- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello!
Lenne egy problémám.
Tegnap felraktam az UHU-t. Az XServer arra hivatkozott a hibaüzijében, hogy nem tudta elindítani az egeret. PS/2 Optikai egér.
Az XF86Configban Protokoll PS/2; és /dev/psaux
Az egér meg sem mozdul.
A másik probléma az, hogy a monitoron (felül) függőleges csíkok jelennek meg.
Egér nincs, a leggagyibb video beállításokat adtam meg.
Generic VESA;
31.5 -50.1KHz, asszem.
60Hz 800*600. Ha bejön az X, akkor még billentyűzetre sem nagyon reagál, Pedig Generic 101 Gombos van megadva.
mit kéne tennem?
U.i: UHU Linux 1.1 Office-ról van szó -
taltos
senior tag
Az apm: Advanced(tuti nem jól írtam...) Power Managment
az acpi -t kibontani nem tudom, de a lényeg, hogy ezek az eszközök szolgálják az ugynevezett ''energiatakarékossár szoftveres megoldását'', plusz még egyéb dolgokat... Pl. ezekkel érhető el, a gépedet szoftveresen ki lehessen kapcsolni, meg hogy a notib energiatakarékos üzembe lépjen, meg ilyenek...
Ez elég felületes magyarázás volt, ez ennél egy kicsit bonyolultabb.... -
Sianis
addikt
HUH nah ez aztán gyors volt!
Nem akarok semmi extra gépet, csak egy olyat, amin lehet szöveget szerkeszteni, tehát alapvető dolokat tud, játszani itt van az itthoni gépem is... -
eddie303
őstag
Nálam az a baj, hogy megy úgy általában 10-50 kB között a net, csak forgalomkorlátos, s havi 2 gigát tölthetek max, most meg volt maradva még 800 megám, azért töltöttem le. Mennyit fog kelleni letöltsek saccperkábéra egy müködõ rendszerhez? (Gnome/KDE nem feltétlen, X, Openoffice, FluxBox/XFCE) ?
Javaslom, másszunk át Gentoo-s topikba
[Szerkesztve] -
taltos
senior tag
válasz
eddie303 #1091 üzenetére
Én már telepítettem gentoot...
Ha visszanézitek a gentoo linux topicot, akko ott van, hogy kb. vagy 15 ször egymás után, mert valahol mindíg elrontottam... Ezután elvittem az egyik barátomhoz, mert neki már van ADSL-je. Nála már fejből telepítettem, mert annyira tudtam, hogy mit kell csinálni, csak az internet címeket néztem ki a doksiból...
NAGYON sokat lehet belőle tanulni! -
escie
őstag
Bővebben: link
na itt a hup.hu topik, érdemes elolvasni, van benne egypár általános okosság is...
taltos: mindenki ezt a Gentoo-t nyomatja...
egyszer én is kiprószálnám, csak lenne már jó netem... -
escie
őstag
válasz
eddie303 #1084 üzenetére
''laptopnál nem túl sok az, amire jobban kell figyelj''
akadhatnak exotikusabb hardverek, amikkel gond lehet...
például jó lenne tudni a miből áll a config, akar-e több oprendszert a lapitopira, ilyenek...
nagyon tanácsot adni nem tudok, legfeljebb annyit, hogy ki kéne a puhatolni, hogy fér össze a bagyol a géppel...
a hup.hu -n van egy topik: ''milyen laptopot érdemes linux alá'', szvsz érdemes lenne oda is benézni... -
taltos
senior tag
Hali!
Ha linux és notebook, akkor :
www.linux-on-laptops.com/
Azaz kinézed a títusát, és először elnézel ide. Itt le van írva, hogy volt-e vele valami gond. Ha valami rendesen van támogatva linux alatt, akkor nagyon nagy valószínűséggel UHU alatt is be lehet lőni, legfeljebb nem egyszerően... -
eddie303
őstag
Ja s remélem, hogy nem olyan laptop lesz, amiben olyan cuccok vannak, amit elõtte nem láttam (Pl. Sony Vaio cuccban Neomagic hang/video, amirõl azt se tudom, a Linux ismeri-e), sajna szokásuk fura cuccokkal megtömni. Meg indulásból remélem, hogy a modem nem fog kelleni belõle, mert 99,9%-ban winmodem...
-
escie
őstag
a laptopokkal akadhat gond...
nem megoldhatatlan, de esetleg bonyolultabb telepíteni...
particionalás? ha láttál már fdisk-et, nem érhet meglepetés...
(a telepítő felajálnja ugyanis a particionálást...)
az uhu telepítője, amúgy nagyon barátságos jószág, nem bonyolultabb mint má$ oprendszereknél...
ha a laptopra majd uhu megy, akkor ne vedd meg addig, míg meg nem próbálod rá telepíteni, szvsz... -
eddie303
őstag
Particionálni legjobb, ha pqmagic-et használsz, ami kell: egy Linux ext3/ReiserFS partíciót (Minél nagyobbat, de minimum 2 gigát), plusz egy swap-partíciót, max kétszerakkora legyen, mint a memóriád. Mindkettõ lehet logikai meghajtó, a Linux nem válogatós. Ha egy mód van rá, Reisert használj, gyorsabb, mint az ext3, de ezt inkább majd telepítéskor adhatod meg. Fura lesz neked, hogy az elsõ merevlemezpartíció /dev/hda1, a második /dev/hda2, stb. de megszokja az ember. Laptopnál nem túl sok az, amire jobban kell figyelj, mint Desktopon szvsz, acpi fog kelleni, esetleg régi gépnél apm, hogy kihasználd azt a többletet, amit egy Laptop tud. A telepítõ eléggé magáért beszél, de csak azt tudom javasolni, mint más is: Back up your Hard Disk before continuing
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne:
Szeretnék venni egy használt laptopot, és nem tudom, hogy felmegy-e rá az UHU-Linux...vagyis hogy hogyan! Ez lenne az első Linux telepítésem, szóval abszolút nem vágom, hogy hogyan kell! Valaki lenne olyan kedves, hogy mond valamit arról, hogy miként megy ez a particionálás és stb meg, hogy mi a különbség laptopon? Türelmeteket és válaszotokat előre is köszönöm
Üdv...Sianis -
twollah
nagyúr
Alkalmazasok/Internet/Segedeszkozok/UHU tarcsazo
Megjelenik egy ablak amiben meg kell adnod a root jelszavadat, ha ez megvan akkor egy uhu-dialer ablakot kapsz.
Megnyomod az Uj kapcsolat gombot.
UHU tarcsazo feliratu ablakot latsz
Kapcsolat tulajdonsagai
Kapcsolat neve: ide azt irsz amit akarsz.
Kapcsolat tipusa: kivalasztod az, hogy ADSL.
Felhasznaloinev: az ADSL felhasznaloi neved irod ide. Pl.: linux@datanet.hu
Jelszo: az ADSL jelszodat irod ide. Pl.: tuxx
Eszkozok beallitasai
Eszkoz: eth0, de ez nalad mas eth eszkoz is lehet.
A vegen katt az OK gombra.
Most visszakerulsz a elso ablakba ahonnan elindultal, es megjelenik a felsorolasban az a nevu kapcsolat amit megadtal.
Katt a Tarcsaz gombra, es mar fenn is vagy a neten ha mindent jol csinaltal.
Ha szeretned latni, hogy mit csinal a program akkor jelold ki a Kapcsolat kozben a program kimenetenek mutatasa kapcsolot. -
MUŁĐER
addikt
válasz
twollah #1074 üzenetére
nyisd meg egy editorral
(legegyszerűbb ha nyitsz egy terminált,belépsz root-ként a su parancsal,utána beírod mc,előjön egy norton commander szerű bizbasz)
itt megkeresed a /etc/X11/x86config fájlt,F4-et nyomsz rajta,megkeresed a
Section ''screen'' sort,ezen belül a SubSection ''display''-t,itt a Depth 24-nél és a Depth 32-őnél (vagy akár a többinél,csak ott fölösleges imho),beírsz egy számodra szimpatikus felbontást.
És ezek után ha újraindítod ctrl+backspace-el a graf.felületet,elvileg lesz nagyobb felbontás is.Vagy lehet hogy a gépet is újra kell indítani,nemtom -
twollah
nagyúr
Hogy a fenebe tudok 1024x768asnal nagyobb felbontast kifacsarni a monitorombol UHULinux alatt?
A monitor a gyakorlatban tudja az 1600x1200at is.
Olyan picike nekem a 1024x768.
[Szerkesztve] -
Pukii
senior tag
Már semi sikerült
-
Pukii
senior tag
Hogy lehet az UHU Linux 1.1 alat beálitani az adsl netet?
Elöreis kösz. -
arthas
csendes tag
na mind1
. van meg egy probelemam megpedig az hogy a beallitasnal az sbconf -t nem tom elinditani mert valamit nem talal. 5.1 es hangkartyam van. Mivel nem indul igy nem tom beallitani valamint nem egy 5.1ben. aki tud segiteni annak koszi.
-
arthas
csendes tag
nah koszi szepen a segiccseget
megcsinaltam de elcssztem es ujraraktam a linuxot. De tom mit csettintettem el
ezrt taps jar nekem
viszot mar csak azt kene megcsinalnom hogy usb port mukodjon rendesen. ebben is kene kis help
koszi
-
Jackob
csendes tag
Szerbusz próbáldmeg bebutulsz CD-velés a grubot ujjra tenni mert a win át írta az MBR-t
be boot után választod a telepített LinuX indítását meg adod a particiót ahol van a LinuX
ha elindult a beállítások közt valaholvan a grub Config azzal ujjra iratod az MBR-t és onnantól lessz Boot-menü ( Ha Nem sokat felejtettem volna...) -
arthas
csendes tag
elszoros is hello mindneki! szal a problemam az hogy ujra kellett raknom windows es igy eltunt a linux bootmenum. A win persze cseszett csinalni mert ugye miert is?!
szal igy nem tok linuxra lepni. ujratelepiteni nem szeretnem szal ha valaki tud valami tanacsot adni azt megkoszonnem.
-
húú vki el akarom indítani a doom2 -őt uhuban és a wine valami hibával nem indul. (ez csak próba doom2) meg ,hogy benne van e alapból a gnome-commander mert nekem nem volt legalábbis nem találtam. uhu linux 1.0 pcworld -ös office változat. jóét
-
Pacák
senior tag
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Pár hónapja érlelődik bennem az alábbi ötlet, de mostanában volt csak időm a kivitelezésre: hogyan használhatnám linux alatt a TV -t, kijelzőnek.. A megoldás elsőre nem volt egyszerű, mert favágó vagyok a linuxhoz.Bújtam kicsit a google -t, de nem volt érthető az angol rizsa és különben is Vodoo3-3000 tv-out -os vidkarimhoz nem találtam megoldást, csak nvidia -s karikhoz, ill. egyéb állatfajtákhoz.
De! A jó öreg Vodoo -t win98se alatt be lehet hergelni tv-out -ra, és onnantól jó esetben már nem keresi a monitort a vga kimeneten. További előnye a dolognak, hogy onnantól már minden gépindulásnál látszik a vga-bioson -alaplapi-bioson keresztül a dos -os karaktereken keresztül minden. (Anno ezt a csodát nem tapasztaltam egy @sus gf2mx mellett - ott minden szürke semmi volt a win betöltéséig a TV-n..) A lényeg: miután 98 alatt van kép a TV-n, indítsuk újra a gépet és bootoljunk be az UHU Linux CD -vel, csapjunk az F1 -re és válasszuk ki a telepítést vesa módban, (a win98se -t le is gyalulhatjuk) ha további szemkifolyás útján eljutunk a vidkari driver kiválasztásáig, akkor a vodoo driver helyett válasszuk ki a vesa drivert. Telepítés után az Mplayer segítségével nézhetjük a divx -es, Xvides akármilyen kodekes filmeket a TV -n.
(Amíg a szemünk ki nem folyik.)
Csak ennyit akartam. Köszi.
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
válasz
Picimaci #1063 üzenetére
Van SUSE-s topik, ott könnyebben találsz segítséget
Van valami, amitől teljesen le vagyok nyűgözve:
A tesztvinyón tanyázik az UHU, ezért ma kénytelen voltam egy ABIT ZH6-on és egy GIGABYTE GA6 WMMC7 (IBM) lapot alá tenni, az ABIT BX6 után. Mindkettőn hiba nélkül elindult. Elképesztő -
Picimaci
tag
Nem adom fel!!!!
-
escie
őstag
válasz
Picimaci #1059 üzenetére
mivel ez uhus topik nem bizti, hogy sokan ismeri itt a SuSE-t...
de szerintem nagyon egyszerű módon be lehet lőni ott is az adsl-t...
sajna csak egyet tanácsolhatok: olvasni, olvasni,olvasni (ez három volt de mindegy)
kiváló dokumentáció van a SuSE-hoz is, keresgélj benne...
a lényeg, hogy ne add fel... -
MUŁĐER
addikt
válasz
Picimaci #1059 üzenetére
amúgy tedd fel a kérdéseidet inkább itt: Bővebben: link itt gyorsabb a válasz
-
Picimaci
tag
Na még egy UP!
-
Picimaci
tag
UP!
-
Picimaci
tag
Sziasztok!
Én is felvettem a linux vallást, megtértem...
Első problémám telepítés után: Fogalmam sincs, hogy tudnám beállítani a netet, hogy működjön!?! ADSL
Ja és Suse 9.0-át raktam fel.
Előre is thx a válaszokért!!! -
jakobkacsa
senior tag
válasz
kamikaze boci #1054 üzenetére
hajra, szurkolok
nekem 3 oraba tellett, mire konfguraltam az R9600-omat, masik 3 ora, mire belottem Grub-ot
de: oromujjongas es buszkeseg volt a szenvedes eredmenye
tenyleg jo erzes volt megcsinalni -
escie
őstag
válasz
kamikaze boci #1048 üzenetére
én az MPlayerrel szoktam DVD-t nézni...
bár a menü sajna nem ment régebben, 10mp után hanyattvágta magát a lejátszó tőle...
de lehet most másképp van... -
kamikaze boci
őstag
Köszi, ezzel gyorsabb lesz.
Úgy kifagyott az MPlayer, hogy csak na. Hiába minden, semmi nem mozdul. Azt mondják, a Linux kisebb erőforrás igényű (nekem megzabálta az összes procit és memóriát a PIII 550-esen egy egyszerű dvd lejátszás), és stabilabb (az első valódi igénybevételnél kifagyott, igaz nincs kékhalál, csak színes halál).
Felteszem, hogy én rontottam el valami, de mára elfogyott az erőm, folyt köv holnap (dvd lejátszó telepítéssel kezdem). Köszi a segítséget mindenkinek!
-
escie
őstag
válasz
kamikaze boci #1046 üzenetére
használd a TAB-ot.
nagyban megkönnyíti a bepötyögést, csak beírod a könyvtár első pár betűjét, és TAB... -
MUŁĐER
addikt
válasz
kamikaze boci #1050 üzenetére
ja,most nézem mindegy mit használsz...
Bővebben: link
ezt találtam.Támogatja a menüket is. -
MUŁĐER
addikt
válasz
kamikaze boci #1048 üzenetére
milyen graf.felületet használsz?KDE/Gnome?
-
MUŁĐER
addikt
válasz
kamikaze boci #1046 üzenetére
ezt meg lehet úgy könnyíteni,hogy egy általad kreált,következésképpen egyszerű nevű könyvtárba mountolod a meghajtót.
-
MUŁĐER
addikt
válasz
kamikaze boci #1044 üzenetére
de sajna be kell...
ez van.írd át az iso nevét.
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
-
-
MUŁĐER
addikt
a doom2 nem exe-s asszem,hanem dosos doom2.bat ha jól emléxem,de van dosemu is az UHU-ban.
Netről le tudod szedni a gnome-commandert,de szvsz bennvan alapból.Most nem UHU-ról írok,de keress valami ilyesmit hogy alkalmazás futtatása,és oda írd be gnome-commander,enter.Ha elindul,csak csinálsz neki egy indítóikont és kész.
Ha pedig azt írja ki hogy tedd a /usr/wine mappába,tedd odaVan amelyik progi úgy indul csak ha a wine mappában van.Amúgy nem a /home/username/wine mappában van a wine?
-
kész terror ez a linux winfos utád de nekem teccik! főleg az ?MPlayer!
-
-
aha. és ha fenn van akkor csak elindítom a telepített cucc exe -jét és láss csodát? na majd holnap kipróbálom pl egy total commanderrel.
-
és monnd ,hogy tudok progikat indítani vele? vagy telepíteni?
-
MUŁĐER
addikt
válasz
kamikaze boci #1027 üzenetére
szerintem sokkal egyszerűbb egy rövid parancsal megoldani mint progival.Majd ráérzel az ízére!
de ha nagyon kell mondok progit ami megcsinálja
[Szerkesztve] -
mondjátok ,hogy megy a wine vagy van nektek hozzá valami magyar leírásotok. pontosan arra lenék kíváncsi ,hogy tok egy win98 -at elindítani. ja csak a linux van fenn.
-
jakobkacsa
senior tag
válasz
kamikaze boci #1028 üzenetére
en sem ertek hozza, de ha jol ertem, kell a -t csatoo, ha a kepfajl ISO9660 formatumu
hogy honnan derited ki, hogy az-e, passz...
de gondolom nem fog sikerulni a mountolas 9660 eseten, ha nincs -t, ergo rajossz magadtol -
kamikaze boci
őstag
válasz
kamikaze boci #1027 üzenetére
Ja és rém lámának érzem magam
-
kamikaze boci
őstag
Jézus, nem lehet ezt inkább egy progival megoldani? Most állok át XP-ről (már a harmadik kísérlet, korábban SUSE volt), kicsit bonyolult még.
Mindegy, megpróbálom azért.
tehát létrehozom az említett könyvtárat
parancssorba beírom mount xxx.iso /mnt/loop -o loop
az iso9660 hová kellhet? -
escie
őstag
válasz
kamikaze boci #1024 üzenetére
érzésem szerint megoldható kell, hogy legyen például egy iso-image bemountolása...
aki tudja, hogy hogyan, az ne tartsa magában, engem is érdekelne... -
kamikaze boci
őstag
Az UHU-ban van Daemon Toolshoz hasonló virtuális meghajtó?
-
csibor
addikt
Felraktam az uhu1.1.Ti4200 kari van a gépben.A bejelenkezö képernyön minden össze van zsufolva és nem akar müködni mit ronttottam el.
-
zrubi
senior tag
A localhost a saját smtp szervered. Ez többféle lehet pl postfix, sendmail, ssmpt, stb.
Ahhoz hogy ezen keresztül levelezzél, ezt is, (mint minden mást) jól be kell állítani.
Általában defaultból úgy vannak beállítva, hogy a helyi levelezés piszkálás nélkül megy (ez azt jelenti, hogy ugyan azon a gépen lévő felhasználónak tudsz csak levelet küldeni), de ha te kivülre is akarsz levelet küldeni, vagy fogadni, akkor azt piszkálni kell erősen. Főleg, ha tényleg kell hitelesítés az smtp-hez a szolgáltatódnál.
Szvsz, ha ez 'csak' egy munkaállomás, akkor SOKKAL egyszerűbb a levelezőkliens beállítani, hogy a szolgáltató szerverére küldje a levelet, mint saját smtp szerver használata...
[Szerkesztve] -
levélküldésnél meg kell adnom a kapcsolathoz tartzó logint és a jelszót.
egyébként azt csináltam, hogy beirtam a relay.vnet.hu helyett, hogy localhost és valahogy elindult a levél a másik fiokomba. és persze meg is érkezett
/ha valami ökörséget irtam légyszi ne röhögjetek ki/
[Szerkesztve] -
zrubi
senior tag
válasz
eddie303 #1014 üzenetére
Szerintem inkább állítsd át lokális sendmailre''
Ne vezesd be szegényt az erdőbe...
Nem kell neki ilyen, mert biztosan nem tudja beállítani a saját smtp szerverét... És akkor meg azzal fog szívni.
Menni fog az az evolution, csak JÓL be kell állítani. (Egyébként nem nehezebb, mint egy 'kitekintőt' -
hi!
uhu-ban a ximian evolution-t használnám levelezésre. de sajna eddig még nem tudtam vele levelet küldeni.
az smtp-m elvileg relay.vnet.hu. bejölölöm a hitelesitést, megadom a logint, és bebpipálom, hogy a jelszót jegyezze meg. nyomok egy küldés fogadást, és ezt a hibaüzit kapom:
Hiba a művelet végrehajtása közben:
RCPT TO <viczian@egon.gyaloglo.hu> sikertelen: Sikertelen tranzakció .
ez az egyik. a másik:
a cd-iráshoz a k3b progit használnám. de véletlenül szétcsúszott a progi. a különbözö ablakok a ''tálcán'' is külön fölön jelnnek meg. ráadásul egyfolytában kitakarják egymást. igy viszont nem látom át, hogy hol is vagyok. hogy lehet az alapértelmezett ablakállapotot visszaállitani??
köszi! /valami dokkolásra gondolnék a főablakhoz/
[OFF]irtam volna mindezt az uhu kezdő lev.listára, de nem tudok levelet küldeni[/
OFF]
[Szerkesztve] -
proximus
senior tag
''HT-s proci és SATA-s vinyó jelent-e valami problémát?''
Ez csakis a kernelen múlik, amiből minél újabb van annál jobb(főleg a SATA (driver) fejlődése miatt). Namármost, hogy elég friss legyen a kernel, többnyire annyi a dolgod, hogy a legújabbat töltöd le abból a disztróból, amit kiszemeltél.Ha nem ismerné még az sem, akkor a Bővebben: link -en lévő ''2.6.5 -ös kernel sikeres fordításának a leírása'' topic alapján tudsz építeni egyet magadnak, a valóban legfrissebb kernel(ek) -ből.
A HT pedig úgy néz ki Linux alatt, hogy két fullra különálló(persze a valóságban nem) proci lesz látható mindenfelé.
Hogy ez így előjöjjön, multiprocesszoros kernelt kell választani a disztró telepítésénél, vagy a saját magad által fordított -ban kell bekapcsolni az SMP (Simmetric Multi Processing)támogatást,
mondjuk 2 processzor-hoz.
-
Uzmany
őstag
Sziasztok, kedvet kaptam a Linuxhoz
Jövő héten felrakok egyet, és aztán tele leszek kérdésekkel
Addig is lenne kettő: HT-s proci és SATA-s vinyó jelent-e valami problémát?
Előre is köszönöm. -
djrob
csendes tag
Sziasztok!
Igazából a segítségeteket szeretném kérni.
A postfix-ről és a majordomo-ról kellene magyarnyelvű leírás, dokumentáció, vagy bármilyen jellegű információ.
Beadandó feladathoz kellene. Keresgéltem a neten, de csak igazából értelmes dolgok csak angolul találhatóak
Kérem, aki tud segítsen.
Az emil ahová küldhettek infót: djrob@freemail.hu v djrob@1980.hu
Segítségeteket előre is köszönöm. -
proximus
senior tag
Van az, csak lehet hogy nem nem tud erről a topicról.
Ajánlom ezeket:
- hwsw fóruma
- Bővebben: link
- Bővebben: link , ezen belül is a ''cd másolás'' -
T_bee
aktív tag
Hi
az lenne a kérdésem, hogy nincs-e egy derék PHs ember budapesten dózsa-thököly, keleti,blaha útvonalon, aki írna nekem uhu linux cdt.
köszi -
warezlord
tag
Hali!
Oké megpróbálom ellenőrizni md5 file-al.
De egyébként újraírhatóra írtam ki a UHU linux cd1-et és cd2-t.
Az nem lehetett hiba neki???
Ha az volt a hiba akkor majd megoldom, ugy hogy kiirom egy rendes 1x írható cd-re...
De azért még segíthettek, hogy mi lehet még a probléma...
Köcike: warezlord -
jss
aktív tag
A frissítés/felbontás közben megoldódott azzal, hogy újraindítom a rendszert változtatás után.
800x600-ban még mindíg kilógnak az ablakok, de ezen is tudok segíteni, asszem alt+egérrel lehet huzigálni az ablakot. Viszont ez nem túl menő így, kell hogy legyen ennek értelmesebb módja is.
MÁS:
Bejelentkező képernyőhöz szeretnék valami normális hátteret beállítani, nem azokból a bénákból, amik alapból vannak, a kde-look.org-ról próbáltam letölteni témákat, sikerült is, de valamiért nem akar működni, gondolom itt meg én vagyok béna... Olyasmit ír ki, hogy nem szerepel a téma az archívumban. Szóval, hogy is műxik ez?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest