Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Sziasztok!
A következő problémát figyeltem meg: Gigabyte EP45-DS3 lapban a Q9400-em ugyanúgy megy 3,6GHz-et, mint az Asus P5K Premiumban, de valamiért sokkal instabilabb, azaz valamikor elmegy órákon keresztül gond nélkül, máskor már induláskor kékhalált dob. Ennyivel rosszabb lenne a Giga? Eddig mindenki csak dícsérte, hogy micsoda tuning lap, de nekem nem igazán ez jött le. Mondjuk az Asus esetében a tuningot úgy oldottam meg, hogy manuálisra állítottam, de a fesz értékeket hagytam auto-n. Ez a Gigánál nem működik, mert túl keveset akar adni neki, de ha beállítom manuálisan akkor sem annyira stabil.
Amiért meg plusszban nem értem, hogy a hőmérsékletek jobbak, tehát 2-3 fokkal hűsebb a ram és a proci is.Mach5: attól még a BIOS lehet régi. A lapodat ki tudja mikor gyártották le, melyik BIOS került rá, szóval érdemes legalább megnézni, hogy lehet-e frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest