Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogos10
senior tag
Sziasztok tudnátok segíteni hogy ez a lap milyen procikat kezel?
Alaplap neve Acer FMCP7AM -
Speed®
titán
válasz
Vigneau #24489 üzenetére
Figyelembe véve, hogy ~15 év alatt nem makkant meg nálam 1 sem, ill. az áruk sem vészes, nem izgat..VGA esetén már igen, azt sűrűn cserélem alapon. A mostani GTX780al jól jártam, 165k van a számlán..1 év múlva 980TIre garis csere
Ha lesz valami, amire váltanád a zsenit, csak dobj egy procit az árral ;p
-
Bjørgersson
félisten
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #24488 üzenetére
Mi a bánatos f@szt csinált azzal a géppel az előző tulaj, hogy így néz ki?
Olyan mintha valami elfüstölt volna a gépben, és az "megfogta" volna a lapot. Csak hogy megnyugtassalak.
Vagy 100-an cigiztek mellette? -
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #24487 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #24486 üzenetére
Na ecsettel lesepertem róla a port meg kisepertem belőle a porcicákat, a műanyag csatlakozók viszont csúnya foltosak maradtak, meg kellene mosni őket. Tudom, házban lesz, nem látom majd, működésben nem befolyásolja, de azért nekem a szemem kisülne, ha ilyen állapotban adnék ki valamit a kezeim közül. Vagy ha egyáltalán ennyire nem vigyáznék a cuccaimra. Ha pedig ezért egy negatívat adnék az eladónak az ötből, akkor még én érezném szarul magam.
Mercutio_ nem röhögni, de nem tudom mi az, nem tenné tönkre az alaplapot?
Az előbb játszottam egyébként egy kicsit, a vga 72-73°C volt közben, majd nyomtam egy Alt-Tabot és felment 82-ig, a ventik meg elkezdtek sikítani. Noooormális?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #24480 üzenetére
Izopropil-alkoholba áztatás / lemosás?
-
Speed®
titán
válasz
Wunderbaumot a gépbe
Z68?
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #24482 üzenetére
De porszívózás helyett javaslom a benzinkutas megoldást. Hatásosabb mint a porszívó. Illetve nem áll fen az a veszély, hogy letörsz pl. egy kondit.
Milyen lapot vettél végül is? -
embe
nagyúr
válasz
De imádom amikor ilyen büdös gép kerül hozzám!
Finom ecset, és kompresszor. Ha nincs kompresszorod, vagy az ismerősödnek, akkor egy benzinkútra bemész......
-
Bjørgersson
félisten
Valószínűleg cigifüsttel keveredett, alaplapra száradt port hogyan célszerű letakarítani? Legszívesebben beáztatnám az egész éjszakára, de akkor ki is nyiffanna szegény.
-
-
ST05
őstag
gondoltam megkérdezlek titeket, hátha akar valaki jol járni, friss ropogós iponos:
"z87i-pro + 2133venge pro + 1TB purple+ajandek proci " szettel. Alkudható -
Vigneau
félisten
válasz
Speed® #24467 üzenetére
A Techpowerup-ps tesztek kb. egy szintre hozták a két VGA-t. Pici kártyát akarok a mATX ház miatt is, néha nagyon leverem a lazúrt a kezemről szerelés közben a helyhiány miatt. Már nem érdekelnek a teniszpálya méretű karik, no meg nem hallottam, hogy annyira rossz lenne ez a hűtés - saccra mint az ASUS Mini-é. Az MK-26 meg vagy rákerülne, vagy eltenném emlékbe.
-
dfdfdf
őstag
válasz
Bjørgersson #24465 üzenetére
igen
-
Bjørgersson
félisten
Az normális, hogy 1411 kbps FLAC és 320 kbps MP3 között semmi különbséget nem hallok?
-
Vigneau
félisten
Le kellene cserélnem a GTX 680-at legalább hasonló tudású és nem sokkal drágább, de garis VGA-ra. A GTX 960 elég jól muzsikál, ugye?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
robogos10
senior tag
válasz
philoxenia #24451 üzenetére
Mik nincsenek
-
smiti
veterán
-
smiti
veterán
Na Főnök, vajon mi lesz a ma esti program?
Súgok: [link]
-
Bjørgersson
félisten
válasz
philoxenia #24455 üzenetére
meg jogsi se kell hozzá - pont ez a baj.
-
embe
nagyúr
válasz
philoxenia #24453 üzenetére
Ja hogy a robogós.!!!
-
embe
nagyúr
válasz
philoxenia #24451 üzenetére
Mi az amin meg vagy lepődve?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
[link] - keresd a hibát.
-
Mercutio_
félisten
Előástam egy korábbi hsz-emet amiben vannak képek.
Ez ugyan nem Sharkoon néven fut, hanem Realan E-D3, de gyakorlatilag ugyanaz a ház (Realan a bérgyártója a Sharkoon-nak is) csak ezen még nincs +2 usb a power gomb alatt és gyárilag nem jár felülre egy 12cm-es venti.
Annyi, hogy ha vga-t is tenni akarsz bele, akkor a 3,5"-os HDD-t nem fektetve, hanem élére állítva kell az aljáho rögzíteni. -
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #24447 üzenetére
------> Sőőt, akcióóóóóó!!!!!! <-----
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #24445 üzenetére
Majd felrakom valami apróhirdetési portálra és linkelem valamelyik boltot ahol ~ 70k.
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #24443 üzenetére
Annyiért egy jobb 750Ti-t sem kapsz most.
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #24439 üzenetére
Ha ennyire sír Smiti, akkor gondolom nem 980, csak 970 lesz belőle.
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #24439 üzenetére
Eladom 50k-ért.
-
F e Z o
veterán
Pestiektől kérdezném, hogy késő este hogy jár a 3-as metró. Olyan 22:00 és éjfél között...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #24433 üzenetére
Végül 17 lett belőle, mert vannak személyes átvételes érdeklődők is, akik vinnék 16-ért, de nem baj, azon az ezresen nem múlik semmi. Az MSI-t szerintem úgyis el tudom adni 20 körül.
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #24430 üzenetére
Annyit megér bőven, ha nem ragaszkodsz a garihoz.
-
Cheesy
őstag
válasz
Bjørgersson #24426 üzenetére
Márpedig ha az ócsó verzió van neked, akkor mi mondjuk meg mit telepítesz és mikor kicsi csíra.
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #24428 üzenetére
MSIn nincs PCI, ami néha jól jöhet még, nincs offset és gyengébb a VRM része.
Ha nem ragaszkodsz a PCIe3.0hoz, és jó áron jutsz hozzá garival, akkor ASUS. -
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #24426 üzenetére
Nem tartom jó ötletnek..bármennyire is biztonsági kockázat, volt nem egyszer példa hibát okozó frissítésre..persze ha így akarják bétatesztelni, azt is megértem..könnyebb, mint hibátlan munkára törekedni és alaposan tesztelni kiadás előtt :S
-
Bjørgersson
félisten
Messze a legmeglepőbb bejelentés, hogy a Microsoft ezúttal expliciten kiveszi a felhasználó kezéből a frissítések kikapcsolásának lehetőségét. Szó szerint: "a Windows 10 Home felhasználók számára a Windows Update-ről származó frissítések automatikusan elérhetőek lesznek [értsd: települnek]. A Windows 10 Pro és Windows 10 Enterprise felhasználóknak lesz lehetőségük a frissítések elhalasztására." Ez azt jelenti, hogy az otthoni felhasználók minden körülmények között megkapják majd a biztonsági és funkcionális frissítéseket - nagy kérdés, hogy milyen mozgásterük lesz a telepítés időpontjának megválasztásában.
Ez se rossz.
-
Cheesy
őstag
Erre én is kíváncsi leszek, mert vettem itt HA!-n egy licenszet W7 Pro-ra ami ugyanígy frissíthető lesz. Nade ha eleve W10-et telepítenék, akkor azt már nem fogja engedni, hiszen W7 kulcsom van? Tehát minden W10 telepítés arról fog szólni, hogy W7 telepít, aztán lefrissít W10-re? :S
-
robogos10
senior tag
bájbáj robogó ebben a pillanatban indultak el érte erdről
jó haszonnal szállok ki
most tudok így venni i5 procit lapot meg ramot tudnátok ajánlani valamit 40k ig? esetleg beszámítással -
embe
nagyúr
Ma kaptam egy üzit - a tálcán jelent meg - hogy ingyért frissíthetek a W10-re. Valaki megtette már?
-
embe
nagyúr
válasz
Mercutio_ #24409 üzenetére
Pofás "kis" házikók.
Speed(R) Az volt, vagyis ASRock Fatal1ty H87 Performance
-
Mercutio_
félisten
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #24405 üzenetére
Nekem volt olyan H-s lapom, hogy abban lehetett tuningolni.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #24405 üzenetére
Gondolom mert a H-k drágábbak, és van 1-2 olyan funkciójuk, amit általában vállalati környezetben használnak.
-
robogos10
senior tag
válasz
philoxenia #24397 üzenetére
Nincs jogsim sajna ezért is árulom a motort vagy is cserélném cross motorra az a nekem való
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #24400 üzenetére
B mint B*sz6od
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HP FireFly G11 patika
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- PS Plus előfizetések
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR