Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Modric flashback
-
Dinter
addikt
Argentin spori bosszút áll?
-
Dinter
addikt
válasz notafa3 #170662 üzenetére
Szintúgy.. elkezdtem én is 500-1000-2000 forintokkal, persze nem jött semmi, egyre frusztráltabb az ember a sikertelenség miatt, meg persze az is ott van, hogy vissza kéne nyerni az elbukott pénzt (persze tudom hogy ez nem helyes, talán ezért nem is voltam soha túl sikeres). Tegnap mindkét szeló ment egy-egy meccsen ami visszahozott volna, ma a németek és a svájciak tettek pontot a dolgok végére. Ez már nekem is sok volt.
-
Dinter
addikt
Ha már a portugálok nem estek ki tegnap, ma az argentinok?
-
Dinter
addikt
-
Dinter
addikt
Van most értelme élőben megrakni a 0-0-t? 1,5 fölé raktam, de aztán a végén meg valahogy nehogy összehozzanak egy gólt, aztán két szék közé üljek.
-
Dinter
addikt
Franciák meg a dánok összehozzák az első 0-0-t?
-
Dinter
addikt
Én ezeket raktam mára:
-
Dinter
addikt
Argentin meccsen miért ilyen biztosak a 2-3 gólban? A 1,5 fölé sem fizet semmit, ahogy a 3,5 alatt sem.
-
Dinter
addikt
Feri megmondta, hogy X leszSzerencsére nem mertem megrakni a portugálokat, ezért legalább az egyik szelóm jött.
-
Dinter
addikt
Ruszkik minek engedik oda ezt a szerencsétlen suta Smolov-ot szabadrúgást beadni, amikor 3/3-at kiívelt a p.csába?
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Hát ez a 2.5 sárga over az Egyiptom meccsen asszem elúszott
-
Dinter
addikt
Az oroszok 8 gólból 6-ot a második fi-ben lőttek.
Vendégcsapat 2.fi-ben szerez több gólt @ 2,6Illetve egyiptomi meccsen spori átlag 0,5 piros, és 5,5 sárga/meccs. 2,5 sárga felett @ 1,6
Szerintetek?
-
Dinter
addikt
Amit néztem, hogy mindkét csapat nagyon kevés sárgás meccseket játszott (2, 2, 2, 0). 2,5 alatt most is benne van szerintetek (2,00 oddsért) ? Illetve az oroszoknak általában több szögletük volt, illetve szerintem ők is fognak támadóbban fellépni, +0,5-ös hendivel több orosz szöglet 1,65-ért?
-
Dinter
addikt
Milyen eredő oddson szoktatok rakni/min érdemes? Általában nagy lelkesen nekiállok fogadni, aztán pár vesztes szeló után el is megy gyorsan a kedvem, így nem vesztek sokat, de azért jó érzés lenne már nyerni. Próbálok itt az előző hsz-ek alapján egy kis tudást felszívni, magamtól eddig nem volt túl nagy szerencsém ezen a vb-n.
-
Dinter
addikt
Úgy húzzák az időt, hogy nem hiszem hogy lesz itt gól..
-
Dinter
addikt
válasz Vincent-Vega #159314 üzenetére
Rohadt idegesítő ez a recseges..
-
Dinter
addikt
Bravo Danilo
-
Dinter
addikt
válasz férfiállat #159300 üzenetére
Milyeneket?
Ez facebookon volt egy tippmixes csoportban.
-
Dinter
addikt
válasz Aventador91 #159272 üzenetére
Élőt raksz? Mekkora oddsokra?
Erről mit gondoltok? Nagyon pici oddsok nagy pénzzel.
https://www.facebook.com/phillybeasthun/
-
Dinter
addikt
válasz Aventador91 #159269 üzenetére
Mekkora tétekkel játszol?
-
Dinter
addikt
Én mindig kicsiben játszottam, de előbb-utóbb mindig az lett a vége, hogy elment a kedvem. Regisztráltam betre, feltöltöttem 5ezret, 5ezer bónusz ugye. A 10k-ból szépen lassan 500Ft-os tétekkel 20ezret csináltam. Aztán gondoltam emelni kellene a téten, elkezdtem 2-3kval is rakni, ezek rendre elmentek. Aztán megint visszaestem oda, ahonnan kezdtem. Aztán ismét sikerült feltornásznom magam 19k-ra, megint bejött egy bukó. Itt elindultam a lejtőn. Elkezdtem egyre nagyobbakkal rakni, hogy visszanyerjem, de persze semmi sem jött. Minél kevesebb lett a pénzem, annál nagyobb kockázatot vállaltam az ugyanakkora téttel, aminek persze az lett a vége, hogy mostanra elfogyott a pénzem. Gondoltam papíron hátha nagyobb szerencsém lesz, ott se jött persze semmi. Ami előtte szépen működött az mostanra teljesen befuccsolt. Nem tudom teljesen, hol rontottam el, de lehet nem kellett volna olyan nagy téteket rakni (bankrollomhoz képest).
-
Dinter
addikt
Ilyen az én szerencsém
Tegnap németektől 1 gól kellett volna még
Alaves X 90. percben ment el
Tunézia 2,5 under 90+ban megy el
Francia meccsen 1 gól kellett volna még -
Dinter
addikt
-6,5-ös hendivel raktam a németeket
-
Dinter
addikt
Beten nem lehet beallitani, hogy kuldjon értesítést a szelvényrol jött e vagy sem?
-
Dinter
addikt
válasz újratöltve #158872 üzenetére
Csak kérni kellett
-
Dinter
addikt
Csak egy Malaga gólt kérnék.
-
Dinter
addikt
Dán-svéd kézi tudja valaki miért tartják ennyivel esélyesebbnek a dánokat? Nekem a svédek jobbnak tűnnek, pláne +5,5 hendivel 1,35-ért.
-
-
Dinter
addikt
Ez a bosszú olyan törvényszerű volt :/
-
Dinter
addikt
Mit von le az 5 védőből?
-Meglepő. ŐŐ. Nem meglepő. -
Dinter
addikt
Real 5 védővel kezd, ez érdekes lesz.
-
Dinter
addikt
Kézi hendikre nagyon jó oddsok vannak, és sokkal simábban is jönnének, csak sosem merem megrakni nagyobbra
Közben ott egy Fener tizi.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Érezhetően gyorsabb lett az oldal.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Sok van még a meccsből, de a horvátok nagyon gyengén játszanak..
-
Dinter
addikt
Összesített gólok+gólszámot csak azzal az egy megadottal lehet rakni, amik ők találtak ki? Mert pl. én az Atletico-nál csak 2,5-lel találok, de Atletico+1,5-et szeretnék rakni.
-
Dinter
addikt
Valaki tudja Cadiz-ra miért olyan nagy az odds?
Másik amikkel szemezek a St Etienne X2.
-
Dinter
addikt
Most akkor sorsolnak a spanyol kupában vagy megvan az agrajz? Szerintem az előbbi, de nincsen mindenki mást mond.
-
Dinter
addikt
Milan is bekezdett.
-
Dinter
addikt
Tegnap úgy jöttek volna a GG-k sorba, ma meg kaput sem találnak..
-
Dinter
addikt
Na ki rakta a Las Palmast meg a 88. percben?
-
Dinter
addikt
Mai nap is sikeres volt. (tét nem a legnagyobb, de valahol el kell kezdeni)
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Ez a valencia az eddigi leggyorsabb GG-m
-
Dinter
addikt
Milan végreeee
-
Dinter
addikt
Ti a hiányzókat hol szoktátok megnézni? Olyan oldalt keresek, ahol azt is kiírja, hogy hány meccsen játszottak.
-
Dinter
addikt
Mallorca-Mirandes X2
-
Dinter
addikt
Mit hagytak ki uristen..
-
Dinter
addikt
válasz LyonnaisFan1 #158355 üzenetére
1500Ft
-
Dinter
addikt
válasz férfiállat #158180 üzenetére
Olbg.com, de nem nagyon szokott bejönni
Whoscored.com-on is vannak tippek fogadáshoz -
Dinter
addikt
Ingolstadt is jó lehet, bár döntetlen könnyen becsúszhat, kétesélyre meg szinte semmit sem fizet.
-
Dinter
addikt
Bet-en azonosítás nélkül nem lehet fogadni, igaz? Mert most elküldtem az irataim, rájuk írtam, hogy mi tart ilyen sokáig, erre azt írták, hogy több hetet is igénybe vehet.. Mondom f*sza,.
-
Dinter
addikt
Jó k. va anyját.. Egyértelmű volt h a 8 percben lesz valami...
-
Dinter
addikt
Ottvan!!!!!!
-
Dinter
addikt
Liverpool X
Athletic Bilbao
Maritimo500>5100
-
Dinter
addikt
Liverpool X?
-
Dinter
addikt
És Burnley vezet
-
Dinter
addikt
Milyen oldalakat lehet használni "elemzéshez"? Eredmenyek.com, whoscored, ezenfelül?
-
Dinter
addikt
Bet365-re csak saját bankszámlával lehet regisztrálni?
-
Dinter
addikt
Nekem 5-ből 0 múlt héten, úgyhogy most tippmixes csoport tippjeivel próbálkozom Igaz, csak párszár forintokkal játszok.
-
Dinter
addikt
Ha már lement az esemény, hol lehet megnézni tippmixen hogy mekkora voltak előtte az oddsok?
-
Dinter
addikt
Nekem szerintem csak spanyol bajnokságra kéne fogadni
-
Dinter
addikt
Gent, Fiorentina, Celtat kifogtam, úgy látszik, csak a Standardon megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest