- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moanster
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy miként tudnám kihozni a processzoromból a maximumot-ami jelen esetben egy Intel Core2 Duo E8400. Sokat olvastam már a tuninggal kapcsolatban,rengetegszer próbálkoztam,de maximum 3,2-3,4Ghz-ig jutok el vele,pedig tudom,hogy sokkal több van benne. A processzorra vásároltam egy jobb féle Zalman hűtést,gépházat is lecseréltem,melyben 2 ventillátor kavarja a levegőt,tehát elméletileg semmi nem állhat a tuning útjába. Aki most megtekintette az adatlapom,biztos furcsán néz,hogy mégis mi a jó francnak akarja ez az ember tuningolni a processzort egy 3850-es kártya mellett. Nos,nekik mondanám,hogy egyrészt azért,mert mostanában sokat renderelek,másrészről pedig közeljövőben szeretnék új VGA-t venni valamint némi memóriát,de sajnos új alaplapra nem nagyon futja így tehát processzorra sem. Ergó..ütném a vasat amíg meleg
Na,de visszatérve a témához.
Korábbi próbálkozásaim során 3,5Ghz körül már egyszerűen nem volt hajlandó bebootolni sem a gép. Próbáltam a memóriákat is piszkálni illetve a memória-processzor páros minden nemű feszültségállítását,de a vége mindig BIOS RESET lett illetve a fentiek szidalmazása.
Tehát a kérdésem az az,hogy ezzel a lappal felejtsem el a tuningot (ennyire nem lenne tuningbarát?),vagy mi a fity-fenét kezdjek vele?Alaplapról pár információ: [link]
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdvözlet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest