Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lazsnak

tag

Sziasztok Sracok!

Nekem egy olyan kerdesem lenne, hogy abszolute szuz vagyok linuxba, de ma elhataroztam, hogy kiprobalom az ubuntu 12.10-et. Eddig csak windowst hasznaltam es van egy Lenovo s205 brazos netbookom, amin Win 8 futott de utaltam es leakartam cserelni es olvastam ezt a cikket igy elhataroztam ha ugyis megy a levesbe a rendszer elotte felteszem ezt es kiprobalom, ugy is csak tartalmat fogyasztok, netezgetek ezzel a geppel, minden masra ott az asztali.

Egy szo mint szaz, soha nem lattam meg linuxot (ne ussetek nagyon legyszi :D ) es hat elso problemam az hogy nincs wifi, de mikor usbrol proba modban voltam telepites elott akkor volt, feltelepitettem most nincs. Sima halo van csak a wifi nem szuperal, erre megoldas? illetve valami jo kis oldal degeneralt kezdoknek mint en magam? (az is uj volt hogy valami google play/ app store szeru cuccal kell itt telepiteni)

De legfokeppen a wifi problemamra kene megoldas, a wifi ledje nem is jelez vissza a hardveres ki/bekapcsolasra sem reagal.

Elore is koszi a segitseget es iszonyatosan szegyellem magam a noob kerdesek miatt, de hat egyszer el kell kezdeni .

Udv :R

Új hozzászólás Aktív témák