Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnl91
tag
Apa kezdődik!
-
Illusion1010
senior tag
Ez igy nem lesz jo, majd belinkelem inkabb.
[ Szerkesztve ]
-
dnl91
tag
Mekkora kapufa volt csontpartnál, uhh..
-
choco01
addikt
Na hajrá csontpart, és Szentpétervár!!
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
törölt tag
Zsebesek hol a 100 %
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Jáj, azok az sietős ismerősök... Amúgy meg miféle számsort írt el? Nem értem. Jó, amúgy tudom, hogy ez is csak süketelés...
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
margithid
veterán
Francia kupameccsek oddsai csalókák azért. Harmad, negyed osztályú csapatok ellen 2-es oddsok, de szinte mindegyik csapatnál a B csapat játszik majd.
Más kérdés, hogy egy negyedosztályú csapatot az első osztály utolsójának a B keretének is simán verni kéne. -
zolynet
veterán
eddig jól alakul a kaiserslautern meccs (3-0)
csak jó lesz az a 0.0-ás tipp 1.425xLife is too short to stay stock!
-
Deck
titán
Liverpool - Chelsea
Tippek?
PS5
-
stefyY
őstag
válasz #38464487 #100473 üzenetére
Csinálok neked:
MATCH: POLAND - RUSSIA ( HANDBALL )
TIP: HT/FT X/X
ODDS: 61.00
SURE: 999999999999999999%
PRICE: FREE
#stefyybet.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
törölt tag
100%-os tipp még sehol.
-
stefyY
őstag
válasz rwin5 #100470 üzenetére
Én délelőtt óta nézegetem, azóta folyamatosan csökken, a netes átlag már csak 1.41 rájuk...mixen is lement már az oddsuk 1.45-re Illene még hendivel is hozniuk.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
rwin5
őstag
megraktam a 2 afrikai meccset 5K-val, elefántcsontpartnak tegnap óta nézem az oddsát, össze vissza ugrál a hazai és vendég..
-
yogibear
addikt
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jeollam
aktív tag
sziasztok?Ki mit rak mára?
Én Kamerun, és Liverpol–Chelsea, 4 vagy több gól
Jó lehet!
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
akooos
veterán
Úristen Pospisil micsoda meccset nyert meg végre: [link]
Úgy nézem hasonló, mint Monfilsé...
Ez kellett már csak a kötésemhez:
-
férfiállat
tag
20:45| Connah's Q. - Newtown V (2,00)
(Labdarúgás, Wales, Premier League)
Erről vélemény?? -
zolynet
veterán
mára: Inverness 0.0 + Preston 0.0 + Leeds 1.5over ~2.13x
Life is too short to stay stock!
-
törölt tag
Zsebesek mikkor írják ki a 100%-os tippet ?
-
akooos
veterán
Most hülye kérdés lesz, de 3 nyert szett kell az Austral Openen?
(#100451) yogibear :
Köszi, akkor kár volt férfit tennem, nem akarom végigizgulni
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz sz_abika #100445 üzenetére
bebaxna, még 2,5-ért tettem rá 500 ficcset, hogy bukja a harmadikat .
az első szett 40 perc, a 2. 30 perc volt, remélem a 3. még fél óra sem lesz és akkor kasza.jenei1994: tőlem bármennyivel nyerhet, legyen ahogy te akarod.
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #100440 üzenetére
szerencsémre még 5-5nél kivettem a várhatóhoz képest 300ft-tal kevesebbért
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
akooos
veterán
Pospisil elbohóckodta a tiebreaket, remélem azért most hozza a szettet, mert már csak ő kellene
-
lecsokolbi
aktív tag
én azért bepróbálkozok egy Middlesbrough és Notts Country winnel
- Mindenki hazudik! -
-
sz_abika
addikt
Lucas Pouille 7-4-re nyeri a Tie-Breaket a 1. szettben @ 3.60
1 000,00 HUF Single 20/01/2015 11:12:07 1 000,00 0,00Lucas Pouille bármely más ponttal nyeri a Tie-Breaket a 1. szettben @ 8.50
750,00 HUF Single 20/01/2015 11:07:46 750,00 0,00Gael Monfils bármely más ponttal nyeri a Tie-Breaket a 1. szettben @ 6.00
750,00 HUF Single 20/01/2015 11:07:46 750,00bazmeg, és belehibázik Monfils, nulla lett ez a kör....
PSN: xszabikax
-
törölt tag
Japán még kettőt!
-
yogibear
addikt
Monfils megszenved ezzel a 20 éves gyerekkel rendesen eddig...
-
pohár
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #100400 üzenetére
Nem is figyeltem, grat. Mivel hoztad össze?
-
4850 oc
aktív tag
válasz Daniel Alves #100400 üzenetére
Szép!
-
sz_abika
addikt
Serena 6-0a után, ellenfele elment kisírni magát...szar lehet, olyannal játszani, akinek valószínűleg hosszabb lógója van a lába között mint a férjednek
PSN: xszabikax
-
yogibear
addikt
Inverness + Japán 2,13 - szokásos 500 fabatkával...
este talán még a Leeds meccset ht/ft-ben oda-vissza 100-100 ficcsért, hátha, netalántán, ki tudja alapon.
-
yogibear
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lecsokolbi #100420 üzenetére
Első félidő hazai / második félidő vendég
-
akooos
veterán
válasz lecsokolbi #100420 üzenetére
1. félidő hazai, 2. félidő vendég
-
föccer
nagyúr
válasz lecsokolbi #100419 üzenetére
Azért nem ennyire egyértelmű a dolog. Liga meccsen tényleg bármi bejöhet. Sokszor ugye itt pihentetik a játékosokat, itt szoktatják össze a csapatot. Az, hogy valaki zsinorban veszít sem jelent semmit. Teljesen coin flip. Ezért talán kamiban vállalható, de slussz, semmit több.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
yogibear
addikt
-
föccer
nagyúr
válasz lecsokolbi #100414 üzenetére
Hát, max kétesélyesbe tenném, de inkább oda sem. Liga meccs, bármi lehet. Esetleg kami szelvényre jó lehet 2-re, de több reményt nem fűznék hozzá.-
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
akooos
veterán
válasz lecsokolbi #100411 üzenetére
Szerintem lesz vagy 6 gól a meccsen, én kimenetel helyett tuti, hogy gólokra fogadnék. 2,5 over 1,75-öt fizet, 3,5 over pedig 2,80-at... Szerintem benne van a meccsben pár gól (lehet, hogy a 6 egy kis túlzás volt )
A Leeds 38 gólt kapott idén, a Bournemouth 57-et lőtt.
(#100413) férfiállat: Del Potro nagy reménység volt, 5. is volt a ranglistán, aztán megsérült.
[ Szerkesztve ]
-
lecsokolbi
aktív tag
Mit szóltok ehhez? Gift or suck?
- Mindenki hazudik! -
-
férfiállat
tag
válasz sz_abika #100355 üzenetére
felső sort megraktam kicsit több mint duplánál ma reggel ki is vettem, nem mintha nem bíznék Monflisba mert nagyon szeretem csak nincs kedvem kivárni...
de hatttttalmas köszönet a tippért...am nézegetem itt az eredményeket és látom hogy a Del Potro atp 276. Ő régen nem valami jó játékos volt?? mármint valami top 100-as vagy hasonló? vagy csak én emlékszem rosszul?
[ Szerkesztve ]
-
lecsokolbi
aktív tag
Leeds feltámad végre szerintetek? Otthon játszik, kemények az ultrák, legutóbb idegenben is adtak a Bournemnek.
- Mindenki hazudik! -
-
törölt tag
29-es oddsra kiváncsi leszek. Azt írja a gyerek ezis 100% Akkor erre is mehet ház ,feleség.
-
törölt tag
Tegnapi Everton.
-
L_YKing
addikt
válasz Daniel Alves #100401 üzenetére
Persze.. Mobilnetemet is meglepte
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz sz_abika #100395 üzenetére
Tettem tegnap Bolognat, NyIsland, meg ilyen "sima" teniszeket újságból odds alapján.
Hazajöttem meló után megnéztem ezt a Fogninit mire számíthatok hát majdnem elsírtam magam. Pedig megfogadtam már párszor hogy soha többet nem rakok úgy hogy nem nézem meg milyen formában van. Be is jött a félelmem- Mindenki hazudik! -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #100401 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest