Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tubai90 tag Hali, 
 van egy Asus P5GD1-fm alaplapom, és benne egy P4 630-as 3Ghz-es Prescott. És az lenne a problémám, hogy nem tudom sehogysem felhúzni . A régi Asus alaplapomba az öreg celeront simán tudtam tuningolni, de ebben sehogysem találom azt, amivel fel tudnám oldali a szorzózást, vagy akármi mást. . A régi Asus alaplapomba az öreg celeront simán tudtam tuningolni, de ebben sehogysem találom azt, amivel fel tudnám oldali a szorzózást, vagy akármi mást. Tudtok valami tippet adni? Köszi Tudtok valami tippet adni? Köszi   
Új hozzászólás Aktív témák
		Témához kapcsoló anyag

Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- i7-10700
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
	- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. A régi Asus alaplapomba az öreg celeront simán tudtam tuningolni, de ebben sehogysem találom azt, amivel fel tudnám oldali a szorzózást, vagy akármi mást.
 . A régi Asus alaplapomba az öreg celeront simán tudtam tuningolni, de ebben sehogysem találom azt, amivel fel tudnám oldali a szorzózást, vagy akármi mást.   Tudtok valami tippet adni? Köszi
  Tudtok valami tippet adni? Köszi