Új hozzászólás Aktív témák

• apatyas

Korrektor

Hali!
    Stock Ubuntu, a konkrét verziót nem tudom megnevezni 2020.04 talán, (a 'tigrises', nem a tintahalas).
    Az alap hibája az volt, hogy kékhalálozott a memória miatt winen, de azt már rendberaktam, kontaktos lehetett, memó mennyisége nem változott csak másik slotba került, még mindig dual channelben van.
    A hibakeresés része volt, hogy az integrált AMD 2400G videó (proprietary driverek lettek rá rakva asszem) helyett beleraktam a dedikált rx-480-at, illetve a három háttértár volt dugdosgatva, de mind vissza lett rakva, uefi alaphelyzetbe állítva de ilyen volt már korábban is - GPT/MBR viszony elvileg rendben van, a win nem háklizott miatta. Rendszerindításkor boot menüből választom ki, hogy melyik lemezről indítson, nem dual bootos nagyon remélem, függetlenre akartam a rendszereket rakni anno.

Azóta nem indul el, a következő helyzetig jut a rendszer:

Valaki meg tudná tippelni, mire panaszkodik, mert nekem nem jön át. A dedikált videót szedném ki elsőre, de inkább megkérdezem, mielőtt még egyszer turkálni kezdenék benne.
    Arra ugye még mindig háklis, ha hirtelen az sdb mondjuk sdc-vé vált volna a dugdosás miatt?
    Ezer köszönet.

Új hozzászólás Aktív témák