Hirdetés
- BIOS topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachoHUN
senior tag
-
vaakuum
addikt
Apropó, ha formázás miatt újra kell húzni egy fegyvert vagy framet, az is új szintezésnek számít?
Nyomorult hunter persze akkor jön, amikor a formázás miatt nullás fegyóval megyek egyedül játszani ...

-
vaakuum
addikt
A riven dispositionnál mik azok a pöttyök? Egyáltalán mit jelent ez a riven disposition a orthosnál meg az orthos primenál?
Valszeg a szintezés lesz a gond, de most elkészült neki az orthos prime, meg valami másodlagost is gyárt éppen.
-
Hunbeast87
senior tag
Vicceltem természetesen.
Ott vagyok náluk klántag néhány hónapja, előtte egy másik nagy magyar klánban voltam vezető beosztásban, de ott önmagamtól visszaléptem és ki is léptem a klánból, akkor kb. másik 3-4 vezetővel együtt.
Fuji szokott streamelni, onnan ismertem meg először, míg a volt vezetőmmel TS-en beszélgettem néha. Ég és föld a különbség Fuji javára. Én pont videókat nem nézek, gondolom azokat meg is vágja valamilyen szinten.
Itt is vannak fiatalok a klánban természetesen.Guildből kilépve egyből tudsz csatlakozni, a penalty csupán annyi, hogy a clan keyt kell újra legyártanod.
Platinum: inkább várd meg azt a 75%-os akciót. Valahogy 50%-osban sosem vennék már. Vagy cserélj el néhány Prime cuccot esetleg...
-
.LnB
titán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Csak mert oda akarok menni majd. De még kell min. 5 óra ingame idő. Majd ha meglesz az 50 órám akkor jelentkezek. Fuji szimpatikus a videói alapján. Meg a többiek is. Sajna live-ot nézni nincs időm, de sok videóját megnéztem. Meg úgy vettem ki ott az átlag életkor is valamivel magasabb. Én is 30 vagyok már.
Ha kilépek egy guildből akkor rögtön át tudok egy másikba lépni? Vagy van valami penalty?
(#4593) Dreadstar Peeersze van! Nekem még rengeteg. De nem baj, ez a jó, van mit csinálni, leköt, tetszik. Szedem össze folyamatosan a frameket, fegyvereket. Mindig figyelek arra, hogy ha egyet szintezek akkor legyen +1 tartalék mindig mindenből. Azért, hogy a Mastery-vel is folyamatosan haladjak.
-
Dreadstar
csendes újonc
Elég sokminden van még akkor hátra neked a játékból. Az end game részét viszem casual szinten, de olyan sose volt még, hogy ne legyen mit csinálni, pedig az összes frame megvan. Sőt, úgy a legjobb, ha megvan minden páncél, akkor nem lesz kihívás a csatákban, csak élvezet.

-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Dreadstar
üzenetére
Valamelyik újabb frame-nek is ott is esik egy része, ha jól tudom, méghozzá C rotation alatt.
(#4590) vaakuum: Felszintezett elég fegyvert és frame-et hozzá? Be van telve az az XP csík a neve alatt?
(#4589) .LnB: Csak esetleg vagyok.
Miért kérded?(#4593) Dreadstar: Én pihenőt tartottam néhány hónapig, most csak a legújabb Prime Frame-ek meg fegyverek nincsenek meg. Sőt, minden fegyveremnek vettem slotot inkább, csak azokat töröltem, amiből van Vandal, Wraith vagy Prisma, Prime verzió..

-
vaakuum
addikt
A gyereknek 3-as szintű mastery rankja van, de nem kínálja fel neki, hogy folytathatja tovább. Ez miért van? Nekem 24 óránként lehet próbálkozni, neki meg nincs ott az a menüsor.

-
Dreadstar
csendes újonc
A H vault H mint Host, de ezt te is beírhatod chatbe. Tudod floodolni is, ha Host vault aztán H vault. Kiválasztod a kulcsodat a többiek pedig igazodnak hozzád. Pl.: egy H Eidolon cap felhívásra sokszor 20-an is írnak, hogy inveljem. Az ods kb mutagen sample farm vagy xpzni jó, szerintem. A vault meg általában capture mission.
-
.LnB
titán
válasz
Dreadstar
üzenetére
Ez vicces volt tegnap:

Volt egy kis időm. Néztem a recruit chatet. Láttam, hogy valaki hírdet ods-t. Kérdeztem tőle, hogy Orokin Derelict Survival? Invelt is a srác, majd kérdezem tőlük, hogy milyen kulcsot vigyek? Írják, hogy hát ide nem kell kulcs. Uhh mondom ez ciki, na akkor inkább csöndben maradok. Összekaptam a prime cuccaimat aztán mentem. De azt se tudtam mi lesz, csak, hogy survival. Bent voltunk 40 percig, ott kezdtünk el hullani, fagyasztottam nekik, bubiztam aztán ők öltek. Volt egy Trinity, eszméletlen az a frame, volt 1600+ armorom. Igazából ahogy néztem modokat nem kaptam túl jókat, viszont pár relic-et összeszedtem.
Legközelebb jobban odafigyelek és H Vault felhívást fogok keresni. De tapasztalatszerzésnek ez jó volt. És 40 percig se nyomtam még a survival-t soha, nekem eddig ez a rekord.
Tegnap kifarmoltam még Trinity-t, készül is, de lassan elfogy a platom slotokra. Jöhetne valami napi reward, 50-75%-os. A héten meg kiszedem a dojo-ból Wukong-ot is.
Jelenleg az Uranus-on szenvedek, az már kicsit kemény egyedül.
-
Dreadstar
csendes újonc
Recruit chat “H Vault”, lesz jelentkező bőven. Kb fél perc alatt le lehet tisztázni ki milyen kulcsot visz. Általában több a pro vaulton, szóval gyorsak a menetek. Ehhez nem kell időpont egyeztetés, sok player vaultozik és mindig van jelentkező, ha pedig jó vagy angolból akár tippeket is tudnak adni a csapattagok.
-
.LnB
titán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Akkor addig nem ártana kulcsokat is csinálnom még.
-
.LnB
titán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Nem véletlen játszok egyedül. Pont azért mert sose tudom mikor tudok játszani. De egyébként pc-n tolom. Lehet figyelem majd a guild chatet hátha írja valaki valamikor. Az a szerencsém, hogy azért bőven van még mást is csinálni.
Köszi a felajánlást, majd meglátjuk. Péntek tuti nem jó. Szombat meg nálunk már karácsony. 
-
.LnB
titán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Ez nekem kicsit probléma akkor, mert leginkább egyedül nyomom, vagy randomokkal. És mivel csak egy fajta kulcsot lehet vinni, ezt a küldi elindítása előtt le kellene tisztázni, hogy ki mit hoz gondolom. Pedig nagyon kellenének azok a modok is.
-
vaakuum
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
köszönöm!
Jó tudni, így nem erőltetem ezeket az alertes sapkákat...
Ja még annyi, hogy a frost sapi az jó a frost primera is? Mert akkor azokat megtartom... -
vaakuum
addikt
Azt jól látom, hogy shop-ba csak a prime blueprinteket lehet kirakni?
A nem prime sapikat és egyéb frame alkotókat akkor semmilyen módon nem tudom elszórni, csak kreditért? Vagy direktben lehet cserélni, csak a boltba nem lehet kitenni?
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Így is csak nagyobb lesz az esélyed, hogy a ritkább dolgot dob a kaphatóak közül. Én általában csak az Axi és Neo relikeket szoktam felturbózni.
(#4573) vaakuum: Nézd meg a beszerezhető modok és fegyverek listáját, amelyik legjobban kell, kezdj el annál repuzni. Esetleg ha valami nagyon kell, akkor tudsz majd cserélni is olyannal, akinek attól a szindikátustól kell mod, amiben vagy. Szerintem itt a fórumon levő játékosok is tudnak segíteni.
(#4572) .LnB: A vaultban úgynevezett corrupted modok szerezhetőek meg ezekből a vaultokból. 4 fajta kulcsot lehet gyártani hozzájuk és egyszerre csak egy lehet nálad, ezért szoktak négyen menni modot farmolni.
A Dragon Key különböző tulajdonságokat gyengít: pajzsot, életerőt, sebzést vagy sebességet. Ezek pedig a Corrupted modok. -
Dreadstar
csendes újonc
válasz
vaakuum
üzenetére
3 szindikátust tudsz kimaxolni. Az, hogy mit nyersz vele másodlagos, mert tudsz cserélgetni is. Meg persze nem 2 nap kifarmolni a pontokat hozzá. A vault run pedig corrupted modokat ad. A derelict mappokon egy random ajtó vaultá alakul, ehhez kell egy kulcs a 4-ből, ami szintén random, hogy melyiket kéri. 4-en 4 féle kulccsal érdemes bemenni. Jó plat szerzési lehetőség.
-
vaakuum
addikt
És ugye a relikeket csak finomítva érdemes nyitogatni?
Mert van vagy 80 darab, a hajam elmegy, mire mindhez összefarmolom a 100-as finomítási összeget... -
.LnB
titán
válasz
vaakuum
üzenetére
Én megnéztem, hogy melyik milyen modokat ad, és azt válaszottam ami több olyan karakterhez ad modot amit használok, vagy tervezek használni a későbbiekben. Ez alapján lett nekem az első a Steel Meridian. Elsősorban a Frost Chilling Globe augment mod miatt, de Ember, Excalibur, Rhino, Oberon framem is van, és azokhoz is adnak modokat. Ezzel nyerem most a legtöbbet.
-
vaakuum
addikt
Esetleg arról van valami tanácsotok, hogy melyik szindikátushoz érdemes csatlakozni? Valamelyik semlegessel kellene kezdeni?
-
.LnB
titán
Egy kis infó kellene megint.
Van valami, hogy a voidból lehet kiszedni jó modokat, valami dragon kulcsokkal amik a dojo-ban szerezhetőek meg. Ezek milyen vault runok pontosan? Hogy van ez? (egy youtube videóban hallottam, de nem volt kifejtve)
(közben elkezdek utána nézni én is)

-
vaakuum
addikt
NEkem még régről három sentinelem van. A Wrym, a Shade és a deathcube.
Most a deathcube tud már olyat, hogy lootol helyettem, ami tök jó. Viszont nem tudom, ez a scannelősdi mire való, eddig kézzel szkenneltem vagy 20 dolgot, de nembejövős. Kérdésem, hogy ezt csak egyfajta sentinel tudja csinálni, vagy bármelyiket be lehe fogni iylen feladatra? Érdemes őrizgetnem még a wrym-et meg a shade-t, vagy nyugodan megszabadulhatok tőlük, és csinálhatok helyettük valami mást? A kutya annyira nem jött be, hiányzott a lootoló képesség.Más: Maroo bazárbann kiraktam egy frost prime rész-setet (chassis blueprint hiányzik) erre csávó odajött, hogy ad 200 platot a full setért. Ez reális, vagy szívatott? nyilán nem lett trade, mert nem volt meg a chassis, de meglepődtem, hogy ennyit ér egy frostprime set?
-
Hunbeast87
senior tag
Olyat elvileg nem szkennel, ami már teljesen kész van a Codexben.
"Helios will not scan an enemy if its codex entry is complete." Ez gondolom ugyanúgy vonatkozik a tárgyakra is.Más: Egy kevés információ a Damage 2.5-ről
-
.LnB
titán
A Helios olyan dolgot is scannel ami már teljesen be van scanelve?
-
vaakuum
addikt
Elég gáz, hogy nem is értem miről beszélgettek, pedig tudom, hogy nekem is nagyon hasznos lenne ...

Nincs véletlenül valami discord lehetőség, ahol élőben lehetne beszélgetni a hozzáértőkkel? Esetleg néhány küldiben segítség is elkelne, hogy értsem mit miért kell benne csinálni, vagy miért ott, addig, annyit stb...
Mert a gyerekkel ugyan jól elszöszmötölünk, hogy az első két három bolygóján meglegyenek a küldetések, de már ott is felakadtunk, hogy neki is kellene az archwing valami küldihez, de fogalmam sincs, honnan lesz meg.
-
Dreadstar
csendes újonc
200-300k kredit nem sok, pár kör Akkadon. Booster nélkül 5 wave 25k , boosterrel 50, ez kb max 10 perc, jó csapattal 5. 15 wavere meg kb 100k boosterrel. 5 fragor prime bp 325 ducat ami kb 25 plat, de 2 hét alatt simán össze szedek 2-3 ezer ducatot és ebben nincs benne az amit eladok platért.
-
-
.LnB
titán
válasz
Dreadstar
üzenetére
Tyűű arról a bácsiról még csak annyit hallottam, hogy időnként jelenik meg (jelenleg majd 11 nap múlva).
De akkor nekem ezzel még nem nagyon kell foglalkoznom, mert se +100k creditem nincs, se Ducat-om. Azért még nem igazán van leadható prime cuccom így az elején, de lehet majd megnézem azért.
Azt szokta jelezni egyébként a játék ha megjelenik Baro Ki’Teer?
-
.LnB
titán
Valaki elmondaná nekem, hogy mik azok a primed modok? Honnan szerezhetőek? Ma hallottam róluk először.
-
.LnB
titán
Belehúztam a hétvégén. Már készül Ember, Oberon, Limbo, Loki (prime). Közben meg elkezdtem szintezni a Mag-et.
-
.LnB
titán
Ma rengeteget haladtam. Szinte egy teljes mastery szintet. 6-ról 7re.elkezdtem egy szindikátus reput is a frost modok miatt.
Köszi a fegyver tippeket, megnézem melyiket tudom kiszedni.
-
Chabe89
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Ez így van. Akstiletto Prime hamarosan megy a vaultba, így érdemes még most beszerezni akinek nincs.

-
Hunbeast87
senior tag
-
vaakuum
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Nekem sima formázott lexem van, ezek szerint abból is létezik prime már. Szóval ha új fegyvert akarok, akkor a régit a sima kék lóvéért lehet csak eladni, hogy felszabaduljon a slot, illetve akkor alapanyagot nem tudok adni a gyereknek, csak printet meg fegyverdarabokat... hát, az is valami.
A relices részt elolvastam, de még mindig nem igazán értem, mire való, vagy hogy kell használni.
-
.LnB
titán
Lex Prime pisztoly milyen? Kifarmoltam unalmamban.
Most készül. -
-
vaakuum
addikt
Tegnap a gyerekkel eljutottunk addig, hogy Marro bazárjában már tudunk találkozni. Gondoltam adok neki az inkubátorhoz alapanyagot, mert semmilye nincs hozzá. De nem találtam meg, hogy hogyan/hol lehet alapanyagot boltolni vagy cserélni (inyeneket, mit a circuit, rubedo, stb ...), de azt sem, hogyan tudnám neki odadani azokat frameket illetve fegyvereket, amiket én már kipróbáltam, és nem igazán kell amúgy sem., mert csak a helyet foglalja.
Egyszerűen egy csomó menüpontnál csak üres lapot mutat, üres itemkereteket.És arra sem sikerült rájönni, hogy miért van az, ha egy modot berakok a trade "hirdetésbe", akkor a karakter ugyan felemeli a kezét, de a feje fölött nem írja, hogy mi az eladó cucc, és képet sem mutat.
Mit csinálok rosszul? -
Rickeffe
aktív tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Nekem vannak még kulcsaim. Azok jók még valamire vagy a hajamra kenhetem?
-
drachoHUN
senior tag
Ivara a kedvencem erre. Lokival nem szeretem, hogy figyelgetni kell, hogy mikor jár le a láthatatlanság. Persze, Loki mobilisabb ebben a formában mint Ivara. Az viszont nem igaz, hogy bukfenccel megszűnik. Úgy szoktam haladni, ha éppen gyorsabban akarok mozogni láthatatlanul.
-
pulffy
őstag
-
.LnB
titán
Szerintetek ha stealth-es framet akarok, akkor Ash prime vagy Loki prime? És miért?
-
.LnB
titán
válasz
Golden9
üzenetére
Na nem szívatós ez, csak megvan a trükkje. Igazából már (#4522) xFreex leírta, csak nem értettem/értettük.
Szóval, én úgy csináltam, hogy átállítottam "magamat" solo-ra, hogy csak egyedül menjek a küldetésre. Ilyenkor megjelenik egy üzenet is a pálya elején, hogy van olyan ellenfél amit le kell scannelnünk. Nem tudom, hogy mindig e, de nekem 2/2 volt. Ez után vedd elő a Synthesis Scanner-t, és nézz körül. Az enemy "nyomokat" hagy, ilyen kis kockákat a pályán. Azokat kell követni, aztán mikor megtaláltad tényleg érdemes használni a Kinetic Siphon Trap-pot, amivel mozdulatlanná lehet tenni. Amíg a csapdában van a testrészeit kell scannelni (kis golyó formákként mutatja a játék). Ha megvan mind és jól csináltad akkor eltűnik az enemy. -
Golden9
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Ezen az oldalon le van írva a "küldetés menete" alatt.
-
vaakuum
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Ott elvesztettem a fonalat, hogy küldetésen relicet használhatok.

-
Rickeffe
aktív tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Kezdem úgy érezni sokáig voltam távol...

-
Hunbeast87
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Void Fissure küldetés alatt kapod, mikor összeszedted a 10db reactantot. A nyersanyag duplázó booster kifejti rá a hatását. Ha olyan küldetésen vagy, ahol többször is használhatsz relicet (pl. survival vagy interception), akkor ugyanúgy esik a második (vagy sokadik) adag 10-es reactant összeszedése után.
Sikerült szép magyarosan megfogalmaznom, de remélem, hogy sikerült megérteni.
-
vaakuum
addikt
A relic finomításhoz szükséges fizetőeszközt/alapanyagot honnan lehet szerezni?
-
Golden9
veterán
Én is ennél a queat-nél tartottam mikor utoljára játszottam. Nincs mindig Elite a pályán, ha van is, akkor is csak egy. Nekem eddig kettő volt meg azt hiszem, ez ilyen játékos szívatós quest, addig kell ismételni míg meg nem lesz a három. Remélem nem tévedek. Mindig van a pályán Elite?

-
xFreex
aktív tag
Cephalon Simaris-nál kell venned Synthesis Scanner és ajánlott még Kinetic Siphon Trap is...
Mindkettőt beteszed Gear-be és amikor a küldetésre mész előveszed a Synthesis scannert és azon keresztül nézve egy energianyalábot követve eljutsz a célponthoz...
hogy a célpont ne mozogjon használj Kinetic siphon Trap-et ami kis időre kiköti azt ... ilyenkor van időd a célponton található 4 pontot scennelni synthesis scannerrel... -
.LnB
titán
Help pls!
Van ez a quest ami a képen van. [link]
Én azon a küldetésen egyetlen Elit-et se találok. Már vagy 5x nyomtam le. Mi a trükk?
-
vaakuum
addikt
Nyugtassatok meg, hogy a sima inventoryhoz nem kell slotokat venni, és nem tud betelni sem ... vagy igen?

-
.LnB
titán
válasz
drachoHUN
üzenetére
"As of Update 18.0, Helios can use a player's Synthesis Scanner (if one is in your gear) to scan targets if no Codex Scanner is available. If only the Synthesis Scanner is equipped, the Helios' scans do not count towards Simaris reputation."
Szóval mindkettővel működik.
Szerintem én meg régi videót néztem. Tanulás miatt sok videót néztem az elmúlt hetekben, lehet a 18-as update előttről való videóban hallottam.
Bocsi. -
drachoHUN
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Imprintet jelenleg max venni tudsz más játékostól. Ha lesz kubrowd, akkor utána tudsz belőle imprintet csinálni, hogy lehessen még egy ugyanolyan kubrow-d, vagy eladhasd platért, bár arra nem hinném, hogy nagy a kereslet. Max Smeeta kavatra, de attól még odébb vagy.
.Lnb: A sima Helios tényleg nem működik a Simaris scannerrel? Én a Prime verziót használom és teszi a dolgát, a végtelen töltettel. Talán annyi, hogy Simaris standinget nem ad, de az elhanyagolható mivel a célpontokat úgyis manuálisan kell scannelni, szóval ott meg is van a standing is.
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Tegnap beugrottam a luára egy defre. Excallal (12es parissal / 10es furaxszal / meg egy fullos synoid gammacorral - az első kettő szintezés miatt a gammacor meg hogy ne dögöljek meg meg a bosszúállók miatt
)
Nem megszokott egérrel meg már fogalmam nincs milyen kiosztással játszottam, elég érdekesen alakult a dolog
. Kedvesen bennhagytak egyedül a 3. 5ös waveben. No hát ott már esélyem nem volt így 
Bár k. jó volt egyet hentelni már
-
vaakuum
addikt
help pls!
Elkészült az inkubátorom. Benne van a kubrow tojás. elvileg indíthatnám a folyamatot random módon imprintek nélkül, de gondoltam ránézek mik is ezek az imprintek. A játék azt írja, hogy jelenleg nincs egy sem, de a "Genetic tools" submenüben tudok csinálni. Na ezt a submenüt nem találom én sehol.
Az inkubatorban nekem csak a kubrow breeding és a STASIS van, ahol slotot lehet nekik venni. Foundryban sem találok ilyen opciót
szerk: Mondjuk wiki azt írja, hogy ez csak a kinézetét befolyásolja, lehet akkor nem kínlódok, indítok egy randomot...

-
Rickeffe
aktív tag
Mindegyik másra jó.
A legtöbb frame csapatban működik jól, kevés frame onemanarmy.
Rhinon az iron shield nagyon hasznos főleg magasabb szinteken amikor 1-2 bekapott találattól megpusztulnál egyébként. Pl. Kényelmesebben tudod gyógyítani a társaidat mert közben nem gond ha lőnek.
Iron shielden nem megy át a méreg sem ha jól emlékszek. Vannak okyan pákyák ahol a levegőbenérges gáz van nagy darabon, na akkor is pl. elég jól tud jönni.
Stomp nem rossz de többet zabál az iron shieldtől és szerintem a pajzs hasznosabb lehet. Egyébként meg stíluafüggő. -
.LnB
titán
A Helios csak a sima Codex Scanner-rel működik. A másik scanner ami reput is ad (vagy mit) azzal nem jó.
(#4505) vaakuum
És ha játékban hosszan nyomod a Q-t akkor se látod, hogy lenne nálad Codex Scanner? Mert ha a menübe beraktad az equipment-ek közé akkor ott kell lennie.Én most x10-esével veszem a Codex Scanner-eket mert a Helios olyan gyorsan scanel, hogy nem győzöm venni őket.

Más téma:
Tegnap ráfeküdtem jobban a Rhino-ra, de még nincs meg lvl30. Bár annyira még mindig nem jön be nekem.
Viszont elkezdett egyedül nehézkessé válni a játék. Egyre erősebbek az ellenfelek. Tegnap is (Limbo quest) egy Excavation mission-nal sokáig szenvedtem. Pedig a legjobb fegyvereimmel és framemmel (Frost Prime) mentem be a küldire. De már bombardok jöttek.Europa bolygónál tartok. Addig az összes bolygó teljesen kész. Van még hátra nem is kevés bolygó. És tegnap meglett a Mastery lvl6.
-
Dreadstar
csendes újonc
válasz
drachoHUN
üzenetére
Érdekes, majd ha felkeltem letesztelem a Helios-t meg a végtelen szkennert. Csak ugye lehet növelni a range-t, de sehol nem mutatja mekkora is az számszerűsítve...ami szerintem egy ilyen volumenű játéknál nem kis hiba. Azt olvastam, hogy az orthos primenak van a legnagyobb range, ez mennyire igaz? A prime time 190-ben Steve azt mutatta be, hogy milyen lesz menni a stalkerrel, nem vagyok perfect angolos így nem értettem mindent, szóval az lenne a kérdésem, hogy ezt hogy képzeltek el?
-
drachoHUN
senior tag
válasz
Dreadstar
üzenetére
Helios Prime nekem gond nélkül scannelget vele.
Melee fegyvereknél nem igazán van a range feltüntetve in-game.
Minél erősebb egy fegyver dispositionje, annál erősebb statokat adhat a hozzávaló riven mod. Elvileg a nép által kevésbé használt fegyverek kapják a jobb diszpozíciót.
Bocs ha hülyén fogalmaztam, de fáradt vagyok...
-
Dreadstar
csendes újonc
válasz
vaakuum
üzenetére
Relayen a Simarisnál tudsz venni speciális szkennert. Van egy olyan kiegészítő is hozzá, hogy végtelen mennyiségben tudsz szkennelni. Hátránya, hogy a Helios nem szkennel vele, legalábbis úgy vettem észre. Valaki megtudná mondani, hogy a melee fegyvereknél hol írja a range-t? Vagy ezt nem is írja? Illetve mi ez a disposition a fegyver statnál?
-
vaakuum
addikt
Ha látok a földön egy fénylő gömböt, és az a neve, hogy cephalon fragment, azzal mit lehet kezdeni?
Raktam be az egyik slotba scannert, de nem működik
-
Źşë'
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
az nálam is, de olyan mintha bufferelne ramba, túl hamar beenged a pályára még miközben töltés van szerintem
-
Hunbeast87
senior tag
A Rhino nagyon jó tank karakter az Iron Shield képességgel. 3 sec-ig sérthetetlen castolás után és az akkor bekapott sebzést az Iron Shieldhez adja. Plusz maga a képesség is ad shieldet.
A buff magáért beszél,főleg ha csapatban vagytok, a Stomp pedig elég jó crowd control, mindenkit megölhetsz míg a levegőben vannak. Nekem csak az első képessége nem tetszik nagyon, de a többi bőven elég.
PoE nekem csak az előtte levő területen csinálja ezt, mikor mennék be a pályára, akkor van, hogy megáll a kép.
(#4500) .LnB : Bizonyos területen belül ad a csapattársaknak, ha használod.
(#4499) vaakuum: Q-t nyomsz és Set up shop.
Új hozzászólás Aktív témák
- BIOS topic
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hardcore café
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vibill gar
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most arra érted, hogy a Mastery Challange-et nem tudja megcsinálni?
De a vault a lényeg.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)