Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
válasz polgárjenő #12889 üzenetére
Nem megyek. Alapvetően azért regeltem PH-ra, mert infós vagyok, a múltbeli és a folyamatban levő tanulmányaim is ilyen jellegűek, itt sokat tanulhatok még pluszba, talán kapcsolataim is épülnek ki. Ellenben nálad egy szakmai topikos hozzászólás nincs, feltehetőleg csak a topik miatt vagy itt Nézz meg engem. Világ életemben egyszer nem játszottam nagyobb téttel, ezért is cseszik a fejemre mindenki a topikban ( ), kis hal vagyok, de ha van valami értelmes szelóm van, vagy bukóm is, be szoktam minimum írni, vagy inkább scannelni, mint tegnap...azt is beírom, ha csak sejtésem van, és mi lenne, ha raknám, és nem állok neki utólag okoskodni, hogy "hát de raktam...", ha odaírtam, hogy csak feltevés. Senki nem szereti, ha hülyének nézik. Szeretjük itt is az őszinte embereket...
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Speedhs
őstag
válasz Daniel Alves #12897 üzenetére
Azért régebbi tippjeidet olvasva, vissza jöhetnél.
-
Daniel Alves
őstag
Pont az ilyen emberek miatt nem nezem a topikot de egy hatalmas szajbaveres kijarna neked...
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
rwin5
őstag
van az a játékszenvedély, mikor 500ezret elbuksz és 100-200 at nyersz, de elhiszed, hogy ez nyereséges.. szerintem azért vagy ilyen agresszív most is
-
Chereiose
addikt
Álljon már le mindenki legyen boldog vele, ennyi
-
giigz
veterán
Valahogy sejtettük, hogy semmi nem lesz belőle.
-
Speedhs
őstag
Ah, kár érted, viszlát.
-
néha
aktív tag
vegyél már vissza! ez nem vmi ki tud jobban trágárkodni topic... várjuk a képeket
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
polgárjenő
tag
nevessetek csak
-
Regirck
senior tag
Csak óvatosan, Kispajtás!
-
rwin5
őstag
válasz polgárjenő #12882 üzenetére
szal szerinted a rendszer nem látja, hogy milyen rakott dolgokból nyersz, de azt figyelik, hogy prohardveren mit írsz OFF - ezennel le is zártam ezzel kapcsolatban a kommentjeim (egyébként hidd el nem a te 10-20e Ft-os pénzmozgásaid érdekli őket, hanem azoké akik folyamat nyernek felrakott 1-2millával 1 meccses meccseken
-
GabN73
addikt
Mondjuk ezt adom, ha 10 millával tennék meg online egy noname meccset tuti bebuknám...
-
DeathBat666
aktív tag
Még mindig várjuk a képeket.
-
Chereiose
addikt
Plíz Olasz válogatott innen már húzd be a meccset
-
stefyY
őstag
Akkor minek jársz ide?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
samfishR
senior tag
holnaptól wimbledon, igaz, hogy még csak selejtező, de később kaszálás lesz (ha már füves pálya haha)
-
DeathBat666
aktív tag
válasz polgárjenő #12878 üzenetére
Rakd már fel a képeket ember..
-
Mano_01
aktív tag
válasz polgárjenő #12876 üzenetére
Azzal, hogy felteszel egy szelót, ami éppen nyert, de semmi nem látszik rajta, még nem fogjuk elhinni hogy a te tulajdonodba van
Ha tökös gyerek lennél felraknád a képet, mások is taktikáznak,nyernek vagy buknak..
Ez a topik nem azért van, hogy bemond hogy mennyit nyersz, hanem hogy összejátszunk, segítsünk a másiknak.Ennyi.. itt van BLACK ő is nyer, nem keveset, és még sem tart attól, hogy törlik az akkját bárhonnan is.
Na ez az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
polgárjenő
tag
Higyjétek el egyikőtök se fog így fogadni mert 7-10 meccset kell megrakni nagyon kis szorzóra. Azt se akarom hogy más nagy pénzt bukjon ez miatt.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz polgárjenő #12876 üzenetére
Köszi, hogy megosztod, várós!
-
polgárjenő
tag
Na ma is nyertem! Elmondom hogy mi a taktika, ami amúgy rohadt egyszerű, csak nagy tétnek kell lenni. Nemsoká mutatok képeket a nyertes szelóimról, de a kb mindent ki fogok törölni a kképről ami alapján bazonosízhatnak. Kicsit piás vagyok most de nembaj ünneplek. tét meg nyeremény meg semmi azonosító kód nem fog látszani. Csak ne az legyen hogy segget csinálok a számból. Ha elterjed ez a taktika remélem nem törli a bet365 akínálAtbol ezt a lehetőséget
-
Ace owner
addikt
De akkor osszátok is meg a tippeket, ne babonázgassatok
Galaxy Fold 4
-
pohár
félisten
válasz Speedhs #12870 üzenetére
hát csak apránként haladok, nem akarok nagyobb pofonba beleszaladni megint... szutyok Zambia ha hozza tegnap, akkor 500 -> 1900, de persze csak ők mentek el 1,27-ért...
így csak maradt ez a szeló, ahol a mostani meccs, meg az éjféli kell GG-ra, ott is 500 a tét, 1700 jöhet, plusz van egy 400-as puttóm
Gaben, te meg írsz privátot, válaszolok, oszt sehun kép utána
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Speedhs #12868 üzenetére
igyekszem visszahozni az 5k-mat, amit a retkes sógorok vittek el
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ace owner
addikt
válasz DeathBat666 #12849 üzenetére
Benne vagyok, van 1k-m. Ez a vészvész tartalék 1k, többi csak 200-as, az is csak 3 szelóra elég max.
Galaxy Fold 4
-
pohár
félisten
na, ezzel meg is volnék, a következő, egyben utolsó esemény a spanyol - uru GG
-
giigz
veterán
Ha X lesz, akkor elátkozom a finneket...
-
Chereiose
addikt
Hát mindenki írta facebook-on, hogy Mexikó nem nagyon fog gólt lőni, + h 0-1 lesz, aztán itt a Mexikó gól
Remélem azért az X-et megtartják, bár jobb lenne egy Olasz győzelem -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz DeathBat666 #12852 üzenetére
Az összeg lényegtelen szerintem, mert az relatív, hogy kinek mi a nagy összeg, inkább úgy fogalmazok, hogy nagyon nem hiányozna még egy vesztes szelvény, ilyen pocsék hét után .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
B-L-A-C-K
titán
Még jó hogy a VPS már elvitte a szelóm, mert ha még élne Umek7 kolléga nagy lebaszást kapott volna hogy lebeszélt az Olasz első félidőről...
-
janos1988
addikt
Én már foglalkoztam ezzel a témával. A legnagyobb érték szerintem az olyan 1. fi.-s gólokban van, ahol a 3 esélyes fogadásnál 1,9-2,5 körül ad a hazaira vagy a vendégre. Ilyeneknél elég szép a szorzó egy hazai vagy vendég 0,5 fölött az első fi.-ben. Elég 2-3mat összeszedni és máris van egy 4x-10x-es oddsod és szinte elég csak a formát nézni.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Zimmi91 #12851 üzenetére
Én meg vettem egy kocsit!
-
DeathBat666
aktív tag
válasz Cthulhu Dawn #12850 üzenetére
Mennyivel rakod? 90% hogy nyernek.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz DeathBat666 #12841 üzenetére
Otthon azért csak nem hosszabbításban ugye? Mert az nem mindegy .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
janos1988
addikt
válasz GabN73 #12843 üzenetére
El kellene kezdeni. Csak össze lehet naponta egy 5-ös szorzót kaparni 3-4 meccsből/eseményből. 1000-ről indulva szépet lehetne napok alatt szakítani, ha a nyereményt mindig visszatolná az ember.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
DeathBat666
aktív tag
Gyerekek, ma nyer a Spurs!
-
giigz
veterán
Na akkor én nyári szünetre megyek, a bennmaradó pénzemet levettem, ha van valami, Tippmixen rakok. Azért 15k-ból így is bőven 100 fölött vettem ki, eddigi pályafutásom alatt a legjobb időszakom volt.
Szerk: A 90. percben jön a hendim!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na akkor kérek egy GG-t az olaszok meccsére, de most!
-
DeathBat666
aktív tag
válasz Cthulhu Dawn #12838 üzenetére
Azért annyira nem lesz sima, de igen, nyerni fognak.
-
janos1988
addikt
válasz GabN73 #12836 üzenetére
1220 Ft-ról indulva polgárjenő stratégiájával 13 nap alatt megvan.
Vagy napi 3 döntetlent megfogsz és 1000-ről 3 nap alatt 27 millád lesz
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
Tudom, hogy még messze van, de kedd hajnali Boston - Chicago H-ra mehet ház, kutya, macska, nem?
-
gery2123
őstag
Mára ezt raktam, de az 1000 szeló már elment, egy hülye facebookkos tipp miatt
Remélem a 3K-s jön. Eddig jól áll.Polgárjenő: Lécccccciiiiiii mond el hogy hogy nyersz, csak addig használom amíg összeszedem a nyári útra, és egy xbox -ra a pénzt. Lécciiii
-- PSN_ID: GerY2123
-
Ace owner
addikt
Én is próbáltam a duplázós taktikát de eléggé besült.. Buktam vagy 3k-t a héten.. :S Ma bezzeg jött volna a 10x-es csak a rohadt lottózók zárva voltak.
Galaxy Fold 4
-
stefyY
őstag
Almeria is vezet...kezdek ideges lenni.
-
Bati0501
őstag
Tunézia,h bő nyállal jó mélyen @&$ le.
-
stefyY
őstag
Bodo 2-1, hajrá Almeria...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz polgárjenő #12821 üzenetére
Igen, általában így lehet nyerni, de ha egyfolytában nem jön ez se meg nagy bukta is lehet. Én nem fogok itt barkóbázni mennyit nyertél pontosan, és mivel. Ha te szeretnéd ezt titokban tartani én tiszteletben tartom, csak akkor te se legyél felháborodva majd hogy itt semmibe fogunk venni.
Mindenkinek: Na rohadjon meg a VPS -5K...:/
-
giigz
veterán
~1.280.000 Ft És ma megint felraktad az egészet? Tegnap meg ~ 640k-t? Szelót mutatsz?
-
sch_a
addikt
Másfél millió? És eddig kibírtad dicsekvés nélkül?
-
stefyY
őstag
No offense, de 6 napja írtad az 50 forintos posztod.
-
-
néha
aktív tag
válasz polgárjenő #12815 üzenetére
tévedtem,elnézést! keress vissza,nem egy képet tettem már fel, csak mostanában nem igazán teszek,csak nagy ritkán.
azért 1-2 képet csak megosztottál...., de birom az ilyeneket én is huhhh mennyit nyertem de nem mondom el mivel.....
Black:am ez teljesen igaz,sztem is ez lenne a lényege a topicnak,ha ez nem akkor mi más...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Vaasa PS most már rúghatna egy gólt....
polgárjenő: Nem kötekedés képen, de az ilyen emberek miatt van veszekedés általában. Tudom leszarod meg minden, de akkor ha nem mondod el hogy sikerült ennyit nyerned, és azt sem hogy mivel, akkor miért vagy itt? Ennek a topiknak az lenne a célja hogy közös tippekkel nyerjünk... Én pl azt szeretem ha az én tippemmel más is nyer, de végül is ha ez így jó neked csináld.
[ Szerkesztve ]
-
polgárjenő
tag
válasz polgárjenő #12814 üzenetére
-
néha
aktív tag
válasz DeathBat666 #12810 üzenetére
a sok babonás am grat szépeket kaszálhattál az nhl-en
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz DeathBat666 #12810 üzenetére
Köszi akkor neked is, hogy megosztod a tippjeidet és így együtt gazdagodhatunk meg
-
DeathBat666
aktív tag
Én már 1 hónapja nyerek, persze nem mondom el, hogy mennyit, képet se mutatok, nehogy balszerencsét hozzon, végül sose írom le, hogy mit rakok. A nyert pénzt meg már elköltöttem..
-
stefyY
őstag
Itt én játszok a legkisebb tétekkel a tegnapiak után..
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz polgárjenő #12798 üzenetére
Nem te írtad, mikor BLACK rakta a közös szelót, hogy neked adjam a pénzt, feltéve ha jön a szeló, mert kb 50Ft-os tétekkel játszol annyira nem jött be az élet? De lehet rosszul emlékszek
Szerk: #Néha: Igazából engem nem érdekel ki mit nyer, tőlem lehet milliomos is bárki, meg az sem érdekel ha azt mondja, hogy az de nem lett belőle az, csak ez a két dolog pont nem klappol, mindenki turkáljon a saját pénztárcájában úgy vagyok vele csak gondoltam ezt azért becopyzom
Na nem teljesen úgy van ahogy írtam, de itt a hsz
[link][ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
-
stefyY
őstag
Hajrá Bodo!
-
zolee5016
őstag
betclick szupercombi..........
Elefánt-Senegál-Kamerun...3xhazai=6,50 odds.......Kamerunon bukhat.......Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
B-L-A-C-K
titán
válasz polgárjenő #12798 üzenetére
Köszönjük az információt, ez elég építő jellegű volt.... Sokat nyerek, de nem mondom el mennyit, és azt sem hogy hogy. Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony