Hirdetés
- PLC programozás
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Leírom én hogy csináltam...
A régi játékosokkal nem lehet lépést tartani, végigrohannak, kész. De nekem kellett a loot, szal. én eleinte szólóban mentem, amit nem tudtam megcsinálni, oda volt csak public.
Modokat hetente nézd át, ami felesleges, dupla, az mehet endóba. Nem MR-re hajtottam, inkább több formával csináltam jó fegyókat, sok lootolás, könnyebb pályákat akár újra is toltam, főleg az erdősek tetszettek.
Volt egy pont, h sok nanospore kellett volna... kezdetben alig van. -mondjuk nem írtad, h hol tartasz-
Ilyenkor recruit csatorna: need taxi for saturn, nano spore farm.
Jelentkeznek, kezdőket sokan segítik, kaptam modokat, endónak való cuccot és platinumot is, ingyen. Marson a bazárban is próbálkozz, sok jó arc van. Később már a warframe market jobb persze. Angol tudás nem árt, de ha klánba kerülsz, akkor onnan is vihetnek magukkal és esetleg olyan cuccokhoz jutsz így, amik megkönnyítik a kezdést.Ha lehet, a prime cuccokat tartsd meg, de inventoryból a dupla, felesleges bp-ket eladhatod.
Pízkeresés eleinte Ceres/Gabii survival, 5 perc és kilépsz, ~20-28k píz, mikor már sokadszor tolod a loot is jó lesz. Tovább nem érdemes maradni, alig kapsz több kreditet.
Ha a saturnra eljutsz, akkor a nanospore hiány enyhül. Lesz más farmolni való.
Ha sikerül egy gyors, ütésálló Warframe-t moddolnod, akkor vannak könnyű relic küldik, publicban nem nehéz, maradj a többiekkel, sok píz, prime cuccok. Ezeknek később lesz jelentősége, eladható platért vagy dukátért.He leírod hol jársz, mikor vagy fent, akkor friend-be raklak, mehetünk pár kört, van sok modom, amit odaadok, később találsz biztos, de most segíthet.
ezt másold be a chatbe:
/w Vizion-HUN Hello...
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fegyver topic
- Proxmox VE
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest