Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #23398 üzenetére
És a fejkendődben is van egy zöld csík ahogy nézem
Qru: Legalább mehetsz vadászni bandussal most, hogy korit elvesztettük
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #23395 üzenetére
Saint eléggé kapja az ívet fénymásolás témában, megérteném, ha ő unná, de akceptálom a dolgot
Qru Ne is mondd, durva, hogy mi van a BKV -n /városban, mintha nem is február lenne, mi lesz itt március végén?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #23392 üzenetére
Jó, ha nem tudod tréfaként kezelni skippelem
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #23388 üzenetére
Keresztanyuval?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szpidi!
-
F e Z o
veterán
Google talk helyett nem tudtok valami programot, mert megszűnt a támogatása, ráadásul a hangouts egy kalap *ar lett. Olyan kellene, ami ugyanúgy jelzi az értesítő soron, ha kaptam email-t.
-
föccer
nagyúr
Jó estét urak!
Jó állapotban lévő szobabiciklit megvételre keresek. Ha esetleg van valakinek eladó sorban, akkor nem kíméljetek.
Köszi.
üdv, föccer
-
F e Z o
veterán
Valakinek egy GTX695 esetleg?
Van baj, nem kevés. -
Sdi
addikt
Esetleg Elementary OS / Ubuntura épül /, vagy az Open SUSE, de az új Debian sem rossz.
-
embe
nagyúr
Holnap egy nagyon komoly munkát fogok végezni...
24 órán át "be leszek zárva" egy pub-ba, tulajdonosi vita - őrzöm.
Egy kolléga laposát viszem telepíteni. Lesz időm vele szórakozni.Gondoltam kipróbálok valamilyen populáris linuxot. Nemrég volt nálam egy lapos, írtam is az a HP aminek nem működött a kamerája - és azon is egy linux (petra??) volt...
Mit ajánlotok, amit érdemes lenne megnézni? Penről tolnám fel. Valami populáris, könnyen kezelhető....
-
Henker2
addikt
Én örülök ennek is!
Lett volna egy 0 perces Samu 1,5TB-os 13,5k-ért postával.
De akkor már inkább a 2TB-os vinyót veszem meg 15-ért, amit még helybe is hoznak. A Samunál meg még ott van a posta is, hogy bármi baja is lehet posta közben -
-
embe
nagyúr
válasz
Henker2 #23354 üzenetére
Most eléggé felmentek az új HW árak. Ez magával húzta a használt árakat is.
Példa: 1,5 hnapja vettem egy MSI R9 280 gaming karit, PCX háztól- házig gari, éeszállítva 58eFt.
Most ez 68+szállítás.Vajon mennyire kellene kiírnom most az árát?
Ha meghirdetném tuti nem a vételárat venném alapul, hanem a jelenlegi árát. -
Henker2
addikt
15.000Ft-ért egy gari nélküli 2TB-os WD Green-t sikerült szereznem! 100/100-as és külső meghajtóként használták
-
Henker2
addikt
ÖÖÖ én is használt vinyóban nem 100-as kondisra gondoltam de ez gáz amit a csávókám árul
-
robogos10
senior tag
különálló hangkari probléma megoldva!
Azért volt doboz hangja mert 1 jumper hiányzott róla -
Cheesy
őstag
Ha valakinek új (előerősített) hangkártya kell: most akciós az Asus Xonar U7 az emagon. (19,9k)
Én lecseréltem a Xonar DGX-et egy ilyenre (csak Echelon kiadásra) és nagyon meg vagyok vele elégedve. Csak egy kattintás és váltok fejes és hangszóró között, szépen szól, erős, egyszerű, jó a p'ogramja is. -
F e Z o
veterán
válasz
Henker2 #23326 üzenetére
Nálam ezért fut alapból az aida64 mellett a HD sentinel is. Volt pár hónapja egy gyenge szektoros 2,5-es wd blue-m, azon naponta váltztak a gyenge szektorok száma, rendesen fagyasztva sokszor a rendszert.
Azóta külön hdd rendszernek, játékoknak, torrentnek és adattárolásra.
(#23324) robogos10 : Biztos nincs semmi baja annak a lapnak is?
(#23319) Cheesy : Nekem is szállt már el nem is olyan rossz lapról (gigabyte p35ds4) alaplapi hangkari bal oldala, ott típushiba volt.
-
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Nagyon SÜRGŐSBE nem tud valaki 1 - 1.5TB-os SATA vinyót? Ha igen milyen állapotút és mennyiért?
Ugyanis gondoltam én balga, hogy a régi 60 gigás SSD-met lecserélem egy 120-asra. HD Sentinel fel és mit látok?
Az 1TB-os WD Green-em 43 nap múlva sentinel szerint elhalálozik. 17%-os kondicióval van. Jó mi?
Úgyhogy gyorsba kell szereznem egy jó állapotban lévő legalább 1TB-os vinyót, mert az adatokat sem szeretném, ha elvesznének!
-
Cheesy
őstag
válasz
robogos10 #23324 üzenetére
10k-ért?
Nem az lesz élete legjobb üzlete maradjunk annyiban, ez egy egész jó lap. Nekem -D3H van, fain lap. Amit kapnál azon meg van valami spéci erősített alaplapi hangkártya ha jól látom.
Dual gigabit LAN... lol ezt meg minek. Választhat a user Intel vagy Atheros chipes vezérlőbe dugja a madzagot -
robogos10
senior tag
válasz
Cheesy #23323 üzenetére
Már az is megfordult a fejemben!
Tudok most 1 nagyon jó alaplapot!
Szomszédom vette magának de rájött hogy ez nem az ő tárcájának való konfig lenne
olyan árat mondott nekem rá hogy igen csak gondolkodtam hogy meg e vegyem!Gigabyte GA-Z77X-UD5H
10K ért odaadná nekem
(A gond hogy csütörtökig kellene neki)
De akkor kellene procit vennem és ramot is!
Nem tudom hogy most mit tegyek -
robogos10
senior tag
válasz
eszakas #23321 üzenetére
elsőnek az alaplapim halt be most ez haldokol!
már 2X szétszedtem a gépet és minden stimmel!
Bár ez a hangkártya 2 évig porosodott a polc legalján
valami creative ct 48xx win7 driver már nagyon macerás volt neki de ezt a pár napot már ki kell húznom valahogy!
Köszönöm a tanácsokat
Majd azért megnézem még 1X hátha találok valamit!
Bár ami nagyon érdekes hogy a win nem is látja már hogy lenne alaplapi hangkártyám -
eszakas
őstag
válasz
robogos10 #23318 üzenetére
Hát ha már kettő tönkrement akkor megnézném a rácsatlakoztatott eszközt is. Az extrem music sokoldalú van rajta előre beállított mozi, játék és zenehalgátasi mód. Nekem volt nagyon meg voltam vele elégedve. A gamerről nem tudok nyilatkozni de szerintem csak a csatlakozók térhetnek el. Az aprón van 6-8,5e-ért music szerintem az megéri. De még egyszer hangsúlyozom nézd meg az eszközt amit csatlakoztatsz ha már 2 kártyát kilőttél akkor ott valami van. Nekem Orion erősítő volt hozzá. Nem hagytál csavart a lap alatt? Vagy rossz helyen tartó csavart?
-
-
eszakas
őstag
válasz
robogos10 #23313 üzenetére
Kérdés mennyit akarsz befektetni?
Nem jobb mint az alaplapi ez esetleg jobb választás lenne. -
robogos10
senior tag
Sziasztok
Esetleg valaki nem használ közületek Asus DX Xonar pci foglalatú hangkarit?
most tervezek egyet venni csak előtte jól körbe szeretnék kérdezősködni hogy meg e éri befektetnem
Köszönöm előre is a válaszotokat -
eszakas
őstag
-
embe
nagyúr
válasz
F e Z o #23308 üzenetére
Nem tervezem vásárolni ezeket a Hardvereket. Amikor meg vásárolni szerettem volna, akkor nem adta annyival olcsóbban, hogy megérje tőle venni, és nem egy hivatalos 8 -abbnak ) tűnő helyről inkább.
Volt olyan - konkrétan a WD Red vinyó - hogy amikor megvettem az IPON-ból, LEC-nél drágább lett volna. -
embe
nagyúr
válasz
Vigneau #23297 üzenetére
Itt ajánlanak egy Dell E2214H monitort, igaz nem IPS. paneles. De 3 év gari, ingyen szállítással. Innen.
Apropó hardverek: Szörnyűlködtem az IPON árakon most. Az ASRock Z87Extreme4-es lapom most 47eFt, míg az i5-4670-es proci majd 80eFT.
Egy napon belül képesek az árak 10-15eFt.-ot is mozogni. Ennyire azért nem játszik be a forint/euró árfolyam.... -
Mercutio_
félisten
válasz
Vigneau #23303 üzenetére
Sima TN panel van benne, ahhoz képest egy IPS panel - ha nem túl régi széria - sokkal jobb, és nem csak a színhűség miatt. Ara kell vigyázni, hogy nem villogtatásos megoldással érje el a dinamikát amit mond magáról, vagy kikapcsolható legyen, mert az fárasztja a szemet, de ezt a szaktopicban úgy is tudják.
-
Vigneau
félisten
válasz
föccer #23301 üzenetére
Nem rossz, nem rossz. Csak kár, hogy eddig 0 eladásos a srác. Viszont maga a monitor kellemes alternatívának tűnik.
Mercutio_:
3 év alatt nem figyeltem a fejlődést, de az EX2220 nagyon megfelelt nekem. Remélem, akad még matt kávás monitor a kínálatban. Ezért is linkeltem, milyen lenne jó minimum.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HP FireFly G11 patika
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)