- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Házimozi belépő szinten
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy méretű táblagép érkezett a Vivotól
- Gaming notebook topik
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Projektor topic
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem dojoból az ignis volt sokáig, majd a baró sráctól ignis wraith. Hátránya, h viszonylag sok (6-8) forma kell, h igazán csapatós legyen. Viszont így ca. lvl 50-ig erőlködés nélkül visz mindent IS, felette már trükközni kell, de alatta nem szoktam állítgatni, h mire sebezzen. De ez még később lesz, az argon és az MR9 miatt aktuális. Ignis csak MR5.
Ninkondi prime-val megtréfáltam magam... Mondom ez tetszene, KÖLL! Volt amit nyitottam, 1 handle-t vettem, kb. MR9-es korom óta nézegetem, mert MR14 kellene hozzá

s4hu|SyD^: továbbra is adott a lehetőség, ingame megkeresel -ha már tudsz tradelni- és adok rengeteg cuccot (ingyen), ami sokat segíthet. Pl. a Boar csak MR2 (ez nem tradelhető, de szerzünk...), de ütős kis cucc, ha tudod etetni (sg ammo mutation, de adok hozzá
)
Síma point blanc is megteszi, én gas-ra készítettem, ez kb. mindenre jó, nem gyors, de stabil a magas status és a multishot miatt.
De majd Marson a bazárban is segítenek. Ha megadod a neved, felveszlek friendbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - NZXT F120 RGB 3PACK White Ventilátor + kontroller
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)