Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
eh, Bayern meccsre kellett volna még egy gól
hát ez így -1500[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz rwin5 #102793 üzenetére
ha figyelmesen olvastad volna, ezt is írtam:
"egy darabig törekszik mindenki a gólra, és 1* varázsütésre eljön egy pillanat, amitől kezdve mintha azon remegne mindenki, mint a kocsonya, nehogy kapura menjen egy labda."
a gólok ez előtt voltak...
(nézted a meccset? mert ha igen, pontosan értenéd, miről gondolom ezt.)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Chereiose
addikt
na baszki felrobbanok
Összes meccs X lett, de èn kiválasztottam azt az egyet ami nem .... -
ZetorGumi
addikt
A Lómaiak vághatnának egy gólt.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
szab.tam
nagyúr
a bayern meccs utolsó negyed órája elég érdekes volt.
szinte törekedtek arra, nehogy legyen még egy gól.
az összes müncheni támadás erről szólt.
a befejező passzoknál mindig egy picit röviden adták a másiknak.
nem párnál.
az összesnél.
a végén a föléemelés koronázta meg.ha valaki tudja, érdemes visszanézni ebből a szempontból vizsgálva.
sorozatban látok ilyen meccseket.
egy darabig törekszik mindenki a gólra, és 1* varázsütésre eljön egy pillanat, amitől kezdve mintha azon remegne mindenki, mint a kocsonya, nehogy kapura menjen egy labda.és akkor jön 3 db. 1:1-es meccs.
(ok,a többit nem láttam.)
de a bayern meccs vége ilyen szempontból egy vicc volt.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
stefyY
őstag
Genk bukó, no mindegy is...maybe next time
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
ANDROID???
addikt
NA a jó krva élet a 3 retek bundás meccsbe..
-
Zjunior
veterán
Na jó, én búcsúztam...
Sok sikert nektek !Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
ANDROID???
addikt
Megint beszívtam a PSG 1.fi 0,5G+ , sikerült akkor rakni 2,35-ért amikor megint felfüggesztette
Majdnem feltettem rá 1100-at. Nem fogadta el a fogadást. -
-
őstag
válasz Daniel Alves #102782 üzenetére
Szerintem a Chrome.. Én megelégedéssel használom évek óta.
Firefox nekem sokkal jobban erőforrás igényesebbnek tűnt. -
Daniel Alves
őstag
Egy kis OFF. Találtam a szekrényben egy régi thinkpad X61s notit.
Melyik manapság az a böngésző aminek az erőforrás igénye nem "túl" nagy?Mellesleg a Schalke 0.0 @5-ért még jó is lehet
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pcgamer01
senior tag
Hali.
Valaki tud Bayernre streamet?
Samsung Galaxy S10+
-
stefyY
őstag
Genk kell valakinek?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
C0d3r
addikt
Gólzáport álmodtam az éjjel... [link]
FFFFUUUUUU -
yogibear
addikt
PSV hamar pirosat kapott. 8,5 oddsért jó lesz kikapni
Chereiose: jogos, javítva... viszont vezet 10 ponttal, legfeljebb 7 marad belőle,
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
gorje
senior tag
Bayern piros. Schalke x2 2.50ert?
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Bayern, hogy jatszik?
Jokor
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Zjunior
veterán
Pfff Bayern piros...
-20k liszt..Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
stefyY
őstag
Mainz meccsen örülnék egy első félidős gólnak...
-
Lavar
aktív tag
Szevasztok,
még a vb idején mixeltem utoljára, gondoltam bepróbálkozok egy ilyennel móka kedvéért.
Pár napja regisztráltam Pro-ra, elég kis ócska, de megteszi, lottozóba ritkán járok.Bayern München - Schalke - H 1,14
E. Frankfurt - Wolfsburg Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzés - Nem 1,10
Manchester Utd. - Cambridge Utd. - H 1,07
Real Madrid - Sevilla - H 1,26
Lille - Paris SG Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést - Nem 1,22Össz.: 2,06
Tét: 1000 -
Chereiose
addikt
Majd el is felejtettem beírni a mait:
Gladbach X 1,2K
+PSV veresèget is megèrnè 1-2K-val megtenni, sokszor kaptak már ott ki -
droving
aktív tag
bayern 2-3 gól
wolfsburg 2-3gól
psg 2-3 gól
NY Islandersegy ezresből 13 ropi
Szerintetek ?
droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
stefyY
őstag
Atlant, Nitra
-
choco01
addikt
válasz lecsokolbi #102750 üzenetére
Hát KHL-be....
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
lecsokolbi
aktív tag
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
szab.tam
nagyúr
és eljött a kedd.
mint előre vetítettem is, tértek már vissza a vasárnapi, nagy kivonulók közül.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz szsanyika86 #102744 üzenetére
bazdmeg
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zjunior
veterán
-
stefyY
őstag
Ment egy ilyen:
Atlant Moszkva
Nitra
Montreal
Hannover - Mainz 2-3 gól
Genk200 ----> 3k
-
Zjunior
veterán
Wolfsburg
Gladbach
Mu hendi
Bayern
20kWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
nzsolt77
tag
[link]egy kami kombit teszek ma
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Limogeshogyrohadnátokmeg. <3
-
pohár
félisten
válasz szab.tam #102730 üzenetére
TV, stream, pick one (mintha számítana bármit is )
[ Szerkesztve ]
-
mntn
tag
A Valencia játékosainál egy csiga is gyorsabban játszana ma.
-
sz_abika
addikt
Ezt nem is láttam, de tény, h a fülem fejelne bele egy 200al jövő labdába
PSN: xszabikax
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
nagyúr
válasz pohár #102716 üzenetére
Valahol sajnáltam amúgy őket, valahol meg nem.
A végén az a balhé nálam is kicsapta a biztosítékot. Oké, ez a döntő, meg andrenalin, meg stb de akkor is, elbaszták, vesztettek, el kell ezt is fogadni.
Egyből az Atletico Madrid jutott az egészről eszembe. Nem is olyan régen még szimpatikusnak tartottam őket, és tetszett az, hogy az utolsó 2-3 évben felveszik a harcot a Reál vagy a Barcelonával is, úgy hogy a csapat kerete messze nem áll olyan drága játékosokból mint a fenti kettő, és megtudták mutatni, hogy sokkal kevesebből gazdálkodva is el lehet érni azt amit ők.
Viszont utóbbi időben nagyon unszimpatikusak lettek a szememben Simeoneval egyetemben, mert ha megy a játék és jön az eredmény nincs gond, de ha nem megy (ahogy a múlt héten a visszavágón a Barca ellen) akkor átmennek favágóba, és abszolút nem fairplay játék amit mutatnak.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
stefyY
őstag
San Marino - Ascoli 2-0
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #102714 üzenetére
semmi, mert le lett zárva egyből, ahogy Wilson elengedte azt a 30y körüli passzt Kearse-nek
-
stefyY
őstag
Limoges erős kezdés...13-0
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #102710 üzenetére
mert nem ő hívja a play-eket, hanem az offensive coordinator, vagy az edző, ő csak végrehajtja, de amúgy azt nyilatkozta Carroll a meccs után, hogy a 2. és 3. hívás az futás lett volna, ha a passz nem jön be
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Amiben látok értéket a ma estére...
Valencia -1AH @4.75
Valencia 1.fi Ah 0.0 @1.9Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
nagyúr
válasz pohár #102695 üzenetére
Te inkább azt magyarázd meg nekem, nagy NFL buzie révén, hogy Wilson mi a faszomat csinált tegnap?
Mi értelme volt a passzolásnak, mikor még ott volt a 2nd & 1, és a 3rd & 1, simán megoldották volna ha erőből mennek, Lynch simán megoldotta volna....Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
lecsokolbi
aktív tag
Mi ez megye 3?
- Mindenki hazudik! -
-
szab.tam
nagyúr
válasz janos1988 #102697 üzenetére
neked agyadra ment az inluenza?
olyanra tettél, ami még esetleg jöhet is?semmi 3/4, benne 2 db 3.5 over?
a mix így sem biztos, de már jó az irány.***
Hapoel TA 0,5 gól fölött. 296 -> 511
pf.
nem rossz.
ja, azt hittem, hogy mindkét csapatra érvényes.[ Szerkesztve ]
-
-
Digestive
veterán
válasz Daniel Alves #102705 üzenetére
Azt hittem, h bevadultál!
-
Digestive
veterán
válasz Daniel Alves #102702 üzenetére
"esti pénzt"? 260-al megküldted? Bátor vagy!
-
gyuromoj
veterán
029 1 Maccabi TA - Hapoel TA H 1.45
032 1 Le Havre - Valenciennes 1. félidő eredménye D 1.98
039 1 Spezia - Avellino 1. félidő eredménye D 1.95
049 1 Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.71 (Malaga-Valencia)Eredő odds: 9.199916
Lusta vagyok elindulni, elfáradtam. Túlóra volt...
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Daniel Alves
őstag
válasz Digestive #102700 üzenetére
Mivel hétfő van ezért dobtam 4 döntetlent 4/3-ban (4*1250ft) Malaga,Appolon, Le Havre,Spezia
Meg ezen a ciprusi Limassol meccsen gondolkozok...de félek, hogy elbukom az esti pénzt
Nah 1.fi AH 0.0
Volt olyam iroda ami törölte a kínálatából...
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
mntn
tag
Nekem mára egyedül a Valencia gól tetszik 1.33-ért. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Politika
- Path of Exile 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Stellar Blade
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest