így fogsz valós számokat látni. -
bobalazs
nagyúr
válasz
Hunbeast87
üzenetére
mirage 3as skillje ez, ez nem loki. a stealthet a kutya, kubrow hozza, és csak amig nem tamadsz, addig tart.
argon scope miatt 100% fölötti a crit chance
majd megnezem bekapcsolt ai mellett is.
-
vaakuum
addikt
Én is csak egy hete, ne izgulj

Mondjuk készül a lanka is, mert azt mondja mindenki, hogy oda az nagyon kell. MEg majd egy jó ampot is össze kell dobni, mert az alap az irtó gagyi.
De eddig még mindig meglett még randomokkal is.
Bár volt egy olyan hunt, ahol az utolsó lövést abban a pillanatban kapta a dög, amikor épp letelt az idő, és elhúztott volna aludni. Kiírta, hogy failed, miközben eidolon szépen kidobott minden lootot, és megadta a küldit
-
vaakuum
addikt
Nekem csak 1 kellett volna, de nem ment... vettem egyet 50-ért, estére kezdhetem szintezni

Viszont eidolonon is összejött a bountikból két frame, egyikhez valami hal alkatrészt is kell szerezni, a másikhoz
meg valami olyan kristályra is szükségem lesz, amit még sehol nem láttam.
-
Lokids
addikt
De ninc sszerencsém. Egy rakat Rad neov7 után sem akarja dobni a valkyrt... Rad team ellenére is MIND bronz volt.

-
Dewri
aktív tag
Platinumszerzési tipp, ha érdekel valakit:
100k pontért lehet venni Cephalon Simarisnél Health és Energy Conversion modot. A Warframe Marketen 30-35 platot adnak darabjáért.
Persze azt a 100k pontot előbb össze kell vadászni, de így már értelme is van a Simaris feladatoknak.

-
Dewri
aktív tag
Ez a Stalker nem is olyan kemény gyerek... Küldözgeti a fenyegető leveleket, de érdekes módon nem akar támadni, mert 5700 hp-s Inarossal, rommá húzott fegyverzettel mászkálok, amivel pár lövés lenne... Bezzeg ha váltanék egy gyengébb warframe-re/fegyverre, rögtön ott lenne a nyakamon (tudom, mert már volt ilyen...).
De benézte, mert azért se váltok...

-
Lokids
addikt
Ez a Lephantes mi fene enemy volt? Alig tudtam kinyírni. Meleevel ne mis sebeztem...
-
bobalazs
nagyúr
-
Lokids
addikt
Szerintetek mennyi időt vesz igénybe eljutni neptunról Erisre, storyt meg mindent megcsinálva? 2-3 óra?
-
wjbhbdux
veterán
ha azt látod a recruiting chaten, hogy "H(osting) XY relic RAD", akkor ott mindenki azzal megy, így van a legjobb esély egy Rare jutalomra (10%/játékos, intact reliccel csak 2%). Igazából mindent így csapatban érdemes farmolni, tapasztalatom szerint a legszerencsétlenebb esetben kell csak 2-3nál több relic így egy részhez, de sokszor elsőre is megvan.
Ha Common (bronz színű) jutalom kell akkor maradjon intact relic, mert a jobbak csökkentik az esélyt. Uncommon vagy Rare (ezüst és arany szín) esetében meg csak Radiant reliccel érdemes, köztes refinement szintek nem túl hasznosak.
A régebbiekre már nehezebb csapatot összeszedni, én néha szoktam a beállításokban az EU és az USA chat között váltogatni amikor Rad csapat kell, úgy gyorsabban összejön a 4 ember.
-
bobalazs
nagyúr
Sokkal egyszerűbb eladnod a farmolt itemeket platinumért, és megvenni a https://warframe.market/ oldalon. Én ezt csinálnám a helyedben.
-
-
vaakuum
addikt
Az arra való, hogy a finomítás során nagyobb esélyt ad az értékesebb cuccra a nyitáskor.
Ha megnézed a relic refinement menüpontot, akkor ahogy mozgatod az egeret az intact...radiant között, láthatod a jobb felső ablakban a benne lévő 6 cucc melletti függőleges vonallal, hogy hogyan változik a nyitási esély. Persze intact relikből is dobhat arany cuccot, csak annak még kisebb az esélye, de nálam is előfordult már néhányszor. -
bobalazs
nagyúr
Marha jól néz ki, de nem leszel elájulva tőle, vannak sokkal jobb fegyverek is.
Valaki esetleg megírhatná, hogy a venka gauntlethez szükséges reliket hol lenne érdemes farmolni,
A Codex-edben le tudod csekkolni, az összes relicre rá lehet keresni és a farmolási helyük is kiderül.
A keresőbe be lehet irni az adott tárgy nevét is, és kidobja a szükséges relicet, nem kelll hozzá agytrösztnek lenni. -
vaakuum
addikt
Nekem jött össze így vagy 10-15 alkatrész, hogy nem volt olyan relikem, de valaki éppen nyitott... talán pont emiatt az utóbbi időben nem is csináltam mást, csak relikeztem agyba-főbe...főleg a defens és survivoros küldiket szeretem reliknyitásra, mert ott kis szerencsével nem csak nyitogatunk reliket, hanem kapunk is.
Mindig azt csinálom, hogy amiből a legtöbb van, azzal megyek be...
Meso most is van vagy 45-50 darab, neo is szerintem 20 körül. Gyakorlatilag nem tudom mindet kinyitni.
Bár a venkához egy guard még nekem is kellene, csak sajnos pont a 15-20 perc közötti survivort nem vállalják már sokszor, illetve defensnél is van, hogy lvl10 után kiugranak, pedig onnan lenne jobb esély.Valaki esetleg megírhatná, hogy a venka gauntlethez szükséges reliket hol lenne érdemes farmolni, arra most én is rámennék egy kicsit jobban, csak több esély lenne, ha nekem is lenne néhány olyan relikem radiantozva.
-
Lokids
addikt
Amúgy relic nyitásnál, ha nekem kell valami mondjuk Meso T1-ből, de nincs, csak más típus, annak ellenére lehet próbálkozni Meso nyitással, hátha egy másik játékos pont olyanból nyit pont olyant, ami nekem kell? Vagy erre nagyon kicsi az esély?
Meg van pár AXI relicem is, aminek a nyitása egyelőre lockolva van nekem, mert még nem jutottam el az adott bolygóra.
Kéne a Venka Prime, mert marha jól néz ki.
Csak most szívok az uranuson, hogy találjak 3 cachet. mászkáltam a mapon, de nem volt szerencsém.Mondjuk az AXI-hoz amúgy is Sednára kellene eljutnom, amihez még storyt is kellene vinni. Nem hiszem, hogy meglesz Sept 25-ig.

-
Dewri
aktív tag
Érdekel még a Valkyr Prime blueprint? Nekem dobott ma vagy 4-et, a sima Lith Fissure mission elég nagy arányban dobálja... Ha nem tudtad megoldani, adok egyet, nekem úgyse kell 4, meg aztán nevetséges áron veszik, eladni se érdemes 1 platokért. Inkább odaadom egy "rászorulónak"...

-
anubys1984
aktív tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Ja, Venka is 'majd a duplájára ugrott a bejelentés pillanatában. Pedig még ki sem vezették... És már csak egyetlen gauntlet kellene hozzá, de még relicem sincs.

@Dewri:
Grat, nálam még a Sortie és az Eidolon hunt is nullán van. Pedig lassan ideje lenne azokkal is megismerkedni... -
Dewri
aktív tag
Kedves, hogy végigtoltam most a Sortie-t (az első Sortie-m volt, szóval mérföldkő) és mi a jutalom, amit ad a listából? Az Ayatan Sculpture... Ez igen... Mondjuk 3450 endoért eladom nyilván, de azért 80-100 szintű Survival feladat átvészelése után kissé soványnak érzem...
Viszont legalább kiderült, hogy túlélem ezt a szintet is, sőt még a fegyverem is képes sebezni. A játékban még sosem mentem ilyen magas küldetésre, egy Eidolon volt a legdurvább ellenfél eddig, az is véletlenül. Kimentem a Cetusra pecázni, közben hátulról a nyakamra hoztak egy Eidolont a többiek... Akkor már muszáj volt beszállni, bár egyáltalán nem oda készültem... Azért párat ütöttem rajta, szerencsére a többiek lenyomták, így kaptam a jutalomból én is...

-
wjbhbdux
veterán
Nem csak Valkyr, hanem a vele kiadott tobbi prime cucc is, Cernos Prime es Venka Prime.
kb negyed evente jon uj Prime csomag, ekkor a legregebbi elerheto megy a Vaultba.
2 oka van, egyreszt nagyon sok relic + prime resz lenne egyszerre a jatekban (mar tobb mint 30 frame es fegyver van a Vaultban), ami szinte lehetetlenne tenne hogy vmit esszeru idokeretben megszerezz.
Masreszt a korlatozott beszerezhetoseg miatt sosem ertektelenednek el a Prime reszek teljesen es tovabb poroghet a Platinummal cserelgetes evek utan is. -
Lokids
addikt
Az mit jelent, hogy egy Frame kikerül a rewardok közül? Tegnap valami ilyesmit írt a game a Limbo Primera.
Nekros Primet nézegetve meg ezt írja a wiki: would enter the Prime Vault and be retired from the reward tables.
ez mi? Nem lesz többé elérhető sehogysem az adott warframe?
-
Dewri
aktív tag
Nem mindegy a warframe és a fegyver hogyan van felmodolva... Nézz videókat, onnan el lehet lesni, hogy milyen modokat raknak be a népek adott konfigba. Megfelelően modolt fegyver iszonyatosat üt, alap modokkal meg nem ér semmit ugyanaz a fegyver.
A drop szerintem ugyanaz, legalábbis az ayatan starért, orokin cellért mindenki odarohan, így nyilván mindenki látja, ebből gondolom, hogy ugyanaz esik. Más kérdés, hogy sokan csak átrohannak a pályákon, nem lootolnak semmit (meg az ellenfeleket is otthagyják, így ha lemaradsz, kapod a nyakadba mindet egyedül...). Emiatt van, hogy érdemesebb egyedül bemenni egyes helyekre...
Egyébként most mentem még egy 25 perces kört az említett Ophelia pályán, ezúttal 5 Tellurium esett, azaz 50 perc alatt 9, ez nem is rossz. A Polymer is szépen jön 4k-6k/25 perc (mindenféle booster nélkül), ha valakinek az kell, úgy látszik az jó pálya erre.
-
Lokids
addikt
Tegnap szerencsém volt és 30 min alatt esett 4db.
De hogy mi ad ekkora +dbg-t más playereknek, hogy a lvl50-es enemyt is 1 hitelik, míg én már nem is sebzem...
Amúgy a drop az playerenként random? Vagy esetleg, ha nekem esik egy mod, akkor másnak is kiesett az a mod? vagy egy ayatan star? vagy esetleg amíg valakinek esik salvage addig másnak ugyanabból a mobból orokin cell? -
Źşë'
addikt
igen, archwing mobile defeket próbálj, ott jön ellenség dögivel
-
Lokids
addikt
Ezt a Telluriumot milyen rohadt nehéz farmolni. 1.5 órát töltöttem az uránuszon, és a végén csak 1 db lett. (2db-t elbuktam bug miatt)
-
drachoHUN
senior tag
Ha azt a mennyiségű ducatot meghagytad volna Prime Part-okban, és azokat adtad volna el, abból is bejön a 30 plat. Persze attól is függ milyen part-okat áldoztál be, de nem vagyok benne biztos, hogy megérte.
Az pedig, hogy pénzt adnak érte, azért nem helyén való, mert simán farmolhatták a platot, amiért megveszik.
-
Dewri
aktív tag
Ha van 250k kreditetek és 410 dukátotok, akkor érdemes befektetni most a Machete Wraith fegyverbe, amit még egy órán keresztül meg lehet venni a tradernél a Plutón! A Marketen 30 platért el lehet adni darabját, valamiért van aki pénzt ad ilyenért is, ahelyett, hogy ingyen kifarmolná...
Már 250 plat bevétel körül járok...

-
Lokids
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Ennek ellenére valahogy nem adta a bot. Persze nem volt hozzá Stance. Lehet amiatt.
Daggerhez van 2 féle is, az egyikkel iszonyat lassú lesz, míg a másikkal jó gyors. az adja.A fegyver tier listánál mondjuk ez a dagger a szemét kategóriában szerepel, míg az Amphis a használható kategóriába került. Gondolom okkal.
Amúgy az is feltűnt, hogy még nem kaptam slash dmg-re módosító melee modot. Rifle-be van.
-
Lokids
addikt
Valamit nem értek.
30-as lett az Amphis bot és kicseréltem egy 0-s Ether daggers-re.
Így modok nélkül ezt a 0-s fegyvert erősebbnek találom, mint a botot. Annak ellenére, hogy papíron mindenben rosszabb. Mégis a 20-as szintű enemyt simán felszeletelem vele, míg a bottal rendesen szenvedős. A bot attack speedje is jóval nagyobb, mégis a dagger mintha 3-4x gyorsabb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amúgy Vacumot még nem lehet kutyába macskába rakni?
. Nekem is tobb szaz regi relicem van (egy csomo meg a relic elotti Void Key rendszerbol konvertalva), amit csak akkor hasznalok el ha void traceket farmolok egy uj prime access megjelenese korul.
.

. (Ki kell takarítanom a gépet, hogy el tudjam indítani a játékot.)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)