Hirdetés
- A klasszikus átnevezési trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Apple asztali gépek
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- 
			  PROHARDVER!  
 Ubuntu Linux Összefoglaló 
 Hivatalos Ubuntu dokumentáció    
 Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett: 
 -számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
 -a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
 -mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
 -eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek) 
 A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t): 
 lspci
 lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Skilly aktív tag válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreJa szoval ilyen kinezet es egyeb lehetosegek. Bar gondolom, hogy akkor az a par program amit hasznalok ugyan ugy menne az eOS-en is. Meg eldontom melyik legyen.  Lathronos: Koszonom ezeket a szuper remastereket.  En nagyon szeretem az egyszeru letisztult kulsoket. Szoval meg nem tudom, hogy melyiket valasszam. Az eOS nagyon megtetszett, hogy olyan egyszeru es szep. En nagyon szeretem az egyszeru letisztult kulsoket. Szoval meg nem tudom, hogy melyiket valasszam. Az eOS nagyon megtetszett, hogy olyan egyszeru es szep.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

En nagyon szeretem az egyszeru letisztult kulsoket. Szoval meg nem tudom, hogy melyiket valasszam. Az eOS nagyon megtetszett, hogy olyan egyszeru es szep.
 En nagyon szeretem az egyszeru letisztult kulsoket. Szoval meg nem tudom, hogy melyiket valasszam. Az eOS nagyon megtetszett, hogy olyan egyszeru es szep.