Hirdetés
- Hobby elektronika
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Hővezető paszták
- Videószerkesztés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
megema
ZCoyote
Azért pofa kell úgy eladni egy gépet, hogy a rátelepített OS-sel gyakorlatilag félig használhatatlan. Nem tudom ezt hogy nyomták le a nyugatabban élők torkán. Bár én sem itthon vettem a gépet, tény, hogy a win7 pro nagyon olcsó volt hozzá, nem is gondolkodtam, hogy vegyem-e hozzá, vagy sem.Lathronos
Az ubuntut adtam fel, most épp opensusét fogok rátenni, azt hiszem az ment hibátlanul mikor kipróbáltam. Csak a unity miatt akartam ubuntut egyedül. Tetszik ez a tálcába integrált ablakkeret dolog. A dash nem is kéne, azt úgyse használom, slingscold, albert és plank hármassal csináltam(volna).Most felmegy a suse, xfce elhajítom a "tálcát" felmegy a fent említett 3 program azt tsá.
Fedórával szemeztem még amúgy.
bob.zxr
Én nem találtam erre utalóan semmit. De lehet igazad van.zso73
Tudtommal nincs semmi módosítás benne, BIOS alapbeállításon megy, semmit nem mókoltam bele. Egyszer frissítettem a legújabbra és ennyi. A linuxban sem piszkáltam el semmit, ahogy felmegy gyárilag már hozza a hülyeségeket. Ha nem is egyből, 1-2 nap elteltével mindegyiken jönnek használat közben a "az ubuntu hibát észlelt " ablakok. Rendszeresen a unity control omlik össze.
hcl
Próbáltam windows-os drivereket is belepakolni már, de az se nagyon ment. találtam ilyen hivatalos dell recovery szoftvert is amit feltettem, elvileg ő is drivereket forgatna bele....de... nem volt jobb a helyzet semmivel.
Azért be sz rok hogy egy majd 400ezres gépen nem megy egy ubuntu, ami kb a 40ezres f s LG telefonomon is menne amúgy szerintemszinte vicces, csak azért mégse.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- World of Tanks - MMO
- Hobby elektronika
- Facebook és Messenger
- Gumi és felni topik
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest