Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IO.sys #46484 üzenetére
Szóval, a dolog bonyolultabb. Tehát amikor nekikezdtem ennek az egésznek, első lépés volt az XMP1 profil engedélyezése, a 3200 MHz beállítása, majd csak utána kezdtem neki az offsetes alulfeszelésnek. Ez így működött, csakhogy észre vettem, hogy az offsetes alulfeszelés miatt, a RAM gyári időzítése, egy rosszabb értékre állt át. Magyarán, ennek a RAM-nak [link] a gyári 16-18-18-36-as időzítésről, 17-18-18-36 lett.
Amennyiben az offsetes alulfeszelésről visszaálltam Auto-ra, abban a pillanatban a RAM hozza a gyári időzítéses értékeket.
Tehát jelenleg azzal küszködök, hogy non K-s prociról lévén szó, alulfeszeljem offset módban, ami jól működik, de valahogy a RAM-ot is jó lenne a gyári értéken használni. Na, ez nem megy nekem, mivel eddig ilyesmivel nem foglalkoztam, mivel a korábban 5 évig használt i7 4790-et, csak beraktam, azt hadd szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest