- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Léghűtés topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Okulásként: valamiért az uhu nem kezelte rendesen a külső eszközöket, nem csatolta, nekem kellett kézileg, noha régebben semmi gond nem volt, de újratelepítés után nem ment. A cd meghajtót a /home alá tettem be. Mivel nem engedte, hogy két eszköz ugyanoda mutasson.
Rootként mountoltam egy cd-t majd kivettem. Csodálkoztam is, hogy simán kinyílt a cd-tálca, mert máskor nem engedi. Root-ként ki, bejelentkezés másik user-ként, akinek a mappája a /home-ban van. KDE üvölt, hogy baj van. Vissza root-ba. Nézem, tök üres a /home. Kis gondolkodás után KDiskFree. Nézem, méret stimmel, tehát meg kell lennie. Itt látom, hogy mountolva van a cd. Umount és már ismét helyén volt a könyvtár. Én viszont leadtam vagy két kilót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest