Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #23194 üzenetére
Szabalyozhatod, ahogy tetszik, ha buta racsozat van elotte/mogotte, szelzaj lesz az eredmeny. Regen, mikor uberhalk gepem volt, kivagtam a 3.14°csaba a racsozatokat..persze onnantol meg a por lett havi szintu problema. Valamit valamiert..
Most vettem egy Raijintek Aeneast, itt is mentek a levesbe a porszurok..szerencsere a racsozat okosan van kialakitva tobbnyire, meg nem kellett flexhez nyuljak. -
eszakas
őstag
válasz
Bjørgersson #23194 üzenetére
Itt azt írja 11V felett indul és 800rpm-en. 6V felett az üzemi fordulata 1000rpm. mivel állandó fordulatúnak nézem nem csoda, hogy folyamatosan hangos. Ha a hozzá adott kábelt beteszed 800rpm-el fog menni és halkabb lesz, vagy veszel egy szabályozhatót. De ha 5V-on megy lehet attól is brummogó hangja.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
eszakas #23193 üzenetére
Na megnéztem, Silent Series R2 140mm-ből van 3 db a házban, viszont a táblázatot nem teljesen értem. Az 1000RPM lenne gondolom a 12V-on mért sebesség, a 800-at meg akkor ~9,6V-on mérték? Ez alapján egyébként 5V-on olyan 416,66/ RPM-en pörögnek, mégis ez a leghangosabb (a vinyót leszámítva) az egész gépben.
-
eszakas
őstag
válasz
Bjørgersson #23190 üzenetére
Háát gép indulásnál minden venti felpörög és utána a mozgásban tartáshoz már alacsonyabb feszültség is elég.
Én eléggé körbejártam ezt a témát a H100i vízhűtő és a Vigitől vett alpfenhön peter hűtése apropóján. Arra jutottam, hogy a csendet meg kell fizetni. Nagyobb légszállítású ventiket kell alacsonyabb fordulaton járatni és akkor csendben mennek. Több féle ventit próbáltam ez a venti kb 1000rpm-ig nagyon csendes és ha szükséges le is állítható. De ez a típus lett a vége mivel jobb a statikus nyomása és alacsonyabb fordulaton jobban hűt. /Akkor még nem volt ilyen drága/. A 12cm változata megy most is a H100i-n és nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #23190 üzenetére
Keresztanyu edition?
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #23185 üzenetére
Elég kevés venti van, ami 3-4V-on megy. Esetleg cseréld le őket? Most milyen típusúak vannak?
-
eszakas
őstag
válasz
Bjørgersson #23185 üzenetére
Hát ha fix ellenállásban gondolkodsz azt felejtsd el, mert egy bizonyos fesz kell a ventinek, hogy elinduljon. Ha nincs meg akkor nem fog elindulni a venti. Inkább a mostani csatlakozásra köss két ventit, lehet, hogy így sikerül csökkenteni a fordulatot.
-
Bjørgersson
félisten
Lehet hülyeséget kérdezek, de létezik molex csatlakozós ellenállás?
Még 5V-on is hangosnak érzem a ház ventijeit, a 7 és 12V-os állásokat meg egyáltalán nem használom, ezért gondoltam, hogy jó lenne valami ellenállás, ami a felére csökkentené a feszültségeket.
-
Mercutio_
félisten
válasz
philoxenia #23181 üzenetére
Kerházas és hasonló aszút köszönöm nem
-
Speed®
titán
válasz
philoxenia #23181 üzenetére
-CGA monitor?
-Nem, sajátom. -
Mercutio_
félisten
válasz
philoxenia #23179 üzenetére
Megrágta a szú.
-
Samtya
senior tag
Fa monitorok, billentyűzetek és egerek. Nem reklámozni akarom, csak kikerekedett a szemem rajta.
-
embe
nagyúr
válasz
Cheesy #23171 üzenetére
Nem házi szerviz. Anno a '90-es évek elején, amikor az oroszok hordták ki a Ladákat, az ukrán határ mellett a benzinkúton sok ilyet láttam.
Egyszer a Metro áruház parkolójában azt láttam, le is fotóztam, előkeresem hátha megvan, hogy egy Samarába úgy tették az ukránok be a hűtőt, hogy leszerelték a két hátsó ajtót, és az ülésre betolták.
-
Cheesy
őstag
válasz
F e Z o #23167 üzenetére
Anno a police vírus is eléggé kellemetlenül befészkelte magát nálam. Full ESET Smart Security mellett...
EZ segített rajtam. (Emsisoft Free Emergency Kit)
Csökkentett módban boot, telepít, futtat. Utána értelmes antivir felrak, futtat.
A 2. évemet kezdtem Kaspersky Internet Security előfizetőként, eddig elégedetten... -
embe
nagyúr
Sziaasztok!
Vegyetek ramot!Más: a kollégák okoskodtak a benti géppel, és bekapták ezt.
Találkoztatok már ilyennel? Ez is valami "zsaroló vírus" . -
Bjørgersson
félisten
(nemtudni – USA)
Ma ki kellett szállnom egy ügyfélhez, mert elromlott a nyomtatója. Miután egy órán át autóztam hozzá, majd leüvöltötte a fejemet, hogy milyen szar a cégünk szolgáltatása, odaléptem a nyomtatóhoz és rögtön láttam a problémát: nem volt benne papír. BAZZEG
-
Cheesy
őstag
Friss rendszer, driverek, drirectx, vga driver, win 7 sp1
AiO runtimes 2.2 telepítve
Steam nem hajlandó elindítani a Civ V-t :/ Ötletem sincs mi lehet.
0xc000007b ERROR -t ír ki ha el akarom indítaniWindows Repair Environment -t futtattam, nincs gond.
-
F e Z o
veterán
-
F e Z o
veterán
-
embe
nagyúr
Most kaptam egy privátot egy újonctól:
"Szia,
Letöltöted felraktad?"Most találgathatok hogy mire gondol.
LG tv és a Moto G topicban is linkelgetek....Radi: Mi mennyi?
-
-
Cheesy
őstag
-
Bjørgersson
félisten
-
F e Z o
veterán
Ez a Battlefield Hardline nem nagyon jön be így béta verzióban, úgy érzem ez a rész kimarad, maradok a 3. és 4. résznél.
-
embe
nagyúr
Láttátok ezt a videót?
Újabb gép zuhant le.Radi: akkor magyarul nem nagyon nézel híreket?
-
Cheesy
őstag
PROs: HáDe beköltözik a házunkba a HáDé
CONs: kb. 2 hetet kell rá várni, hogy meghozzák...Elég jó áron adják amúgy, tesztek is jókat írnak róla.
-
F e Z o
veterán
Van olyan 10-12 emberke, akiknek én csinálom a gépüket, folyamatosan van mindig munka, telepítés, bővítés, gariztatás, tanácsadás. Kérni mindig kell valamit embe, mert ránőnek a fejedre. Néha pedig el kell Őket igazítani, pl amikor mi a router, gmail, fb jelszavú kérdések után, hogy azért álljon már meg a menet.
-
Mercutio_
félisten
Pedig nincs más út
és nem 2k-t, rendszer újrahúzás + állományok visszamasolasa 5k, régi rendszer kipofozas kizárt (általában olyankor hozzák amikor már se ők , se a szomszéd pisti "aki ért hozzá" nem ment vele semmire, csak jobban szetbarmolta)
Régi hw bővítést szintén soha, mert akár az új, akár valamelyik régi komponens szarik be nálad vagy kis idő után náluk te szívod meg.
-
embe
nagyúr
válasz
Cheesy #23129 üzenetére
Én inkább hardverhibára - esetleg az említett szétcsúszott kábelre gondolok. nem hiszem, hogy a HP kiad egy olyan lapost, amiben ott a kamera lencse, de nincs benne kamera.
Más:
Igen igazatok van tudom, valóban mondani kellene, hogy 2eFt., de sajna gyenge vagyok hozzá.
Teljes telepítés, meg szarakodás, jó pár óra elmegy vele. -
Cheesy
őstag
Utóbbi időben járt nálam pár notebook, a driverek összevadászásánál a legtöbbször úgy jártam, hogy egy adott komponensre ugyanahhoz a típushoz többféle driver létezik. Pl. wireless hálózati chip lehet atheros, intel, marwell...
Az eszközkezelőben ismeretlen eszköz tulajdonságai, driver, részletek, hardverazonosító. Elkezdem bepötyögni a gugliba és mindig kiderült hamar ki a gyártó és mi ez.Most meg látom nálad az eszközkezelőben sem látszik. Akkor hardverhiba vagy szétcsúszott kábel. De az is lehet, hogy ez egy light verzió, kamera lencséje ott van, de a mechanika hiányzik
-
Speed®
titán
Kb. fél éve befejeztem a hasonló jótékonykodást, mert már nagyon terhes volt. Konkrétan az összes szabadidőm más f@szságaira ment el kb. Érdekes módon azóta időm is van és pénzem is, amit elverhetek a saját dilijeimre. Meg néhány álhaverral kevesebb, de úgyis tele volt már a SIM kártya, legalább lett pár hely ott is ;p Szóval megfontolandó, meddig hagyja magát az ember
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Most én sz@p@k egy lapossal.
A problémám....Laptop: HP Probook 6555B
W 7 64
Probléma a webkamera telepítése. Hiába próbálom a supportról leszedett drivert telepíteni, ezt dobja ki.
A neten láttam külföldi oldalakon, más is beleszaladt a problémába. Megoldást nem találtam rá. Az eszközkezelőben sem látom. Lehet valahogy be kellene kapcsolni? -
Mercutio_
félisten
Szakik, az létezik, hogy fix 3GHz-n jár a G3220-as procim, vagy csak régi az Aida? (1.85.1600)
Ha jól mér, akkor mit /hol kell állítani bios/w7-ben, hogy az AMD c&q-hoz hasonlóan visszavegye a frekt a ggép? (Giga GA-B85N phoenix) -
Bjørgersson
félisten
Pénteken van vége a vizsgaidőszaknak, de holnap már kezdődik a tárgyfelvétel. Ennyire nem lehetnek agyhalottak emberek...
-
Henker2
addikt
válasz
Bjørgersson #23104 üzenetére
-
Henker2
addikt
válasz
Bjørgersson #23096 üzenetére
Én most délelőtt Szegeden vagyok
"Mondjad mi a probléma!"
-
Bjørgersson
félisten
Bajszos smiley :{o
-
Cheesy
őstag
Let the win reinstall begin!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby elektronika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bluetooth hangszórók
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest