Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Láttátok? Politikai felhang nélkül persze:
-
Speed®
titán
válasz
robogos10 #24596 üzenetére
Mivel 1333 az "FSB", csak microcode kérdése. De itt is kérdezz rá inkább.
730i lappal működött X5470 egy tagnak, szóval ha BIOSt csinálsz, menni fog. -
robogos10
senior tag
gyors segítség kellene srácok
XEON E5450 (Q9650) menne az alaplapomba átalakítóval?
Alaplap neve Acer FMCP7AMRendszer BIOS dátuma 10/23/08
BIOS verzió R01-A0 -
smiti
veterán
De bírom az olyan jó képességű embereket, akik bejelentkeznek, megalkudnak a termékre és aztán eltűnnek.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #24545 üzenetére
Leakciózták 16-ra, gyorsan meg is rendeltem.
-
embe
nagyúr
8K felbontású videó. Hová????
-
Qru
MODERÁTOR
Ahogy nézem mostanában rá jár a rúd a JAS39-esekre... Megint sikerült egyet lenullázni, ezúttal Kecsón.
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #24577 üzenetére
Még jó hogy nem bocsàjtottam licitre.
Azon gondolkodom, hogy tényleg feldobom a jófogásra, hátha elmenne 45k- ben.
-
embe
nagyúr
válasz
philoxenia #24573 üzenetére
Nagyon gonosz vagy, nagyon!
-
embe
nagyúr
válasz
philoxenia #24571 üzenetére
Ja! Hogy így!...
-
robogos10
senior tag
abban tudnátok nekem segíteni hogy az 1TB os hdd-m raidbe van viszont nem tudom megnézni dh sentinellel az állapotát! ezen van az oprendszer is!
Soha nem volt még raidbe hdd-m így vettem már a gépet -
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #24568 üzenetére
Tessék?
Azt írom, hogy azt nem csinálja olykor-olykor. Tálcán windows jel/leállítás. -
robogos10
senior tag
Most nézem GTX 680 55E HUF
annyi pénz az egész világon nincs -
embe
nagyúr
Hali!
Az egyik gépben procit cseréltem. A gép: Dell Optiplex 755SFF.
Eddig egy E7400-as volt benne, most egy E8500. Elvileg a chipset bírja mindkét procit. Működik is vele, nincs semmi gond.
Most olyan jelenséget produkált párszor, hogy ha leállítom a rendszert, a Windows 7 leáll-kikapcsol, de a gép nem áll le. A monitor képet nem ad, kiírja, hogy nincs jel, ahogy kell. De a gépben minden venti pörög, mintha normál üzemben menne.
Mi lehet a gond. Biost alapra állítottam, de semmi. Random jön elő ez a jelenség. Csak a power gomb hosszabb nyomva tartásával lehet kikapcsolni. -
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #24559 üzenetére
Nem is tudom. Ez alapján piszkosul nem éri meg lecserélni a 760-at egy GTX 960-ra.
-
smiti
veterán
Hello Mindenki!
Ennek a videónak mennyire lehet hinni? Kíváncsi lennék rá, hogy tényleg / hitelesen / hogy viszonyul egymáshoz a GTX 760 és GTX 960!
-
robogos10
senior tag
Ha valaki esetleg [link]
-
Cheesy
őstag
Vaterafutár esetében ha készpénzes utánvét van, akkor a feladó hogy jut hozzá a pízhe'?
-
Cheesy
őstag
válasz
Bjørgersson #24548 üzenetére
A szöveg ritmusának másik véglete.
Mennyit gyakorolhatta... -
robogos10
senior tag
válasz
Ez a zene öngyilkosságra készteti az embert
-
embe
nagyúr
válasz
A 24 órás szolgálatom
fénycsúcs pontja ez a dal. -
Bjørgersson
félisten
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #24545 üzenetére
Vagy itt? Csak szorozd fel, mert netto árak vannak!
-
embe
nagyúr
válasz
radi8tor #24540 üzenetére
Itt van a lényeg: email kurzus
-
embe
nagyúr
válasz
radi8tor #24538 üzenetére
Próbáltam értelmezni is. De valszeg fáradt vagyok, és nem értettem. Ingyen van - de mégsem.
Utálom amikor a tv-ben is elkezdik ezt az "eláruljuk a nagy titkot" kezdetű szöveget.kovy29 A BB olyan olcsó? Szerintem nem. Bár igaz ezt konkrét termék viszonylatában érdemes vizsgálni.
-
embe
nagyúr
Hali!
A nagybetűsöktől kérdezem: Szerintetek a vírusirtó topicban ez a bejegyzés helyénvaló? -
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #24534 üzenetére
Bestbyte. Nyilván a pcplanet is onnan rendel, s sokszor olcsóbb, mint az ipon.
-
Bjørgersson
félisten
Bestbyte vagy Bluechip?
-
robogos10
senior tag
sikerült megoldanom
nvidia driver kellett -
robogos10
senior tag
tudnátok nekem abban segíteni hogy a társprocesszort hogyan tudnám telepíteni?
Alaplap neve Acer FMCP7AM
win 8.1 64bit -
Cheesy
őstag
válasz
Mercutio_ #24526 üzenetére
Nem komoly a kérdés, de ezekről a dolgokról mindig a hasonló analógia mentén előadott borászok által a kóstolás vége felé elővett "forgalomban nem kapható exkluzív tételek " ugranak be.
Golden mondat
, Tokajban 2 éve ugyanígy vettük a bort
Kóstoltunk, utána előkerültek az utolsó darab, boltban már nem kapható tételek
-
embe
nagyúr
válasz
Mercutio_ #24526 üzenetére
Ja. Meg itt csomagolják át a lengyel burgonyát, és adják mint magyar termék. Miért lenne ez a megye különb mint a többi? Legalább bort nem hamisítanak.
-
Mercutio_
félisten
válasz
radi8tor #24525 üzenetére
Ez az a Szabolcs megye ahol az orosz piac elvesztése és a kvóta pénzek miatt az almáskertek tetemes részét már felszámolták?
és ahol előtte évtizedeken át ment a nagyüzemi műtrágyázás
Nem komoly a kérdés, de ezekről a dolgokról mindig a hasonló analógia mentén előadott borászok által a kóstolás vége felé elővett "forgalomban nem kapható exkluzív tételek " ugranak be.
A másik ami felmerül bennem kérdésként, hogy ha valaki bio akkor, hogy fér ezzel össze ideológiailag, hogy végig utaztatja a fél országon ezzel tetemes környezetterhelést generálva.
-
Cheesy
őstag
kovy29
Hallgatok Speed(R)reMercutio_
A bio piac és a génmódosításokkal bizonyos betegségek ellen alapból rezisztenssé tett zöldség/gyümölcs vegyszer nélküli termelésének kérdése igencsak izgalmas.
Nagyon kevés true bio gazdaságról hallottam eddig. -
Cheesy
őstag
válasz
Bjørgersson #24519 üzenetére
11,5k/db nem tűnik rossz árnak sztímes verzióért... de még mindig van kétségem affelől, mennyire viszi majd a jelenlegi vasam. Nem sok kedvem van rákölteni 80k-t (új táp + vga)
Alszok rá egyet. -
Bjørgersson
félisten
-
Cheesy
őstag
válasz
Bjørgersson #24517 üzenetére
Igen. De gondoltam várok, mire emberibb ára lesz.
radi8tor:
Hát, ez az ötlet ma jött pedig, hirtelen -
Bjørgersson
félisten
Cheesy akarsz GTA V-öt venni?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cheesy #24514 üzenetére
Szerintem nem kell annyira sok gógyi ahhoz, hogy az ember legalább 1 nappal előre gondolkozzon. (ne vedd magadra
)
De ma láttam valakit a házból leugrani pár tojásért, mert a férje tegnap nem vett.Sok vasárnap is dolgozó ember meg örül neki, hogy legalább van 1 szabadnapja. Éttermek, bárok legalább nyitva vannak.
Balaton az más téma, pár napja láttam róla egy műsort. Ott szívni fognak az árusok (nem elég egy eladó a boltba).
-
Cheesy
őstag
válasz
F e Z o #24512 üzenetére
Áh, gyors körkérdés ment környéken lakó ismerősök, barátok felé, hogy tud-e valaki vasárnap is nyitva tartó boltot, de senki semmi... pedig a Bucit mindenki ismeri. Ez így gáz :/ Jön a kánikula, lesz itt még morgás a tömegben, amikor a gyerek ordít jégkrémért, az ásványvíz elfogyott, apa nem tud kocsit mosni, mert elfogyott a sampon, kutyának elfogyott a táp, kéne pár csavar, mert letört a teraszajtó zsanérja, stbstb. Csupa apró-cseprő dolog, de az ilyenek tudnak lenni a leginkább bosszantóak.
-
Cheesy
őstag
válasz
radi8tor #24509 üzenetére
Kb. 30-40 perc. Nem hittem volna, hogy van 7kg...
Ja és amúgy ki se nyithattak volna (értsd: árulhattak volna) a gazdák, ha nem csak a családtagok lettek volna jelen. Csak miután hazaértünk tűnt fel, hogy miért szólították egymást olyan bensőségesen
Itthon meg kiderült, hogy nincs elég zselatin és a környéken sincs egy darab nyitott bolt, hála pártunknak és kormányunknak. Templomba nem járunk, ott lehet pedig, hogy van...Hú, ez nagyon jó, akkor megvan a megoldás a postázásra ezentúl!
-
smiti
veterán
Figyeltétek mostanság a CPU coolerek árait? Egy NH-D14 több mint 30k????
-
Cheesy
őstag
válasz
F e Z o #24507 üzenetére
Ez nem csak a Vaterán hirdetett termékekre érvényes? Mint ahogy volt a jofogásnál is, hogy sehol máshol nem hirdetheted azt a terméket.
Tehát ha kitöltöm a formot és megrendelem mondjuk a MPL csomagfutárt, akkor a Vaterától függetlenül megy a dolog? (Mert végignéztem és nem tűnt fel, hogy azt írnák, csak vaterás csomagot lehet így küldeni... -
Cheesy
őstag
Ma voltunk epret szedni. 7kg 3,6k-ért nem rossz és nagyon finom.
Közben már fő vagy 5L eperlekvárMás:
szia :) Bocs a kései válaszért,engem tényleg érdekel,de csak utánvéttel!!! Bizz bennem!!!
Mint mondottam volt ,egy barátomnak kell!! Ha megegyezünk,meghivot küldök a microb**.eu oldalra!!! :C
Maradok őszinte tisztelettel:xxxÚgy érzem kihagyhatatlan ajánlat van előttem :Đ
Ha csak a PH!-s adatait nézem az usernek, akkor instant ignore, alig 1 éves reg, kevés aktivitással. De mivel ez a f*s motor eltérően mutatja PH!-n és HA!-n az adatlapot, ott meg már +23/0 értékelése van. Most azon gondolkodok, hogy mi lenne a legjobb módja a küldésnek. 20k az 20k... -
Bjørgersson
félisten
Na elvileg kész van minden, holnapra már csak a tuning marad.
-
Bjørgersson
félisten
21-ert el is kelt itt helyben a Z77.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP FireFly G11 patika
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!