Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
durma77
csendes tag
válasz
Rickeffe #2810 üzenetére
Nektek is bugos a liset? Odamegyek a panelhez a kamera ramegy de a warframe l tud menni...
Amugy nektek valaki tudja hogy lehetne megszerezni rhino prime bp-et? Mert nekem mar elfogyott a kulcsom de van fel tonna szemetem ami nem kell... Pontosabban jelenleg... szoval jkerdes hogy hol lehetne szerezni? T3 ext vagy t4 ext kene... utobbibol azota nem kaptam kulcsot amiota t4 letezik... -
durma77
csendes tag
Elkezdtem szemezni megint a lövészpuskakkal... Megakadt a szemem a lankán... Valakinek van véleménye róla?
-
durma77
csendes tag
Helo!
Elkezdtek érdekelni a specterek. Innentől tele lettem kérdésekkel. Például használnak kepesseget? Ha igen honnan is lesz energiajuk? A tornyokban a death orbok hatnak rájuk? Nomeg nagy kérdés fel lehet e őket támasztani. Plusz emellé kérdés hogy tud e valaki olyan helyet mondani ahol vapor spectert lehet könnyen szerezni.. Phaset tudok gyűjteni de vaport.. -
durma77
csendes tag
válasz
anubys1984 #2763 üzenetére
Én 7 pontnál járok de nagyon kinlodok vele.. Eddig soloban toltam de valahogy nem találtam izgalmasnak.. Nem is azért kinlodok vele mert nehéz... Illetve nehéz de a t4 keményebb... Csak az meg is éri
Ha valakinek van kedve phoboson kinlodni majd ceresen szóljon XD amúgy mi értelme ennek? Mármint hogy elveszik azt amiért egy warframe warframe? Snow globe hogolyo... Ash olyan mintha nem lenne semmi.. Hiába ugranek oda az ellenfelhez nincs range... A másik a dread... Olyan lassú a vesszo mintha eldobtam volna
Nekem valahogy a cryoticos dolog jobban bejött
-
durma77
csendes tag
válasz
MichaelSD #2757 üzenetére
Gratula michael! Ez az új defense is egész jónak tűnik de miért ilyen színes?
A végén kiesik a szemem... Ha a jutalom marad ugyanaz mint eddig csak mindet megkapjuk nagyon jó lesz nekünk... Most kijöttem egy odd-ből 50-ig vittük... Ha ez bejött volna már (ha nem nerfelik úgymond a jutalmat) akkor nekem most lenne 30 t2 exterminate kulcsom 19 forma blueprintem, 1 ember prime helmetem... De sajnos szerintem le fogják venni a dolgot mert különben túl jó lenne.. Túlságosan megérné... Ha jól látom a képen a csavo két kor óta kapott modot... No erre mondjuk nagyon nem vágyom...
-
durma77
csendes tag
válasz
MichaelSD #2746 üzenetére
Mi ez az alert??? Nem tudom tudja e valaki továbbítani a fejlesztők felé de ez rettenetesen szar xD Michael te naggyon finoman fogalmaztal menjek be 15-ször egy pályára és pá?
Ennél a hienas dolog is jobb volt... Amúgy valakinek meg van már az a kard? Megéri megcsinálni?
-
durma77
csendes tag
válasz
anubys1984 #2731 üzenetére
Az összeset nem sikerült megcsinalnom de szerintem amit nem sikerült az amúgy is duplán megvan... (masnem bemegyek ode-re mert az se nagy cucc...) igen játékban ezen a néven vagyok és ha van kedved együtt tolni privatba megbeszelhetjuk van ts-e a klannak (bár a szövetség is ezt használja...)
-
durma77
csendes tag
válasz
anubys1984 #2689 üzenetére
Anubys! Remélem olvasod, én megcsinalom az alerteket nekem így is megvannak és odaadom ha fent leszel ok?
@Michael:
Én eddig phage-el csináltam soloba de sosem tudtam eldönteni mivel lojem. Viral/corrosiv vagy még a blaston is elgondolkodtam... Eddig soloba ment de ha beviszlek őt is akkor nehezedik... Ez csak annyiban gáz hogy a lőszer elég kevés..
Ha te ennyit kaszalsz ott akkor lehet atszokom defensereMásik megint: a phageről van véleményetek? Érdemes catalystot tenni bele? Mert ugyebár nagyon jó elemental sebzese van amit át lehet jósolni grineerek vagy corpusok ellen. A lőszerhatékonysága úgyszintén nagyon jó. Igaz hogy mindig ello párat amik osszehuzom az ágakat...
-
durma77
csendes tag
válasz
durma77 #2715 üzenetére
No megint egy kérdés. Bár már ezerszer megoltem de szerintetek lephantist mivel lehet leginkább sebezni? Én egy phage-el szoktam menni de őszintén szólva nem tudom mit kéne bele tenni. Egy ujoncot vinnék és szeretnék gyorsan végezni mert ha én nem szedem le gyorsan ő meghal...
Más: Bementem plutora Dark sectorozni de a kiírt 10k credit helyett csak 5-öt kaptam. Ez miért van? -
durma77
csendes tag
-
durma77
csendes tag
No egy jatekostársnak eljött a jó öreg probléma. Failed to join session. Na ilyenkor mi van? Port váltás stb már volt..
-
durma77
csendes tag
válasz
Kareszovics #2701 üzenetére
Hallod
30 platot nekem is adhatnál
300 oxium nem sok. corpus defensen összejön
-
durma77
csendes tag
válasz
MichaelSD #2692 üzenetére
Általánosságban nincs probléma fegyver terén mert az van bőven
Dark sectort eddig nem nagyon mertem menni nem tudom miért. Egyébként egy mostmár lvl 11 attickarol beszélünk
egyenlőre szegény nagyon gáz. Tehát caracol és melee. Oda gondolom vigyem be az orthost
Amúgy szerinted/szerintetek az attickaba érdemes catalystot tenni? Ha tennék bele úgy epitenem hogy multishot, thunderbolt és infestedek ellen. A többi ellen ott a boltor prime...
-
durma77
csendes tag
Lenne egy kérdésem. Hogy tudok gyorsan szutyok primary fegyót kihúzni?
A secondary az megy mert tolom a survivalt meg a defenset boltor primeal és fejlődött...
-
durma77
csendes tag
Lenne egy kerdesem... Eddig nem foglalkoztam vele de a bonus tp-t mire kapom? Valamint tegnap kiirta a jatek hogy nekros a bonusz miatt 27es lett de valojaban nem kapta meg a bonust... ez most akkor hog van?
-
durma77
csendes tag
válasz
MichaelSD #2680 üzenetére
No gratula! Nekem egy reciver kéne.... Én is igazitani szoktam framehez a fegyvert... Csak excaliburhoz nincs otletm mi nezne ki jol... Volthoz kéne az amprex.... Most nekrost húzom mellé mondjuk vectist tettem meg hatet... Az utóbbi még hozzá is illik... Kövi frame szerintem zephyr lesz.... Hozzá kérnék tippeket mi lenne hozzá illő....
-
durma77
csendes tag
válasz
MichaelSD #2677 üzenetére
Latod ott a hiba hogy en nem hasznalom sem a simat sem a prime verziot... A mai nap soran megprobalom osszeszedni de ha most is 5 percig nem dob squadot hagyom a francba... Nomg meg egy bajom hogy rifle. En ij hivo vagyok paris primeal megyek ha lehet vagy neha tomeg ellen pentaval. A magas crit tetszik de nem erzem hogy ez lesz a kedvencem de ne legyen igazam...
-
durma77
csendes tag
Emberek mi ez a csend?
-
durma77
csendes tag
válasz
anubys1984 #2673 üzenetére
Te hallod.... Ez az event olyan amit en megsporolok... Az emblema nem kell a modok meg talan de az a kinszenvedes amit az 5 perc varakozas okoz nem eri meg... Nomeg latron wraith?? Valakinek velemeny? Engem valahogy nem vonz..... de egy okosabb velemenyet meghallgatnam...
-
durma77
csendes tag
válasz
MichaelSD #2671 üzenetére
Én végülis szeretnem Voltot... Jó kis frame... Az uccsó skillel babráltak valamit szentem mert se sebzés se range de nem baj... Jó kis taktikázós emberke... Pentával/paris primeal tök jó
(bár ezekkel mi nem?????)
Excalibur nálam most 21es mert nem húzom.. Jeleneleg nekrosozom de nem olyan mint amire szamitottam.... Excalibur modolasban tudsz segíteni? -
durma77
csendes tag
válasz
egyedülülő #2658 üzenetére
Engem is felvehetsz :-) durma77 vagyok jatekban is...
En ugyebar most ujrakezdtem a jatekot de a regi karakterrel. Szereztem is egy kubrowt. Raksa lett szoval valahol elegedett vagyok... Bent van mind a ket kepessege de a protectet meccsenkent 1szer hasznalja a howl kepesseget pedig meg sose lattam... Emellett akadt eg kis problemam... A mag primehoz kell meg egy system.... Ezt viszont nem adja ki. Raadasul a survivalokat alig birom kitolni valameddig.. Regen soloban toltam sokszor most csapatban sem megy.. t1 35 percig megy t2be nem jartunk.. t3 15 percnel majdnem bukott lett mert elfogyott az oxigen... Barmit lattunk megoltuk de nem eobnk oxigenakkot.... Help pls! -
durma77
csendes tag
válasz
Kareszovics #2168 üzenetére
Csodás -.- Kilencig lenne időm... Erre nem megy XD Sajnos nincs olyan arcocska (ki fordította ezt így????) ami megfelelne.. Eddig néha beszaratta a képernyőillesztőmet vagy kidobott/összeomlott majd egy hétig tudtam játszani és most megint szarakodnak??? Adják vissza a pénzem....
Ja és ha kilépnék az indítóból kifagy... Köszi.... -
durma77
csendes tag
A vizsgánál a ctr-es visszacsúszás-futás tovább dolgot senki nem csinálta?
-
durma77
csendes tag
-
durma77
csendes tag
Helo!
Lenne egy gyors kérdésem.Valaki használja a toridot? Hogy lehet abból jól használható fegyvert csinálni? -
durma77
csendes tag
válasz
Kareszovics #2064 üzenetére
Nyugi így jártam én is amikor kellett volna
Most meg mutatott 6 kulcsot meg 4 formát és kidobott 2k sentinel xp-t. A lvl 30-as shadere
Köszi.... Nem tudom. Jött már valakinek jól az xp? Szerintem csak azért lehet kapni hogy ne legyen túl jó.... Különben dobalna a formát kulcsot mindent
-
durma77
csendes tag
Hál' istennek megvan a mastery 7. Nade mi van ott ami megéri???
-
durma77
csendes tag
Megvolt a phage vizsgája... Bementem egy nyxel és a lvl 12 phageel soloban a lvl 30 phorid ellen. 3+3+2 perc volt
(odaut+boss+kiút és mindenkit megöltem
-
durma77
csendes tag
válasz
Kareszovics #2018 üzenetére
Sírok. Találtam egy bugot. De nagyon megijedtem
Elkezdett villogni a képernyő és jött egy stalker üzenet. Szerintetek hol voltam? Inkább mondom. A dojoban. De csak annyit mondott hogy hamarosan eljön értem és nem rejtozhetek előle. Vagy ilyesmi. De mondjuk bulis lett volna a dojoban harcolni vele. Úgy tunik most már a legtöbb vadásznak van üzenete. Amúgy nektek is van hogy stalker nem dob cuccot?
-
durma77
csendes tag
Valami van benne de azért ha én már chaost nyomok ott már gáz van és az kell hogy egymást szetlojek...
Amúgy ti milyen burst riflet vagy valami olyasmit ajanlotok (pl synapse csak kisebb szinten) egy barátom a burstokat szereti de meg csak mastery 2.
Ennek nagyon örülök hogy akadt egy ilyen meretes ,,partfogom"Ha gepnel vagyok mindíg van akció.. Két pajankent stalker vagy a trió. Nameg pénteken egy ujoncommal frostot fogunk farmolni gondolom neked van fegyvered amivel az a nyomi páncélos szutyok két lövés
oda johetsz ha van kedved. Nameg egyszer majd ha van kedved két ujonc látni szeretné lephantist. Nekem meg egy nekros system hiányzik ha majd lesz kedved johetsz.
De nem ér 6 másodperc alatt megölni
ha van skypeod bejelolsz? Mi ott szoktunk beszélgetni és egyszerűbb lenne
Emellett ha megengeded lenne pár kérdésem hozzád amit elfelejtek fórumra kiírni
a skypeot nevemet ki fogod tudni találni
amúgy valaki tudja hogy is néz ki a hyena pack? Ja meg meg van egy tervem de ahoz jó erős emberek kellenek
szeretnék egy sedna kappa wave 70 környéki eredményt elérni és szerintem ez egy nagy buli lenne
-
durma77
csendes tag
Ha mást akarsz és nem tervezel repülőket szedni akkor ajánlom a pentat. Nekem meccseket bedob 10-11 30k feletti kárt. Nagyon erős. Nyxbe power duration és range kell. Ha megvan akkor nem kell lőni se megölik egymást....
A voltak van potenciál de nem elég szerintem. Én kiszerettem a rhinobol. Szerintem nem az a legjobb hogy nem sebészek és nem tudnak pl feloklelni hanem amikor nem sebeznek és magukat oklelik fel. Szerintem trinity. Én rá esküszöm szerintem egyik legjobb warframe. Mindenhova jó de mellé szerintem kell egy erős penta. Linket eltolod magad alá durrantasz és a normális sebzes 200+%-át adod nekik. Ráadásul energiát is pakolni magának. Gyakorlatilag halhatatlan ha ügyesebb vagy. -
durma77
csendes tag
Földön nincs megcsinalhatatlan pálya. Eurasia az melyik is? Az összes megvan ott. Jelölj be: durma77 sajnos ma már nem leszek fenn de ahogy tudok segítek. Azt tanácsolom hogy szerezzünk egy klánt (jöhetsz hozzám is
Keresd meg szucskiller-t vagy xCoNox-et vagy imrex-et és írd neki hogy tőlem jössz és bent leszel valószínűleg. Szívesen segítünk amiben tudunk. Ha bent leszel jó lenne ha szeretnél egy skypeot mert egyszerűbb mint chatelni
) én magam is csalásnak számítok mert a penta nevű granatvetovel szinte bármit le tudok szedni ha egy kis szerencsém van.
-
durma77
csendes tag
-
durma77
csendes tag
Lenne egy nagyon noob kérdésem de nem vagyok biztos a dolgomban. A crites mod (point strike) alapvetően növeli a crit esélyt tehát a paris p 40%-a mellé elég 60%-ig húzni mert akkor az 100% lesz vagy ez az alap esélyt növeli tehát ha az alap 40% akkor egy 100%-ot adó point strike mellett 80% lesz?
-
durma77
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem hogy hogy tudom megoldani hogy a link ne úgy jelenjen meg mint az előző hsz-ben hanem úgy ahogy pl robot berakta?
-
durma77
csendes tag
Megvan az első vidieom warframeről szeretnék építő kritikát kérni vagy valamit ami segíti az előrehaladasomat ezen a téren!
https://www.youtube.com/watch?v=2GyJAeUiqmw&feature=youtube_gdata_player -
durma77
csendes tag
válasz
Rickeffe #1950 üzenetére
Ne viccel velem
van egy ma formazott penta a kezében meg kevés forma blueprint... Nincs nekem idegen a shade származó fegyverét formázni
Nameg amíg nem lesz újra lvl 30 a penta retteghetekMost egy ideig nem tudok vele 30000+ sebzest csinálni..
Amúgy van valakinek krumplis erős ashe? Valszeg én véletlenül letettem így kénytelen vagyok menni vele..
Apropó mi a jobb a paris prime vagy a dread. Én a primera szavaztam de haver azt mondja a dread jobb. Amúgy a paris critre érdemes modolni? Ugyanez a kérdés a vectisemmel és aksilletomal kapcsolatban. -
durma77
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest