Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Szerb vízi meccsről nem tudtok valami infót hogy áll? Nem találom sehol sem.
-
pohár
félisten
az u21 spanyol meccsre szerintem bepróbálható a 0-1 gól 3,4-ért
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
stefyY
őstag
Bátrabbak pakolhatnak valami ilyesmit:
174 Banvitspor - Galatasaray 2.12 H
176 Chicago - Boston 3.65 D
180 Fehéroroszország - Izland 1.81 H
193 Namíbia - Nigéria 1.60 V
197 U21 Oroszország - U21 Németország: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz1.98 H
198 U21 Spanyolország - U21 Hollandia 2.05 H
206 Alcorcon - Girona: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 1.93 D175x körüli az odds.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
Legalább behúztuk büntetőkkel...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
válasz B-L-A-C-K #12192 üzenetére
Még a végén nyerünk... Nem lehet, hogy fontos hiányzók vannak a montenegróiaknál, amikről nem tudunk? S annak tudható be a Japán elleni kudarc? Mert pl. hogy mi USA ellen X-eltünk, oké, 2008-ban ha jól rémlik ellenük játszottuk az olimpia döntőjét, de Japán meg a vízilabda köszönőviszonyban sincsenek...
-
B-L-A-C-K
titán
Na a mixemmel már baj lesz, a magyaroknak nagyon levitték az oddsát...
-
giigz
veterán
Malawi X 3,50, Namíbia X 3,50, remélem legalább az egyik jön, egy pizzáért
-
sz_abika
addikt
Az nem gyenge utolsó játszma volt
Ez a meccs kéne, van egy hétfőn rakott szeló, ha nyere Jelena, akkor jön egy 4x odds.PSN: xszabikax
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Vangelis #12183 üzenetére
Hát igen, ha még 1-0, 2-0ra nyernek azt mondom jó talán előfordul, na de 4-0... Na mind1 bunda mindig is volt, és lesz is, bele kell törődni. Nekem is már sajnos rengeteg meccsem ment el miatta, de ez van túl kell lépni rajta. Persze lehet azért vagyok ennyire optimista mert nem állok rosszul...
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz B-L-A-C-K #12182 üzenetére
Hát lehet... de azért próbáltam racionális lenni.
Jó persze azt sem tudom a racionális szó pontosan mit jelent, de jól hangzik.
A mai tippmixben már nincs biztos meccs... és ez biztos.
Ki gondolta volna hogy 3-0 hendivel kikapnak a Dánok. Senki csak az aki kaszált vele
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
samfishR
senior tag
mi volt ez az NBA meccs
-
DeathBat666
aktív tag
Bekezdett a Spurs
11-4[ Szerkesztve ]
-
ServeChilled
csendes tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ServeChilled #12173 üzenetére
Akkor már milliárdos lennék ha tudnám a háttérbe mi megy, sok naiv ember van aki a bundát el sem hiszi hogy létezik, sőt még néha én is csak lesek hogy amik utólagosan kiderültek az bunda volt. Szerintem ha valójában tudnánk a meccsek hány % van manipulálva fel sem bírnánk fogni.
-
ServeChilled
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #12168 üzenetére
+1
Sziasztok!
Bocs, hogy így közbe.. de ahol pénz ott korrupció, manipuláció, mint az élet maga. A fogadás pedig az élet része, szelete. Körülményként kell kezelni az ilyen dolgokat! Megfelelő információ bírtokában persze minden egyszerűbb lenne, meg könnyebb is azoknak akik birtokolják őket!
-
stefyY
őstag
válasz B-L-A-C-K #12170 üzenetére
Vicces akartam lenni.
Tegnap is lerágtuk a körmünket 1.28-as teniszen, mekkora poén...nem volt bunda, pedig biztos teniszben is van, szimplán nem ment neki az első 1,5 szettben, aztán ha nincs még szerencséje is az óriási kűzdőszellem mellé, akkor 101%, hogy kikap...
Tippmix = tudj jól belenyúlni.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Speedhs #12165 üzenetére
Ez így van, sajnos rengeteg a bunda, és mi átlagemberek sose fogjuk megtudni éppen melyik "elvileg tuti" meccset bundázzák meg. Ez benne van, bele kell törődni. Na meg egy meccsnek a tippjét előre 100%-osnak sose lehet beállítani, ott van pl a kiállítás amit előre sosem lehet tudni hogy lesz e vagy nem, és ha lesz az nagyon sokat változtat a meccs kimenetelén.
-
rwin5
őstag
válasz NyxNyxNyx #12163 üzenetére
Izrael elverte Montenegrót aki mellesleg tabella első, ha nem lennének balszerencsések kb mindig lazán Csehek előtt végeztek volna már, én 70%-ban biztos vagyok, hogy holnap nyernek, ma beírtam viccből, hogy dánia úgyjár mint jordánia ki a t*köm gondolta volna, hogy az lesz ? És ehhez, hogy jöjjön még nem is kell csodát várnunk, de írtam is kamis, az tegye aki szeret kockáztatni
-
Speedhs
őstag
válasz B-L-A-C-K #12156 üzenetére
"Én nem a hobbiért csinálom, hanem a pénz miatt".
Ezt kiragadtam, mert pénzt meg csak pénzből lehet csinálni. Én is megpróbáltam úgy, hogy ment 2x 20 K tök átlagos 3/4-ekre, egy sem volt barátságs. A legnagyobb occom 1,63 volt talán és a 8 meccsből jött 3.
Szóval, ez a tmix tényleg csak arra jó, hogy szórakozz, ha nincs nagyobb "beáldozható" tőkéd, ami nem vág földhöz, mert ilyen 1-2 ezer Ft-ból meg rohadt szerencsésnek kell lenned, hogy felvidd magasabbra. én elkúrtam, mert az padlóra vágott, de ki gondolta, hogy a két 3/4-ből egyen sem jön legalább 3 meccs.
Mindenesetre jó érzés nyerni, ezért nem is hagyom abba, csak túl sok a redvás bunda, ami nagyon elveszi a kedvemet a fogadástól. Nem tudok a Bayernen kívül olyan csapatot mondani, ami nem szivatott volna még meg..
-
stefyY
őstag
No jött az Ecuador+Kolumbia meccs tippem is...
-
rwin5
őstag
Szerdán egyik kosarat se erőltetném az egyedülit talán a Gala, de nagyon necces de azon lehet a legjobbat kaszálni, de mindkettő csapat nagyon hajtani fog, Olympiakoszt tuti nem tenném előző 2 meccsén egy rakás sz*r volt de az enyhe jellemző, őket nem kockáztatnám be, hiába "muszáj nyerniük"
Ami kamis de jöhet:
Izrael kézi H (7/10) 2,64
Svájc H (7/10) 2,42Montenegro - Mo. D 6,2 (mindkettő csapat gyengén kezdett az elvárthoz képest, egy D-t lazán kinézek) - vízilaszti
-
stefyY
őstag
válasz B-L-A-C-K #12159 üzenetére
Montenegró akkora egy kalap hulladék, hogy vicc...Japántól gyönyörűen kicumiztak büntetőkkel, holnapi meccs simán háromesélyes...
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Speedhs #12153 üzenetére
Fixen egy huzamba havi/heti szinten nem nagyon lehet pluszban lenni állandóan, viszont hosszútávon igen. Nekem is hullámzó, bár idén semmi panaszom nem lehet, de voltak nekem is mikor hónapokig akármit csináltam nem nyertem semmit csak buktam. Én nem a hobbiért csinálom, hanem a pénz miatt, vagyis ezen az elven vagyok míg nem kerülök mínuszba. Ha valaki csak bukik, és nem megy neki, akkor szerintem is felesleges erőltetni, és csak pár százért érdemes rakni hogy legyen mit nézni.
Taktikákról meg annyit hogy szerintem nincsen jó, a megérzéseidre kell hagyatkozni. Én általában havi szinten nem rakok sok szelót mint látható is, inkább próbálom kivárni amit érzek, talán ezért sem kerültem éves szinten mínuszba soha.
+ Ha engem megkérdez valaki erről az egész tippmixről, mindig azt mondom annyi pénzt fordítson erre, amennyit az ő pénztárcája kibír úgy, hogyha esetleg elfog menni a szelvény nem lesz belőle probléma.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz B-L-A-C-K #12144 üzenetére
Azt a Montenegro oddsot tuti leviszik holnapra Unibeten 2.1 Tippmixen 2.7
azért megtolom biztos ami biztos.Amúgy a szerbekben és az izlandiakban látok még fantáziát 13.68 az egész 1000 lehet megy rá, csak nehogy X legyen a magyar
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Speedhs
őstag
válasz B-L-A-C-K #12151 üzenetére
Tapasztaltam, csak gondoltam jobban odafigyelek, nem rakok csak élőben, akkor jöhet. De már csak szórakozásnak hagyom inkább ezt az egész tippmixet, sokat buktam, kis pénzben max legyintek, ha elmegy 100Ft, nem idegeskedek.
Kitudja, még "szerencsém" is lehet.
#12152) (B)stefyY(/B): Dánokon kicsit meglepődtem, jó szar meccs volt. Utána az Olasz X is 92.percben..
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Tegnap Malin ment el 5k várhatóm. Nem sok, nem is arról van szó, de hogy 1.22-es odds...ezek után vagy megérzi távolról már a sz*r szagát az ember, vagy nem...most meg Dánia...meg lehetne ezer példát mondani.
Tudjátok mit nem értek? Miért az egyik legjobban pakolt csapat a maiak közül az izlandi kézi. Már biztos EB-résztvevők + idegenbe is mennek...ezt nem nézi senki? 1.57-ről 2-re ment fel az oddsuk bet365-ön már.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz polgárjenő #12148 üzenetére
Úgyis beírom ha megrakom mennyivel ment, amúgy azért nem írtam mert nem tudom, de 5 ezer vagy 10 ezer. Ettől a vízilabdától kicsit tartok...
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
Holnap egy ilyet tolok szerintem: link
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #12134 üzenetére
Egy ecuador gólnak tudnék örülni. De kizárt, hogy 1~ perc alatt bevarrnak egyet. Tartok tőle, hogy a spanyol hendi d meg nem fog jönni.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
samfishR
senior tag
már lassan 1 órája vége a meccsnek, amire raktam, de még mindig nem írták jóvá bet365-ön. sose kellett még ennyit várni...
na, csak kellett ide írnom akkor megy is egy miami +8,5, de szerintem elverik a spurst.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz stefyY #12140 üzenetére
Nekem ez jó, mármint hogy képes ilyen hamar egyenlíteni. 1. fi.-t hozzák le a hazaiak, hogy azután mi lesz, én már leszarom.
Speedhs: Tuti bukás. Minimális haszon, hatalmas kockázat.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
stefyY
őstag
Ecuador 1-1...
-
Speedhs
őstag
válasz stefyY #12133 üzenetére
Én ezt akarom végre kipróbálni, hogy betclicen csak ilyen 1.1 1.2- között raknék meccseket. Élőben. 4000 alaptőke lenne, és ebből mindig a felét tenném fel. Szerintem sikerülhet így egy kis zsetont szerezni.
Hozzáteszem, már próbáltam ezt az utolsó 500 ft-al ami még a számlámon volt, drága Huancayo vagy mi 1,2-ért kikapott 2-0-ra
(#12135) B-L-A-C-K : Max a kocsiról a posztert a falon.
Azt olvastam, hogy újabban már az alkohol hajtás a divat dragversenyeken. Kemény.[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz janos1988 #12137 üzenetére
Mobilnettel tolom, nem nézem...még pár nap, aztán majd talán.
Statisztika alapján X2...pedig Argentín győzelemre semmiképp nem számítottam volna.
Megtaláltam linkjeim közt lementve egy tegnapi viccgyanús kombiszelót...aztán ehelyett ment egy 300 forintos mégviccesebb szeló, ami ugye elment...na ez meg:
Japán, Fehérorosz-Finn 2,5 under pipa, Holland hendi pipa, Norvég-Macedón 2-3 gól is pipa...Argentína pedig vezet.
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz janos1988 #12134 üzenetére
Büntető, csak úgy, mint Kolumbiánál...a meccs elején, csak úgy, mint Kolumbiánál...szerintem a 2 játékvezető skype-ol egymással.
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz Speedhs #12132 üzenetére
Azt hittem a "Result prediction"-nek szólt.
De akinek van esze, nem is rak ilyen meccsre...barátságos, egyik csapat jóval erősebb, ha akarja, lesz*rja, mi nem fogjuk előre tudni, komolyan veszik-e. Talán 1.08-ért vesztegették mixen az olaszokat, az overt is 2,5 alá, amiben megint nincs value...4 vagy több gól is 2x alatt volt, szóval véletlen sem foglalkoztam a meccsel, így utólag azért egy jót röhögtem vele. Bátrak próbálkozhattak Haiti-re hendivel, az meg jött...
-
B-L-A-C-K
titán
Ez komoly kis sorozat lesz....
-
stefyY
őstag
válasz Speedhs #12129 üzenetére
Vannak dolgok, amik számomra túl...érdekesen hangzanak magyarul. Bocsánat. Alapvetően szerintem ha visszakeresel, nem igazán találsz olyan posztot, ahol ténylegesen beleköthetnél a nyelvtanomba, de néha rámjön az 5 perc.
-
samfishR
senior tag
nézzétek inkább a barca meccset, elég kemény.
gec és vezetnek a kékek. meccs közben volt rájuk 17-es odds is és megnyerték... alábecsültem őket a +12,5tel
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Haiti-Olasz 2-2...azért ennyire ne legyen barátságos meccs.
Result prediction:
Kolumbia-Peru over 1,5 1X
Ecuador-Argentina under 2,5 1X[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
na és ki fogadt a haiti X -re?
-
-
stefyY
őstag
Haiti gól, ott az over
-
Ace owner
addikt
válasz DeathBat666 #12109 üzenetére
Köszi, megy ez ezressel
173 H
178 VHátha kell valakinek még mixre, ne kelljen keresgélnie.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
samfishR
senior tag
barca belendült 4. negyedre
DeathBat666 köszi az olypmiakos tippet, észre se vettem volna. euroliga győztesek, szerintem is behúzzák, holnap meg is rakom szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Na mivel nem kaptam tippet ment a 187,5 under hasra ütésre
Szurkoljátok ki nekem
-
DeathBat666
aktív tag
válasz Ace owner #12078 üzenetére
Duplázó:
Olympiakos (kosárlabda): a legutóbbi 2 meccsén pocsékul játszott az Olympiakos, holnap muszáj nyerniük, ha akarnak még valamit, + a közönség is hajtani fogja őket. 1.50
Szerbia (vizilabda): indok nélkül, ismerjük a szerb válogatotat. 1.30
Odds: 1.95
Én is megteszem.
-
Chereiose
addikt
Lehetne még 1 gól a Haiti-Olaszországon
-
Ace owner
addikt
válasz WaterWave #12092 üzenetére
I'm rollin on my own way
Amúgy ez a pizza téma havonta 1x minimum előjön
Szóval, holnapra duplás tippeket tudtok adni? Amiket mostanában látok.. Egyedül inkább nem merek bármit is megrakni..
Miért kell folyton a fesztivált csinálni.. Nem mindegy ki mennyit nyer milyen tétekkel?
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
pohár
félisten
szerintem annak annyi lett
nem az a zene ment, amit ide is linkelt blekk? (Metzker Vikinek készített remix)GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
DeathBat666
aktív tag
Lesz aki fent lesz megnézni az NBA meccset? Mert jó lenne élőbe fogadni rá, és akkor megtudnánk beszélni itt. Spurs győzelmet érzek (remélek ), de inkább majd élőbe. Egyébként Sport 1 adja magyar kommentárral, én most le is dőlök és majd hajnalba felkelek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája