Hirdetés
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
gandalf
üzenetére
Inkább az eladókat nézd (aki arra fordít időt hogy vételi ajánlatot tegyen az oldalra, az nagy nyerészkedésre vágyó trader), te célozd meg a random vevőt aki csak beírja az oldalon azt ami kell neki, és már veszi is a legolcsóbbat.
ha nem akarsz nagyon foglalkozni vele akkor 1-2 plattal a legolcsóbb alá felteszed, és 5 percen belül elvisznek szinte bármit, neked nem is kell senkinek írnod vagy alkudozni. -
gandalf
aktív tag
szóval, lessem meg és tegyek fel a marketre egy hirdetést vagy hogyan gondolod..vagy ráirok aki most 60-éert vette volna, hogy odaadom 70-ért? vagy hol áruljam
? mondom kezdö vok.. -
gandalf
aktív tag
na, kiesett egy komplett ninkodi prime, a komplett szett elment 60 plat-ért..az jó szerintem..
-
törölt tag
válasz
gandalf
üzenetére
Ami 10 plat felett van, mehet platért eladásba, alatta dukátért.
Pl Valkyr prime
Valkyr Prime Blueprint - 15 dukát - 2 plat
Valkyr Prime Neuroptics - 45 dukát - 4 plat
Valkyr Prime Systems - 100 dukát - 15 plat
Valkyr Prime Chassis - 100 dukát - 40 platElső kettőből biztosan dukátot csinálnék, az utolsóból platot.
-
gandalf
aktív tag
válasz
anubys1984
üzenetére
akkó benéztem valamit
köszi ..addig gyüjtögetek...100 dukátos cuccot, mennyi platinumért érdemes eladni? mikortól érdemes inkáb dukátra váltani? -
gandalf
aktív tag
hol a francba találom ezt a fasz void tradert..kronia relay-en van elvileg de ott a concourse-ba nincs..
-
khalox
őstag
válasz
gandalf
üzenetére
A thermiázás így visszanézve mocsok egy grindelés. Mindig csak az csinálja, akinek "muszáj", aki meg túl van rajta, az bottal sem piszkálja - és mivel már jó régóta megy (itt arra gondolok, hogy rendszeresen visszatér az event már egy ideje), ezért gondolom, nincsen túl sok olyan próbálkozó, aki tudja is, hogy mit csinál.
-
gandalf
aktív tag
jaja a résben tartózkodva is folyamatosan sebez valamelyik basszus, nyilván csapat munka lenne ha lenne egy sok tagból álló klán..igy véletlenül beesve kurva nehéz ...nekem az operátorom ha meghivom egy nagy sugárral öl, még nem jelenik meg csak transparency vagy milyen módban? ahhoz se értek mit hová fejlesszek
ki kellene még lönöm vay heket a földön egy junktion nyitáshoz, videóztam, de nem tünik nehéznek, mégis mindig megszopom azt is 
-
törölt tag
válasz
gandalf
üzenetére
Legegyszerűbb módszer :
Felröppensz északra a Temple of Profit mellé, út közben leraksz egy waypontot a Temple melletti legközelebbi fracturehoz. Kilövöd a 4 kis hűtőpókot, mikor eltávolodik a nagy, frammel felkapsz egy tárolót, váltasz operátorra, azzal is, majd operátorral oda void-dashelsz a fracturehoz, ledobod a tartályt, váltasz framere, majd azzal is ledobod. Ezt megismétled még egyszer, és már a fracture mellett van a 4 tartály.
Berakod a 4 tartályt egyszerre, majd elkezded védeni. CC frame kell, mint pl Nova, Revenant, Nyx, stb. Defense (Frost, Limbo, stb) nem jó, mert időnként jön egy területi nulifier wave és egy időre lekapcsol téged és a képességeidet is. Én személy szerint slow Novát használok, azzal lelassítom őket nagy területen és nem zavarnak sok vizet.
Mikor kész, felveszem és irány Fortuna. Kb 10 perc ha jól csinálod.
-
Dewri
aktív tag
válasz
gandalf
üzenetére
El kell menni északra, a nagy pók mellett szaladgáló kis pókokat leölni, azok dobják a tartályt, ami kell. Ezzel el kell menni valami hőforráshoz, amik random vannak mindenfelé, abba kell rakni a tartályt és védeni.
Youtube-on vannak videók hogyan kell megcsinálni, meg milyen frémekkel, de több évesek. Csávó Hildrynnel felrepül és automatán megöli képességgel az összes ellenfelet. Próbáltam, kifogy az energia, nem halnak az ellenfelek, megölnek... Csávó Frosttal bevédi a tartályt, közben öldösi az ellenfeleket. Próbáltam, simán átmennek a gömbön, olyan ellenfelek jönnek amik a videóban nincsenek (pl Jackal...), simán leölik a Frostot. Limboval se működik, ugyanez a helyzet....
Még van olyan tipp, hogy egyszerre be kell gyűjteni 4 tartályt, nem csak egyet és mind a 4et berakni tölteni, miközben Revenanttal ki lehet iktatni az ellenfeleket. Ezt még nem próbáltam...
Inarossal Fulmint használva és folyamatosan rohangálva jobbra-balra sikerült nekem is 5 pont, de aztán úgy döntöttem nem éri meg a küszködést... (Mondjuk ha egyszerre 4 tartályt húznék, lehet jobb lenne, de még mindig Destiny 2 megy...) Random csapattal nem jött még össze, mert bedob embereket, de egyik se azt a feladatot csinálja... Szóval keresni kell recruit chaten embereket erre, vagy összeszedni ismerősöket rá... -
gandalf
aktív tag
ezt a termia frakture-t hogy lehet teljesiteni? bedob olyan helyre, meg sem tudom karistolni az ellenfeleket :p gondolom le kéne gyapni azt a 3 lábú szart, de annyian jönnek, gondolom egy jó csapattal lehetne, egyedül kivitelezhetetlen..5 pontot már szereztem régen, szerintem a régi klánnal csapatoztunk, de annyira nem emllékszam ..
-
5150head
senior tag
válasz
gandalf
üzenetére
Oksa értelek.
Ha az alap ignist buildeled sok energiát ne fektess bele, ha az Ignis Wraithet akkor nem szóltam. Ha klánban vagy már akkor érdemes a Dojoból az Arca Plasmort meg az Amprexet kivenni, azokkal is nagyon jól lehet aprítani.
Ha MR növelés a cél akkor a warframeket szedd ki és húzd fel. A fegyókkal ellentétben dupla MR pont jár értük. (ilyen még az Archwing, a K-Drives meg az összes Companion) Azokat a frameket amiknek nincs primed verziója érdemes megtartani. (pl Inaros, Wisp kötelező)
Ha tetszik a játék akkor érdemes lehet platot venned és slotokra költeni. Bejelentkezéskor dobhat 75% kupont plat vásárláshoz, ilyenkor az 1000 plat is kb 3000 huf amiből sok slotot lehet venni
Ha nem akarsz ennyit se költeni, Barotól érdemes lehet a Primed kártyákból bevásárolni és azokat később a marketen eladni. Természetesen endoval érdemes felhúzni őket. -
gandalf
aktív tag
válasz
5150head
üzenetére
nem akarok belekezdeni, csak érdeklödtem...farmolok meg fegyót nyomatok, most akarom glid-olni a kitgunt, de ahhoz még szintet kell lépjek a fortunán, meg formaztam épp az ignist, csak nem akar épeszü uj mod beesni

meg épitgetek fegyót, kimaxolom, eladom h nöjön a mastery pont.. -
5150head
senior tag
gandalf kis szintűként, szerintem jobb ha bele se kezdesz, inkább farmold a motyókat, mert a lich a lootot is elviszi a fertőzött bolygókon, és elég kemény tud lenni. A stalker kutyafüle a lichez képest
A primed fegyókat meg illik megtartani!Źşë' beszélgettünk erről a játékostársakkal, meg a klánban is. Van akinek bejön és van akinek nem. Én a rewardot kicsit keveslem a befektetett idő és energiához képest. Ha már ennyit szopik az ember érte, akkor a reward legyen OP. Pl mint a Catchmoon volt Fortunán, oda is sok reput kellett farmolni mire meglett minden. A relic meg requiem modok farmolása a legkevesebb, már most tele vagyok vele, meg tekertek egy csomót a droppon is.
Lichet sztem úgy érdemes gyakni, h havonta max 1x lehívod és leölöd ha úgy van kedved.
Az h 40ig kell felhúzni hát igen... lehet hogy a jövőben lesz értelme majd ezeknek a fegyóknak is úgy mint a paracesisnek (rankonként ad sentient damage bonust: lvl40-nél +60%)
Formát farmolni meg érdemes, mert amúgy is mindig mindenhez kell, a forma gyártás nálam kb folyamatos
később a Dojos fegyókhoz is kell 1 db.
Akinek most nem tetszik, annak érdemes várnia, mert ezen sokat fognak még reszelni a kövi pár hónapban.
A catchmoon nerf az borítékolható volt, mert kb mindenki ezt használta meg az Atteraxot amit szintén nerfeltek, szóval kell keresni másik fegyót oszt cső. Én most a Tombfingerrel kezdtem szórakozni. -
Źşë'
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
sztem meg borzalmas lett, 40ig húzd fel 5 formával az adott kuva fegyvert, jelenleg 13 kuva fegyver van x5 forma - 65forma meg a vele járó örökös leveling - kibeb*szott grindfestet csinált megint a DE, undorító lett (talán a legundorítóbb - paracesisnél még elment de ezeknél az új kuva stukiknál, és még ki tudja hogy hol fognak megállni vele) - nekem piszkosul elment a kedvem az egész játéktól - plusz az új ephemerák megszerzése is végtelenített nehéz, ahány variáció a Lich-ekből, és a rengeteg mur-mur farm ami magával vonzza az új requiem modok farmolását tovább víve a farmot a reactantsok felé - mert az most mocsok hiánycikk lett, ha Lichet farmolsz akkor gyakorlatilag másra nem is jut időd, 55-110es enemyktől meg nagyon sok az esés kelés, főleg ha te vagy a host (úgy érzem a ellenfelektől eredő sebezhetőséget is tovább növelték, és ezt csetben is olvastam, hogy nem egy játékos megjegyezte már) - catchmoon nerf ezek után meg szánalmas, bár sokkal rosszabb talán nem lett, range az libafos persze
-
wjbhbdux
veterán
válasz
üzenetére
Lehet nekem se tetszene csak épp volt 100+ kész formám mert rég volt dupla xp hétvége

gandalf: bármelyik lvl20 feletti Grineer küldetésben előkerülhetnek, figyeld a villogó fényt és a pirossal jelölt ellenfelet (saturn - cassini pár perc előcsalni pl). Onnantól pedig egy személyre szabott ellenfeled lesz a jelölt pályákon.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
üzenetére
Nekem az tetszik, hogy a 40-es szintre vihető fegyverekből 3-mat formázok egyszerre és úgy érzem magam mint amikor MR10 körül voltam és egyszerre húztam mindent, jó látni a küldetések végén ahogy szalad végig a sok csík
Jó újra a kis bolygókon játszani megnövelt szintű ellenfelek ellen amíg a Lich farmolódik. Megleptek hogy mennnyi Masteryt lehet ezzel összeszedni
Az elején kaptam 4 új fegyvert.. aztán a következő 6 lich egymás után sorban ugyanezeket hozta felváltva, és csak 2 volt damage % upgrade belőlük.. ezzel viszont az időmet vesztegetik, és ez nagyon nem jön be. Az a tervezett változtatás sem vígasztal hogy egymás után nem lehet majd 2x ugyanaz náluk, remélem valami jobbat találnak ki.
-
gandalf
aktív tag
egyik kérdés: ha felmaxolok egy prime fgyvert de nem kell, akkor csak az az eladása van hogy az invertory-ból eladom..alig ad érte valamit ahhoz képest, hogy mennyibe van a fejlesztés

-
nah, köszönöm, MR9 megvan: cerata+whirlwind.
Akarius-t megkedveltem, van neki bő 6800 blast +2100 toxin +még vmi sebzése. Multishot meg ilyesmik rajta. Közelre nem jó, de amúgy aprít. -
anubys1984
aktív tag
-
törölt tag
Van, akinek tetszik ez az új Lich - tartalom? Az ötlet jó lenne, de valami borzasztó a kivitelezése.
-
-
válasz
üzenetére
gandaalf: jah, próbáltam tesztben is, a vége bukta, de addigra már az ideg szétcsap...
khalox: se Ivara, se semmi. Banshee-t akartam, meg wuprime-ot a láthatatlanság miatt, de nem aktív.
Z: bakker... én meg karddal meg tőrrel hadonászok... ez nem jutott eszembe. Stalker tőröm talán nem adtam el, de nem biztos, mert elfogytak a slotok. Köszi a videót, sokat segített
-
parasutyo
tag
szevasztok.
rhino systems-t honnan tudok szerezni? ezt is a sakal küldi dobja? köszi a választ...
-
khalox
őstag
Ivara van? (Passzív miatt + enemy radar pluszban). Vigyél Rakta Dark Dagger.t, az csökkenti az ellenfelek látótávolságát.
Hullát ne hagyj szem előtt, zajt ne csapj. Egyébként buták, mint a tök, mert általában mindig ugyanarra mennek. Lehet hátulról rohanni rájuk.
Először a széleket szedtem le, aztán a közepét - de nekem nem rémlik, hogy ez olyan nagy gondot okozott volna (mert se Ivarám, se Raktám nem volt). Persze simán lehet, hogy szerencsém volt vele. -
gandalf
aktív tag
bocsi a caps bekapcsolva maradt basszus

-
gandalf
aktív tag
MI A PICSA, A KITGIN SECONDARY FEGYVERKÉNT ERÖSEBB MINT EGY ELSÖDLEGES? NEM SEMMI, MOST CSAK GYORSAN LEFEJLESZTETTEM EGYET AMIHEZ MEGVOLTAK A SPÓRÁK EGYEBEK, ELÉGGÉ ÜTÖSNEK NÉZEM..
-
enyhén megakadtam... az mr9 teszt az lopakodós... nekem nem megy, kapkodok. Mondjuk mindig este, fáradtam kerülök ide, szal. annyira nem lep meg. Ehh, nem lehet ezt megkerülni? Abbikat tiltja, pedig abban bíztam, de nem segít. Wuprime+nikana prime és banshee próbáltam, nem sikerül, a 2. vagy 3. résznél bukok.
-
gandalf
aktív tag
még egy kérdés, ha pl az ignisbe berakom a madurai lencsét, akkor az madurai pontokat gyüjt nekem a fejlesztéshez? csomó kérdésem lenne, de most beteg voltam igy kihagytam v 3 napot.
-
ehh, remélem peccselnek rajta, mert annyira bugzik, h nagyon. Sanctuary-ban berak félig a dobozba, unstuck sem segít, mert az a legutolsó jó helyre rak, mivel szar helyre spawnolt, csak oda rak ismét. De volt már gyökér közé érkezés, meg hasonlók. Jah, küldinél nem nyílt az ajtó, másik polgár jött, kinyílt. Végül lemaradtam, lootolgattam.... és kiléptem, mert nekem nem nyíltak az ajtók... nem volt alarm, semmi extra, csak mintha nem lettem volna ott.
-
-
khalox
őstag
válasz
gandalf
üzenetére
Channeling akkor most már nincsen. Helyette lenne a heavy attack, de egyelőre nem éreztem szükségét, hogy használjam. Elvileg a kombó során felhalmozott számot "költi el" nagyobb sebzésre. A heavy attacknak külön billentyűje van - a korábbi channellng, de jobban jársz, ha átrakod másra, mert nem nagyon áll kézre.
A Blood Rush és a Berserker modokat vedd meg marketről. A Primed Fury a 200. belépésnél választható, na meg persze ki kell maxolni, de ha készen van a starchart, akkor az már nem fog gondot okozni.
-
gandalf
aktív tag
-
Rickeffe
aktív tag
.
-
törölt tag
Nem néztem át az összes modot, se kombinációt, szóval lehet tévedek, de... elég egyszerű lett az általános modolás.
- stance (amiben értelmes az EEE kombó)
- primed pressure point + 165% damage
- drifting contact + 10 sec combo duration és +40% status chance
- blood rush +60% crit chance / combo multi, max 12 stack
- condition overload +120% damage / stack, max 3 stack (+360% damage)és itt
A variáció 1+ attack speednél
- 4x 60/60 elemental mod
B variáció 1- attack speednél
- 2x 60/60 elemental mod
- berserk vagy primed fury
- weeping wounds +40% status chance / combo multi, max 12 stackÍgy az épkézláb fegyverekből kihozható a 100%+ crit chance és a 100% status chance is egyszerre.
Melee build frameknél :
- steel charge aura +60% damage
- arcane fury +120% damage (40% chance on crit for 12sec)
- arcane strike +40% attack speed (10% chance on hit for 12sec)
- arcane blade charger (holster build?)
- -
khalox
őstag
válasz
üzenetére
És valóban. Azóta rájöttem már. Mentem egy arbitration defense-t, a 12x combo mellett folyamatosan jöttek a piros critek, meg a 100-180 kilós sebzések. Csak korában megszoktam, hogy 2-2,5-nél voltak. Ez viszont így túlságosan OP - nem ringatom magam abban a tévhitben, hogy el van találva ennyire a build.
-
Dewri
aktív tag
Kijött az Old Blood ápdét. Elég sokmindent változtattak, kezdve a menüktől a fegyverekbe pakolható exilus modon át a karaktereknél levő csuklótőrszerű izéig... Harc közben nem vettem észre semmi extrát, az eddigi channeling gombra rátették az új heavy attack mozdulatot, de a videókban látott felugrós-levegőben kaszabolós dolog még nem volt. Igaz nem karddal mentem, lehet hogy fegyerspecifikus? Mindenesetre szép nagy adag újítás jött, ismét gratulálok a fejlesztőknek!
Első belépéskor egyébként (peccs telepítés után) kapunk ingyen egy 3 darabos Forma csomagot, egy egy darab modot kimaxoló modot, és 7 nap xp boostert! Ennyit a Destiny 2-ről, ezt nem lehet csak úgy kihagyni...
-
nem fértem ki. Fejlesztgetni nem érdemes, folyamatosan jönnek új fegyók. Amiket kinyírsz, hamar respawnolnak, küldiket mások is indíthatnak, persze elsétál, Te meg ott állsz a böhöm dögökkel egyedül. A közösségi terek jó ötlet, de pár helyen az örökkévalóságig tölt -nem a gépemmel van baj... Meg egy halom apró, de bosszantó bug, amivel nem foglalkoznak. 2 hónap max, annyi a destiny2 sajnos.
-
törölt tag
Ha minden igaz, 1 órán belül update.
-
Nah, én destiny 2-ről nyergeltem át warframe-ra. Hamar meg lehet azt unni, a küldi -ha nem veszed meg az extrákat- nem sokáig tart. És tele van "bájos" -értsd: szopatós- dolgokkal. Az ammó eltűnik, még a fegyóból is, ezért sok fegyó felejtős, nincs hozzá drop, nem lehet cserélgetni, mert akkor nullázza az ammót.
-
gandalf
aktív tag
végül sikerült kifognom jó csapatot és megvan mind, a legvégsö igen durva volt basszus

25-ös szintü oberonnal mentem, kezdem megkedvelni

-
Źşë'
addikt
válasz
gandalf
üzenetére
érdemesebb sztem két pont között ingázni mindig, mikor írja hogy másik helyen van a spawnjuk akkor mindig egész csapattal ugyan arra a helyre visszamenni, nálunk volt egy nidus, azzal még működött - nem tudom most hogy működik e még, mert ugye inaktiválták az összes olyan frame hatékonyságot ami CC-s
-
gandalf
aktív tag
limbóval elmentem, lehenteltem akinél van a lámpás, utána ignis-el osztottam öket, igy az elsö sikerült, de a másodiknál már bebukok, egyszer majdnem sikerült, ketten voltunk, mindig cipeltem arréb a lámpást, már kevesebb mint 1 perc volt, de elfogytak az ellenfelek basszus..de majd még próbálkozom..próbáltam hagyni a lámpát vigye a másik, de rá se hederitett

-
válasz
gandalf
üzenetére
tegnap nekem dns fail volt, csak single tudtam menni vmiért. De nem is sokat voltam fent. Amúgy ált. vannak fent, beszállnak. Voltam soloban, símán elvittem zöldig. Az a helyzet, h amint van új raj, oda kell menni, a fa közelében ledobod a lámpát és hentelsz. Oberonnal tolom, az első képessége sokat segít, na meg az ignis is. Amikor zöld, akkor hagyom a lámpást és uzsgyi kifelé. Soloban elég is. Múltkor gabii-n szinteztem, lootoltam kicsit, a 3 jóember meg a szokásos "állunk és majd jönnek" taktikát tolta, nekem az unalmas, főleg az első 10-15 percben, amikor szépen ki lehet pakolni a helyet. És ott sok orokin cell meg egyéb cucc van, ami kell nekem... Mivel nem bambultam velük, kiléptek. 20 percig húztam, pedig oberon nem is volt maxon.
-
gandalf
aktív tag
na sikerült, megnyugodtam :p
-
gandalf
aktív tag
közben asszem rájöttem, csak felindult voltam..amikor a vörösök bejönnek a fénybe átváltoznak és megölve kapok láőpás táplálót..de olyan gyorsan fogy, hogy mikor kiirja hogy new wav detectd, nem érek át és kifogyok
basszus -
gandalf
aktív tag
mi a f@szért nem tudják normálisan leirni mi a szart kell csinálni, igy kurva gáz..nekem az angol leirásból sem derül ki igazán..értem, hogy ha squad-ban vagyunk koordináljubnk, de ki a fasz dobja lelövés után a lámpa töltését..igy egyedül kurvára elbaszott egy küldetés és csak az elsö..nem értem az egészet
-
gandalf
aktív tag
mi a szájonbaszott szert kell csinálni ennél a szerencsétlen zöld lámőásnál? nem találok feltöltöt bármennyi fost is lövök ki...kurva idegesitö basszus
-
Źşë'
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
nálam is detto, de most kiszar(t)nak egy csomó fos fegyvert ne is csodálkozzanak hogy a nép azzal megy amivel nem csetlik botlik a sok irritáló enemy között... mikor harmadszor b*sz földhöz valami - mert megcsáklyázott, vagy mert egy eximus heat wave-vel elfingta magát
amúgy már rájöttem, arra játszik DE hogy minél idegesítőbb legyen a game, a sok cold/gas barrel, nem is beszélve venusz tileset trappekről... agyfasz az egész játék már ezektől 
//rubico-t mikor nerfelik ffs?
-
khalox
őstag
válasz
üzenetére
Az még odébb van, de alakul.

Ma reggel toltam le a lámpás endurance-t egy Guandao + rivennel. Az Oberon pont ideális volt hozzá. Kár, hogy a random tagok kissé fafejűek néha :-S. Ide-oda szaladgál a lámpával, mint akinek ég a haja, fejbe kéne csapni, hogy maradjon már egy helyben egy kicsit
-
khalox
őstag
válasz
gandalf
üzenetére
Nekem az Oberon Prime az új kedvencem a Nekros mellett.
Kell bele +strength (pl. Blind Rage félig, + Streamline, meg még valami strength-re), és a 2-3 darab 2-essel felmosod a pályát.
Az 1-es az egyik a kevés frame ability közül, ami skálázódik az ellenfelek szintjével, minél erősebbek, annál nagyobbat sebez, és nem csak rájuk, hanem a környéken ugrálókra is, ezért mindig a legerősebbre érdemes ráereszteni - már ha van idő nézegetni.
Ha van erő, a 4-es is brutál + mehet mellé a Health Conversion mod, mint a Nekrosnál, egy tonna + armorért.
Egyedül a 3-ast használom ritkán, de ha megszorul az ember, és döglene, akkor pont jó, ha van.Még gyengébb fegyverzettel is túlél, ha meg fel van pakolva, akkor hujjuj
. -
törölt tag
válasz
anubys1984
üzenetére
A rivenje már egy fing volt így is, a minimumra lett nerfelve. De ha nagyon rossz lesz, majd le lehet porolni a Staticort.
Valami 60% -os volt a catchmoon használata a magas MR szintűeknél az összes secondary -t számítva, ezért lett ez a vége. -
törölt tag
válasz
gandalf
üzenetére
Akkor röviden :
1. skill : Smite
Impact és Radiation sebzéssel súlytja a célpontot, ami további lövedékeket bocsájt ki a környező célpontokra % alapon sebezve a fő célpont HP -jától függően. Itt a skill augment érdekes, ami +100% radiaton sebzést ad 15m körben mindenkinek 40 másodpercre. Eidolonokra, bossokra, "endgame" ellenfelek egy részére dupla sebzést jelent az egész csapat által.
2. skill : Hallowed ground
CC képesség, a skill által érintett területen az ellenfél Radiation sebzést és procot (egymást támadják) szenved el, amíg a társaid immunisak lesznek a negatív státuszhatások ellen. A skill augment a radiation procot 100% esélyre növeli és duplázza a skill hatásának idejét.
3. skill : Renewal
Healer képessék, társaid gyógyulnak a közeledben adott értékkel másodpercenként. A skill aumentje - 0 HP nem bleedoutot jelent, hanem 5 másodperc halhatatlanságot és gyógyulást (másfél perc cooldown).
4. skill : Reckoning
Megemeli az ellenfeleket majd földhöz vágja. Megkapják az impact státuszt, radiation procot. A túlélőkből áradó fény megvakítja a többi ellenfelet. Ha közben Hallowed groundon állnak, elveszítik az armorjuk jelentős részét is. A skill augment további sebzést ad nekik, valamint a társaidnak bónusz armort.
-
gandalf
aktív tag
most maxolom az oberont, ne fogja senki vissza magát mitöl oly marha jó? ha jól értelmezem van csapat élet javitása ami jól jöhet companion-nál, ezen kivül?
-
gandalf
aktív tag
a kardozásnál már a rengeteg kombót képtelen vok használni..eee plus pause eee..lófaszt..nomym gyorsan az e-t meg próbálok futni néha :p
aki kardot meg szeret az menjen jól felnyomott excaliburral, mer annál a kardos cucc egyszerűen überelhetetlen szerintem, legalábbis 8-as szintig
-
törölt tag
Valszeg marad majd a Condition Overloados meta.
"Condition Overload - Max 3, 120% Damage per status effect"
Azt a 360% damaget nem fogják ott hagyni. Legnagyobb gyomrost a daggerek kapják majd, ha megváltozik a Covert Lethality.
Catchmoon lesz a földig nerfelve
"Catchmoon nerf. Falloff damage is dropping from 100 to 10, Projectile Range decreased to 20m from 40m & falloff range is going to be 8m-16m from 20m-30m"
valamit
"They're also looking at Fulmin & Arca Plasmor."
-
Kohm nem jött be, Boar-t imádom. Sg ammo muti kellett hozzá, most a carrierrel már elpöntyög. De mint mondtam, főleg
floodinfected ellen megyek, arra ignisnél jobbat még nem láttam -többnyire csapattársaknál is ez van. MR1 Braton 4 formával már jó volt, de a sok formázás "kivette" a rugalmasságot a konfigból, meguntam...wjbhbdux: grendel az a HotS-ból Stiches, fain lesz majd biztosan.
-
khalox
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Még jó, hogy nem másztam bele mélyebben a "kardozásba"... Szerintem a meglévő buildek egy része az tuti kuka... ezt nem kicsit szabják át, ráadásul az elején elég sok rángatásra lehet számítani a rendszerben (blood rush, condition overload final %s yet to come... szóval még ők sem tudják, remekül hangzik, ugye - melyik az a fegyver, amiben ne lenne egyik vagy másik, vagy mindkettő).
A channelling-et meg ember nem használta, úgyhogy erre a heavy attack rendszerre kíváncsi leszek...vaakuum: az arca az már-már csalás

-
vaakuum
addikt
Soma prime +1
Arca Plasmor +1
nekem a legjobban bejövős lőfegyver az egész játékban. Valahogy úgy formáztam, hogy két különböző pár elementállal lehet használni csak annyiból, hogy két modot megcserélek benne. De ha jól rémlik, vagy 6-szor formáztam, és persze van benne arca mod is. Meg a fiam is azzal tolta, ha keményebb küldire mentünk, amíg játszott vele. Tömeg ellen az arca, single boss ellen soma...
Lehet előszedném megint, ha nem jönne napokon belül a reset a tarkovban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Google Chrome
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
? mondom kezdö vok..

basszus