- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Monitorkalibráló eszközök
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- OLED TV topic
- Nyomtató topik
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
vlcsko82 #10099 üzenetére
Nem kötekedésnek szántam, én is szeretem ha hűs minden, jól szellőző házam van, és lecseréltem én is mindenen a gyári hűtőt. De lightos alapfeszes tuning bőven belefér a gyári hűtővel. Azt jól látod, valószínű játék téren neked a 4650 mellé nem is hozna sok pluszt a cpu tuning, de pl nálam a 4850 el olyan 3-3,2 ig érezhető felette már nálam se hoz érdemleges pluszt. VGA meg felhasználási területe válogatja, játékoknál is simán elkélhet egy 4ghz es kétmagos pl egy 4890 CFX mellé nagy felbontásban, arról nem is beszélve, hogy amik új játékok jönnek egyre inkánn kezdik kihasználni a 4 magot is. És akkor még nem is beszéltünk arról, ha valaki pl homevideokat vág, vagy csinál egy két proci igényesebb dolgot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- EAFC 26
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest