Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogos10
senior tag
Sziasztok hatalmas segitseget szeretnek kerni toletek!!!!!
Neznetek nekem usb-s wifit? Sajna most csak telefonrol vagyok mert elkoltoztem es itt nincs netem ezert kellene wifi koceramax3500-4000rem lenne ra es minnel erosebb kellene elore is koszonom a segitsegeteket
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #25692 üzenetére
-
JanR
addikt
válasz
Bjørgersson #25692 üzenetére
Anyával nincs ilyen, jobb grafikával?
-
Bjørgersson
félisten
-
smiti
veterán
Csak mert nem kapcsolódik az előzőhöz:
Nincs valakinek felesleges 27"-os monitora nem arany áron?
-
JanR
addikt
Viginek jó hosszan tart a születésnapja
Topik címet néztem. -
F e Z o
veterán
Jól kivagytok!
-
Cheesy
őstag
válasz
Bjørgersson #25680 üzenetére
honnan?
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #25680 üzenetére
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #25677 üzenetére
Mi-re?
-
Bjørgersson
félisten
re
-
robogos10
senior tag
Mindenki lustul?
-
-
Cheesy
őstag
Körkérdés:
Ki merre volt belföldön kettesben a párjával hosszúhétvégézni?
Ötleteket gyűjtök. Jó lenne valami Debrecen közeli célpont, de legalább K-Mo. Biztos vagyok benne, hogy nem kell feltétlenül külföldre vagy NY-Mo-ra menni szép helyért... -
embe
nagyúr
-
smiti
veterán
Csak hogy vidéken se legyen nyugodt az ember: [link]
-
Samtya
senior tag
Ne ökrözzünk, mindenki volt kezdő.
A videókártyás eset ennél még poénosabb. Nem tudom, már melyik topikban volt, de egy ideig csak bámultam, hogy ilyen létezik?
-
embe
nagyúr
válasz
philoxenia #25647 üzenetére
És mi volt az a "keményebb rock"? Nekem abban az időben a Judas Priest, Iron Maiden és az Accept szólt a kétkazettás magnóból.
-
Speed®
titán
-
Vigneau
félisten
Egy kis Haswell emlékeztető magamnak, mielőtt még elkavarnám...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Mercutio_ #25646 üzenetére
Hát 2k-ban én már dupla annyi idős voltam, nemigen hallgattam 17 éveseket...
Amúgy az alter csak azért mert az, még nemigen tetszik. A rétegzenék akkoriban még nehezebben terjedtek, a WU2 is csak azért jutott eszembe, mert távolról és más irányból ismerem a volt dobosukat.
Nekem akkoriban (81-85) a keményebb rock tetszett inkább.
Nézem a srác 83-as, egy-két éves lehetett mikor kisebb WU2 koncerten voltam valamelyik lakótelepen Szolnokon, lehet, hogy Ő meg a babakocsiban hallgatta... -
Mercutio_
félisten
válasz
philoxenia #25645 üzenetére
Ezt mondjuk én is olyan 2000 körül hallgattam, sok más mellett és azért volt érdekes mert egy akkor még csak 17 éves srácról beszélünk.
Ezt a WU2-t hallgatva, meg kicsit ilyen mindenből egy csöppet érzésem van.
Ha már hazai alter-rock, akkor a nagy öregek (Sziámi, Európa Kiadó, Kontroll csoport, Balaton, P.U.F., stb.) mellett az akkor még nem megélhetési politikus PG Csoport , Kortársak (őket is úgy 20 éve hallgattam sokat
)
-
Mercutio_
félisten
válasz
philoxenia #25643 üzenetére
Nem jön be a ragga?
-
Mercutio_
félisten
válasz
philoxenia #25641 üzenetére
-
Mercutio_
félisten
válasz
philoxenia #25635 üzenetére
A WOT mióta tananyag?
-
Samtya
senior tag
válasz
Vigneau #25636 üzenetére
Egyébként meg toljátok a Harlem Shake-et, gondolom.
-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia #25635 üzenetére
Néhanapján az is belefér.
-
smiti
veterán
válasz
philoxenia #25625 üzenetére
Hoppá, ezt nem is tudtam!
Köszike majd odafigyelek ezekre most már.
-
smiti
veterán
A netem a gyanús nekem is:
másik szerver:
harmadik:
-
F e Z o
veterán
válasz
Vigneau #25606 üzenetére
Mi a különbség az avx-es 0.6.4-hez képest?
-
Samtya
senior tag
válasz
szasanyi #25611 üzenetére
A (kipróbálással egybekötött) személyes átvétel biztonságát semmi nem érheti el. Esetleg ha az eladó előre elküldi a terméket fizetés nélkül. Anno nekem a Mercutio küldött egy HDD-t így, de nem sokszor fordul ilyen elő. Arra kíváncsi lennék, hogy előfordult-e valakivel, hogy üres dobozt küldtek neki, mert ilyenről sem hallottam még a környezetemben.
Futár előtt szerintem ki lehet bontani a csomagot fizetés után. Ha üres a doboz, akkor gondolom jegyzőkönyveznek. A kérdés az, hogy mennyir kereshető vissza a feladó személye futár esetén. -
szasanyi
félisten
válasz
Samtya #25610 üzenetére
Ha át akar(ja) verni így is, úgy is meg tudja tenni mivel a felek távol vannak és emiatt előre, biztonságosan nem lehet meggyőződni semmiről. Utánvételkor a csomag csak a kifizetése után vehető át / bontható ki, kvázi úgy is csak utólag derül ki mit is küldött pontosan (vagy mit nem). Hol lenne itt bármiféle előny vagy nagyobb biztonság?
-
Samtya
senior tag
válasz
Bjørgersson #25602 üzenetére
Próbáld meg belealkudni az ingyenes házhozszállítás opciót. A GLS futárnak kell fizetned otthon, amikor átveszed a csomagot.
-
smiti
veterán
-
Vigneau
félisten
Tudna valaki dobni egy linket a LinX 0.6.5 AVX (2) verziójából?
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #25604 üzenetére
Dehogy utaljuk..csak van valami tisztességes söröző arrafelé
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #25602 üzenetére
Végeredményben ugyanott leszel vagy hogy gondoltad, csak akkor fizeti ki helyszínen a kontakt, ha te sikeresen beaktiváltad közben..?
-
Bjørgersson
félisten
Ezért a GTA V kódért elmenne nekem egy budapesti tag? Nem merek előreutalni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest