Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
De nagy a pangás.... Jó éjt mindenkinek.
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #25783 üzenetére
Konkrétan nem gondoltam rá, de megfelelő árképzés mellett természetesen megválok tőle. Tegyél ajánlatot rá és meglátjuk mit tehetünk az ügyért.
(#25788) Vigneau : Igen, azt hiszem ilyen az enyém. Mióta ki lett cserélve azóta minden rendben van vele. Bár nálam no tuning.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #25784 üzenetére
Már csak a fizetéseddel pózolós kép hiányzik az utóbbi pár nap termései közül.
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #25777 üzenetére
Gondolom csak újonnan szeretnél?
-
F e Z o
veterán
válasz
Megérteném, ha revodrive-ot írtál volna, no de adata...
-
Mercutio_
félisten
válasz
HD poresz?
-
JanR
addikt
válasz
Bjørgersson #25772 üzenetére
GTA esetében nem fogsz túl nagy változást észrevenni, ha SSD-re rakod. Én nekem volt HDD-n is, meg SSD-n is. Szerintem nem éri meg emiatt SSD-re rakni, vagy nagyobb SSD-re beruházni.
-
Cheesy
őstag
válasz
Bjørgersson #25770 üzenetére
Szívesen. Én meg köszönöm az útravalót
60GB...
Otthon ne felejts el kijelentkezni 1-2 hétre! -
F e Z o
veterán
válasz
V300-as 240-es kingston van már boltban 25k környékén.
3 hét után végre visszakaptam garanciából a 2*8gb ramomat.
-
Speed®
titán
válasz
Nálam sincs állandóra, de van egy USBs vészhelyzetre ;p
SSD hasonló okból lett nálam is nagyobbra cserélve..szerencsére jó áron akadt egy 830\256. De lassan ez is kezd elfogyni, még 1 komolyabb cím és padlót fog -
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #25770 üzenetére
Inkább letöltöd dobozos ellenére? Izgi amúgy, hogy mennyi hely kell neki..SSDre megy?
-
JanR
addikt
válasz
F e Z o #25763 üzenetére
Igen, a paszta rossz, de se kedvem, se időm nincs azzal szórakozni, hogy megcsináljam, vagy valakivel megcsináltassam. Bios frissítés óta amúgy 100Mhz-l feljebb tornáztam a CPU-t még a kép posztolása után (február), ugyan ezen a feszen. Viszont Vigi, akkor baromságot írtam, mert nem volt 30 fok a szobában, sorry, de ilyen ez a popszakma. Meg vagyok vele elégedve, csak hát az intel féle pasztázás nem a legjobb.. A kis corsair h75-m szépen hűtötte egész nyáron, pedig aztán tetőtérben lakom.
Ebben a "kégliben" lakik:
Bár szerintem már mutattam
-
eszakas
őstag
Sziasztok.
A net témában esetleg, sebesség és netsemlegesség mérés itthon. Hardveres mérőeszköz is igényelhető, egy TL-WDR3600 rúter személyében. De sok segítség van a netszolgáltatókra vonatkozó törvények megismerésére is.
-
Bjørgersson
félisten
Egy kis ajánló azoknak, akik szeretik a "klasszik" rockot / metált.
-
Vigneau
félisten
A legutolsó verzió (11.3) semmit sem mért és nem is tudtam megállítani, csak kiikszelni, bugos a jelek szerint. Viszont az előtte lévő (11.2.2) meg vírusos, így maradt a 11.2.1, az rendben lement. Azonban kisebb értékeket kaptam - ezek szerint ennyivel jobban terhelné a rendszert, mint a korábban linkelt verzióm (számomra ismeretlen)?
-
F e Z o
veterán
Februárban lesz meg nekem a 15.
Fejlemény 2*8gb corsair ram ügyben. Elküldtem a srácnak, Ő elküldte Hollandiába, ma postázta vissza nekem a csere kit-et. Kérdeztem mivel tartozom, azt mondta semmivel, mivel pont két hét garit vállalt rá. Írtam neki, legalább a hazai visszapostát had fizessem ki.
Vannak még rendes emberek. Egyébként róla van szó : papdilas
-
smiti
veterán
válasz
philoxenia #25737 üzenetére
-
smiti
veterán
válasz
philoxenia #25735 üzenetére
A legkisebb ugye a PH! 10 év. A szolgálati időm :20év. Áprilisban meg XL-es lettem.
-
smiti
veterán
válasz
philoxenia #25733 üzenetére
Erről teljesen el is felejtkeztem. Így nem is dupla kerek évszámaim vannak hanem tripla.
-
smiti
veterán
Még 125 perc és betöltöm a 10 évet.
-
Cheesy
őstag
Hmm
-
Vigneau
félisten
Van LinX-elő Kolléga? Mennyire lehetnek ingadozóak az értékek?
-
F e Z o
veterán
válasz
philoxenia #25719 üzenetére
Használom telefonban is, illetve onnan osztom meg lapira a netet a munkahelyen. Ha stickebn használom a sim-et, akkor meg nem érnek el telón. Nah, mindegy is, 25 perc kapcsolás és telefonálás után mire rájöttek, hogy flottás vagyok, de lakossági számlám van csomagot növeltem 7gb/hóra 4261Ft-10%-ért.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #25717 üzenetére
Írok privit és megyek sörért, nem ezt akartad írni ?
sephi egy stickkel jobban jársz... Ha a laptopban nincs sim foglalat... Bár, ha terjeszteni akarod a netet és cipekedni...
A powerbank árából kijön egy stick szerintem...
-
F e Z o
veterán
Srácok, lenne egy keresztkérdésem. Mátrix díjcsomagban vagyok most a Telekomnál, s így a flottás mobilnet csomagom elég drága 2490Ft/hó-10% havonta. Telefonra elég lenne, de mivel 8-11 szolgálatom van bent, laptophoz elég sovány ez a keret. A következő csomag a 3gb, ami már 4k felett lenne havonta. Olyan kérdésem lenne, ha most rendelnék vodafone-tól 8gb/hó netet 3591 Ft-ért a vele kapott Vodafone
R209 MiFi router tudnám-e hajtani mondjuk egy powerbankról, ha arról lenne szó olyan esetekkor, mikor nem vagyok 220V közelében, pl vonaton, buszon. Mennyit kajálhat egy ilyen kütyü? -
Cheesy
őstag
válasz
Bjørgersson #25715 üzenetére
Persze. Honnan hova?
-
Cheesy
őstag
válasz
Bjørgersson #25709 üzenetére
Szombat délután indulok.
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #25709 üzenetére
Sajnos nem. Holnap Szentendre felé visz csak az utam.
-
Vigneau
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Szolnokiak közül nem jön valaki mostanában Debrecenbe?
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #25707 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
-
robogos10
senior tag
Netgear n300 gyenge lett havernak van wifi vadasza caak soha ninca otthol
Smiti lehet a tiedet is beprobalnam ha nem jo fizetem a postat -
F e Z o
veterán
Megszívatott egy Acer Aspire V3-112P érintőképernyős laptop. Operációs rendszer és driverek telepítve, touchpad nem megy, szétszedem, minden a helyén, hívom a srácot, meg akartam kérdezni, hogy jó-e egyáltalán, aztán csak úgy elbambultam, egy fél percre, s akkor láttam, hogy az fn gombnál van egy kis ikon, s mint kiderült azzal ki lehet kapcsolni a touchpad-et. Anyám!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- HP FireFly G11 patika
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával