- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Hétvégén elég mozgalmasan alakult számomra a Warframe. (Beteg voltam és sok időm volt játszani)
Lement a LaW raid többször is. Lement a LaW HC raid is. Jordas raid is, bár ebből semmit nem sikerült felfognom.
Voltam egy 55perces survival-on is randomokkal, számomra ez is nagy szó még. Farmoltam is 7db formát.
Ezek mellett szereztem egy rakat frame-t. Ash, Nekros prime, Trinity Prime, Banshee Prime. És legyártottam egy rakat fegyvert is.
Pénteken lettem MR10, 80 iganem óra után.
Felunlockoltam az összes bolygón, szinte az összes küldetést. Sedna-n maradt meg az lvl85-ös Arena quest. Eris-en meg az Assassination mert oda NAV-ot kell majd gyűjtenem.
Megcsináltam a Quills questet, hogy a Tennomnak meglegyen az Amp. Az nélkül a focus pontokat nem tudtam szétosztani.
Kimaxoltam az első sindikátusomat, most farmolom a repu pontokat már csak.Ami kicsit unalmas volt, hogy kell és kelleni is fog még Argont farmolnom. Teshub solo keresgélés az egész.

Na meg kellene cirka 4500 Cryotic-ot farmolnom a Trinity Prime-hoz. De azt 1000 kifarmolása után feladtam. Az borzalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest