Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
r00r1
aktív tag
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Nem az fáj, hogy más is meg tudja venni a prime cuccokat, nem is az, hogy 2 hónapig farmoltam ember helmetjét. Az, hogy a Ninjas play free szlogen, csak egy üres frázis lett. Mindhárom prime warframe, illetve buston, bronco, latron, paris, orthos, reaper, fang primet becsületesen kifarmoltam. Igen, voltak olyan pillanataim, hogy qvaéletbe már, legyen már meg, stb....de így visszagondolva megérte a grind minden egyes másodperce. Most mi van? Veszel 2000 platinát, és jól bevásárolsz, mastery 1-es szinten...
Nem irigység, csak ennyire azért pénzéhesnek nem kellene lenni (oké, ők is egy cég, akik pénzből élnek), de kezdem azt hinni, hogy nem azért nem akarják kiadni a játékot, mert még annyi minden kell bele, hanem mert újabb és újabb rókabőrt (pénzt) akarnak lehúzni. Nem tudom, hogy mennyi lehet a bevételük, de szvsz ennyiből illett volna kiadni a végleges verziót. De úgy látszik, hogy ez az üzleti modell működik (még egy darabig), aztán ha az emberek megunják ezt a rétestészta-effektet, odébbállnak...
R.I.P Warframe -> egy újabb példa, hogy a profit hajhászása mennyi mindent tud elrontani, pedig volt benne fantázia...
Új hozzászólás Aktív témák
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest