Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Köszi, ez tényleg jó sok infó... Már nem rusholok, ma meg tudom szerintem csinálni a 15-öt, aztán catalist a tenorába, bele a mod, és lehet kialakítani egy jó fegyót a soma prime helyett

Nekem a The index küldit mondták credit farmra, egy kör 75k a legalapabb szinten, persze azért nyerni kell az arénában az npc csapat ellen. szerintem 6-7 perc egy ilyen kör. Mondjuk combos fegyó kell hozzá, ahhoz majd a tigris prime-ot próbálom összerakni, de egyébként eddig még randomokkal is mindig működött, Így lett tegnap egy csomó pénzem nekem is.
Ma akkor nekiugrok a Saya's vigilnek.
Apropó, Promo kóddal (FN6B-8RML-MLH6-GM2N) lehetett tegnap még szerezni Vectis-t, gyárilag benne volt egy katalist.
Gondoltam hátha érdekel valakit. CSak a léyneg, hogy wboldalon kellett aktiválni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Facebook és Messenger
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Titan Quest II
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest