Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
válasz polgárjenő #12798 üzenetére
Akkor a holnapi tippjeidet várom
-
néha
aktív tag
válasz polgárjenő #12798 üzenetére
képeket!
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
polgárjenő
tag
Én már egy hete csak nyerek nem merem beírni mennyinél tartok,köszönhetően az új taktikámnak de ez az én titkom marad, így is attól fosok hogy lekorlátoz a bet365.. Holnap felmondok ezen a csöves melohelyen, keresek valami mást. Egy ideig elleszek ezen a pénzen amig nem lesz más melo.
-
stefyY
őstag
válasz DeathBat666 #12796 üzenetére
Az vagyok. 16 éve lassan...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Ace owner
addikt
válasz GabN73 #12788 üzenetére
Ez csövi.. Szomszédnak Nissan GT-R, Audi A8l, Hummer H2 meg valami amcsi toyota hajókabrió van Biztos nem a tippmix hordta össze..
Gabn: Hát sajnos masszívan pedónak kéne lenni.. Tán még óvodába jár. Sajnálom is szegényt, hummerral járni óvodába, mit szólhatnak a barátai, legókockával jár be..
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
pohár
félisten
válasz GabN73 #12788 üzenetére
jézusom, de csúúúúúnya oldalról
miért, ki megy még oda? mármint ki akar?
jaj ez a hely... tipikus burzsujkajálda, mintha egy rohadt antikvárium közepén ennék
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ace owner
addikt
Olyan jó hogy a tízszerezőm jött volna..
Galaxy Fold 4
-
stefyY
őstag
ÉLJEN CSEPEL!
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
GabN73
addikt
Hajajajajaj, te is Pöst?!
Nyugodtan mehetünk az Onyxba is
(Sajna nem az enyém, de kegyetlen jó )
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #12786 üzenetére
akkor a TGI-ben, meg a Hard Rockban fogunk élni
jó is lenne ennyi, kezdetben nem számítok többre, mint 120-150k, viszont ha egyszer befut a biznisz, utána az a félmillió az olyan lesz, hogy nagyon nagyon rossz hónapnak kell ahhoz lennie, hogy annyit keressek
jaaaaj, csak jönne össze... bár én nem bizakodom már, inkább pesszimistán tekintek a dolgokra, ha sikerül, akkor örüljek, ha nem, akkor meg már úgy vagyok vele, hogy tudtam előre
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #12769 üzenetére
rántott sajt, rántott csirkemell, rántott velő, rántott karaj, plusz egy kis ananászos és barackos csirkemell, plusz almás krumplipüré
-
stefyY
őstag
hajrá török kosarasok + Egyiptom
-
B-L-A-C-K
titán
Na jó be lehet fejezni a butáskodást...
Viszont, ez a Ghána 45 perc alatt nem rúgott gólt? Kezdenek érdekes dolgok átfutni az agyamon a meccsel kapcsolatban...
-
B-L-A-C-K
titán
Én csak a tegnapi vacsorával tudok vagánykodni...
-
B-L-A-C-K
titán
Ne rakjatok édes tessstvíreim semmit kurva hot idő van kint, nem embernek való...
-
giigz
veterán
Jó hogy mondod pohár, pár perce rendeltem pizzát
-
-
zolee5016
őstag
na 1-2 ..mostmeg elég egyenlőre. ..félidő pont erre a végre rakva.....
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
Futball, Afrikai vb-selejtezők
Tanzania - Elefántcsontpart
Félidő / Teljes játékidő : CIV / CIV
Futball, Kínai I. osztály
Guizhou Renhe - Shanghai Shenxin
Félidő / Teljes játékidő : Gui. / Gui.
Futball, Spanyol Segunda B
Tenerife - Alaves
Félidő / Teljes játékidő : Ten. / Ten.200 Ft
10,60
2120 Ft
na reménykedem.1-1[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
Elefántok szopóra tehetnek..3. perc.1-0
-
umek7
őstag
válasz B-L-A-C-K #12756 üzenetére
Nem hiszem hogy játszik majd, kisebb izomsérülést szenvedett a pénteki edzésen, de még ha össze is drótozzák, Prandelli szerintem nem dobja be az amúgy is magas hőfokon égő Mexikó-iak ellen, legalábbis akkor nem, ha 11 emberrel akarják befejezni a meccset...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz DeathBat666 #12747 üzenetére
Ez eddig oké, párszor raktam már mixet és tudom... Viszont akkor 23:30-ig lehetne fogadni nem 20:40-ig. Na mind1, lehet csapatok egy ilyet, csak nem tudom mennyivel: [link]
-
giigz
veterán
válasz polgárjenő #12748 üzenetére
Ja, és ha megint egy afrikai meccs viszi el, akkor soha többet nem rakok afrikai papírformára
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ez a Spanyol - Uru meccs ha hétfőn van (eredmények.com szerint) a tippmix miért vasárnapja írja?
-
gery2123
őstag
válasz DeathBat666 #12741 üzenetére
Röplabda? Nem is tudom..
Vagy 00:00 kor kezdődő konf.kupa?
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
DeathBat666
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #12739 üzenetére
Igen ez nagyon X es meccs volt, írtam is, hogy vállalható a döntetlen, elején nagyon nyomott a Blackhawks, de mikor nem adtak meg nekik egy gólt akkor teljesen összezuhantak. Kövi meccs már nem hiszem, hogy X lesz, otthon a nyer a Bruins.
gery: nálam a spanyolok a tutik, szerintem hozzárakhatod.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz gery2123 #12720 üzenetére
És tényleg X lett, amúgy meccs ellőtt nem hülyeségből írtam mert megnéztem 10 egymás elleni találkozójukból 5 X lett, és ez fociban is sok, nemhogy egy hokiban ahol sokkal ritkább az X. Viszont éjszaka mikor néztem 1-0ig nagyon nyomott a Chicago azt hittem simán meg is nyeri.
-
pohár
félisten
ha ma nyer Ghána, akkor a zambiai válogatottnak bizony a kurva anyját
egy mentőszelóm még van, a mai és holnapi konföderációs kupán mindkét csapat rúg gól
-
DeathBat666
aktív tag
válasz DeathBat666 #12699 üzenetére
Na jött az NHL.
-
stefyY
őstag
Egy ilyet zabbantson meg valaki 6/7-ben.
186 Törökország - Montenegró 1.70 H
205 Mozambik - Egyiptom 1.57 V
219 Bodö/Glimt - Stabaek 1.63 H
227 Almería - Las Palmas 1.67 H
236 Stjarnan - Keflavík 1.53 H
239 Mexikó - Olaszország: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 1.93 D
244 Spanyolország - Uruguay 1.57 HAlaptétre 14k fölött hoz a hetes.
-
Bati0501
őstag
Uccsó: [link]
stefyY:
-
sch_a
addikt
Elefántcsontpart rakható?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Úgy érzem fizikailag képtelen vagyok nyerni, az utóbbi 2 hétben semmi se jött, ráadásul ez kurva hoki is...csak játsszon végre otthon a Boston, hogy visszakapjak valamit.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
giigz
veterán
Premium Picks Weekly
Guinea – Zimbabwe
2013-06-16 – 19:00Pick: 1 -1,5 (AH)
Odds: 1.72
Bookie: LadbrokesTwo rounds auntil the end of qualification phase Guinea has 5 points less than leader Egypt. To keep chance for first position they need to win in this match against last placed Zimbabwe. Guinea seems to be very motivated to win in this match and they showed excellent performance in last match when they beat Mozambique 6:1 at home. Today they should have another easy taks and they should get three points.
Zimbabwe will have huge problems for this match because they travelled with only eleven players and two of them are goalkeepers and one of them probably will need to play because they don`t have enough players for this match. Zimbabwe had only 14 flight tickets so they will have 12 players with head coach Dieter Pagels and team doctor. One of the players lost his passport so he will not play in this game. Zimbabwe's team now face the strange case that you have to muster eventhe substitute goalkeeper in Conakry. The association is now trying to make it to the kick-off even one or two players to Guinea.
Guinea is much better team here and they should get an easy victory here against depleted squad of Zimbabwe. Zimbabwe will be without Musona on of the best players and main striker who play for Augsburg and Karuru important midfielder.Guine a must win in this match and I expect easy win for them by 2 or more goals.
Betonator
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
FR-on jött egy kis apró, ment is 11 GG. 360 -> 298k
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Chereiose
addikt
Na jött az első harmad under 1,5 és az X is Jól lehet keresni ebben a döntőkben
Köszi DeathBat666 -
Dark KillerX
addikt
Na jöttek a tegnapi tippjeim [link] ,amit természetesen meg is raktam!
Mára ezeket néztem!,amit megint csak 1000-el rakok meg!
189 H , 196 H , 201 V , 235 H , 240 H
Ace owner Pénteken az egyik szelómat,pont az NBA-s meccs vitte el! Én inkább kihagyom így!
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
1. szeló
Meglepetés szeló
Tízszerező
Mára ezek mennek 200-zal, hátha jön az egyikGalaxy Fold 4
-
giigz
veterán
Na akkor tegnapra -10k...
-
B-L-A-C-K
titán
Chicago 1-0 jelenleg sőt ahogy nézem lesz vagy 4-0is ahogy játszanak, de majd reggel kiderül, jó éjt...
-
Xantor
tag
Valaki tud linkelni egy olyan oldalt ahol valószínűleg menni fog élőben a NHL?
[ Szerkesztve ]
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
gery2123
őstag
válasz DeathBat666 #12709 üzenetére
Boston megrakva. Szerintem felkelek nézni is
-- PSN_ID: GerY2123
-
DeathBat666
aktív tag
Ezaz, jött a brazil 2,5 over.
-
Chereiose
addikt
válasz DeathBat666 #12709 üzenetére
De nemár, betclic en nem lehet kombinálni azt amit mondtam, külön meg sok értelme nincs megrakni
és ezt a 9 és 60 közötti gól meg nincs a kínálatban..[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz DeathBat666 #12707 üzenetére
A hosszabbításban nem? Múltkor elég durva volt, asszem reggel 7-ig ment a meccs
-
Chereiose
addikt
válasz DeathBat666 #12704 üzenetére
És szerinted most mekkora esély van egy X re? Múltkor nagyon jó szorzó volt rá(mint most ), de hülye voltam és csak egy ötszázat raktam rá...
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz DeathBat666 #12704 üzenetére
lehet megcsapom 2-3 ezerrel
-
giigz
veterán
Egy szelóm volt, Zambia -1,5 és Brazília -1,5, az el is ment Zambián. Természetesen a brazilok hozzák, tehát csak az afrikai meccs ment el... MérnemXreraktam
Most pedig ment a BOS +1,5 és 4,0 fölött össz. 2,06-ért. Mert ezen a szerencsétlen bet365-ön nem lehet úgy kombinálni az első gól idejét a nyertessel... Pedig semmi köze nincs egymáshoz, nem következik az egyikből a másik...
-
Chereiose
addikt
válasz DeathBat666 #12699 üzenetére
Boston +1,5 1.40
+ első harmad under 1,5 1.58
2,12
mehet egybe így szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- Tymo Ring kerámia hajsimító fésű új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest