Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #24799 üzenetére
Nekem is egy alsóbb X16 foglalatban van és így nincs útban semminek és semmi nem takarja be.
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #24796 üzenetére
Pont inkább a pci-e van feltörekvőben, a sima régebbi pci-t kezdik hanyagolni a gyártók.
-
Bjørgersson
félisten
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #24793 üzenetére
Pci-e biztosan nem jó?
-
Cheesy
őstag
kisbetűs magyar posta:
Vaterafutár. Időben felveszi a csomagot utánvéttel. Címzett időben megkapja. Eltelik 10 nap máig. Felhívom a központot, hogy itt a feladóvevény száma, hol a pénzem. Helyi postahivatal illetősége. Bemegyek. Azt mondják a kézbesítő kétszer volt kint, egyszer sem talált. A pénz most a központi kezelőben van, kb. 4-5 nap mire újra leküldik az utalványt. Ha a kézbesítő megint azt hazudja, hogy nem talált, kezdődik elölről.
Elmondásuk szerint 21k nem az a kategória amivel különösebben foglalkoznak.
Szerintem simán le akarnak nyúlni a gecik. -
Bjørgersson
félisten
6-7-8e Ft-os kategóriában kapni olyan értelmes hangkártyát, amit már érdemes megvenni az alaplapi helyett? Lehet használt is, csak legyen megbízható hardveresen, driveresen.
Csak PCI csatlakozós játszik.
-
Cheesy
őstag
Úgy értettem, hogy simán elképzelhető, hogy másik webshopban adnak hozzá, de nem láttam.
Nem egy nagy érték valóban.Ez a 11,5kg-os pb palack meg pont itt van a szomszédomban valahol.
Ennyit ér vajon? -
Cheesy
őstag
Szeretnénk otthonra venni egy lávaköves gázgrillt.
Extreme Digitalon most akciós.
Hozzá kell ugye nyomáscsökkentő.Na és itt akadok el, mert még soha nem volt gázpalackunk. Az egy dolog, hogy a benzinkutakon lehet látni hegyekben ezt az óriás (talán 25kg-os?) változatát, de nekem nem kell akkora. Szerintem 5-10kg-os kell majd, az fér el a grillkocsiban.
Hol lehet töltetni és mennyiért? Mibe kerül egy ilyen palack? -
embe
nagyúr
Örök hari!
Csak azért kérdeztem, mert bennem is felmerült egy kósza gondolatként, egy 960-asra csere. Úgy érzem, hogy ez a nagy dirrel-durral bejelentett AMD karik - finoman szólva is bukás. Átcímkézett karik, illetve ezek az összeesküvés elméletre okot adó viselkedés.
-
smiti
veterán
Ne haragudj, ezen átsiklottam!
Eddig mondhatnám hogy tökéletes. Tényleg csendes, még akkor is amikor már bekapcsolja a ventiket.
Automata módban is nagyon jó, de a ventivezérlést teljesen testre lehet szabni az Afterburnerrel a saját igényeid szerint.
Benchekkel nem fárasztottam magam, a 2 játék amit játszok arra tökéletesen elegendő.
Én azt mondom, hogy Full HD-ra is tökéletesen megfelel. ( Legalábbis nekem ). Mindenképpen jó vétel volt úgy érzem. -
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #24776 üzenetére
Ahhoz még nem nyúltam.
-
Speed®
titán
válasz
radi8tor #24770 üzenetére
Dehogy, ilyen méretben csak 1 maradhat..ventiből is..a Hybrid kis VRM ventije.
Persze lesz más a gépben bőven, 5x12+1x20..mégiscsak 400W ProdigyMben.smiti
Alap BIOS szinten rosszul vezérli? Ott is be lehetne állítani optimálisan, nem?R9-290 TriX és GTX780 WF3 egész pontosan. Most tesztelgetem a Radeont..
-
smiti
veterán
válasz
Speed® #24769 üzenetére
Az AiSuite-al vezérlem a CPU coolert és azzal szoktam a hőmérsékletekre rápillantani ill a venti fordulatszámára.
De majd letörlöm és megnézem jobb lesz e vele.Az Nvidia driver most a 353.06 van fent, de pont most néztem, hogy kijött a 353.30 is.
De ha ezek sem oldják meg lehet jobban járok ha újrarakom a winfost.
Ezek a szörnyek mik egyébként? Ha jól sejtem az egyik valami 290X.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Speed® #24754 üzenetére
Nem nagyon játszom, starcraft, warcraft, 1 éve a hellgate Londont toltam végig
, meg most talán, ha megtetszik jön a dota2
Nagyobb vga több hő, emiatt zajosabb venti és/vagy nagyobb ház, nomeg nagyobb táp. Az egy másik irány, engem nem vonzanak a kicsi izomgépek. Aztán lehet, hogy ha találnék valami olyan játékot ami leköt és látványra is szép fejlesztenék, fene tudja.
szerk.: Azon azért meglepődtem milyen pici a giga GTX 960 OC
-
Mercutio_
félisten
válasz
Speed® #24752 üzenetére
Eigen, ettől fosok én is
Szerintem berendelem a nagyobbat ahogynnézem olcsóbb mint a normál méretű Ti-k, a G3220 erősebb vga-hoz úgy is kevés, i3 úgy olvastam nem éri meg a felárat i5-re meg minek költsek amikor az eddigi AMD -k is jobbára alapfrekin mentek
meg ugye akkor pár évig nem lenne indok, hogy miért cserélem le a konfigot
Talán még a Xonar U1-et kellene U7-re upgrade-elni, de annyi pénzt egy hangkarira amikor tudom, hogy ha lenne még egy szabad slot a lapon a DGX füleserősítője hozná amit elvárok... -
Speed®
titán
válasz
F e Z o #24745 üzenetére
Jelenleg a teljes paletta 360-390Xig rossz vicc kategória az árukkal együtt :S
Nagy változásra nem kell lejjebb számítani, kifuttatják a régi darabokat max..
A kereskedő vér okán itthon árcsökkentésre várni árfolyamváltozás miatt kár.
Max. ha tartósan lenne jelen, de annak meg tudjuk, mennyi az esélye ugye. -
robogos10
senior tag
az vga memória hiba ha bizonyos játékoknál pici piros kis pixelek vannak de el el tűnnek? Javarészt csak akkor jönnek elő ha rendesen odacsapatok a grafikának
Nem fagy nem akad ki
-
Speed®
titán
válasz
F e Z o #24741 üzenetére
Anyagilag mindenképp..a Hybriddel együtt fedezi a 780. A többiről majd jövő héten tudok nyilatkozni, ha lesz időm nyüstölni. Csesztette a csőröm, ugye az első kör nem volt valami fényes siker, de ott a kari volt a kehes..ez a Tri-X meg egész korrektnek tűnik, mindenki dicséri. Ha nem lesznek meglepik driveroldalról, szerintem jóban leszünk..és mégiscsak 4GB. GTX970 +20k lett volna durván, a vRAM mizéria miatt sem tűnt jó választásnak
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Speed®
titán
válasz
Vigneau #24727 üzenetére
A C400 végül megadta magát?
smiti
HAF XB..járt nálam..van jó oldala is, de a vinyórészleg és a front ventirész botrányos. 1 hónapig használtam kb., aztán inkább eladtam..amúgy meg hatalmas, ha kisebbet akarsz, ne ebben gondolkodj szvsz. Én most egy ProdigyMbe építkezek, ha kitalálok, mit csináljak a füleivel, már érdemben kisebb lesz. Kénytelen voltam megbarátkozni a kompaktokkal miatta, remélem nem bánom megEsetleg Raijintek Aeneas..? Mondjuk ez sem kicsi..de brutálul szellőzik
Nem tudtam belevarázsolni a Tritont rendesen, de léghűtéssel jó volt. 20k.. -
smiti
veterán
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #24715 üzenetére
Szerintem nem fog ennyiért elkelni, de annyira meg nem akarom eladni, hogy 15k-t kapjak érte.
Természetesen épeszű alkuba belemegyek mint mindig, no majd meglátjuk.Amúgy most a hangkari csere nagyobb szerepet kapott.
-
embe
nagyúr
Politika nélkül, de nagyon tetszik:
-
smiti
veterán
Majdnem elfelejtettem...
A monitoros topikban már feltettem a kérdést, de választ nem kaptam. Ezért megkérdezném itt is:
A Dell monitoromat érdemes lenne lecserélni egy LG 27MP37VQ -ra?
-
Speed®
titán
válasz
Vigneau #24706 üzenetére
Minél tovább halogatod, annál kisebb eséllyel, de eladható annyiért..jó a WF3.
Azt figyelembe kell venni, hogy a 960ak bekúsztak 60 alá és ott jön a 380 is..embe
Az üzletekben beragadt utolsó darabok árát az extra haszonért is emelhetik..
Ha valakinek az és csak az kell, kifizeti a ritka példányért a többet, nem vált. -
F e Z o
veterán
Videókártya csere nálam úgy lesz megoldva, hogyha haver cseréli a 780-át, még ebben az évben, jutányosan megszámítja nekem. Abszolút nem sürgős a dolog, alig játszom manapság, mivel nincs rá időm.
-
Speed®
titán
válasz
Mercutio_ #24703 üzenetére
Akinek nem sürgős..nem szeretek sokáig tökölni az eladásokkal..se.
Tudom, hogy türelmes típus vagy..már rá sem nézek a cuccaidraembe
Egyébként kereslethez kell igazítani az árat, nem számít mennyi volt.
Hacsak nincs valakinek időgépe persze, akkor vegye meg áprilisban.. -
Mercutio_
félisten
válasz
Speed® #24702 üzenetére
Akinek nem sürgős annak ez egy működő stratégia. Én elég sok cuccomat eladtam így. A többségnek számít a sok gari, megbízható eladó és mégse a bolti új ár, a nettoval dobálódzókról pedig az esetek többségében kiderűl, hogy nincs pénze/nepper és így akar magának nagyobb hasznot / egyszer olvasott valakiről akinek a sogoranak a szomszédja állítólag tudott áfa -t visszaigényelni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- HP FireFly G11 patika
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel