Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz s4hu|SyD^ #5956 üzenetére

igen, warframe elsődlegesen egy elcseszett grindfest szimulátor :DDD de mondjuk olykor jó, mert leköt egy vacak nap után, segít kikapcsolni

azok a questek igen, a többi újrajátszható, akár felfogható mellékküldiknek is, amiben szerzel új eszközöket
    a questek is nagyon fontosak, mert azok oldanak fel 1-2 főbb dolgot

ugye vannak a companion-ok - ez alatt értsd: kavat-ok (cicák=) ), kubrow-ok, (blökik =) ), sentinel-ek (fejed fölött elhelyezkedő kis robotizék - első ami számodra elérhető lesz az sztem ez lesz) - elsődlegesen ezeket is érdemes élettel, páncéllal kigyúrni, majd másodsorban - mivel most kezdted eléggé szükséges neked a nyersanyag, így egy olyan modot berakni amely beszippantja az ellenfelek (ill, ládák, szekrények) által hátrahagyott lootot (ez nagyon fontos, igen hasznos mod)

nagyon sokáig sentinellel mentem, aztán jöttek a kubrow-ok majd kavatok, direkt nem használtam őket, ill. csak addig ameddig fel nem húztam mindet 30as szintre a mastery pontok végett, aztán mentek a hibernálóba :DDD mint a Pusztítóban Stalone :_D egyszerűen egy erőltetett tamagocsinak tudtam be őket, most jelenleg van egy Smeeta kavatom, melyet a Charm mód miatt szeretek és nem utolsó sorban van neki is vakuum modja :)

Új hozzászólás Aktív témák