Hirdetés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Én is csaltam, a Warframe wikia oldaláról írtam be neked az adatokat.

-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Rendben, köszi, sosem számoltam utána, mert nem tartok még ott, de akkor meglehet nélküle is

-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
1,322,500 mastery point kell a 23-as szinthez és kb. 1,404,246 szedhető össze az Excaliburral, Latoval és Skanaval együtt. Ebből levonva a 12k-t (ha minden más frame, fegyver stb. megvan) bőven megvan a 23-as mastery rank.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Attól függ, 3000 pont is számít ha azzal van meg a 22 helyett a 23-asod, én még nem tartok ott, nem tudom hogy elérhető-e ezek nélkül nekem, vagy egyelőre csak foundereknek a 23. Bár ha eddig csak founder volt is amiatt a 3 cucc miatt, akkor már az eheti 4 új cuccal anélkül is, szóval mindegy is.
PD-t lehet sok mindennel, a lényeg hogy nem lövöldözni kell hanem crowd control + energy neki párban, és csak bekísérni meg életben tartani őket.
Mi "csak 2350" körüli pontig mentünk, épphogy nem volt meg a 600 kimentett fickó - levonás a halottakért lett, de már ez is volt vagy 3-4 óra, két Vauban + Trinity párossal, de már itt is az 1000+ level mobok blessing és a trinity 3-assal egyszerre is oneshotoltak gyakran, Vauban 3-4 együtt CC miatt, Trinity EV + 2-3 életben maradásra és mehet ameddig van kedvetek vagy tudtok.
Nekem a formázatlan Trinity kevés volt már ott 1000+ körül, mikor a Vauban elhullott és kelteni kellett CC nélkül akkor nyomhattam bármit, ha megütnek akkor fekvés, elfogyott a revive, ki kellett menni.Kisebb szintig kb tökmindegy, 100-150-eket be lehet vinni bármivel, felette már valami CC, csináltunk 2-300-at Frosttal, Limboval is.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
A warframe és két fegyver 12k mastery pontot adna összesen, ez nem sokat számít.
Úgy lenne fair, ha lenne Umbra Excalibur, Umbra Skana és Umbra Lato, ezt pedig a founderek nem kaphatnák meg.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
PD-re tudnátok valamilyen jó tippet adni, hogy pl. ti mivel toljátok vagy szerintetek mi a leghatékonyabb felállás?
Néztem a ranglistát, 12k pontosok vannak az első helyen.
-
MichaelSD
őstag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
20+ MR felett már az az egy frame, hogy megvan vagy nincs teljesen lényegtelen szerintem. Nem attól lesz meg a következő szinted vagy nem.
PD dög unalom volt végigcsinálni, mint minden event... A Wraith Ignis BPje meg nagy bunkóság....
Kala-azar egy jó csapattal iszonyat gyors, de hát jó csapat kell...
-
Raulblanco07
aktív tag
Eris Kala-azar és Pluto Hierachon-on voltam farmolni, előbbin átlag 3-4 relic esik, utóbbin B és C mondjuk 1600 fúrással 4-4-ből 2-3 kb. Kala azar hatékonyabb relic gyűjtésre de sokkal unalmasabb szerintem így inkább a másikat megyek, de amit igazából akartam mondani, hogy kb 3/4-e a relic droppnak az új relic, legalábbis nálam igen. Nekem tegnap este az volt a gond hogy nem volt nagyon mit elhasználni intactként hogy legyen trace az újhoz mert vagy új relic, vagy vault már, de most is elérhető szutyok alig volt valamim, mert szinte csak az új esik.
PD jó móka, lehet versenyezni egymással, klán első helyre mentünk 3x-is, bár a ponthatár most már olyan magas hozzá hogy ha ezt is megdöntik, akkor hétköznap nincs annyi időnk hogy visszaelőzzünk.
Excalibur prime, nekem is kellene de csak az MR pont miatt, egyébként nem. Gondolom sokan ugyan így vannak vele, na ezt az Umbra verzióval pont nem oldják meg.
-
MichaelSD
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Most jött az update, hogy levitték a ponthatárokat a Ignis Wraith-hez.
-
Źşë'
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
"ráadásul még relicek sincsenek meg hozzá"
ezt én is úgy értettem, hogy meg kell szerezni magát a relicet, a relikek tudom hogy beélesedtek, és droppolhatóak, csak ezeket is kigrindelni, lesz kis idő mire lesz belőle húzható fegyver/frame
am nincs is kedvem most ezekkel foglalkozni, picit elegem lett a grindből, most végeztem minden fegyverrel és frammel, erre egy újabb pakk :/ -
Hunbeast87
senior tag
-
MichaelSD
őstag
Kezeket el az Excalibur Prime-omtól!

Anno a Founder csomagokhoz volt Excalibur Prime. Olyan szerencsétlenül fogalmazták meg a jogi részt, hogy nem tudják elérhetővé tenni mindenkinek, mert a Founderek perelhetnének. Ez van.
Szerintem csak azért kell mindenkinek, mert nem elérhető. Kutya se használná eredeti skinjében. Rajtam kívül még senkit nem láttam Excalibur Prime-mal eredeti skinben (na jó, ennyimen sincs pizsama csík). Max. páncéllal láttam, de általában más skint tolnak rá. Annyira nem közkedvelt, mint amennyire megy a nyivákolás érte.
---
Grind nem lesz kevesebb, de a relicek kint vannak.
-
Hunbeast87
senior tag
Excalibur Prime (sajnos) sosem fog visszakerülni, ez 100%-ban garantálható. Ez egy founder exkluzív pack volt, ha támogattad a játék fejlesztését, akkor kaptad meg.
Most nagyon sokan (többek közt én is) várják már az Umbra Excaliburt, amit pont ezért adtak ki (eddig csak Kínában), mert folyamatosan megy a sírás-rívás emiatt.A relicek pedig bent vannak már, én is kaptam belőle, bár nem akarja túl gyakran dobni.
Más: Ash Prime Systems nincsen egyik új relicben sem!
-
Źşë'
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
igen, ráadásul még relicek sincsenek meg hozzá, ez a legfinomabb
mintha azt mondták volna h azon vannak hogy kevesebb legyen a grind ha jól rémlikVolt Prime ugye kikerült, ami relic magába foglalta az elvileg megtartja és ezek után is megszerezhető, eddig szinte minden prime frame visszakerült, de Excaliburra még nem gondoltak a devek h vissza kellene rakni.. excal prime után kezdtem el játszani, azóta nem került még vissza (most lesz 3. éve h tolom)
-
MichaelSD
őstag
Megjött a Banshee Prime és társai. Kezdődhet a grind...
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Ps4en ha tolja valaki és tudna in-game segíteni pár tippel infóval vegyen fel! Id az aláírásomban. Köszönöm! -
Źşë'
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
most átjöttem ezekre a szindikre (Steel Meridian, Cephalon Suda, Arbiters of Hexis), az újabb szindi fegyverek a másik bandából nincsenek meg - egyenlőre szedek még össze elegendő pontot hogy meg tudjam majd akkor neked venni ami kell, majdnem fullon vagyok már a pontokkal am, holnapi nap maxolom és veszem is meg sztem a fegyvereket ha gondolod..
-
MichaelSD
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Nekem megvan a link, de szerintem képesek megcsinálni, hogy a tradernél hagyják. A Sand of Inaros küldetés is csak ott szerezhető meg....
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Ez azért elég nagy szemétség lenne a részükről. Szerintem be fogják rakni más relic-be még, csak az új Axi A2 Relic csak az Aklex Prime részeit dobja.
Nem volt túlságosan egyértelmű a pach note, nem írták, hogy CSAK abból eshet és később nem kerül bele másikba is.Amúgy elég sokan hoznak A2-t publicban, így meg gyorsan meg lesz az egész.

-
MichaelSD
őstag
Micsoda sunyi húzás!

Az Aklex Prime-hoz a Ki'Teer-től kell megvenni a relice-.t
Aki még nem tette meg, tegye meg mielőtt elmegy.
-
Hunbeast87
senior tag
Végre valami jó hír, átdolgozzák a Helmint Chargert, sokkal szebb lesz az eddigihez képest.
Negatív viszont, hogy a Secura Lecta is változáson fog átesni. :/ Pedig milyen jó kis milliós kreditfarmokat lehetett csinálni vele...Az új frameről valakinek van már véleménye egy első látás után?
Umbra Excaliburról nem sok szó esik, pedig stream alatt is kb. 10 kérdésből 8 azzal kapcsolatos. Már jöhetne. :/ -
Hunbeast87
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Semmi extra nincsen benne. Bár csak 5-en vagyunk a klánunkban, pikk-pakk meglett. Derelict Defense boosterrel megtámogatva és dől a resource.

-
MichaelSD
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Még semmi, ünnepek alatt nem volt sok aktivitás.
Grind....Hema klán fejlesztés....
-
-
-
Źşë'
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
érdekes képességei vannak, gyönyörű a 4. képessége, az az infested fű, egyenlőre próbálgatom - kapott egy reactort, meg egy formát első körben
-
Źşë'
addikt
Nidus kb 6. körre meglett, érdekes egy frame, állítólag elég OP
-
MichaelSD
őstag
Nem rémisztgetésnek szántam. Szerintem annyira nem gyakori. Egy hasonló fórum esetet találtam.
A customer support amúgy udvarias és segítőkész, de a beszélgetés alapján nem az ő szintjükön döntenek. Ez van, most megvárom mi a végkifejlett. Legrosszabb esetbe jó karácsonya lesz a klán tagoknak...

Igazából az idő amit nem vagyok hajlandó újra beleölni. Girndből is megárt a sok...
-
Źşë'
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
ez tényleg érdekes sztori...
azt sem értem hogy hogy lehet pénzért eladni modot (hacsak nem valaki szánt szándékkal írta be valamelyik csatornán), sztem ott téged valaki nagyon besározott játékban... vagy valami ruszki hekker feltörte az accuntodat, én azért nem hagynám annyiban, megkérném őket, hogy mutassanak róla valami konkrétumot, akár belépésekkel akár írásokkal, akár belépési IP-velnekem bejött a War Within, csak "kuva" bugos lett
most is idegesítő ha nem csatlakozol squadhoz akkor most már kiírja hogy sikertelen, még több cseszekedés... eddig csak rákeresett és visszadobott, halál szar a host migrálás a játékban, fos netem van, fél mega feltöltéssel és annyiszor megkapom a hostolást, van aki anyázik hogy lag van, van akinek jó... 3 emberrel még jó, nincs lag de 4el már kétes, mert van hogy jó és van hogy panaszkodnak... még ha lehetne olyan opció hogy hostolásnál max játékosok száma.... stb -
MichaelSD
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Nem a kedvel van a baj.
Röviden:
3-4 hónaping nem játszottam, majd mikor belépnék bannolva vagyok. No, kérdem mi van, mondják, hogy beléptél más játékos fiókjába (hogyan) és transzferáltam sok drága cuccot és adjam meg anyám hajszínét, stb. Mondom nem igazán játszottam 3 hónapja, max ha 3szor belogoltam megnézni pár percre mi van. DE közli hogy ok, reaktiváltak (persze a forumot elfelejtik).
Játszom, de olyan gyengék a framek. Nézem, hiányzik kb. 30 kimaxolt, rare/corrupted modom. Kérdem a supportot mi van. Válasz: ez a bünti, mert pénzért (???) adtam el modod. Előbb még loptam, egyre jobb.
Kértem, erősítsék meg hogy ez a véglégé lezárása az ügynek, mert ha igen, akkor törlöm az accountomat, mert mint áldozat engem ne büntessenek valamiért ami nem követtem el.Az Excal Prime sapkája iszonyat ocsmány, lásd avatarom.
Soha nem használom az alap skint. Amúgy az a pár páncél pont annyit nem oszt vagy szoroz. -
Prof01
veterán
A Second Dream-től egyértelműen gyengébb lett, de azért élvezhető volt szerintem. Talán azért is lett sokaknak csalódás, mert túl lett hype-olva és késett is nem keveset...

MichaelSD: Bárcsak lenne PS4-en is Excal Prime! Biztos nem törölném!

-
MichaelSD
őstag
Szerintem közepes lett, megint sokat maszatolnak, ami nem újdonság Warframeben. Már a Focus se tetszett, de ez a kiugrom a Frameből és vagánykodok egy kicsit szerintem borzalmas.
Mondjuk már nem érint, mert törlöm a GrandMaster accountomat a supporttal folytatott utolsó beszélgetésem után.
-
Prof01
veterán
Kinek hogy tetszett a The War Within?

-
pulffy
őstag
Hali, lehet azt tudni hogy meddig lessz elerheto PS4en az ingyenes(ps+) bosster pack?
-
Źşë'
addikt
na jön a Valkyr Prime

-
Attis24
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Van esetleg valaki aki benne lenne szindikátus cuccok cseréjében?
Az alábbiak érdekelnének:
- Cyngas Stock (The Perrin Sequence)
- Agkuza Blade (New Loka)
- Secura Lecta (The Perrin Sequence)
- Sancti Magistar (New Loka)Tudok érte adni Steel Meridian, Cephalon Suda, Arbiters of Hexis cuccokat (esetleg platinát ha kedvező az ár).
-
Źşë'
addikt
megjött a War Within új frissítése a játéknak, most szipkázza le nekem, ~3,4giga kb
"Claim your free Glyph with promo code WARWITHIN until Nov 18 at 2pm ET!"
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Balancee
üzenetére
Ezeket a pályákat korábban a klánok uralták, és ők állították be hogy mennyi adót szednek az azokon játszó játékosoktól, és időnként újra meg lehetett támadni őket, akkor egy ideig átváltott egy egyedi PVP pályára, a battlefield féle Rush játékmódhoz volt hasonló, a védelembe lehetett specter botokat tenni. Ez a rendszer már nem aktív.
Most pedig csak sima pályák a táblázatban felsorolt % xp bónuszokkal, ha jól tudom mindenhol infestation az ellenfél, így itt nem tudsz Rage modot farmolni.
Annak az esélye hogy egy Napalm modot dob 3%, és a modjai közt 2.01% esélyyel fogja a Raget dobni. Nem szint függő.
-
Balancee
aktív tag
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Balancee
üzenetére
Az első PVP módnak használt Dark Sectorok nagyon rég ki lettek véve a játékból, a The War Within után később várható hogy átdolgozott formában visszakerülnek majd. Most a Conclave keretein belül van lehetőség PVP-re több módban, a múlt héten épp az opticor Instagib variáció került be.
-
Źşë'
addikt
válasz
Balancee
üzenetére
ha jól értem akkor te egy solar rail segítségével akarsz dark sektort uralni - létrehozni?! személy szerint én még nem gondolkoztam el rajta hogy megcsinálom e, meg sztem valószínűleg nem is fogom, mert a dojot egymagam építettem, építgetem (mivel érdekel ez a része is, így kipróbáltam), de hogy nekimenjek egy dark sectornak az nekem úgy érzem picit nagy falat
lehet itt lesz némi help, bár nem tudom -
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segitséget kérnék egy számomra érthetettlen dologra.
Dark sectorba szeretnék átjutni. Orokin lab teljessen kész. 950fös klánban vagyok,de akik onlin-ok szoktak lenni nekik is fogalmuk sincs. Egyszerűen a portál nyitó panelnél semmi nem történik. Vagy minden eggyes portál myitás 500k kredit aztán megszűnik? Wiki és youtube videokkal semmire nem jutottam.
90napja játszom(xbox one)
Nagy segitség lenne, ha valamelyik játékostárs egyértelműen leirná a nyitássi folyamatott.(angolom elég rossz, rengeteget szotárazzom igy is, hogy haladjak)
Választ és segitséget előre is köszönöm. -
xkoti
senior tag
Üdv

Kérdésem lenne a nagy urakhoz
No van egy kis problémám meg kellene ölnöm a Sednán lévő boss-t .
No már most a probléma hogy megfelelő fegyverem nincs értem ez alatt ami arra a boss-ra nem jó .
(synoid simulor) ugye kicsi a range .
Van egy soma prime de azt én gyengének mondanám .
Nekrokrim az ignist ajánlotta de az a baj maga az a fegyver nekem nem tetszik és most azért hogy catalystot kapjon meg egy jó pár formát egy boss-ért nekem az a fegyver nem éri meg .
Így hát mit tudnátok ajánlani ?
-
Źşë'
addikt
válasz
BlackfireXIX
üzenetére
játékon belüli fizetőeszköz a Credit - ezt tudod küldetések alatt és küldetés rewardként gyűjteni magadnak (sok mindent meg lehet belőle venni (rengeteg tervrajzot legyen az akár fegyver akár warframe) ill. sok common cuccot), ill. van még a Platina (sok az olyan dolog amit csak ezért lehet megvenni, pl. több fegyver/warframe slotját hogy tárolni tudd ill. összes teljesen kész fegyver / warframe / kozmetikai cuccok / egyéb felszerelések), ezt pénzért vásárolhatod meg a játék a fejlesztőjétől ill. ha sikerül void fissure küldetés során (ehhez relikvia szükséges) jobb minőségű Prime cuccot szerezned, azt el tudod adni Platináért cserébe
-
BlackfireXIX
csendes tag
Üdv!
Valahogy lehet gyűjteni azt amiből karaktereket és egyéb dolgokat lehet venni? (Elnézést nemtudom minek hívja a játék)
Vagy csak pénzért lehet itt olyat szerezni?
-
Źşë'
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
a kulcsokat felváltották a relikviák, ezeket ugyanúgy lehet farmolni ahogy eddig, ill. szindikátusoktól lehet venni
több fajta lett/lesz belőle hogy nagyobb legyen a drop table, ezeket a void / derelict tower játékokat felváltotta az ún. fissure küldetés amiben random megjelennek void hasadások (mint a bioshock infiniteben
), ez valahogy megváltoztatja az ellenfeleket, amint meghalnak, valamekkora eséllyel dobnak reaktánsokat, amiből elég ha összeszedsz 10et és felhasad a relikviád, amint vége a küldetésnek random dropot kapsz, ill. ha vannak társaid akkor ők szintén, viszont választhatjátok egymás rewardjait, de ugye értelem szerűen csak mindenki 1et kaphat, amit választez előtt volt egy olyan változata hogy küldetés alatt spawnolt random egy hasadás, amit te vagy a társaid nyitottak meg, azt hiszem valami két és fél talán 3 perced volt arra hogy a hasadásból előbukkanó ellenfelek után felvett reaktánsokból kellett 10et belerakni a hasadásba hogy felhasadjon a relikvia, ezt változtatták meg arra amit az elején leírtam, gondolom sok volt a void fissure ásvány farmolása

relikviák random dropját meg tudod változtatni, mármint a ritkább dolgok nagyobb eséllyel esnek, amik nagy eséllyel estek (trash partok
) azokat meg lecsökkenti - ezt úgy tudod elérni hogy küldetések végén random kapsz void fissure ásványt - Lotus mondja is hogy ez a folyamat mellékterméke, amely értékes (utóbbi frissítésektől kezdve nem famolható, csak random dropként jön) - ezen ásvány segítségével tudod "finomítani" a relikviádat meghatározott szintűre, de csak akkor ha van a hajódon olyan szegmens, azt hiszem hogy a föld / mars junction-on lehet rewardként megkapni -
Micsurin
nagyúr
Most a drop rendszer, hogy is működik akkor? Nem úgy mint régen, hogy T4 Def/Surv és szépen farmol? Van erről valahol valami komplett írás?

-
mihaly95
újonc
hello mindenkinek . kb 2 hete kezdtem a játékot pc én . És magyar klánt keresek .
mihaly95 névvel akinek vann klánja meghivhatna. kicsit még kezdö vagyok . -
Fortian
tag
Klánból való kilépésről tud valaki valamit? ps4-en hogy megy? Azonnali vagy letilt míg másikhoz csatlakozhatok? Új kulcsot kell gyártani?
Thx -
Fortian
tag
Hello!
Anno destiny miatt vettelek fel barátnak ps4-en, de csapatot nem találtam és meguntam a játékot a kieget meg minek vegyem meg ha nincs kivel tolni (zárt meccsekbe nem tudok bemenni) átjöttem warframezni.
Valami random ezer fős klán behívott ott vagyok de jobb lenne honfitársakkal tolni. Ki lehet lépni a klánból valahogy? Jönnék a klánotokba amennyiben van hely. Jelenleg pár bolygóm van meg még csak de a warframem maxos szintügyileg meg a fegyverek nagy része is. Modokat gyűjtöm. Mag warframem van még csak de rino lesz a köv ha találok hozzá végre 2 alkatrészt mert megvan a tervrajza
-
Prof01
veterán
válasz
Oderator89
üzenetére
Ja, ismerem, semmit nem ér. Konzolosok alig használják.
-
Walkmanfon
aktív tag
Hol lehet mostanság eredményesen Orokin Cell-t farmolni ?
-
Źşë'
addikt
nem vagyok nagy trader, mikor eladok valamit akkor a cseréért fizetendő összeg az egészen pontosan hova kerül?! klánba vagy az éterbe?
-
Prof01
veterán
Konzolon nekünk még steam-es cuccok sincsenek. Jól le vagyunk maradva!

Mindenképp szeretném őket egy pakkal támogatni, mert az eddigi 200+ órát nagyon élveztem és biztosan játszani fogok egy jó ideig, de PS4-en a legjobb ár/érték arányú Platinum csomag, az a Prime Access.
Egyetértek, ez a chat-es trade eléggé kényelmetlen és időrabló is, folyton beírogatni.

-
Źşë'
addikt
durva a 200$os platinum csomag, enyhén túlárazott amúgy is... vettem egyet még régebben 75%offal, de simán elkölthető

// a piacot is megcsinálnák már normálisan, lehessen adni venni platért, vagy akár €ért steam marketen dolgokat, nem értem miért nem csinálják meg, simán beérné a cs:go-t sztem
-
Prof01
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Értem, köszi.
Sajnálom, hogy PS4-en nincs ilyen lehetőség, csak azokat a jelentéktelen Market-en belüli leárazásokat kapjuk mindig, Platinumra soha. Gondolom a Sony-val nehéz egyezkedniük.
-
Prof01
veterán
Kaptam PC-n 48 órás 75%-os Platinum kupon-t. Valahogy nem tudnám odaadni annak, akinek szüksége lenne rá? Leginkább PS4-en játszok.
-
Źşë'
addikt
Nekros Prime Prime Accesben
valahogy számítottam rá hogy ő lesz a kövi prime frame.. prime drop table-n még nem látni egyenlőre// ahogy nézem már annyira nem is új a dolog
-
Prof01
veterán
Ha esetleg erre tévedne PS4-es Warframe játékos, vegyen fel nyugodtan, tagokat keresünk a klánunkba.

PSN ID: Prof_HUN
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Renault, Dacia topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Amazon
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Iphone 16 Pro Max, 1 TB. Független.
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Autós kamera eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)