Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
A 9-eshez van valami frame, aminek az a passzív tulajdonság, hogy nem hallják meg. Azt hiszem a Banshee lesz- Ehhez vigyél mellé Redeemer-t, és akkor lehet lövöldözni. (Az egy olyan melee, amelyik gunblade, tehát lősz vele.)
Azt nem mondom, hogy egyből meglesz, de lényegesen megkönnyíti a dolgot. Én nem szenvedtem annyira ezzel, de hogy pontosan miért is nem, arra már nem emlékszem. De feljebb van még egy ilyen lopakodva szabadítsd ki a rabot. Az szerintem nagyobb szívás.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen 5 7600X + ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI + 32GB 6000MHz DDR5 + hűtő + ház - Garancia
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest