Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Hát ez a Dortmund!
Nagyon gyenge! És csak a pénzt viszi mind.-- PSN_ID: GerY2123
-
vwpolopg
őstag
válasz Daniel Alves #102890 üzenetére
tyű, szép odds Akkor ez hozott szépen, nem?
-
gyuromoj
veterán
Mai napra elég lett volna a Bundes Liga meccseket eltalálni és a 200ft-os szelvényeket 10-szer feladni.
Közel 440x odds.(#102897) Chereiose
6.55x[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Chereiose
addikt
Dortmund ellen most se raktam, mondom már csak nem kapnak ki....De mèg mindig èrdemes ezek szerint...Ősszel verettem is őket 1-2x, nem èrtem mit művelnek, idegesíteni viszont rendesen tud, hogy nem tettem 6-os oddsèrt
-
lecsokolbi
aktív tag
Ezek a bundes liga eredmények odab@sznak a totósoknak
- Mindenki hazudik! -
-
L_YKing
addikt
Na Dortmund... ha most se akkor mikor?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Deck
titán
-
stefyY
őstag
válasz daniel2121 #102880 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam...tegyük fel, hogy kiesnek az Bundásligából de közben a BL-t megnyerik, akkor másodosztályú csapatként lesznek ott...érdekes lenne
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Deck
titán
Dortmund megy a Bundesliga2-be
PS5
-
L_YKing
addikt
Dortmund
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
pcgamer01
senior tag
Holnap darts-ra valakinek valami?Elég jók a szorzók pláne Barneveldre
Samsung Galaxy S10+
-
lecsokolbi
aktív tag
Mivel offon vagyok és csak holnap lesz fizu , aki érez magában indíttatást egy kis mókára dobja meg egy "kis" apróval a Bastiát helyettem is!
- Mindenki hazudik! -
-
mntn
tag
bet nalatok is lehalt?
-
vwpolopg
őstag
-
-
Digestive
veterán
Esti kami:
Utrecht
Augsburg
Bremen
Anderlecht200>>>51k
-
nagyúr
Első gólt az Augsburg lövi 500 HUF
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
szab.tam
nagyúr
válasz plus44 #102855 üzenetére
megérdemlem.
még néztem du. a kézi döntetleneket.
(kedvenceim 2-es kötésekben.)
ugye itt jártam legközelebb az igazsághoz.csak ma túl bonyolultnak tűnt a kötelező 3-as kötések miatt.
a terv az volt, hogy a 2 magyar mellé berakom ezt is x-re
178 Ademar Leon - Granollers
2/3 kombiban.
de akötelező 3-as kötések miatt mindegyikhez hozzáírom a
179 Barcelona - Naturhouse La Rioja 1.01 14.50 11.00
meccset h-ra.ha most a
178 1 Ademar Leon - Granollers 2.07 7.90 1.85
180 3 Dunaújváros - Érd 1.64 8.70 2.35
közül valamelyik x lesz, vagy mindekettő, konkrétan tökönszúrom magam...még olyan terv is volt, hogy a vizilabdát is belekeverem.
csak 1*-rűen nem volt kedvem bontogatni ezeket a sz*okat.****
nagyon nyom az atromitos.
most már igazán beverhetne egy gót az olympiakos-nak.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
plus44
veterán
Gyöngyös Csurgó kézi x 6 gólról vagy 3 perc alatt.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
stefyY
őstag
Montanes első szett pipa
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
gery2123
őstag
Na ment egy Real és Dortmund GG. Ha nem jön akkor bízony csak hetente rakok valamit papíron 200 Ft - al. Nagyon nem megy mostanában nekem.
-- PSN_ID: GerY2123
-
Digestive
veterán
A PAOK is mixelt ma!
-
stefyY
őstag
Xanthi dönci pipa
-
janos1988
addikt
Ma papírost inkább meg sem mutatom akkora kami, online pedig ment a Den Haag 0,5 gól fölött 261 -> 355.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
sz_abika
addikt
Bazmeg Gyenisz... [link]
érvénytelenítették.beten milyen fasza frissítés - írja a függöben levő fogadások eredményeit
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
akooos
veterán
válasz tigipuf #102839 üzenetére
Ha hülyeséget írok javítsatok ki, de úgy tudom, hogy a bet nem utal lakóssági folyószámlára, csak ilyen köztes megoldások vannak (Skrill kártya pl).
Tudtommal ez a NAV-os hülyeség óta van így, amióta minden fogadóirodát aki nem a Tippmixpro elérhetetlenné akarnak tenni MO-n.
-
tigipuf
senior tag
sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék,bet365,hogy fizeti ki a nyereményt sima lakossági maestro kártya esetén?
Befizetni tudtam róla,de kifizetésnél nem látom,hogy számlaszámot kérne akkor pedig ,hogyan?
Pron már teszteltem ,simán utal számlára kb fél napos átfutással.
Beten nullára szaladtam így csak elméleti a kérdés,de amíg ez a kifizetés dolog nem tiszta ,nem akarok feltölteni .
köszi[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Prien
addikt
Miért van nekem olyan érzésem,hogy a Stuttgart ma nyerni fog Kölnben? Otthon gyenge a Köln valamiért...
A kevés is több a semminél.
-
droving
aktív tag
Sok NHL papír kuka.
droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
dnl91
tag
Real - Inter - Dormund 2.5 over szerintetek?
-
margithid
veterán
Veszprém kéziellenfelét lehet érdemes lenne +17.5 gólos hendivel tenni, 1.90-es az odds. 18 gól az rengeteg azért.
-
B-L-A-C-K
titán
-
férfiállat
tag
mára ment egy Anderlecht, meg egy Monaco X 1500-1500-el
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Rolee87 #102823 üzenetére
Persze, ilyenkor mindig csak találgatni tudunk, ez egyértelmű.
Főleg, mivel semmi infó nincs, nem egyszer volt már hogy hónapokkal később derült ki egy csapatról, hogy financiális gondok vannak, játékosoknak tartoznak és akkor már egyértelművé vált, hogy miért is kezdtek el hirtelen zsinórban kikapni...
A Galatánál is lehet valami, hétvégén alig hozta a D-t otthon, a 23-as oddsú hazai zakót írtam, utána az Eskitől is kikapott a kupában idegenben...
Szóval bármi lehet...Ami egyelőre "tutinak" tűnik (már ha lehet ilyet mondani török kupa esetén), az a
Konyaspor - Genclerbirligi H...
Gencler már tuti első, Konyának egy győzelem a 2. helyet és továbbjutást jelent, bár lehet D is elég hozzá, akkor pontegál a Cizressel és nem tudom mi dönt majd, gólkülönbség vagy egymás elleni... mindkettőben jobb a Konya... de egy győzelem lenne a tuti, Genclernek meg már tökmindegy, így is úgy is első...
Na majd estére okosabbak leszünk.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz Rolee87 #102818 üzenetére
A galata 9:1-re verte előző meccsükön a mai ellenfelét
Hát ja... két fordulóval ezelőtt meg otthon kikapott a harmadosztályú csoportellenfelétől 23-as oddsért.
[link]Na Cizrespor meccs X lett, így a másik csoportmeccsre mehet a H.
Konyaspor - Genclerbirligi H 1,65„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
Prien
addikt
A nap kérdése: nyer ma a Dortmund???
A kevés is több a semminél.
-
Rolee87
tag
válasz yogibear #102816 üzenetére
X azért,mert 10 pontja lett volna,és így már tuti első lett volna,ráadásul néztem a meccset,a hazaiaknak volt jó pár helyzetük, amit egy fél lábú is belőtt volna,sőt még 11est is kihagytak, valamiért jó volt nekik így
A galata 9:1-re verte előző meccsükön a mai ellenfelét, igencsak meglepő lenne ha nem tudnak legalább 1 góllal nyerni,de szerintem ez már több mint gyanús lenne... egy olyat tudnék elképzelni hogy 2/1 21es oddsért,és mindenki jól járt
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Szombati luzern-young boys oddsa megint nem ideális szerintem. Decemberben is hasonló felállás volt, hasonló oddsokkal és nyert a young boys!
Hétvégére nekem a legtutibbnak a getafe-sevilla néz ki, akár simán, biztonságosabban dnb 2-be.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Rolee87 #102813 üzenetére
Mondjuk a Trabzon miért ment volna X-re? Az a legveszélyesebb, egy bekapott gól és oda az X...
meccs előtt volt 9 pontja, az Akhisarnak 6, azaz egy hazai győzelemmel pontegál, egymás elleniben jobb lett volna az Akhisar és akkor még a Kecio ma játszik otthon és ha nyer, neki is 9 pont..
Amiket kiírtam, ott viszont már eldőlt minden, egyszerűen bele lehet xarni részükről, mert nincs tétje a meccsnek, pályára küldhetik akár a szertárost is.Prien: nem is mondom, hogy mind el lesz adva, vagy hogy mind jön, de ha megnézed, elég, ha csak belexarnak:
Sivasspor - Tuzlaspor: eldőlt a sorrend meccstől függetlenül, ráadásul a harmadosztályú Tuzla otthon nyert a Sivas ellen..
két Gaziantep: egyik sem juthat tovább, akár a szertárost is pályára küldhetik...
Galata meg már tuti továbbjutó, utóbbi időben "csoda" eredményeket produkál... lehet ma nem, de nem kizárt...
Kayseri, ha kikap is továbbjutó, minek erőlködjön...
Ekisehir dettó ugyanez...
Nem kell mindegyiknek bundáznia, elég ha csak simán belexarik, mert már nem kell a pont és akkor még jöhet is mindegyik, amiket írtam... Persze erre 10%-nál több esélyt én sem látok jelenleg, de egy 100-ast szerintem megér bepróbálni... ha elmegy, akkor elmegy, ha nem akkor akár 20k-200k között is lehet vele kaszálni...
Kaminak mindenképpen jó...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Rolee87
tag
válasz yogibear #102812 üzenetére
Ezzel csak az a baj,hogy tegnap ugyanilyen levezetés mellett megtettem a trabzonspor meccset döncire, mondván mindkettőnek jó lesz,főleg a trabzonnak,erre fel simán behúzta a trabzon a meccset...Bár ilyen egyszerű lenne,már gazdag lennék
Nem mondom, biztos van eladott meccs ott meg stb., csak sajnos nem mind, szerintem egy lesz az,csak tudja a franc melyik, lehet pont a legnagyobb szorzós
-
yogibear
addikt
török kupa ma:
12:00 Diyarbakir BB - Eskisehirspor
19:00 Galatasaray - Balcova YasamsporEski 1., Galata 2. továbbjutottak, utolérni nem lehet őket... Eskinek 3 pont az előnye, Eski Galata egymás ellen 1:0 és 2:4... Galata utolsó két meccsét elvesztette, egyiket otthon 23-as oddsért a csoport harmadikja ellen, aki amúgy harmadosztályú... hétvégén otthon is alig hozta az X-et.
Ha az Eski 1 pontot hoz délben, akkor a Galata simán eladhatja a sajátját... Prón 10,75 van most rá...
De akár mindkettő is, Eski vereség 4,15 odds.12:00 Gaziantep Bld - Gaziantepspor
kiestek az eredménytől függetlenül, a hazai másodosztályú csapat győzelme 3,35 odds15:00 Sivasspor - Tuzlaspor
Eldőlt, hogy mindkettő továbbment, Tuzla első, Sivas második helyen, nem lehet változás, vendégre 5,5 az odds12:30 Altinordu - Kayserispor
Altinordu marad 4., Kayseri pedig második és továbbment...
Bár a Kayseri a jelenlegi első Fener ellen több pontot szerzett, de három pont a hátránya, nem tudom, mi számít a sorrendnél, ha pontegál van... lehet nem érdekli, a második továbbjutó helye tuti...
Hazaira 2,95 van
Már csak 2,65.... megyen lefeleGalata V, Gaziantep Bld H, Tuzlaspor V - 198 odds
plusz Eskisehi H 4,15 - összesen 821.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz rwin5 #102796 üzenetére
akkor elmagyarázom.
élőzés.mindenki azt mondja, hogy ilyen szinten már nincs ilyen.
de.
minden szinten van.
csak mindenkinek más az ára.ez egy más kategória, de nekik is valszeg meg volt az áruk:
[link]
(chrome-ban rögtön megnyílik a link, ie-ben menteni kéne... )****
és pláne, amíg sportfogadás irodák szponzorálnak totálisan átláthatatlan módon csapatokat, addig mi csak pillogni tudunk.
amíg nem lesz valami hatalmas borulás.
de az meg ugye semelyik résztvevőnek nem áll érdekében.mi pedig a partvonal mellett csak pillogunk...
nézd meg a meccs utolsó 15 percét, és talán megérted....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
gorje
senior tag
válasz Daniel Alves #102782 üzenetére
Maxthon?
-
-
ANDROID???
addikt
NAC Breda - PSV (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 1,55 Nyertes
Roma - Fiorentina (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 1,65 Nyertes
Lille - Paris SG (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 1,45 Nyitott 0:1Kapják be...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Roventa hajformázó új 6hó jótállással!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest