- Házimozi belépő szinten
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- 
			  PROHARDVER!  
 Ubuntu Linux Összefoglaló 
 Hivatalos Ubuntu dokumentáció    
 Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett: 
 -számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
 -a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
 -mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
 -eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek) 
 A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t): 
 lspci
 lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
- 

PuMbA titán válasz  leslieke

üzenetére leslieke

üzenetéreAzt se tudom, hogy mi az az nvidia-xconfig  "reset után bejön egy ablak, amiben közli, hogy az nvidia driver nincs betöltve, nem indult el, és különben is nincs semmi." Ez itt a baj, mert nincs blacklistelve a nouveau (open nvidia driver). Én Jockey-val raktam fel a drivert (további illesztőprogramok menü), úgy működnie kell, mert az megcsinál mindent ami kell a zárt driverhez. "reset után bejön egy ablak, amiben közli, hogy az nvidia driver nincs betöltve, nem indult el, és különben is nincs semmi." Ez itt a baj, mert nincs blacklistelve a nouveau (open nvidia driver). Én Jockey-val raktam fel a drivert (további illesztőprogramok menü), úgy működnie kell, mert az megcsinál mindent ami kell a zárt driverhez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"reset után bejön egy ablak, amiben közli, hogy az nvidia driver nincs betöltve, nem indult el, és különben is nincs semmi." Ez itt a baj, mert nincs blacklistelve a nouveau (open nvidia driver). Én Jockey-val raktam fel a drivert (további illesztőprogramok menü), úgy működnie kell, mert az megcsinál mindent ami kell a zárt driverhez.
 "reset után bejön egy ablak, amiben közli, hogy az nvidia driver nincs betöltve, nem indult el, és különben is nincs semmi." Ez itt a baj, mert nincs blacklistelve a nouveau (open nvidia driver). Én Jockey-val raktam fel a drivert (további illesztőprogramok menü), úgy működnie kell, mert az megcsinál mindent ami kell a zárt driverhez.