Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen videókártyát?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
Speed® #25199 üzenetére
Igen olvastam ezt is többek között. Illetve különféle fórumokon ízt írták, hogy régi laposokon fürgén fút. Az általad linkelt cikkben pl. említik, hogy az office sem fút rajta. Van aki a 2010-est is feltudta tenni rá.
Valóban az lesz. Ha hétvégén nem is teszem fel, de hétfőn melózok, és akkor lesz időm rátolni.
Nem ismerem a windowst, de valszeg van egy rakat számomra feleslegesen futó, ezáltal a gépet feleslegesen terhelő - alkalmazás. Lehet ha ezek le lennének tiltva ebben a W7 Home Premium verzióban, akkor ez is jobban pörögne.
-
Speed®
titán
Alapvetően nem arra van kitalálva, hogy önálló OSként használja az ember, hanem komolyabb kiszolgálóra kapcsolódva kliensként fusson rajta keresztül erőforrásigényes bármi. Onnantól fogva, hogy felpakolnál rá mindent, ami a használathoz kell (driverek, .net környezet, vírusírtók, böngészők, lejátszók, codecek, stb.), nem lenne semmivel sem fürgébb, mint egy normál verzió, hisz a kernel ugyanaz. De próbáld meg, vesztenivalód végülis az időn kívül nincs.
+[link] -
embe
nagyúr
válasz
Speed® #25197 üzenetére
"használhatatlanul ki van belezve" - ez alatt mit értesz? Tudom hogy megnyirbálták rendesen, de alapdolgokra gondolom elég. lehet teszek vele egy próbát, most hogy van egy kis laposom. Esetleg ha gyenge gépet kell majd ismerősnek telepíteni, akkor szóba jöhet opcióként majd.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #25194 üzenetére
Asszonynak az volt, nekem részben családlátogatás.
-
embe
nagyúr
Ezt a bizonyos Windows Thin PC op. rendszert haználta már valaki?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #25187 üzenetére
Már voltam...
-
embe
nagyúr
Hali!
Na feltettem a kis notira a Windows 7 Home Premium op. rendszert.
Kicsit lassúnak találom. Tudom: Intel Atom N280. Van mellette 2GB ram,
Van esetleg egy számomra is érthető leírás egy optimalizálásra? Hogy minél gördülékenyebben lehessen használni? A net tele van különböző ilyen esetekre optimalizált rendszerekkel, de szeretném a Win7-et használni.Kovy : Valóban jó az a kis 300-s kuckó. Szerettem én is. Csak a hülye mókuskerék miatt cserélétem le.
-
Bjørgersson
félisten
No meghirdettem a 200R-t, valamint van két GAMER ventim is.
Árak reálisak szerintetek?
Corsair Carbide 200R
Lepa BOL.Quiet PWM 12 cm-es piros ledes ventilátorok -
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #25184 üzenetére
Balatonalmádi és ~ 100km-es körzete.
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #25184 üzenetére
Visszatértél? Jó kis kuckó az.
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #25181 üzenetére
Majd jövőhét vasárnaptól.
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #25181 üzenetére
Persze, tikktakk szolgálatok között lapijavítás, telepítés.
-
Bjørgersson
félisten
Mi ez a nagy punnyadás, mindenki nyaral?
-
Samtya
senior tag
válasz
robogos10 #25178 üzenetére
A google találat nem jó?
-
robogos10
senior tag
Sziasztok elakadtam segítsetek kicsit
Asus M6000R lapos gondom
ati sb200 driver audio honnan lehet beszerezni mert az istennek nem találok sehol
nagyon kellene itt a tulaj és nem találjuk sehol -
Bjørgersson
félisten
Gyári Corsair ventiket, nem azokat a baromi drágákat, lehet itthon kapni?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Speed® #25172 üzenetére
Azon a 9300-as nV dob sokat, a sima atomban lévő igp viszont satnya és sok mai grafikával a procinak kell küzdeni emlékeim szerint.
ember: Ilyen régivel én nem foglalkozom
itthon is már 2 éve Ivy alapú 1007u procis van a gyereknek, előtte AMD E-350 volt ami prociban gyenge mint a régi atom, de az IGP-je megfelelő lejátszóval vitte az 1080p-t is.
-
Speed®
titán
Igen, a tiéd is HTs. Viszont alap 667FSB, ami kizárja a tuningot..
Nekem egy Zotac Ion konkrétan, 9300as nVvel, egész jól szalad.
Jó, nyilván nem hűha, de még játszani is lehet rajta elég szépen.
Hasonló grafikájú régebbi motyók röccmentesen szaladgálnak ;p -
embe
nagyúr
Egy kis 10"-os netbookba, amin egy Win7 Starter, vagy Home Premium lenne, elég ugye egy 30GB-os ssd? Semmi extra csak egy office, meg 1-2 apróság menne rá.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #25158 üzenetére
Különcködik csak.
Linkesítve. -
smiti
veterán
Szerintetek belevágjak? [link] 5k-t kellene ráfizetnem.
Egy támogató vélemény már van, egyetlen dolog miatt ódzkodok, hogy nem nagyon tudom hova tenni.
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #25145 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
sephi házmoddinggal kapcsolatban szerinted melyik topikba írjak?
-
F e Z o
veterán
válasz
Mercutio_ #25138 üzenetére
50 fok szerintem nem sok egy msata ssd-nek. Nekem az x61t-ben 45-50 fok szokott lenni a kingston v200-am. Azonban némi szellőzés nem árt a deszka egyes komponenseinek, azért ma már egész korrekt ventiket kapni.
(#25139) Speed(R) : Nem tudom B85-ös deszkában mennyire enged a feszültségekhez nyúlni az UEFI. Viszont power limitet is be lehet állítani x wattra.
-
robogos10
senior tag
Kicsit megkésve de pótolva
Boldog szülinapot
-
Speed®
titán
válasz
Mercutio_ #25138 üzenetére
Ha 84W TDPhez sorolják a legkisebb és a legnagyobb modellt is családon belül, nagyjából egyértelmű, hogy a kisebb órajelűek nem eszik meg szvsz. A 2500Km is 95W hivatalosan, alapon a 80at se karcolja..i7-2600 már igen. De mindet vissza lehet fogni S/T szintre nagyjából, csak legyen rá opció az adott lappal (manual/offset).
Big Shuriken 2 volt nálam i5-750@4GHzen LPmATX kecóban, ha azzal elbírt csendben, nem egy stock Hasi fogja meg..én most Raijintek Pallast akartam szerezni, lett volna egy 6ért, de eltűnt az eladó kb. -
Mercutio_
félisten
válasz
Speed® #25137 üzenetére
Hm, aszondod egy i5 4460 a 84W-ot meg se közelíti?
Hűtő most egy Big Shuriken, eredetileg azért lett ez a Shuriken Rev.B (első verzió) helyett, mert a Giga GA-B85N Phoenix-en olyan bénán rakták az msata foglalatot, hogy az ssd alatt van 6 kondi, ami fűti így 50 fokos az üzemi hőmérséklete ha nem kap levegőt
-
Mercutio_
félisten
Skacok, ha már
kockultokehhez is értetek: 1150-es i5 prociknál van olyan lehetőség, hogy limitálom mondjuk biosban a TDP-t 54/65W-ban, vagy emiatt muszáj S/T végű procit venni?Mivel én is öregszem
azon töröm a fejemet, hogy veszek a G3220 helyett egy i5-öt, és pár évig nem foglalkozom a konfiggal
de mITX miatt nem akarok 65W-nál nagyobb fogyasztást. (Persze az is igaz, hogy még a G3220 sincs csutkára hajtva, jobbára alapon ketyeg, max havonta 1X játszom valami régi steam cuccal (DOTA)
-
Cheesy
őstag
Boldogat Vigi!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
Boldog születésnapot Vigi és JanR unokatesója!
-
JanR
addikt
Isten éltessen
Unokatesómnak is ma van... hm, az unokatesóm vagy?
-
F e Z o
veterán
Boldog születésnapot kívánok Vigi! Legyen szép napod!
-
smiti
veterán
Boldog Születésnapot Főnök!
-
F e Z o
veterán
A köszönöm szépenekkel már tele van a padlás. Munkatársam 6k-ért takarítatta ki a lapotopját egy szolnoki boltban, hozzáteszem szerekőpaneles MSI gép. Természetesen a ventije ugyanúgy zörgött, mint pasztázás és takarítás után. Én 2,5k-ért rendeltem aliexpress-ről neki ventit, meg újrapasztáztam neki, s kaptam 3k-t. Azért érzitek a különséget.
(#25104) kovy29 : Nincs x79-es deszkám.
(#25108) ST05 : Tetszetős kis deszka.
(#25109) Vigneau : A meghirdetett 48k-ért kelt el a 680?
-
ST05
őstag
csak ma : jóárasított félgép, szuper ITX wifis tuninglappal
minden 2+év garis
Doboz-hütő-minden
z87i-pro +celeron G1820+2Gb ram : 40ezerposta, vagy budapest mai nap!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- VoLTE/VoWiFi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen videókártyát?
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest