Hirdetés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Projektor topic
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
drachoHUN
üzenetére
A loki prime-nak a fiam nagyon fog örülni, most kezdte húzni a simát, mert épp befejezte a nyx-et. Csak majd össze kellene szednünk valahogy a darabjait. A radial disarm skillje így első gondolatra eléggé passzol a limbóhoz, mert a lövöldözőseket is arra kényszeríti, hogy bejöjjenek a buborékba. kivétel az ancient healer, meg azok a robotok, amik a fejükből lövöldöznek. Azok biztos minden körülmények között távolsági mobok maradnak.

A limbo meg eléggé bejövős lett nekem végül, bár még mindig nem reaktoroztam meg.
Azon agyalok, hogy shade sentinellel lehetne-e totálban tolni vele survivor küldit kill nélkül. Elvileg a másik dimenzióban tudna rohangálni úgy, hogy nem tudják sebezni, de mivel látják, követik. A life-support-kiosknál meg vissz kell jönnie, ha be akarja indítani, akkor viszont ott tömörül minden, tehát gyakorlatilag 1-hitelik.
Shade láthatatlanná tudná tenni úgy a másik dimenzióban, hogy láthatatlan marad a tömegben amikor visszajön?Embert én is szeretném összeszedni, de nem akarózik sikerülni...

A prime változatát meg meg is tartanám, ha majd sikerülne
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Xbox tulajok OFF topicja
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Projektor topic
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Google Pixel topik
- Apple asztali gépek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest