Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
drachoHUN
üzenetére
Ember Prime? Most húzom a simát, ez már kis szinten is b*szó. Kimaxolva biztos iszonyat framet lehet belőle faragni. A Loki Prime-ot meg most hétvégén szinteztem ki, az sok platomba fájt megvenni. De már mindegy.
Ahhoz kellenének duration modok, de nincsenek még jók nekem. Spy küldikre szánnám jó hosszú stealth-el.De most elég erős pénzügyi krízisben vagyok.
HM fb oldalán is segítenek a srácok, hogy hogyan farmoljak creditet. 500k kellene csak a sindycate exalted ranghoz. Mellette meg van jó pár fegyó amit Fuji ajánlott, azokat is le akarom gyártani.. Úgyhogy a heti program már megvan. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Last Epoch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mozilla Firefox
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ahhoz kellenének duration modok, de nincsenek még jók nekem. Spy küldikre szánnám jó hosszú stealth-el.
HM fb oldalán is segítenek a srácok, hogy hogyan farmoljak creditet. 500k kellene csak a sindycate exalted ranghoz. Mellette meg van jó pár fegyó amit Fuji ajánlott, azokat is le akarom gyártani.. Úgyhogy a heti program már megvan.