Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nyomtató topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- ASUS notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szab.tam #73189 üzenetére
Már vártam valaki megkérdezze...
Ott annyi volt a gond hogy úgy mentem feladni hogy már előtte nálam volt a kitöltött szelvény. Egyiket bevette, a másikon viszont elfelejtettem az utolsó meccsnél bejelölni 3 számból kettőt, így újra meg kellett nézni, és újra ki kellett töltenem, közbe meg elém tolakodtak...:/
(#73193) pohár: Az másik szoba, az a hálóban van, ez meg a nappaliban lesz, és a TV is megy át oda.
Mindenkinek (telefon téma): Már többször is leírtam hogy az Ájfón számomra is egy parasztvakítás volt, de mikor 1.5 éve (vagy mikor), kipróbálás gyanánt megvettem az elsőt azóta csak ilyenem van. Aki még nem használta az csak fikázni tudja tényleg mint én is, aki meg kipróbálja nagy többségben le is ragad ezeknél. Számomra jelenleg a piacon nincs jobb teló az 5S-nél. De ez is amúgy teljesen ember függő, kinek mi jön be jobban...
-
giigz
veterán
válasz
Zjunior #73192 üzenetére
Az igaz lehet, viszont pl. az én kínai telefonomhoz képest az aksi ideje nulla, megbízhatóságban pedig már a 4-es androidtól kezdve elég megbízhatóak, legalábbis nekem ez bő féléve van meg kb. nem volt fagyás, nem volt újraindulás, nem volt semmi hibaüzenet, nem volt bug, tökéletesen végzi a dolgát. Mondjuk én nem vennék iphone-t, már csak azért sem mert mindenkinek az van, és azt hiszik az emberek hogy attól lesznek menők (bizonyos körökben), na meg ami most van nekem, szép fekete, vékony, elegáns, ennél nekem nem kell jobb. Jó kijelző, kamera, hardver, szoftver, mindezt 45k-ért
-
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #73158 üzenetére
értjük, értjük.
de a 2 szeló feladása között mi volt az a 3 perc?
nem merted egyszerre kitölteni és feladni őket?
vagy a másodikra már nem volt meg a +5k-d, és gyorsan kiszaladtál az utcára lecsavarni valakit?****
más.
valamit le szeretnék modellezni a régi eredmények alapján.
de a lejátszás után tippmix archívban elérhetetlenné válnak a nem nyertes odds-ok.
pedig nekem az is kéne hozzá.
ötlet? -
janos1988
addikt
-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K #73164 üzenetére
na, azért...
nekem ez van, csak gesztenye (vagy dió, nem is tudom már) színben
-
janos1988
addikt
-
sch_a
addikt
Ahogy mondtam is a negyeddöntők előtt, már csak egyetlen egy döntetlen lett. Az a meccs, ahol a jóval esélytelenebb csapat döntetlenre játszott. Kíváncsi vagyok a nagy tét mennyire teszi tönkre a játékot az utolsó meccseken. Mondjuk nem mintha eddig olyan nagyon jó meccsek lettek volna...
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
pohár
félisten
3253 hsz. csak tőlem, csak ebben a topikban...
-
yogibear
addikt
válasz
Chereiose #73144 üzenetére
És ha 136 helyett 153 D és V 2-2 k-val, akkor 48k és 51k
illetve
79 helyett 94 D és V 2-2 k-val akkor 37k és 40k jön ki
azaz ha egyik jön csak X-re végeredményben, akkor 8k tétre minimum 37k, maximum 51k jöhetne, attól függően, hogy melyik meccs lesz végeredmény X a rendes játékidőben és hosszabbításban vagy 11-esekkel dől-e el....
Ha egyik sem jön és mindkét meccs rendes játékidőben eldől, akkor persze 4k helyett 8k bukó...
Ha a sárga vagy a szöglet nem jön, akkor is... -
GabN73
addikt
-
RockHaRD
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
Újság látom kint, 4.5 sárgára visszarakták ahogy gondoltam, így a stratégiámra várható:
Brazil - Német
5e -> 50 212 Ft
Holland - Argentin
5e -> 65 331 Ft
-
pohár
félisten
német gól (1,39) & holland 1X (1,48) együttesen 2,05-ért nagyon jónak tűnik
-
Chereiose
addikt
Az már komoly, ha annyival rakod tartok veled 5K-val szerintem
königarjen: Akkor annyiért
Viszont még azt akartam, hogy ha keddig néptipp lesz ez a Német győzelem, akkor hagyom a francba és max X-re rakok. Ilyenkor szokták leszop@tni a fél világot, ha néptipp egy VB meccs
-
Leginkább én is arra tennék, de a tegnapi meccs után kicsit argentin felé hajlok, nem tudom még megálmodom melyik legyen.
Viszont 1.fi döntetlent megrakom mind2 meccsre hátha jön. Sőt még a rendes játékidő x is esélyes.
10k-t biztos elszórok a két meccsre aztán meg látjuk szerencsém lesz-e.
-
Speedhs
őstag
Na Németek vajon hozzák-e.. érdekes lesz. Valaki tervezi rakni őket?
(#73112) MmDorian Továbbjutásra, vagy rendes játékidőre?
-
rwin5
őstag
bundás magyarok
[link]
-
yogibear
addikt
Most épp 3., Kanaan vezet, Castroneves a 4.
Nehéz dolga lesz, bár sokáig 1 mp-en belül ment a 2. helyen...Esetleg ugyanitt talán megy valamelyik BEIN-en is...
-
Prien
addikt
Malmö engem is megszívatott, hanyagolni kéne a néptippeket. Túl szép, túl egyszerű lett volna 1.66x -ért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest