Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
Ez szívás, de a fórumokon nem nagyon találtam hasonló problémát.
Mondjuk én túltettem a Grandmaster accounton és egy normálisat kezdtem újra, nem olyan vészes. Ha van kedved akkor szívesen adok modokat és Prime cuccokat amik nekem nem kellenek. Nagyon meggyorsítják a kezdést, hogy nem kell kivárni, hogy találj egy x modot. Én egy hét alatt 0-10-re mentem és a kedvencfegyvereim is megvannak.
Persze megértem ha nincs kedved megértem.
-
Kareszovics
addikt
-
Djuree
félisten
na hát nekem elveszett az accom, ps4-en sincs meg pc-n sem. ezek a buzik valamit nagyon elcsesztek a migrálással, van egy olyan érzésem hogy nem én vagyok az egyetlen és ezért rekesztették be anno ezt a lehetőséget. support válasza: sajnálják de nem tudnak mit tenni. anyátokat azt! akkor minek költöttem rá?

újra nem kezdem, anno nagyon sokat grindeltem, semmi kedvem megint átélni, volt csomó prime cuccom. -
Micsurin
nagyúr
Djuree :

r00r1
4600 kell ésjóval több van rajta....

ennyire én sem vagyok hülye , első errornál éztem a netbankot és jó , kéne , hogy legyen , esetleg az lehet , hogy a játékból nyitotam meg ?
szrk.: 30 perc múlva : "The information you supplied is invalid. Please try again." megint se elűtés se semmi
lejáratom: 01/17 erre beadom 01 / 2017 , mindent megnézzek újra.... és mégis 
-
F.B.I.
veterán
Mi most Nyxt használunk, fegyverek helyett ODD-ben. Beülök és lőnek boltorral, kiugrik 400K sebzés is...még 50-es hullám felett is hullanak, mint a legyek, színtiszta csalás! (PS4)

Amúgy eltudná valaki mondani, hogy az új updatek óta mire kell építeni a Nova-t, mert ritka gyenge lett?
Itt még egy boltor prime bp is 60 platináért megy, egy maxos serrationért meg 150 platinát is tolnak az amcsik.
-
r00r1
aktív tag
-
F.B.I.
veterán
Jó de pénz szerzésre nem pocsékolunk T3 kulcsokat, amikor jó kis platinumot lehet keresni, 20 perc survivallal (Rhino prime alkatrész, még mindig 70-100 platina között megy)
.
Most lett divat a transzmutálás is, mert dobja néha a stance kártyákat, 150 platináért veszik az amcsik a rare-t...kis buták.
-
Ribi
nagyúr
Olvastam a modulost, most tudok majd Neptunra menni, de bossokkal nem sok jó tapasztalatom van eddig. Remélem farmolják őket és akkor valami jó csapatban talán érek valamit. Meg berakok majd nekik valami radiation-t, amire írták, hogy ezek ellen jó. Osztán meglássuk mi lészen.
-
Kareszovics
addikt
@ F.B.I.: bár a Nyx-től régen idegenkedtem, most hogy mondod, illetve végiggondolom tényleg Mastery-t húzni kiváló.
@ Djuree: kérdésedre a válasz: 336 óra van most a játékban, illetve 108/132-es Achi ráta. Minden Achi megvan kivéve a 10 Frame, 1000 revive, Rankok, illetve a H2H fegyverek 3x30 lv. Mondjuk utóbbi ma meg lesz szerintem.

Mondjuk prime cuccok színterén inkább a fegyverek, amik jobban esnek: Burston-höz, illetve Boltorhoz (asszem) már csak bp kéne.
-
Kareszovics
addikt
-
MichaelSD
őstag
Az OP Rhinohoz képest gyenge. Viszont a Radial Blind kimaxolva nagyon durva, gyakorlatilag láthatatlanság az egész csapatnak. Szerintem az egyik legdurvább képesség a játékban. Jó felállással 2 Energy Siphonnal a csapatban a végtelenségig tudom használni.
Tény viszont, hogy a másik 3 nem sokat ér magas szinten. -
Kareszovics
addikt
Az igazi fejlődés az elmúlt 70 órába történt az azért nem vitás. Az elején rengeteget maszatoltam feleslegesen. Illetve volt pazarlás is volt, de ez ilyen, tanulópénz...
Modok értéke az pont a napokban érte el a 160k-t. Mondjuk igazán ütős lap az még nincs sok (rengeteg common meg uncommon lapom van), ott még van még mit fejlődni.
Fegyver téren most három cuccot szeretnék catalystolni: soma, akstiletto, sima orthos. Warframe-ben meg még mindig Rhino az ász, de a VOLT-ban erős potenciált látok.
-
Kareszovics
addikt
Hát az "elég gyors" azért túlzás (220 óra), de próbál haladni az ember.

Majd most tudnék szintezni event után ugye a 3 napos affinity-vel, de sajnos jönni kell dolgozni.
Főleg, hogy most jut eszembe, hogy a Banshee is elkészül ma. Illetve a Deathcube is "félbe lett hagyva". Ha csak ezeket szintezném maxra, az +15200 XP (MOD: illetve a meglévő új Warframe-eket); már vastagon félúton volnék Rank 7 felé. És fegyvert még nem is használtam kb semmit. -
Kareszovics
addikt
-
anubys1984
aktív tag
Megnéztem, legutóbbi update óta már Interception, szóval egyedül nem lehet megcsinálni. Ráadásul amit ír, hogy 6-8 szint, amire be van lőve, az nem reális, kell hozzá egy jó csapat/gear, már az elején beadott két bosst. Szóval egyáltalán nem lehetetlen, csak magasabb szint kell hozzá, mint amit ír.
-
durma77
csendes tag
-
F.B.I.
veterán
-
Walkmanfon
aktív tag
Teljesen egyetértek .. még mikor elkezdtem a játékot a haverokkal olyan 6. update-nél járhatott akkor is az tetszett meg benne hogy egy dologért legyen az fegyver , warframe , sentinel vagy mod MEG KELLETT DOLGOZNI nem az volt hogy hm nincs meg a Split Chamber megyek megveszem platinumból hanem jatszani kellett emlékszem anno a 2. warframembe a control module-t 3 napig farmoltam ... A prime cuccok meg így gyakorlatilag értékét vesztette régen megláttuk valakinél a reaper prime-ot és azt gondoltuk magunkban hogy fúú biztos sokat szenvedett mire megszerezte ma meg senkit nem érdekel mert handle-je volt kismilió a bladet meg megvette 8 platinumért.... A készítők halálra ítélték a játékot .. Grat nekik

-
Kareszovics
addikt
Bár én még nem tartok azon a szinten, mint Te/Ti, de tökéletesen átérzem amit írsz. Annak idején a Cabal Onlineban volt ehhez hasonló "lépés", mondjuk ott a Skill rendszert alakították át egyik napról a másikra úgy, hogy mondjuk ötödére csökkent a skillezési idő úgy, hogy közben még AFK is hagyhattad a karaktert...

Személy szerint nekem is az tetszik a Warframe-ben, hogy szépen lassan mindenféle/fajta itemet le tudsz magadtól gyártani, ki tudsz próbálni, cserébe persze farmolni kell, mint a hülye, de ez van.

Harmadik (és személy szerint engem ez izgat a legjobban
), hogy fasza seggelős Achik vannak. -
Chabee
tag
-
Ry0K3N
senior tag
Anno mikor véget ért a zárt béta az első 3-4 bolygón összejött az összes banshee BP. Asszem 2. vagy 3. framem volt amit összeraktam.

Nem egy nagy szám a frame, nem is értem miért kellett most meg ilyen nehezen megszerezhetővé tenni. Jobb lesz neki ott a dojoban, senkinek sem szereti az RNG-t. -
Kareszovics
addikt
Én meg egész hétvégén szinteztem. Megcsináltam ezt az Oxium szart, kaotam egy 3 napos Affinity vagy miszar izé búsztert. Gyakorlatilag 15 óra alatt többet fejlődtem XP-ben, mint előtte a 75-ben.

Minden alapfegyvert kimaxoltam és eladtam a hely végett. Jupitert is sikerült nagyjából solozni, de ezek a rohadt Corpus-ok halálosak, főleg ez az új shotis krúmán.
Kraftban meg mára szépen elkészül a Dual Zoren meg a Gorgon (bár a Gorgon helyett szemeztem a Karakkal is, ha nagyon összekapom magam lehet kiszedem azt is).

Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

és ez az arany puzzle mit csinál a páncélal ?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

). 1000 pont fölött kapsz badge. Sima 500 pont fölött 4 Rare lap (kimondottan fegyverekhez való ahogy néztem) + Gorgon Wraith. Holnap lesz vége (asszem)