Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Új hozzászólás Aktív témák
-
r00r1
aktív tag
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Nem az fáj, hogy más is meg tudja venni a prime cuccokat, nem is az, hogy 2 hónapig farmoltam ember helmetjét. Az, hogy a Ninjas play free szlogen, csak egy üres frázis lett. Mindhárom prime warframe, illetve buston, bronco, latron, paris, orthos, reaper, fang primet becsületesen kifarmoltam. Igen, voltak olyan pillanataim, hogy qvaéletbe már, legyen már meg, stb....de így visszagondolva megérte a grind minden egyes másodperce. Most mi van? Veszel 2000 platinát, és jól bevásárolsz, mastery 1-es szinten...
Nem irigység, csak ennyire azért pénzéhesnek nem kellene lenni (oké, ők is egy cég, akik pénzből élnek), de kezdem azt hinni, hogy nem azért nem akarják kiadni a játékot, mert még annyi minden kell bele, hanem mert újabb és újabb rókabőrt (pénzt) akarnak lehúzni. Nem tudom, hogy mennyi lehet a bevételük, de szvsz ennyiből illett volna kiadni a végleges verziót. De úgy látszik, hogy ez az üzleti modell működik (még egy darabig), aztán ha az emberek megunják ezt a rétestészta-effektet, odébbállnak...
R.I.P Warframe -> egy újabb példa, hogy a profit hajhászása mennyi mindent tud elrontani, pedig volt benne fantázia...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest