Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Szerettem volna kicsit tuningolni a gépemet (ami egy Asus P8B75-M LX alaplap és benne egy core i5 3,1 Ghz-es proci illetve még két Corsair 2*4GB 1600 Mhz-es ram és egy 64 Gb SSD), ezért első körben frissítettem a biost, ami ment simán, de most elkezdett problémázni a gépem. Mikor a windowst kikapcsolom és utána bekapcsolom a gépet ezt írja ki ami a képen látható: http://kepfeltoltes.hu/131225/20131225_165452_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mit állítottam el ennyire ebbe amitől ilyen hibát írkál nekem ki? Megnéztem és nincs túl melegedve a processzor, 43-44 fok. Van amikor simán elindul nem írja ezt ki, de gyakran pittyen egy hosszat és három rövidet azután ezt az üzenetet dobja be. Esetleg tudna valaki segíteni nekem egy megfelelő bios beállítással? Tehát hogy mit hogy kell itt beállítani hogy gyors is legyen, esetleg az alaplapi videókártyát kicsit ha lehetséges tuningolni annak is örülnék, na meg ne írja ki ezt a hiba üzenetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i3-8100
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő